Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει ψωνισει καμια παπουτσια απο τζιμπορυ?

ανοιξαμε εδω τοπικ?

Eχετε ανοίξει γατόνι, κ εχω ήδη γράψει/ρωτήσει εκει

Οσον αφορά τα πυτζαμάκια, κανονικά μου φαίνονται δεν καταλαβαίνω τι εννοεις για υφή...μια χαρά μου φαίνονται κ οπως ειπα ουτε τσιγαρόχαρτα σαν καλοκαιρινές ουτε όμως χοντρές σαν φλισάκια.

Πήρα την hello kity κ το winter woodland

Να σου πω τι καναμε εμεις....Αν βεβαια εισαι κοντα σε παραλια!!!Βρηκαμε αυτον που ειχε ενα beach bar του δωαμε ενα 300ευρω και μας αφησε να χρησιμοποιησουμε τον χωρο του συν τραπεζια κλπ εδωσε 1 μεροκαματο σε 4 παιδια ειχαμε παρει διαφορα στυλ finger food και καποια σαγανακια γαριδες και κρεατα αν καποιος ηθελε και τα εψηναν πανω στο κυμα ουζακι κρασι και περασαν ολοι καταπληκτικα!!!Στην εκκλησια τον πηγα με ενα καλοο πουκαμισο και παντελονι το πουκαμισο ηταν σε καρο λευκο μπλε και παντελονι λευκο αααα για μπουμπουνιερες εφτιαξα με αστερια θαλασσι και κατι σκοινια μια καταπληκτικη μπουμπουνιερα που την εχουν κρατησει ολοι μονη μου μου βγηκε βια 1.5 ευρω με σακουλακι και κουφετα τα βοτσαλα και προσκλητηρι σαν το μπουκαλι του ναυαγου φαντασου οτι ολοι τα εχουν κρατησει αν θες φοτο να σου στειλω πες μου και οτι βοηθεια επισης πες μου το προσκλητηριο μου πηγε 1.7 το ενα μπουκαλι κορδονια τιμονακια και αγκυρουλα + προσκλητηριο ααα τις πρωτες υλεσ τις πηρα καπου απο ζωγραφου αν θες να σου δωσω και διευθυνση!!!Τη βαφτιση την καναμε σπτεμβριο εμεις!!!!Απλα την ιδεα την ειχα απο τον γαμο που εγινε σαντορινη και καναμε κατι αντισοιχο αθηνα

Ταμαρ έχει και στα μακρο τέτοια ποτήρια πολύ οικονομικά αν έχεις πρόσβαση να ψωνίσεις.

Δυστυχώς δεν...

Να σου πω τι καναμε εμεις....Αν βεβαια εισαι κοντα σε παραλια!!!Βρηκαμε αυτον που ειχε ενα beach bar του δωαμε ενα 300ευρω και μας αφησε να χρησιμοποιησουμε τον χωρο του συν τραπεζια κλπ εδωσε 1 μεροκαματο σε 4 παιδια ειχαμε παρει διαφορα στυλ finger food και καποια σαγανακια γαριδες και κρεατα αν καποιος ηθελε και τα εψηναν πανω στο κυμα ουζακι κρασι και περασαν ολοι καταπληκτικα!!!Στην εκκλησια τον πηγα με ενα καλοο πουκαμισο και παντελονι το πουκαμισο ηταν σε καρο λευκο μπλε και παντελονι λευκο αααα για μπουμπουνιερες εφτιαξα με αστερια θαλασσι και κατι σκοινια μια καταπληκτικη μπουμπουνιερα που την εχουν κρατησει ολοι μονη μου μου βγηκε βια 1.5 ευρω με σακουλακι και κουφετα τα βοτσαλα και προσκλητηρι σαν το μπουκαλι του ναυαγου φαντασου οτι ολοι τα εχουν κρατησει αν θες φοτο να σου στειλω πες μου και οτι βοηθεια επισης πες μου το προσκλητηριο μου πηγε 1.7 το ενα μπουκαλι κορδονια τιμονακια και αγκυρουλα + προσκλητηριο ααα τις πρωτες υλεσ τις πηρα καπου απο ζωγραφου αν θες να σου δωσω και διευθυνση!!!Τη βαφτιση την καναμε σπτεμβριο εμεις!!!!Απλα την ιδεα την ειχα απο τον γαμο που εγινε σαντορινη και καναμε κατι αντισοιχο αθηνα

Νομίζω πως το είχες γράψει και στο θέμα ΒΑΠΤΙΣΗ. Καλή ιδέα αλλά για να βρω θάλασσα θα πρέπει να ξενιτευτώ κι επειδή είναι γάμος και βάπτιση μαζί δεν θέλω να ταλαιπωρηθούμε. Εδώ στη γειτονιά θα γίνει το μυστήριο.

