Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Eternity είπε:

Οχι δεν έχει σχέση με την έκβαση της εξωσωματικής γι αυτό και μπορείς να κάνεις χωριστά την αίτηση για ωοληψια και εμβρυομεταφορα. Έτσι έπρεπε να είχα κάνει και εγώ όμως δεν περίμενα ότι θα καθυστερούσε τόσο πολύ να κάνω την εμβρυομεταφορα. Το θέμα είναι, τι την κόφτει την επιτροπή για το πότε θα κάνουμε τα χαρτιά???? Έχει λίγα το κεφάλι μας για να ασχολείται και με τα γραφειοκρατικα??? Ντροπή... 

Σε δημόσιο νοσοκομείο δεν δικαιούσαι επειδή δεν πληρώνεις.... "και καλά...." 

Έτσι από περιέργεια μπήκα και διάβασα τα ΦΕΚ που έχει μέσα στο gov και ούτε κ εκεί αναφέρεται κάτι για προθεσμία. Ε ρε φίλε από παντού να κόψουν λες και τα 350€ θα σε σώσουν! Ντροπή τους …

@Nima21 κι εγώ έχω τόσο καιρό δεν πάω να κάνω νύχια γι αυτό το λόγο 😳

Ιντερνετικοί γονείς εν δράση!!!

Recommended Posts

Τι μπέρδεμα κι αυτό με τις σκούπες!!!! Πολύ καλή η miele αλλά ακριβή..

Αυτή εδώ http://www.amazon.co.uk/Vax-C91-MZ-B-Multicyclonic-Bagless-Cylinder/dp/B002WRH4IA/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=kitchen&ie=UTF8&qid=1329683477&sr=1-1 τι σας λέει? Την έχει αγοράσει καμία? Πάντως από τα χαρακτηριστικά, φαίνεται πιο καλή από τις άλλες VAX που έχουμε πει πιο πάνω!

Πέστε μου τη γνώμη σας, μήπως κ αποφασίσω!

eNortjKzUjI0Nza2tFSyBlwwFawC3Q,,57.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κόρες,

παρηγγειλα 2 πραγματάκια απο το Αμαζον και μου εβγαλε δωρεάν μτφ έστω και αν δεν έπιανα τις 25 λίρες(23,5 συγκεκριμένα). Μου έβγαινε γυρω στα 30 ευρώ με φόρους κλπ. Ειπα για δοκιμή να βγάλω το currency converter και να πληρώσω σε λίρες. Έκανα βλακεία λέτε;

Η ισοτιμία του Αμαζον: 1 λιρα= 1,25 ευρώ (άρα 1 ευρώ=0.75 πενες)

Η ισοτιμία της ΕΤΕ:1 ευρώ= 0,81 πώληση

καλα τα λέω...???Γιατι η αλήθεια ειναι ότι τα μαθηματικά δεν ειναι το φόρτε μου...

θα εχω χρεωση απο την τράπεζά μου άραγε; Ειπα να το δοκιμάσω και ότι βγει...

χθες αγόρασα 3 φουστάνια από ASSOS κι ελπίζω να μου πέφτει κάποιο καλά για να το βάλω στη βάφτιση του γιου μου.http://www.asos.com//Asos/Asos-Tweed-Dress-In-Pastel/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1840993

http://www.asos.com//ASOS/ASOS-Fit-and-Flare-Dress-with-Contrast-Button-Detail/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1702937

http://www.asos.com//Asos/Asos-Textured-Pencil-Dress-With-Scalloped-Edge/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1808693

Είχε κι ένα κωδικό για -10% χθες.Κάποια κοπέλα το έγραψε δίπλα.

Πείτε καμμια γνώμη. Μη τα βλέπετε έτσι σουπερ μίνι. Εμένα θα μου πέσουν ακριβώς στο γόνατο.

