Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Βίκυ πότε φεύγεις? Καλά στέφανα στον κουνιάδο σου!

Φεύγω την Πέμπτη! Βάλια ξέρω οτι τωρα λογω γιορτών δεν υπάρχουν χρήματα...Γενάρη όμως θα το κάνουμε!!! Θα φτιάξουμε σύνθεση με ενα μικρο κιτ που θα ζητησω απο τη Λένα και θα σας κανω και παρουσίαση εργαλειων και προιόντων...αλλα το κιτ...πρεπει να βρω κατι ουδετερο ε? και για κοριτσι και για αγορι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βαλε ό,τι σου αρεσει Βίκυ, ό,τι θεωρησεις ότι θα ειναι καταλληλο για εκπαιδευση. Απο τη Λενα αλλωστε καλό θα ειναι! Θα φερουμε και δικά μας υλικά, μια χαρά!

Για Γεναρη ειμαι φουλ μεσα, με την προϋποθεση ότι ο μπεμπης θα βγει στο ραντεβου του στις 31/1 και δεν κανει καμια μαγκια να βγει νωρίτερα! Αλλωστε τι Ταλιμπαν ειναι? :wink:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

οκ εγω πρεπει να το ξερω εγκαιρα γιατι δεν εχω κανεναν για το παιδί !!!

Το τι κιτ θα είναι δεν με νοιαζει .... Εγω θελω να δω πως θα βαψουμε αυτα που θα παρουμε .. και αλλα πολλά !!

OiaRp2.png

οκ εγω πρεπει να το ξερω εγκαιρα γιατι δεν εχω κανεναν για το παιδί !!!

Το τι κιτ θα είναι δεν με νοιαζει .... Εγω θελω να δω πως θα βαψουμε αυτα που θα παρουμε .. και αλλα πολλά !!

Κι εγώ, γιατί δεν έχω ιδέα πώς θα τα βάψω!

EkcAp3.png

Φεύγω την Πέμπτη! Βάλια ξέρω οτι τωρα λογω γιορτών δεν υπάρχουν χρήματα...Γενάρη όμως θα το κάνουμε!!! Θα φτιάξουμε σύνθεση με ενα μικρο κιτ που θα ζητησω απο τη Λένα και θα σας κανω και παρουσίαση εργαλειων και προιόντων...αλλα το κιτ...πρεπει να βρω κατι ουδετερο ε? και για κοριτσι και για αγορι!

Όντως, θα ήταν καλύτερα θα ήταν να βρεις κάτι ουδέτερο!

Προτείνω (αν συμφωνείτε βέβαια) να γίνει το μάθημα ως τις 10 το πολύ 15 Γενάρη, να μη ζορίζεται να τρέχει η Βάλια μας τελευταία στιγμή, λίγο πριν γεννήσει!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ναι και αν το κάναμε κιολας λίγο πιο κέντρο το μάθημα πχ ακόμα καλύτερα γιατι και εγω είμαι στην άλλη άκρη ....Αν πχ ηθελε η Βαλια να το κανουμε σπίτι της ...εμένα δηλαδή με βολευει προς τα εκει γιατι μένει η μητέρα μου και κανένα 2ωρο μπορω να αφησω την μικρη .

OiaRp2.png

απο μια σελίδα που ανεβασε μολις η pollaco ...τι καταλαβαίνετε ?

TIP: I wanted to keep the pinks very soft on this project so I slightly changed the look of the Websters Pages Cameo by dabbing some Colorbox White Chalk ink over the edges of the Cameo piece...

Επίσης θέλω να ρωτήσω τα μελάνια που είναι πολλά μαζί αξίζουν τον κόπο ?

OiaRp2.png

Καλημέρα κοριτσια!

Δεν εχω αντιρρηση να καναμε το μαθημα σπιτι μου, αλλά εσεις θα σερβιρετε καφεδακια και βουτηματα, κοινως εσεις θα κανετε τις οικοδεσποινες, εγω ισα που θα εχω δυναμη να συμμετασχω στο μαθημα! :lol: Και φυσικά να ειμαστε εμεις κι εμεις που σας ξερω ή και καποιος που να εγγυειστε εσεις για αυτόν. Θα σας βόλευε πρωινή ώρα που λειπει η μικρή σχολειο? (μεχρι τις 14:00 δηλαδή) Γιατι μετα εχω το διαβασμα της μικρής, ιδιαιτερα Αγγλικά καποιες μερες και αλλες δραστηριοτητες.

