Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ όμως δεν πέρασα επιτροπή άρα τρώω άκυρο όχι ότι θα με σωνανε τα 400 ευρώ μ αυτά που έχω δώσει....ουφ μ έχει πιάσει για όλα πολύ αρνητισμό Σ και έχω μέρες ακόμα μπροστά μου δεν αντέχω 

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη κορίτσι μου σκέψου ότι 3 μέρες έμειναν την Πέμπτη θα ξέρεις!!! Θα πας κατευθείαν για χοριακη ε;

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλο και κάτι θα βρω στο amazon.

Thanks ;)

εγώ σου προτείνω να πας ικεα....να πάρεις εκείνο το διάφανο μεγάλο μπωλ που έχει με 3-4ευρώ παρε 3 πχ κ βρες κ κουτάλες ωραιες διάφανες κ τελείωσες!!

Μολις περέλαβα τα πυτζαμάκια μαρκς που πήρα προχθές (στις 14 τα έστειλε) τα προτείνω ανεπιφύλακτά, ειναι μέτρια χοντρά ουτε τσιγαρόχαρτα αλλά ουτε κ χοντρά σας φλισάκια πυτζαμάκια. Οτι ακριβώς ηθελα.

http://www.ebay.co.uk/itm/140642032091?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_686wt_1037

Διαφημίσεις

Μπράβο ταμαράκι! Με το καλό!!!Μια χαρά είσαι!Εγώ τίποτα ακόμη δεν έχω κάνει.. Στο γάμο μας είχαμε κάνει τραπέζι αλλά το πληρώσαν οι γονείς μας. Στη βάφτιση της κόρης μας κάναμε τραπέζι και μάλιστα πληρώσαμε 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο νησί στους καλεσμένους μας (άσχετα που μερικοί ήταν τόσο γαιδούρια που κάθισαν 4 μέρες και σηκώθηκαν κι έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τις εξτρά μέρες και τις πληρώσαμε εμείς) .Τώρα όμως στον γιο μου δεν θα κάνουμε τίποτα.Μπομπονιέρα και γλυκό έξω από την εκκλησία. και μετά μόνο γονείς,αδέρφια,κουμπάροι σε κανένα ταβερνακι. Στην κατάσταση που μας φέρανε δεν είμαστε για πολλά-πολλά..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

εγώ σου προτείνω να πας ικεα....να πάρεις εκείνο το διάφανο μεγάλο μπωλ που έχει με 3-4ευρώ παρε 3 πχ κ βρες κ κουτάλες ωραιες διάφανες κ τελείωσες!!

Σωστό. Πάντως ποτήρια σκέφτομαι αυτά http://www.e-pack.gr/potiri-sampanias.html Καμιά 200-250αρια θα χρειαστώ (αποκλείται να ερθουν όλοι)

kalamaraki σε ευχαριστώ..τα διάβασα και απ'ότι κατάλαβα στο συγκεκριμένο ισχύει το ''ό,τι πληρώνεις,παίρνεις''...

tamar η ώρα η καλή σου εύχομαι!

Σ'ευχαριστώ. Να' σαι καλά!

Μπράβο ταμαράκι! Με το καλό!!!Μια χαρά είσαι!Εγώ τίποτα ακόμη δεν έχω κάνει.. Στο γάμο μας είχαμε κάνει τραπέζι αλλά το πληρώσαν οι γονείς μας. Στη βάφτιση της κόρης μας κάναμε τραπέζι και μάλιστα πληρώσαμε 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο νησί στους καλεσμένους μας (άσχετα που μερικοί ήταν τόσο γαιδούρια που κάθισαν 4 μέρες και σηκώθηκαν κι έφυγαν χωρίς να πληρώσουν τις εξτρά μέρες και τις πληρώσαμε εμείς) .Τώρα όμως στον γιο μου δεν θα κάνουμε τίποτα.Μπομπονιέρα και γλυκό έξω από την εκκλησία. και μετά μόνο γονείς,αδέρφια,κουμπάροι σε κανένα ταβερνακι. Στην κατάσταση που μας φέρανε δεν είμαστε για πολλά-πολλά..

Εμείς κάναμε στον πολιτικό με 100 άτομα περίπου. Δυστυχώς όπως έχουν έρθει τα πράγματα τώρα, παρόλο που είχαμε σκοπό να κάνουμε τραπέζι, δεν βγαίνουμε. Οι δε γονείς δεν μπορούν να βοηθήσουν κι έτσι καταλήξαμε στο γλυκό και στο ποτό.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Σωστό. Πάντως ποτήρια σκέφτομαι αυτά http://www.e-pack.gr/potiri-sampanias.html Καμιά 200-250αρια θα χρειαστώ (αποκλείται να ερθουν όλοι)

Koρίτσι πάντως για σανγκριά δε με αρέσουν....είναι του ματσ!

kalamaraki σε ευχαριστώ..τα διάβασα και απ'ότι κατάλαβα στο συγκεκριμένο ισχύει το ''ό,τι πληρώνεις,παίρνεις''...

tamar η ώρα η καλή σου εύχομαι!

Ετσι είναι μαροζ....αυτό ισχύει πάντα~

Koρίτσι πάντως για σανγκριά δε με αρέσουν....είναι του ματσ!

Είναι πιο προσεγμένα από κάθε τι άλλο.Για νερό και σανγκριά θεωρώ οτι είναι οκ. Πλαστικά είναι άλλωστε.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Είναι πιο προσεγμένα από κάθε τι άλλο.Για νερό και σανγκριά θεωρώ οτι είναι οκ. Πλαστικά είναι άλλωστε.

ρε συ εχει στο σουπερ μου μασουτης κάτι ωραία κολονάτα ημίψηλα πχ στα 8εκ κ έιναι από πολύ ωραίο πλαστικό κ διάφανα, ψάξτο λιγο ακόμη

Νομίζω πως τα έχω δει κ στο τζάμπο

ρε συ εχει στο σουπερ μου μασουτης κάτι ωραία κολονάτα ημίψηλα πχ στα 8εκ κ έιναι από πολύ ωραίο πλαστικό κ διάφανα, ψάξτο λιγο ακόμη

Νομίζω πως τα έχω δει κ στο τζάμπο

Θα κοιτάξω βρε. Απλά μια πρώτη σκέψη είναι κάτι τέτοιο.Εννοείται πως θα κάνω έρευνα αγοράς. Μαούτη, ωστόσο, στην Αθήνα δεν νομίζω να έχουμε.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

...

Με το καλο :D

Ταμαρακι να σου πω οτι συμφωνω με το καλαμαρακι.

Τα ποτηρια για sangria ειναι φαρδια ωστε να μπορεις να πινεις ανεμποδιστα χωρις να σ'ενοχλουν τα κομματακια φρουτου οποτε μαλλον θα σας δυσκολεψουν αυτα τα flutes σαμπανιας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...