Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Βρε τη γιαγιά. Ακόμα να συνηθίσω οτι είσαι τόσο μικρή γιαγιά.

Καλημέρα Ταμαράκι!

Πλάκα είχε όταν η Ειρήνη ήταν μωρό,(ήμουν 41 όταν γεννήθηκε) πολλοι νόμιζαν ότι ήταν δικό μου μωρό. Να σου πω όμως, ότι είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα, ότι μπορείς να δώσεις πράγματα στα παιδια και να μπορείς, από άποψη δυνάμεων.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ok, λέει πως θα επικοινωνήσουμε..αυτό το βρίσκουμε με ψαχτήρι..εγώ ρωτάω αν έχει κάποια εμπειρία με επιστροφή στο αμαζον. Είναι δεκτικοί?σε χρεώνουν μεταφορικά?Αυτό ήθελα..τεσπα. Πάω να κάνω ντου στο αμαζον και βλέπουμε..

Να επιστρέψεις προιόν στο αμαζον μπορείς, αν φταις εσύ για την επιστροφή χρεώνεσαι τα μεταφορικά. Αν δεν φταις εσύ πχ σου έστειλαν λάθος νούμερο χρεώνονται εκεινοι στην επιστροφή.

Αλλά επειδή το επαθα πρόσφατα , πήρα ένα ζευγάρι παπούτσια που τελικά ενώ παρήγγειλα το 7αρι κ οντως μου έστειλαν το 7αρι μου ηρθαν μεγάλα. Σε επικοινωνία μαζί τους δέχτηκαν να τους το επιστρέψω πισω με χρεώση δική μου, πρότειναν όμως να μου επιστρέψουν ολη τη χρηματική αξία της αγοράς μου χωρίς να κάνουν απλά αλλαγή νούμερου/αντικατάσταση γιατί ειπαν οτι δεν το υποστηριζει αυτό το σύστημά τους κ με προέτρεψαν να ξαναβάλω παραγγελία εκ νέου αφου τους επιστρέψω το παλιο ζευγάρι.

εχει ψωνισει καμια παπουτσια απο τζιμπορυ?

ανοιξαμε εδω τοπικ?

Εχω εγω παπουτσακια. Τι θες να μαθεις; Δεν πηρα ποτε online.

Οσα ειχα βρει στο καταστημα ηταν ολα συνθετικα αλλα πολυ ομορφα. Δεν ξερω αν εχει και δερματινα. Λογικα ισως να εχει καποια.

Για φιγουρα πιο πολυ τα πηρα γιατι προτιμω να φορανε στην καθημερινοτητα τους δερματινα.

καλαμαρακιιιιιιι χελπ

θυμασαι τα 4 αμανικα που ειχαμε παρει τυπου μαδερκερ και μαρκς?

τωρα χρειαζομαι κοντομανικα φανελακια! μαλλον 3-4 νουμερο...... για τωρα τα θελω.... απλα θυμαμαι η φορμα ηταν τοσοδουλα!

η ισοτιμία που κοιτάς είναι η τιμή πώλησης δηλαδή τόσο θα πάρεις αν πας σε τράπεζα για να ανταλλάξεις τις λίρες που έχεις σε ευρώ

από όσο θυμάμαι από τις εποχές που δούλευα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος (ω γιες το έχω κάνει και αυτό:lol::lol:) εμείς κοιτάμε την τιμή αγοράς

δηλαδή η τράπεζα μέσω της κάρτας σου είναι μεσολαβητής για να αγοράσει αντί για σένα τις λίρες και να πληρώσει την εταιρεία

τώρα στο θέμα μας, συνήθως επιλέγουμε την πληρωμή σε λίρες αν η τράπεζα μας δεν μας κρατάει fee για την μετατροπή (π.χ η Κύπρου στην οποία έχω πιστωτική δεν το κάνει, νομίζω ότι η Eurobank κρατάει σωστά τα λέω Καλαμάρι ??? )

Ο λόγος που επιλέγουμε την πληρωμή σε λίρες είναι γιατί και ο αμαζόνας και το ebay έχουν κάθε μέρα μία σταθερή τιμή ανταλαγής της λίρας από την οποία βγάζουν ένα κέρδος (κάτι πρέπει να βγάλουν και αυτοί) αν συγκρίνεις δηλαδή την τιμή της λίρας που σου δίνει το αμαζον με το www.xe.com θα δείς ότι στο αμαζον είναι πάντα λίγο τσιμπιμένα

Ετσι είναι όντως, έχω προπληρωμένες 2 στην γιουρομπανκ κ μια στην πειραιώς κ οι δυο χρεώνουν για την ισοτιμία του συναλλάγματος σε κάθε αγορά σου. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρη οτι η γιουρομπανκ χρεώνει περισσότερο.

edit

εγώ παντως το βλέπω το εντιτ.....

