Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Μιας και το αναφέρεις να πω κάτι που ίσως δε γνωρίζουν πολλά κορίτσια. Αν κάνεις την ωοληψια, καλό είναι να κάνεις γρήγορα την αίτηση για το επίδομα γιατί δέχονται μέχρι 6 μήνες από την απόδειξη πληρωμής! Εγώ δεν πήρα τίποτα από τον ΕΟΠΠΥ γιατί είχα κάνει την ωοληψια τον περασμένο Νοέμβριο και περίμενα να κάνω και την εμβρυομεταφορα για να κάνω τα χαρτιά και για τα δύο μαζί. Επειδή και η εμβρυομεταφορα καθυστέρησε και είναι εκτός του χρόνου της απόφασης της επιτροπής, χάνω και τα χρήματα της εμβρυομεταφορας... Κάπου εδώ να ευχαριστήσω το Ελληνικό κράτος για τη στήριξη που δίνει στις υπογονιμες γυναίκες... ζητώ η γραφειοκρατία άλλη μία φορά.... 

Αλήθεια? Τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός! Εδώ εγώ με κορτιζόνη και έχω χάσει κιλά και δεν είμαι και καθόλου πρησμένη!!! 

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια που μου απαντήσατε, οδηγίες για το τελευταίο γεύμα και το νερό έχω από τον γιατρό αλλά επειδή με ρώτησε τι απορίες είχα και το πήγα στο πιο επιστημονικό ξέχασα να τον ρωτήσω τι να φοράω 🤭

Θα βάλω κάτι χαλαρό τύπου φόρμα να είμαι άνετη! Ελπίζω να πάνε όλα καλά! 

@Eternity σου εύχομαι αυτή τη φορά να είναι η τυχερή σου ❤️ μην κοιτάς τα συμπτώματα όλα είναι σύμπτωμα στην παρούσα φάση. Λίγο ακόμα έμεινε!

Ηθελα να ρωτήσω όμως το εξής γιατί οπως φαίνεται έχετε περισσότερη εμπειρία, το επίδομα το παίρνεις ακόμα και αν δεν έχει πετύχει η εξωσωματική; Γιατί νόμιζα πως είναι μόνο αφού έχεις πετυχημένη κύηση. Γιατί αν είναι στο εξάμηνο η απόδειξη πως θα είναι μαζί με την κύηση;  

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AGTOG περαστικά σου..

Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα τα παπουτσάκια της μικρής που είχα παραγγείλει τότε με το -20% από αμαζον. Πολύ όμορφα! Παρέλαβα και ένα μπουφάν nike για το σύζυγο από άμαζον. Ρε κορίτσια του έπεσε χάλια πάνω του. Ξέρετε αν μπορώ να το αλλάξω? ξέρετε τι θα επιβαρυνθώ?γενικά ξέρετε καθόλου τη διαδικασία? Και κάναμε και μια βλακεία. Το εξωτερικο σακούλι που μας το στείλανε (όχι αυτό του μπουφαν,αυτό του άμαζον με τη διεύθυνση)το σκίσαμε. Λέτε να έχουμε πρόβλημα? Τι να τους γράψω?ότι δεν του έκανε το νουμερο? θα το δεχτούν?γενικά αλλάζουν εύκολα στο άμαζον?

Πήγαινε στην υπογραφη μου στο άλλο τοπικ κ διάβασε το λινκ οδηγίες για αμαζον τα έχει όλα εκεί

Εχω καταλήξει και παραγγείλει τις μπομπονιέρες απο το Τυχερό Κουμπί, διαλέξει προσκλητήρια και οσονούπω θα παραγγείλω, γλυκά από sweet corner, καταλήξει σε νυφικό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4384 και θα το παραγγείλω ή από εδώ ή από superb (και κάτι σαν μπολερό μη και κάνει κρύ), και μένουν τα ρούχα του μπέμπη http://www.childrensalon.com/little-darlings-peter-ivory-4-piece-suit.html, τα παπούτσια του, ο σύζυγος, τα δώρα των κουμπάρων, φωτογράφος, catering για αναψυκτικά και σαγκριά (που δεν βρίσκω με τίποτα), και να κλεισω ημερομηνία στην εκκλησία (σημερα θα πάμε). Αυτά τα ολίγα.

