Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερααα!! Καλο μηνα!!!

Ο Αγιος Βασίλης το έκανε το θαυμα του και νωρίτερα!!Το πήρα το pazzles χτες βράδυ. Σε καμια 10 αρια μερες θα το χω στα χερια μου!! Καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!Πηρα και το κιτ με τη ζαχαρόπαστα!!! Ερε κατι γλεντια που θα πεσουν στα γενεθλια του Κωσταντή φετος (αν εχω προλάβει να το μαθω....) Ολα ζαχαρένια θα είναι χαχαχα

Άντε με το καλό να το παραλάβεις!

Φυσικά εγώ δε ξέρω τι είναι αυτό και τι κάνει αλλά συμμερίζομαι τη χαρά σου. Αυτό το κιτ με τη ζαχαρόπαστα τι είναι;

Ναι βρε Πένυ τι είναι αυτό με την ζαχαρόπαστα ??Καλές δημιουργίες σου εύχομαι , θα είναι σούπερ !!!!

Βαλια τι διαφάνειες είχε το κιτ και πως τις χρησιμοποιησες ?

OiaRp2.png

δεν ξερω εαν μπορώ να σου περιγραψω πως ειναι οι διαφανειες. επισης, δε νομιζω ότι μπορώ να σου περιγραψω πως τη χρησιμοποιησα... :lol: εφτιαξα ενα μικρό ακορντεον απο κανσον μπεζ και κολλησα τη διαφανεια στο εξωφυλλο... θα τα γραψω αναλυτικά στο μπλογκ όταν ανεβασω το μινι... Μισο να σου βαλω λινκ της Ζωής

δες το ακορντεον/ βιβλιαρακι στο 1:10. Εγω κολλησα τη διαφανεια ωστε να φαινεται αυτη για σχεδιο/ εξώφυλλο του ακορντεον.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Άντε με το καλό να το παραλάβεις!

Φυσικά εγώ δε ξέρω τι είναι αυτό και τι κάνει αλλά συμμερίζομαι τη χαρά σου. Αυτό το κιτ με τη ζαχαρόπαστα τι είναι;

Σε ευχαριστώ !!! Ειμαι πολύ χαρούμενη!! Ειναι ενα μηχανημα κοπής που συνδεεται στον υπολογιστή παιρνει διαφορα εξαρτήματα και κανει παπαδες. Κοβει απο χαρτόνι , υφασμα, αλουμινιο, τσόχα, φτιαχνει σφραγίδες , κανει ανγλυφο κοβει μεχρι και ζαχαρόπαστα!!Εχω ένα κολλημα εγώ με τη ζαχαρόπαστα....Του βάζεις ας πουμε μια κορώνα στον υπολογιστή και στην κοβει στη ζαχαροπαστα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Ουάου!!!!

Ακούγεται μαγικό! Φαντάζομαι ότι κοστίζει αλλά αφού κάνει τόσα πράγματα θα τα αξίζει τα λεφτά του. Καλές δημιουργίες σου εύχομαι ή μάλλον καλύτερες δημιουργίες πρέπει να πω.

Καλορίζικο!!!! Καλές δημιουργίες!

Βαζεις εαν θες εαν λινκ απο το προϊόν που πηρες και τι θετικα εχει?

http://pazzles.com/

το πηρα απο αυτό το μαγαζί γιατί ήταν πιο φτηνο απο το ελληνικο και με τα ίδια λεφτά πήρα και δυο εξαρτήματα ακομα. Ενα που του βάζεις οτι στυλο θες και σου γράφει τα κειμενα (που σημαινει τερμα ο εκτυπωτής για τα κειμενα) και το κιτ της ζαχαρόπαστας . Επισης πήρα 2 επιφανειες κοπής και ενα σετ λεπίδας. Εδώ με τα ιδια λεφτά επαιρνα μονο το μηχανημα

http://www.oysterstamps.co.uk/cgi-bin/sh000001.pl?REFPAGE=http%3a%2f%2fwww.oysterstamps.co.uk%2f&WD=pazzles&PN=____span_style__color___000000__________strong________span_style__font-size__16px______Christmas_Sale_items_____span_________strong_________span____.html%23a1528#a1528

Μιλησα με μια κοπέλα που το έχει παρει πρόσφατα και μου είπε πως είναι πολύ ικανοποιημενη.