Διαφημίσεις

Προς τι τα τόσα τεστ βρε γατούλα;Σου έλειψε το σχολείο;; Χαχαχα

Α μου δίνετε θάρρος κορίτσια...εγώ στα 49 μου θα έχω κόρη 19....αλλά ελπίζω να μην είμαι και γιαγιά, να ζήσει το κοριτσάκι μου τη ζωή της πρώτα!!!

Παράγγειλα χτες από το joules μπουφανάκι αμάνικο...καλές εκπτώσεις αλλά πολλά μεταφορικά. Περιμένω να μου έρθει για να πω εντυπώσεις!

Πάντως η δική μου η τράπεζα eurobank μου χρέωνε έξοδα συναλλάγματος από πάντα. Γύρω στα 65 λεπτά νομίζω...

Αυτό που έπαθα για πρώτη φορά είναι να δεσμέυσει το άμαζον το ποσό της παραγγελίας, να μου χρεώσει μετά το ποσό αλλά το δεσμευμένο ποσό είναι ακόμα στη κάρτα μου και άκρη δε μπορώ να βρω. Εχω επικοινωνήσει μαζί τους, μου είπαν ότι θα στείλουν γράμμα αλλά η τράπεζα το έχει ακόμα δεσμευμένο. Τώρα περιμένω να περάσει ο μήνας (4/3) για να αποδεσμευτεί μόνο του...ντρέπομαι να τους στείλω πάλι εμέιλ (2 φορές τους έστειλα...)

Το έχει πάθει καμία;

καλαμαριον πηγες να μου απαντησεις αλλα κατι εγινε στη πορεια........ χαχαχααχαχαχα

αντε βοηθατε καλε, δε μπορω να βρω στο εβαυ κοντομανικα φανελακια....... γραφω vest και βγαζει αμανικα, αν γραψω bodysuits θα βγαλει με κουμπια......... πως να γραψω κοντομανικα φανελακια?

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

να βλεπεις ουτε εσενα σου τα βγαλε σωστα... μονο ενα κ αυτο για χειμωνα http://www.ebay.co.uk/itm/Girls-white-thermal-short-sleeved-vest-/270850595599?pt=Girl_s_Clothing&var=&hash=item84b9365d61

ασε που θελω 3-4 ετων νουμερο............

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Plain-Short-Sleeve/dp/B0023C7VN2?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=53882031&sr=1-7&qid=1329817362&pf_rd_r=1CNB7G93JC8NQA2M21C9&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=215485807&pf_rd_s=center-3 το μαρκς τα πουλαει! θα παω να δω ποσο τα εχει........ στο εβαυ δεν παιζει τιποτις..........

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Ταμαρ αν θες για μακρο και εγώ μπορώ να σε πάω μια βόλτα απλά εγώ δεν έχω κάρτα μπαίνω με ταυτότητα...Αν αντέχεις να με συναντήσεις ευχαρίστως πάμε μια βόλτα...

Όπως είπα και παραπάνω βρήκα κάρτα. Ευχαριστώ πάντως και όποτε θες είμαι μέσα για βολτούλα. Μάλλον μένουμε και κοντά.

Αυτό που έπαθα για πρώτη φορά είναι να δεσμέυσει το άμαζον το ποσό της παραγγελίας, να μου χρεώσει μετά το ποσό αλλά το δεσμευμένο ποσό είναι ακόμα στη κάρτα μου και άκρη δε μπορώ να βρω. Εχω επικοινωνήσει μαζί τους, μου είπαν ότι θα στείλουν γράμμα αλλά η τράπεζα το έχει ακόμα δεσμευμένο. Τώρα περιμένω να περάσει ο μήνας (4/3) για να αποδεσμευτεί μόνο του...ντρέπομαι να τους στείλω πάλι εμέιλ (2 φορές τους έστειλα...)

Το έχει πάθει καμία;

Όχι, αλλά μην αγχώνεσαι. Θα αποδεσμευτεί. Μου έχει δεσμευτεί λόγω ακύρωσης της παραγγελίας.

Βρε κορίτσια πώς κάνετε edit?

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

9,95 τα έχει πήρα πριν 2 εβδομάδες στο μαλλ και τα 5 αμάνικα 12,95

10 ευρω η τριαδα οπως το λινκ που εβαλα? καλουτσικα.........

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Προς τι τα τόσα τεστ βρε γατούλα;Σου έλειψε το σχολείο;; Χαχαχα

Α μου δίνετε θάρρος κορίτσια...εγώ στα 49 μου θα έχω κόρη 19....αλλά ελπίζω να μην είμαι και γιαγιά, να ζήσει το κοριτσάκι μου τη ζωή της πρώτα!!!