Πάντως, άσχετο, αλλά σας ζηλεύω που μπορείτε και πηγαίνετε σε νησιά να κάνετε γάμους και βαπτίσια.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Καταγομαι απο Σαντορινη το μισο σοι ηταν απο εκει + μπορουσαν να φιλοξενησουν καποιους πριν γνωριστουμε θελαμε και οι 2 μας να παντρευτουμε εκει οικογενειακως εχουμε ενα ξωκλησσι και παντα ηθελα να παντρευτω εκει ο συζυγος ειχε βαλει στο ματι ακριβως το ιδιο γιατι οι συγγενεις δεν θα μπορουσαν να ανεβουν οποτε επρεπε να γινει οπωσδηποτε πλεον εκει!!!Καλεσαμε μονο 50 ατομα με γκρινιες απο γονεις αλλα εμεις θελαμε να κανουμε ενα παρτυ σκ με φιλους που θα τους εμενε απο τι στιγμη που θα μπαιναμε σε καποια εξοδα και σε πληροφορω μας ηρθε φτηνοτερα πο το να γινοταν αθηνα με σοι πυ δεν θα βλεπαμε ξανα 'η θα το βλεπαμε αραια και που και θα ειχαμε υποχρεωσει να παμε στο γαμο τους γιατι ηρθαν!!!!Κανε τον γαμο σου οπως εσυ θελεις και με βαση τα λεφτα που εχεις

Διαφημίσεις

Koριτσια αυτες οι διαστημικες σκουπες τυπου Dyson κλπ μπορει να ειναι εξαιρετικες, δεν εχω προσωπικη αποψη. Παντως αν αυριο χαλουσε η σκουπα μου, θα επαιρνα ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια. Ειναι αυτη

http://www.amazon.co.uk/Miele-S5261-Cylinder-Vacuum-Cleaner/dp/B000UTN8U0/ref=sr_1_1?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1329685226&sr=1-1

Πιθανως τα watt και τα λοιπα χαρακτηριστικα τωρα να ειναι ακομα καλυτερα γιατι εγω την εχω χρονια. Ειναι οτι πιο κορυφαιο εχω αγορασει ποτε μου. Σκυλι, αθανατη και super αποτελεσματικη. Service σε ολη την Ελλαδα.

Κι εγω αυτην εχω, την αγορασα πριν απο 2 χρονια απο το tsampas και οντως ειναι πολυ καλη...

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Βρε κόρες,

παρηγγειλα 2 πραγματάκια απο το Αμαζον και μου εβγαλε δωρεάν μτφ έστω και αν δεν έπιανα τις 25 λίρες(23,5 συγκεκριμένα). Μου έβγαινε γυρω στα 30 ευρώ με φόρους κλπ. Ειπα για δοκιμή να βγάλω το currency converter και να πληρώσω σε λίρες. Έκανα βλακεία λέτε;

Η ισοτιμία του Αμαζον: 1 λιρα= 1,25 ευρώ (άρα 1 ευρώ=0.75 πενες)

Η ισοτιμία της ΕΤΕ:1 ευρώ= 0,81 πώληση

καλα τα λέω...???Γιατι η αλήθεια ειναι ότι τα μαθηματικά δεν ειναι το φόρτε μου...

θα εχω χρεωση απο την τράπεζά μου άραγε; Ειπα να το δοκιμάσω και ότι βγει...