Έχε υπόψη πως αν δεν σου αρέσουν μπορείς άνετα να τα επιστρέψεις. Μέσα στο δέμα θα έχει και δελτίο αποστολής. Τα επιστρέφεις και σου κάνουν άμεσα refund

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Τέλεια!! Γιατί εχω ένα άγχος μην μου μείνουν αμανάτι..Εσύ τι έκανες? βρήκες τελικά από που θα πάρεις νυφικό? Εχεις κανονίσει γενικά τίποτα με τα μυστήρια? Εγώ βαφτίζω στις 21/04 τον γιο μου και δεν έχω κάνει τίποτα. Μόνο την εκκλησία έχω κλείσει..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

Τέλεια!! Γιατί εχω ένα άγχος μην μου μείνουν αμανάτι..Εσύ τι έκανες? βρήκες τελικά από που θα πάρεις νυφικό? Εχεις κανονίσει γενικά τίποτα με τα μυστήρια? Εγώ βαφτίζω στις 21/04 τον γιο μου και δεν έχω κάνει τίποτα. Μόνο την εκκλησία έχω κλείσει..

Εχω καταλήξει και παραγγείλει τις μπομπονιέρες απο το Τυχερό Κουμπί, διαλέξει προσκλητήρια και οσονούπω θα παραγγείλω, γλυκά από sweet corner, καταλήξει σε νυφικό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4384 και θα το παραγγείλω ή από εδώ ή από superb (και κάτι σαν μπολερό μη και κάνει κρύ), και μένουν τα ρούχα του μπέμπη http://www.childrensalon.com/little-darlings-peter-ivory-4-piece-suit.html, τα παπούτσια του, ο σύζυγος, τα δώρα των κουμπάρων, φωτογράφος, catering για αναψυκτικά και σαγκριά (που δεν βρίσκω με τίποτα), και να κλεισω ημερομηνία στην εκκλησία (σημερα θα πάμε). Αυτά τα ολίγα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Γεια σας κορίτσια!

Έχει αγοράσει καμμια dreams n drapes? Βρήκα τέλεια σχέδια στο άμαζον για παπλωματοθήκη.Αλλά από ποιότητα είναι οκ;

http://www.amazon.co.uk/Dreams-Drapes-Chic-Quilt-Aqua/dp/B002J925BC/ref=sr_1_30?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1329683351&sr=1-30

Θα σου έλεγα να διαβάσεις καλύτερα τα ριβιους αυτών που το αγόρασαν....

ταμαρακι θενκς...το αλλο σαββατο πρεπει να σβησω πολλααααα κερακια χαχαχαχαχαχχαα

Ναι μη χάσεις εσύ :tongue:

Εχω καταλήξει και παραγγείλει τις μπομπονιέρες απο το Τυχερό Κουμπί, διαλέξει προσκλητήρια και οσονούπω θα παραγγείλω, γλυκά από sweet corner, καταλήξει σε νυφικό http://www.jessicabrides.com/catalog/ProductPic.asp?id=4384 και θα το παραγγείλω ή από εδώ ή από superb (και κάτι σαν μπολερό μη και κάνει κρύ), και μένουν τα ρούχα του μπέμπη http://www.childrensalon.com/little-darlings-peter-ivory-4-piece-suit.html, τα παπούτσια του, ο σύζυγος, τα δώρα των κουμπάρων, φωτογράφος, catering για αναψυκτικά και σαγκριά (που δεν βρίσκω με τίποτα), και να κλεισω ημερομηνία στην εκκλησία (σημερα θα πάμε). Αυτά τα ολίγα.

Μια χαρά είσαι για δυο μήνες πριν! Αντε με το καλό!!:D

Σαγκριά γιατί δεν την παίρνεις εσύ?

το έγραψα και στο parents απλα δεν πληρώνουμε απο την Παρασκευη τα 3 ευρώ στο ταχυδρομειο.

Ποια τρια ευρώ γαι τα εξωκοινοτικά? Δηλαδή για τα εκτος ευρώπης?

Διαφημίσεις

το έγραψα και στο parents απλα δεν πληρώνουμε απο την Παρασκευη τα 3 ευρώ στο ταχυδρομειο.