Παράγγειλα χτες από το joules μπουφανάκι αμάνικο...καλές εκπτώσεις αλλά πολλά μεταφορικά. Περιμένω να μου έρθει για να πω εντυπώσεις!

Πάντως η δική μου η τράπεζα eurobank μου χρέωνε έξοδα συναλλάγματος από πάντα. Γύρω στα 65 λεπτά νομίζω...

Το έχει πάθει καμία;

Ασε....ακόμα ταλαιπωρίεμαι με το αμαζον κ αυτό το θέμα....

Εκανα παραγγελία δυο ζευγάρια αθλητικά, δινω εντολή επιτόπου να τα πάρει από νέα κάρτα οχι αυτή που ειχα περασμένη....

Και τι κάνει, παει κ προσπαθεί επί δυο μέρες να τραβήξει το ένα ζευγάρι απο την παλιά κάρτα....τα παιρνει τα λεφτά το στέλνει.

Το δευτερο ζευγάρι τραβάει χρηματα από την νέα κάρτα που εξαρχής του ειχα πει από εκει να πάρει κ τα δυο ζευγάρια...

Και μένει στην μια κάρτα από τις επανειλημένες προσπάθειες δεσμευμένο το ποσό ....κ εγώ να φαινομαι οτι χρωστάω...

Ποοοοσα μειλ ανταλάξαμε φτάσαμε επιτέλους σε συννενόηση οταν προσφέρθηκαν να στειλουν φαξ ακυρωτικό της δεσμευσης του ποσού....

Τωρα περιμένω να δω τι θα γίνει με την γιουρομπανκ, υπόψιν αυτό γινεται απο τις 31/1.....κ ακόμα

Εντωμεταξύ η λυση της γιουρομπανκ ήταν πληρωσέ το κ μετά αμφισβήτησέ το....

ε οχι....θα μπλέξουμε τα μπούτια μας μετά ετσι...!

καλαμαριον πηγες να μου απαντησεις αλλα κατι εγινε στη πορεια........ χαχαχααχαχαχα

αντε βοηθατε καλε, δε μπορω να βρω στο εβαυ κοντομανικα φανελακια....... γραφω vest και βγαζει αμανικα, αν γραψω bodysuits θα βγαλει με κουμπια......... πως να γραψω κοντομανικα φανελακια?

να βλεπεις ουτε εσενα σου τα βγαλε σωστα... μονο ενα κ αυτο για χειμωνα http://www.ebay.co.uk/itm/Girls-white-thermal-short-sleeved-vest-/270850595599?pt=Girl_s_Clothing&var=&hash=item84b9365d61

ασε που θελω 3-4 ετων νουμερο............

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Plain-Short-Sleeve/dp/B0023C7VN2?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=53882031&sr=1-7&qid=1329817362&pf_rd_r=1CNB7G93JC8NQA2M21C9&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=215485807&pf_rd_s=center-3 το μαρκς τα πουλαει! θα παω να δω ποσο τα εχει........ στο εβαυ δεν παιζει τιποτις..........

Ιριδα αυτό ηθελα να σου πω κ με την αξεσ ψάχναμε αλλά δεν βρίσκαμε...λες κ έπεσε περονόσπορος ενα πράγμα!

9,95 τα έχει πήρα πριν 2 εβδομάδες στο μαλλ και τα 5 αμάνικα 12,95

από τα μαρκς? ΓΙα να τους παρω ενα τηλεφ στο καρφουρ να δω αν εχουν τότε.

κορίτσια ναι στα m&S ακριβώς αυτά που πόσταρε η ίριδα.Στο καρφουρ είναι πιο φθηνά;;;είχα παρει 8 από την πιτζάμα πάρτυ μαδερκερ http://www.ebay.co.uk/itm/320816150074?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 και δεν ήρθαν ποτέ και έτσι πήρα από εδώ γιατί τα μινέρβα καλά μεν ακριβά και με την έκπτωση δε.

http://www.marksandspencer.com/Pack-Cotton-Plain-Short-Sleeve/dp/B0023C7VN2?ie=UTF8&ref=sr_1_7&nodeId=53882031&sr=1-7&qid=1329817362&pf_rd_r=1CNB7G93JC8NQA2M21C9&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=301&pf_rd_i=0&pf_rd_p=215485807&pf_rd_s=center-3 9,95

http://www.marksandspencer.com/Pack-Pure-Cotton-Sleeveless-Vests/dp/B0038FZ8I8?ie=UTF8&ref=sr_1_1&nodeId=325970031&sr=1-1&qid=1329823126&pf_rd_r=10YF5W0FG5NT8CAE2T24&pf_rd_m=A2BO0OYVBKIQJM&pf_rd_t=101&pf_rd_i=325970031&pf_rd_p=215570647&pf_rd_s=related-items-3 12,95

εντιτ: διόρθωσα το δεύτερο λινγκ

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...