παιρνει πολλά εργαλεια προσθετα που σιγά σιγα θα τα παρω ολα. Για αρχή ομως ας μαθω τα βασικά.

Ja5zp3.png

D42op3.png

δεν ηξερα ότι φτιαχνει και σφραγίδες! εντυπωσιαστηκα!!!!

Πένυ, ποσο εκανε εαν επιτρεπεται? Ειναι αυτό που κοστίζει γύρω στα 300 ευρα?

δεν ηξερα ότι φτιαχνει και σφραγίδες! εντυπωσιαστηκα!!!!

Πένυ, ποσο εκανε εαν επιτρεπεται? Ειναι αυτό που κοστίζει γύρω στα 300 ευρα?

Με τα μεταφορικά και οοολα αυτά που εδώ θα ήθελα αλλα 100? για να τα παρω πληρωσα 650?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Δεν ήξερα ότι εχει ανεβασει αλπμουμ η Ζωή και είναι φοβερο αυτό !!!

Πως κολλάει η Ζωή πεεριμετρικά τις σελίδες και αφήνει χωρο για τα tags ???

Popo ενθουσιαστηκα !Tag den εχω αλλά αγόρασα κάτι Χριστουγεννιάτικα ετοιμα και θα τα ξεπατικώνω !!!

Θα κανω και εγω ένα τετοιο περιποιημενο όχι βιαστικό ,,,θα το ετοιμάζω μήνες !!!!Ξερετε αν υπάρχει τροπος να τυπωσουμε από αυτα τα βιντεο >?

OiaRp2.png

αουτς! τσουζει... αλλά κανει παπαδες απο ότι εριξα μια γρηγορα ματια! κοβει και carstock?

Και παλι καλορίζοκο και καλές δημιουργίες!!!

cardstock τι είναι? εννοεις το chipboard, το χοντρό χαρτόνι? Ναι κοβει. Ειναι ακριβο αλλά έχει πολλές δυνατότητες και αν τα καταφέρω θα κανω πολλά πραγματα. Το καλό είναι ότι βγαζει συνέχεια εξτρα εργαλεια δεν είναι σαν το silhouette που κανει συγκεκριμενα πράγματα μονο

Ja5zp3.png

D42op3.png

και τα τρια αλμπουμ της Ζωης ειναι φοβερα!!! Εχω παθει μεγαλη πλακα και τα χαλβαδιαζω καιρό, απο περυσι μη σου πω... Επιτελους ενιωσα ετοιμη να τα φτιαξω και ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτό! Εχει στο μπλογκ της κι ενα ευχολογιο σε σχημα καροτσιου, για γεννηση κοριτσιου, πολύ χαριτωμενο! Γενικά, μου αρεσουν πολύ οι δημιουργιες της Ζωης!

Καλημερααα!! Καλο μηνα!!!

Ο Αγιος Βασίλης το έκανε το θαυμα του και νωρίτερα!!Το πήρα το pazzles χτες βράδυ. Σε καμια 10 αρια μερες θα το χω στα χερια μου!! Καθομαι σε αναμενα καρβουνα!!Πηρα και το κιτ με τη ζαχαρόπαστα!!! Ερε κατι γλεντια που θα πεσουν στα γενεθλια του Κωσταντή φετος (αν εχω προλάβει να το μαθω....) Ολα ζαχαρένια θα είναι χαχαχα

Mε γεια!!! Σε μια εβδομάδα θα το παίζεις στα δάχτυλα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...