Ψήνομαι στον πυρετό, οπότε δεν μπορώ να ψάξω να δω που ακριβώς έχει γραφτεί... Αλλά έχω την εντύπωση ότι όλοι επιλέγουμε τη χρέωση σε λίρες γιατί βγαίνει παραπάνω αν βάλουμε το Άμαζον να κάνει τη μετετροπή. Και δεύτερον η πιστωτική δεν σε χρεώνει για την μετατροπή. Αλλά μια φορά που χρησιμοποίησα την debit της Alpha για αγορα από το Άμαζον διαπίστωσα ότι έβγαινε πιο πολύ από ότι υπολόγιζα μόνη μου, μάλλον έχει πιο υψηλές τιμές στη μετατροπή οπότε ξαναγύρισα στην πιστωτική. Αν κάποιο από τα κορίτισια έχει κουράγιο να διορθώσει κάτι από αυτά που γράφω, ας το κάνει.....

Είμαι τρεις μέρες με πυρετό, ευτυχώς ήρθε η μαμά μου από Κω να με βοηθήσει.... (το χαίρομαι αφάνταστα που σας γράφω και το άσχετό μου εδώ, δεν τρώω καμία καρτούλα και εκτονώνομαι και από τον πυρετό!!!)

a0Nsp3.png

Ψήνομαι στον πυρετό, οπότε δεν μπορώ να ψάξω να δω που ακριβώς έχει γραφτεί... Αλλά έχω την εντύπωση ότι όλοι επιλέγουμε τη χρέωση σε λίρες γιατί βγαίνει παραπάνω αν βάλουμε το Άμαζον να κάνει τη μετετροπή. Και δεύτερον η πιστωτική δεν σε χρεώνει για την μετατροπή. Αλλά μια φορά που χρησιμοποίησα την debit της Alpha για αγορα από το Άμαζον διαπίστωσα ότι έβγαινε πιο πολύ από ότι υπολόγιζα μόνη μου, μάλλον έχει πιο υψηλές τιμές στη μετατροπή οπότε ξαναγύρισα στην πιστωτική. Αν κάποιο από τα κορίτισια έχει κουράγιο να διορθώσει κάτι από αυτά που γράφω, ας το κάνει.....

Είμαι τρεις μέρες με πυρετό, ευτυχώς ήρθε η μαμά μου από Κω να με βοηθήσει.... (το χαίρομαι αφάνταστα που σας γράφω και το άσχετό μου εδώ, δεν τρώω καμία καρτούλα και εκτονώνομαι και από τον πυρετό!!!)

Καταρχήν περαστικά. Κατα δεύτερον, αν θυμάμαι καλά όπως έχει πει το καλό μας καλαμαμαλάκι, η ισοτιμία που εμφανίζει το άμαζον είναι πιο τσιμπημένη, αλλά πολλές τράπεζες όπβς η δική μου (Πειραιώς) κάθε φορά που χρεώνεται η κάρτα σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα πέρα του ευρώ μου χρεώνει ένα ποσοστό σε έξοδα συναλλάγματος. Αρα προτιμώ την μετατροπή του αμαζον.

ωραία ,πάμε πάλι

κάνε ένα τηλ. στο σόφρωνα ταμάρ

Οκ. Θα ρίξω μια ματιά.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εχω καταλήξει και παραγγείλει τις μπομπονιέρες απο το Τυχερό Κουμπί, διαλέξει προσκλητήρια και οσονούπω θα παραγγείλω, γλυκά από sweet corner, καταλήξει σε νυφικό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4384 και θα το παραγγείλω ή από εδώ ή από superb (και κάτι σαν μπολερό μη και κάνει κρύ), και μένουν τα ρούχα του μπέμπη http://www.childrensalon.com/little-darlings-peter-ivory-4-piece-suit.html, τα παπούτσια του, ο σύζυγος, τα δώρα των κουμπάρων, φωτογράφος, catering για αναψυκτικά και σαγκριά (που δεν βρίσκω με τίποτα), και να κλεισω ημερομηνία στην εκκλησία (σημερα θα πάμε). Αυτά τα ολίγα.

Ταμαράκι η ώρα η καλή!

υ.γ. Καλό το νυφικό άψογο!