Μέχρι να αλλάξει πάλι να φανταστώ;...

Σαγκριά γιατί δεν την παίρνεις εσύ?

Και ποιος θα μου τα σερβίρει; Αυτά θέλουν χέρια και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε κόσμο πρόθυμο να βοηθήσει. Σ' αυτό τουλάχιστον. Και για τα γλυκά θα πληρώσω μια κοπέλα. Για τα ποτά όμως που είναι μανίκι το σερβίρισμα και φυσικά η προμήθεια ποτηριών προσπαθώ να βρω catering. Επειδή δεν βγαίνουμε να κάνουμε τραπέζι θέλω στην εκκλησία να προσφέρω ο,τι καλύτερο μπορώ (από οικονομικής πάντα άποψης). Και φυσικά έχει μείνει ο στολισμός αλλά δεν με αγχώνει. Έχω καλό ανθοπωλείο στην περιοχή που κάνει εκπληκτική δουλειά σε λογικές τιμές.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Και ποιος θα μου τα σερβίρει; Αυτά θέλουν χέρια και δυστυχώς εμείς δεν έχουμε κόσμο πρόθυμο να βοηθήσει. Σ' αυτό τουλάχιστον. Και για τα γλυκά θα πληρώσω μια κοπέλα. Για τα ποτά όμως που είναι μανίκι το σερβίρισμα και φυσικά η προμήθεια ποτηριών προσπαθώ να βρω catering. Επειδή δεν βγαίνουμε να κάνουμε τραπέζι θέλω στην εκκλησία να προσφέρω ο,τι καλύτερο μπορώ (από οικονομικής πάντα άποψης). Και φυσικά έχει μείνει ο στολισμός αλλά δεν με αγχώνει. Έχω καλό ανθοπωλείο στην περιοχή που κάνει εκπληκτική δουλειά σε λογικές τιμές.

Γιατί δεν το κάνεις σε ένα τεράστιο μπωλ για φρουτ παντς πχ εκει βάλε τη σανγκριά με λιγα παγάκια (άλλωστε δεν θα είναι καλοκαίρι δροσερή θα μεινει με λιγα παγάκια), μηλα κ πορτοκάλια σε φέτες μια κουτάλα για σερβίρισμα κ να ωραία πλαστικά ποτήρια διάφανα κοντά κ ας σερβίρεται ο καθένας μόνος του τη σανγκριά του.

Πολύ ωραια κ γευστική κ φτηνή σανγκριά έχει κ το λιντλ , στο λεω γιατί αυτην παιρνω

Γιατί δεν το κάνεις σε ένα τεράστιο μπωλ για φρουτ παντς πχ εκει βάλε τη σανγκριά με λιγα παγάκια (άλλωστε δεν θα είναι καλοκαίρι δροσερή θα μεινει με λιγα παγάκια), μηλα κ πορτοκάλια σε φέτες μια κουτάλα για σερβίρισμα κ να ωραία πλαστικά ποτήρια διάφανα κοντά κ ας σερβίρεται ο καθένας μόνος του τη σανγκριά του.

Πολύ ωραια κ γευστική κ φτηνή σανγκριά έχει κ το λιντλ , στο λεω γιατί αυτην παιρνω

Ταμαρακι αμα βρεις και δυο νεα παιδια που δουλευουν σερβιτοροι και το σχεδιασετε μαζι με ενα καλο μεροκαματο οπως ειναι τα πραγματα σημερα σιγουρα(οικονομικα) θα δεχτουν.

q1kup2.pngza5op2.png

Ταμαρακι αμα βρεις και δυο νεα παιδια που δουλευουν σερβιτοροι και το σχεδιασετε μαζι με ενα καλο μεροκαματο οπως ειναι τα πραγματα σημερα σιγουρα(οικονομικα) θα δεχτουν.

Δεν είναι άσχημη ιδέα.Καθόλου άσχημη θα έλεγα.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...