καλησπερα ταμαρ!

πολυ ομορφα ολα οσα βλεπω στις παραθεσεις σου..μπορεις να μου πεις λιγο για τις μπομπονιερες απο το τυχερο κουμπι? ποια διαλεξες για αγορι, οι τιμες πως ειναι? ετοιμαζω κ εγω βαφτιση για αγορι, και τις βρηκα πολυ πρωτοτυπες! καταλαβα σωστα, ειναι κρητη? θα στις στειλουν αθηνα?

testtttt

Tί test κάνεις καλέ;

καλησπερα ταμαρ!

πολυ ομορφα ολα οσα βλεπω στις παραθεσεις σου..μπορεις να μου πεις λιγο για τις μπομπονιερες απο το τυχερο κουμπι? ποια διαλεξες για αγορι, οι τιμες πως ειναι? ετοιμαζω κ εγω βαφτιση για αγορι, και τις βρηκα πολυ πρωτοτυπες! καταλαβα σωστα, ειναι κρητη? θα στις στειλουν αθηνα?

Θα σου στείλω μνμ για να μην ζαλίζουμε τον κόσμο εδώ με λεπτομέρειες.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Ok, λέει πως θα επικοινωνήσουμε..αυτό το βρίσκουμε με ψαχτήρι..εγώ ρωτάω αν έχει κάποια εμπειρία με επιστροφή στο αμαζον. Είναι δεκτικοί?σε χρεώνουν μεταφορικά?Αυτό ήθελα..τεσπα. Πάω να κάνω ντου στο αμαζον και βλέπουμε..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

καλαμαρακιιιιιιι χελπ

θυμασαι τα 4 αμανικα που ειχαμε παρει τυπου μαδερκερ και μαρκς?

τωρα χρειαζομαι κοντομανικα φανελακια! μαλλον 3-4 νουμερο...... για τωρα τα θελω.... απλα θυμαμαι η φορμα ηταν τοσοδουλα!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Aπό gymboree δεν εχω ψωνίσει ακόμη. Ταμαράκι μου, τα παιδιά μου είναι μεγάλα. Για τα εγγόνια μου ψωνίζω. Αν και είμαι στην παρέα σας, είμαι μεγάλη (49), αλλά μου αρέσει να σας διαβάζω και να παίρνω ιδέες. Οι πρώτες (δασκάλες μου) ήταν το kalamaraki και η chatziko και κατόπιν όλες εσείς που μοιράζεστε τις ανακαλυψεις σας στο internet. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας.
49 κι είσαι γιαγιά ήδη; Πλάκα κάνεις!!!

Εγώ στα 49 θα έχω γιο στο Λύκειο και θέλω να ελπίζω κόρη στο γυμνάσιο.

Καλά η Ρίτσα είναι ρεκόρ !!!! Μπράβο της !!!!

Στα 49 μου εγώ, αν με αφήσει η τρόικα να ζήσω και δεν με στήσει στα 3 μέτρα (μπορεί στα επόμενα μέτρα να εμπίπτει και ο τουφεκισμός ...), θα έχω κόρη 12 και γιο 10 .... Δημοτικά και τα δύο λεμεεεεεεεεεεε

Τώρα εσύ γιατί ξύνεις πληγές ρε ? Γιατί βάζεις το μαχαίρι πιο βαθιά ?

Γύρισα στις 8.30 από την δουλειά, αντιστάθηκα και ΔΕΝ φόρτισα την προπληρωμένη για να ψωνίσω και έρχεσαι εσύ με το σκονάκι σου και μου ανατρέπεις όλη την στρατηγική μου :tongue::tongue:

δεν το είχα δει! Ευχαριστώ!

Χατζίκο δες εδώhttp://www.amazon.co.uk/Sebo-K3VULCANO-Compact-Cylinder-Filtration/dp/B000KC8OBK/ref=cm_cr_pr_product_top

Εντάξει, δεν κοιτώ δεν κοιτώ.....

Έλα γατουλίνι ασε τα αστεία. Είμαστε φίλες στο fb. Δεν είσαι πάνω από 40!
ταμαρακι θενκς...το αλλο σαββατο πρεπει να σβησω πολλααααα κερακια χαχαχαχαχαχχαα

Γιαυτό που της είπε, σε βλέπω με διπλό κέρασμα !!!!