Σοφια, καταλαβα ότι εβαψε το cameo με ακρυλική μπογια λευκή για να μη φαινεται πολυ εντονο το ροζ, να φαινεται πιο παλ, για να ταιριαζει με τα χαρτια της. Πώς αραιωνεις το φουξια με τις τεμπερες για να το κανεις ροζ?

Ακομα δεν τελειωσα όλα τα χαρτια σου... Όμως το αργότερο μεχρι Παρασκευή θα τα εχεις για να παιξεις το ΣΚ! :wink:

η gabi χρησιμοποιησε το ιδιο χαρτι που ειχα βαλει εγω για το adore http://gabriellepollacco.blogspot.com/2011/09/little-western-romance-websters-pages.html

είδατε διαφορα? τι καλό που ειναι το δικο της και πως ειναι το δικο μου? :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Βάλια, όντως είναι το ίδιο χαρτί και το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό αλλά δε μπορώ να πω ότι και το δικό σου δεν είναι ωραίο. Διαφορετικό είναι σίγουρα αλλά έχει τη δική του ομορφιά και το δικό σου στίγμα.

Εχθές το βράδυ αργά, μετά από μια ακόμη φορτωμένη ημέρα (σήμερα η κόρη μου γράφει τεστ στην Ιστορία και στο φροντιστήριο αγγλικών) κατάφερα να τελειώσω τη δεύτερη μου σύνθεση. Αυτή τη φορά τη φόρτωσα λίγο παραπάνω με διακοσμητικά, πιο πολύ για να πειραματιστώ. Φυσικά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη τεχνική αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Φοβάμαι λίγο βέβαια πως θα φανεί και αν είναι αρκετά μπουκωμένη αλλά αν δεν δοκιμάσεις κάτι δε μπορείς να ξέρεις. Όταν την ανεβάσω θα σας ενημερώσω για να μου πείτε σχόλια.

Πάντως κορίτσια ζηλεύω πολύ για το μάθημα που θα κάνετε με τη Βίκυ. Θέλω κι εγώ αλλά είμαι μακριά!!!

καλά αυτή είχε περισσότερα διακοσμητικά .....εγω ειμαι εδω και αυριο γιατι παρασκευη εχω μειωμενο αλλιώς Δευτερα δεν με πειράζει!!

Το σπίτι σου το προτεινα ενώ δεν θα έπρεπε !!Σορι απλά ήθελα να μην είναι πολύ μακρυά και να μπορω να αφησω την μικρη αλλιώς δεν θα μπορέσω !!

βασικά θέλω να πάρω καμμια σφραγίδα αλλά το σκέφτομαι ....δεν ξέρω πολλά έξοδα !!

OiaRp2.png

η gabi χρησιμοποιησε το ιδιο χαρτι που ειχα βαλει εγω για το adore http://gabriellepollacco.blogspot.com/2011/09/little-western-romance-websters-pages.html

είδατε διαφορα? τι καλό που ειναι το δικο της και πως ειναι το δικο μου? :lol:

καλημερα! Ε, την Gabrielle δεν την φτανουμε...ασε που ολα αυτα που βλεπεις τα εχει τσαμπα!!! Και άλλα τόσα φυσικά!

Πρωινή ώρα μπορω μονο Σαββατο ή Κυριακη! Βεβαια θα προτιμουσα στο σπιτι μου γιατι θα έχουμε ολα τα εργαλεια και τα υλικα...πως να τα κουβαλησω? Και αν ξεχασω τίποτα?:(....τελικα λέω αντι για κιτ, να φέρει η καθεμία τα υλικά που θέλει και ενα sketch που θα εχει εκτυπώσει και να σας καθοδηγήσω για το στησιμο ενος layout βασισμένο σε sketch και φυσικά τεχνικές με διάφορα υλικά! Πως σας ακουγεται αυτό?

Καλημέρα και από εμένα.

Βάλια, όντως είναι το ίδιο χαρτί και το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό αλλά δε μπορώ να πω ότι και το δικό σου δεν είναι ωραίο. Διαφορετικό είναι σίγουρα αλλά έχει τη δική του ομορφιά και το δικό σου στίγμα.