By the way, την προηγούμενη βδομάδα παρέλαβα τζιμποράκια χωρίς 3ευρω και μάλιστα μέσω ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ :shock:

Βρε κόρες,

παρηγγειλα 2 πραγματάκια απο το Αμαζον και μου εβγαλε δωρεάν μτφ έστω και αν δεν έπιανα τις 25 λίρες(23,5 συγκεκριμένα). Μου έβγαινε γυρω στα 30 ευρώ με φόρους κλπ. Ειπα για δοκιμή να βγάλω το currency converter και να πληρώσω σε λίρες. Έκανα βλακεία λέτε;

Η ισοτιμία του Αμαζον: 1 λιρα= 1,25 ευρώ (άρα 1 ευρώ=0.75 πενες)

Η ισοτιμία της ΕΤΕ:1 ευρώ= 0,81 πώληση

καλα τα λέω...???Γιατι η αλήθεια ειναι ότι τα μαθηματικά δεν ειναι το φόρτε μου...

θα εχω χρεωση απο την τράπεζά μου άραγε; Ειπα να το δοκιμάσω και ότι βγει...

η ισοτιμία που κοιτάς είναι η τιμή πώλησης δηλαδή τόσο θα πάρεις αν πας σε τράπεζα για να ανταλλάξεις τις λίρες που έχεις σε ευρώ

από όσο θυμάμαι από τις εποχές που δούλευα σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος (ω γιες το έχω κάνει και αυτό:lol::lol:) εμείς κοιτάμε την τιμή αγοράς

δηλαδή η τράπεζα μέσω της κάρτας σου είναι μεσολαβητής για να αγοράσει αντί για σένα τις λίρες και να πληρώσει την εταιρεία

τώρα στο θέμα μας, συνήθως επιλέγουμε την πληρωμή σε λίρες αν η τράπεζα μας δεν μας κρατάει fee για την μετατροπή (π.χ η Κύπρου στην οποία έχω πιστωτική δεν το κάνει, νομίζω ότι η Eurobank κρατάει σωστά τα λέω Καλαμάρι ??? )

Ο λόγος που επιλέγουμε την πληρωμή σε λίρες είναι γιατί και ο αμαζόνας και το ebay έχουν κάθε μέρα μία σταθερή τιμή ανταλαγής της λίρας από την οποία βγάζουν ένα κέρδος (κάτι πρέπει να βγάλουν και αυτοί) αν συγκρίνεις δηλαδή την τιμή της λίρας που σου δίνει το αμαζον με το www.xe.com θα δείς ότι στο αμαζον είναι πάντα λίγο τσιμπιμένα

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καταρχήν περαστικά. Κατα δεύτερον, αν θυμάμαι καλά όπως έχει πει το καλό μας καλαμαμαλάκι, η ισοτιμία που εμφανίζει το άμαζον είναι πιο τσιμπημένη, αλλά πολλές τράπεζες όπβς η δική μου (Πειραιώς) κάθε φορά που χρεώνεται η κάρτα σε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα πέρα του ευρώ μου χρεώνει ένα ποσοστό σε έξοδα συναλλάγματος. Αρα προτιμώ την μετατροπή του αμαζον.

Α, γι' αυτό δεν με συνέφερε η Πειραιώς, ε; Πάντως η visa της εθνικής δεν με χρεώνει κάτι και γενικά όταν το τσεκάρω με τις τιμές πάντα χρεώνεται αυτό που περιμένω ότι θα χρεωθεί. Άρα υπήρξα τυχερή μέσα στην άγνοια μου (χι χι!). Και ευχαριστώ!

a0Nsp3.png

AGTOG περαστικά σου..

Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα τα παπουτσάκια της μικρής που είχα παραγγείλει τότε με το -20% από αμαζον. Πολύ όμορφα! Παρέλαβα και ένα μπουφάν nike για το σύζυγο από άμαζον. Ρε κορίτσια του έπεσε χάλια πάνω του. Ξέρετε αν μπορώ να το αλλάξω? ξέρετε τι θα επιβαρυνθώ?γενικά ξέρετε καθόλου τη διαδικασία? Και κάναμε και μια βλακεία. Το εξωτερικο σακούλι που μας το στείλανε (όχι αυτό του μπουφαν,αυτό του άμαζον με τη διεύθυνση)το σκίσαμε. Λέτε να έχουμε πρόβλημα? Τι να τους γράψω?ότι δεν του έκανε το νουμερο? θα το δεχτούν?γενικά αλλάζουν εύκολα στο άμαζον?

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...