καλησπερα μεταφερθηκα και εγω απο διπλα,να ρωτησω κατι?η κατερινα που μας εφερνε τα πραγματα απο αγγλια υπαρχει ακομα?

Νομίζω μετακομίζει στο Λονδίνο και παίζει να σταματήσει το πέρσοναλ σόπινγκ.

ευχαριστω πολυ δεν εχω χρησιμοποιησει καποια αλλη υπηρεσια,οταν λες ξαδελφο τι εννοεις?mum κλπ?

Ναι, το ΜΑΜ.

χθες αγόρασα 3 φουστάνια από ASSOS κι ελπίζω να μου πέφτει κάποιο καλά για να το βάλω στη βάφτιση του γιου μου.http://www.asos.com//Asos/Asos-Tweed-Dress-In-Pastel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1840993

http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Fit-and-Flare-Dress-with-Contrast-Button-Detail/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1702937

http://www.asos.com//Asos/Asos-Textured-Pencil-Dress-With-Scalloped-Edge/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1808693

Είχε κι ένα κωδικό για -10% χθες.Κάποια κοπέλα το έγραψε δίπλα.

Πείτε καμμια γνώμη. Μη τα βλέπετε έτσι σουπερ μίνι. Εμένα θα μου πέσουν ακριβώς στο γόνατο.

Ωραία και με γειά σου !!!

Τι να μας πει το τρικοτίν μωρέ ? Εδώ μάθαμε στα ΝΕΧΤ και στα τζίμπο.:rolleyes::cool:

Δυστυχώς δεν... .

Άμα θές κάρτα, έχω, στην στέλνω και ταχυδρομικά. Αν θες, στείλε πμ

ΤΑΜΑΡάκι και genuineάκι, σας δέχθηκα ;););):D

BOftp3.png PzWNp3.png

Είδα στο γερμανικό amazon αυτή τη μηχανή κουρέματος http://www.amazon.de/gp/product/B001GYVD6O/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3JWKAKR8XB7XF αλλά δυστυχώς δε τη στέλνει....

Υπάρχει περίπτωση αν τους στείλω e-mail για να ρωτήσω αν γίνεται να τη στείλουν, να μου πουν ναι οι καλοί μας Γερμανοί? Θέλω και δύο τμχ!

Εδώ παράγγειλα ολόκληρη ραπτομηχανή απο το γερμανικό και την έστειλαν κανονικά και κολλάνε σε μια τόση δα μηχανούλα?

Υπάρχει περίπτωση να τη βρω κάπου αλλού? Κοίταξα και στο αγγλικό αλλά δεν την έχει..

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

Edit: Κοίταξα και στο amazon.fr αλλά ούτε κι εκείνο τη στέλνει!

Γιατί εδώ στο cafe δεν έχει edit?

Από ebay σε ενδιαφέρει?

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ.

Νομίζω ότι με paypal δεν θα έχεις πρόβλημα.

Τελικά μετά από ψάξιμο παρήγγειλα αυτα:

http://www.letoshop.gr/default.asp?itmSKU=333268&itm=3825526&ct=1110228&pid=40

Η τιμή τους πολύ καλή. Να δούμε τώρα και την ποιότητα.......

Kαλημέρα! Ωραίο είναι κι αφού είναι chicco φαντάζομαι πως μια χαρά θα είναι ποιοτικώς. Βρε τη γιαγιά. Ακόμα να συνηθίσω οτι είσαι τόσο μικρή γιαγιά.

Αχ εγώ τί θα κάνω με την κινεζούλα;Την jessicabrides εννοώ. Δεν απάντα στα μνμ. Αχ τί θα κάνω; Το νυφικό στο superb έχει τη διπλάσια τιμή. Τί να κάνω; Να το εμπιστευτώ;

Chatzico βρήκα κάρτα για το Makro. Thanks

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Ταμαρ αν θες για μακρο και εγώ μπορώ να σε πάω μια βόλτα απλά εγώ δεν έχω κάρτα μπαίνω με ταυτότητα...Αν αντέχεις να με συναντήσεις ευχαρίστως πάμε μια βόλτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...