Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τελικά εσυ κορίτσι τι είδατε στον υπέρηχο; Συγγνώμη αν το έγραψες κάπου και δεν το είδα. Η εμφύτευση δεν σημαίνει αυτόματα τελειομηνη εγκυμοσύνη, ούτε το τέλειο έμβρυο σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν επιπλοκές. Εσυ είχες μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη;  

Δυστυχώς δεν κατάφερε να δει κάτι αξιόλογο, έναν μικρό ενδομητριο σάκο με το ζόρι  οπότε χθες σταμάτησα τα φάρμακα και σήμερα έχω αίμα. Με χοριακη 3900 την μια μέρα και την επόμενη με έπιασε αιμορραγία με πήγματα. 
      Αυτή η προσπάθεια θεωρείται αυτόματη αποβολή όπου κατά κύριο λόγο οφείλονται σε έμβρυα με χρωμοσωμικες ανωμαλιες. 
      Οχι δυστυχώς δεν έχω μεταφέρει ελεγμένη βλαστοκύστη εως τώρα αλλά σκέφτομαι να το προτείνω στον γιατρό πριν την επόμενη ετ. 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι διαφορα εχει αυτό http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=2382 απο το κανονικό versamark?

Βικυ, μηπως εχεις χρησιμοποιησει το champagne της versamark για να ξερεις τι αποτελεσμα βγαζει?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Εγω πρεπει να εφοδιαστω με υλικα για το βαψιμο και να διαβασω και πως θα τα βάψω,.........

Α, θα το ευχαριστηθείς! Είναι πολύ δημιουργική διαδικασία!! Να δεις τα λινκσ που ειχα βαλει εδω παλιοτερα!!

Διαφημίσεις

Βικυ η γραμματοσειρα του SHE που είναι σαν κεντημενη γυρω γυρω και ειναι ασπρη με ροζ βούλες πως το εκανες ?Ηταν ετοιμα γραμματα ?Επίσης εχει κατι ακρυλικες μπογιες το λιντλ ...κανουν ?

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14655.htm

OiaRp2.png

Α, θα το ευχαριστηθείς! Είναι πολύ δημιουργική διαδικασία!! Να δεις τα λινκσ που ειχα βαλει εδω παλιοτερα!!

τα εχω τυπωσει ...βοηθηστε με λίγο με τα υλικα που θελω ...

OiaRp2.png

Βικυ η γραμματοσειρα του SHE που είναι σαν κεντημενη γυρω γυρω και ειναι ασπρη με ροζ βούλες πως το εκανες ?Ηταν ετοιμα γραμματα ?Επίσης εχει κατι ακρυλικες μπογιες το λιντλ ...κανουν ?

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14655.htm

To SHE ειναι prima και ειναι ετοιμο! Ολες οι ακρυλικές κάνουν!!! ;)

Δυστυχώς όχι αλλα νομίζω χρυσίζει λίγο!
Εχω λατρεψει το απλό! Και φανταζομαι ότι αυτό θα βγαζει ενα τονο πιο σκουρο ίσως. Θα το δοκιμασω, τρώγομαι καιρό... Ευχαριστώ!
Εγω πρεπει να εφοδιαστω με υλικα για το βαψιμο και να διαβασω και πως θα τα βάψω,.........
Για να βαψεις αυτα που πηραμε απο το ID? Κι εγω χρειαζομαι υλικά, αλλά θελω να ξαναδιαβασω με προσοχή την αναρτηση της Βικυς και να μαζεψω αποριες...

κατι glimmer mist που πηρα απο τη Λενα κανουν δουλεια? μπορώ να τα ανοιξω και να βουτηξω πινελο μεσα για να βαψω επιφανεια αντί να ψεκασω?

Διαφημίσεις

Βικυ, πήρα μια μασκα (επιτελους). Ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος κατα τη γνωμη σου για να βαψω πανω απο τη μασκα? Με σπρευ, με mist, με μελανι? Μετά πώς καθαρίζω τη μασκα?

Βικυ, πήρα μια μασκα (επιτελους). Ποιος ειναι ο καλύτερος τρόπος κατα τη γνωμη σου για να βαψω πανω απο τη μασκα? Με σπρευ, με mist, με μελανι? Μετά πώς καθαρίζω τη μασκα?

Με ότι θες! Εχουν διαφορετικο αποτελεσμα τα μελανια απο τα μιστ! μετα καθαριζεις με μωρομαντηλο!Αχχχχ...πρεπει να κανουμε μαθημα να σας λυσω ολες τις αποριες στη πραξη!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...