Εχθές το βράδυ αργά, μετά από μια ακόμη φορτωμένη ημέρα (σήμερα η κόρη μου γράφει τεστ στην Ιστορία και στο φροντιστήριο αγγλικών) κατάφερα να τελειώσω τη δεύτερη μου σύνθεση. Αυτή τη φορά τη φόρτωσα λίγο παραπάνω με διακοσμητικά, πιο πολύ για να πειραματιστώ. Φυσικά δεν έχει και καμιά ιδιαίτερη τεχνική αλλά είμαι αρκετά ικανοποιημένη. Φοβάμαι λίγο βέβαια πως θα φανεί και αν είναι αρκετά μπουκωμένη αλλά αν δεν δοκιμάσεις κάτι δε μπορείς να ξέρεις. Όταν την ανεβάσω θα σας ενημερώσω για να μου πείτε σχόλια.

Πάντως κορίτσια ζηλεύω πολύ για το μάθημα που θα κάνετε με τη Βίκυ. Θέλω κι εγώ αλλά είμαι μακριά!!!

Κι εμενα εχει διαγωνισμα ιστοριας σημερα! Καλή τους επιτυχία!

Ειμαι σιγουρη ότι και η δευτερη συνθεση σου θα ειναι πολυ όμορφη!

καλά αυτή είχε περισσότερα διακοσμητικά .....εγω ειμαι εδω και αυριο γιατι παρασκευη εχω μειωμενο αλλιώς Δευτερα δεν με πειράζει!!

Το σπίτι σου το προτεινα ενώ δεν θα έπρεπε !!Σορι απλά ήθελα να μην είναι πολύ μακρυά και να μπορω να αφησω την μικρη αλλιώς δεν θα μπορέσω !!

βασικά θέλω να πάρω καμμια σφραγίδα αλλά το σκέφτομαι ....δεν ξέρω πολλά έξοδα !!

Δε με πειραζει που το πρότεινες καλέ, σιγα το πραγμα. Ισως όμως να μην προλαβω να σου τα κοψω όλα... Ειναι πολύ δουλίτσα... :-(

Σφραγιδα πηρα αυτες απο τη Λενα και τις χρησιμοποιησα εχθες και ειναι τελειες!!!!!!!!! http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=1977 Αλλά εξαντληθηκαν...

καλημερα! Ε, την Gabrielle δεν την φτανουμε...ασε που ολα αυτα που βλεπεις τα εχει τσαμπα!!! Και άλλα τόσα φυσικά!

Πρωινή ώρα μπορω μονο Σαββατο ή Κυριακη! Βεβαια θα προτιμουσα στο σπιτι μου γιατι θα έχουμε ολα τα εργαλεια και τα υλικα...πως να τα κουβαλησω? Και αν ξεχασω τίποτα?:(....τελικα λέω αντι για κιτ, να φέρει η καθεμία τα υλικά που θέλει και ενα sketch που θα εχει εκτυπώσει και να σας καθοδηγήσω για το στησιμο ενος layout βασισμένο σε sketch και φυσικά τεχνικές με διάφορα υλικά! Πως σας ακουγεται αυτό?

Μια χαρα μου ακουγεται ό,τι κι αν αποφασίσεις!

Αποφασίστε εσείς και εγω θα σας πω τελευταία μην σας το χαλάσω !!! Πχ Σα.κο εγω μπορω μεσημέρι αφού κοιμηθεί η μικρή ...

Κι εμενα εχει διαγωνισμα ιστοριας σημερα! Καλή τους επιτυχία!

Ειμαι σιγουρη ότι και η δευτερη συνθεση σου θα ειναι πολυ όμορφη!

Δε με πειραζει που το πρότεινες καλέ, σιγα το πραγμα. Ισως όμως να μην προλαβω να σου τα κοψω όλα... Ειναι πολύ δουλίτσα... :-(

Σφραγιδα πηρα αυτες απο τη Λενα και τις χρησιμοποιησα εχθες και ειναι τελειες!!!!!!!!! http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=1977 Αλλά εξαντληθηκαν...

Μια χαρα μου ακουγεται ό,τι κι αν αποφασίσεις!

βαλια αυτές που πήρες ειναι διαφορετικές ??

Μην σε νοιάζει απλά αν θες φερε μου μεχρι αυριο χαρτονια για να σου φερω Δευτερα και πεταλόυδες !

Τις σφραγίδες μπορούμε μονο σε άσπρο χαρτί να της σφραγίζουμε >?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...