Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 μερες κι εσυ για ενα γαμο? Μα ποιος παντρευεται, ο εγγονος της Βασιλομήτωρος??? :lol: :lol: :lol:

Όταν θα γυρίσεις, θα σου εχουμε μαζεμενες απορίες! ;)

Σοφία, δεν τα εφερα, ειπα τι να τα κανεις τα φυλλα μονο χωρις πεταλα? Θες να στα φερω πριν σου κοψω τα υπολοιπα?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Biky ok ?

Balia opote thes eimai sto 1.14 kai eimaste 2 koritsia mono opote the ela ///( an ta eferes ..)

Κοριτσια εχω κατι νευρα......................ΤΟΣΑ!!!!! εβαζα τοση ωρα ενα ενα λινκ με τα ID και ειχα γεμισει το καλαθι και επειδη αργησα να ξαναμπω, το καλαθι ειναι αδειοοοοοο!!!!!!!!! Πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχηηηηηηηηηηηη !! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Θα σκασω!

6 μερες κι εσυ για ενα γαμο? Μα ποιος παντρευεται, ο εγγονος της Βασιλομήτωρος??? :lol: :lol: :lol:

Σοφία, δεν τα εφερα, ειπα τι να τα κανεις τα φυλλα μονο χωρις πεταλα? Θες να στα φερω πριν σου κοψω τα υπολοιπα?

Ο Κουνιαδος μου!

oxi oxi ola mazi ...

OiaRp2.png

Κοριτσια εχω κατι νευρα......................ΤΟΣΑ!!!!! εβαζα τοση ωρα ενα ενα λινκ με τα ID και ειχα γεμισει το καλαθι και επειδη αργησα να ξαναμπω, το καλαθι ειναι αδειοοοοοο!!!!!!!!! Πρεπει να τα ξανακανω απο την αρχηηηηηηηηηηηη !! ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ Θα σκασω!

Sori alla και εγω στην δουλεια είμαι δεν το ειχα δει , και στο λεω γιατι εβαλες quote to mhn mou

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

οταν εισαι αρχαρια, δεν τις πολυκαταλαβαινεις αυτες τις περιγραφες... Δε θυμασαι εμενα που στην αρχή νομιζα ότι το big shot σφραγιδώνει? :lol: :lol: :lol:

Καλή επιτυχία Σαντυ!

Ευχαριστώ! Καλή επιτυχία και σε σένα! Αλλά έχω πολλά ψωμιά να φάω ακόμη!

Το είδα και τρελάθηκα! Καλή επιτυχία και ο γιος σου είναι κούκλος!!!

Ευχαριστώ, να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Σαντυ μπράβο !!!!

οπως είπα και στο σχόλιο μου μου άρεσε πολύ που χρησιμοποιησες πιο παιδικά το pixie kai του εδωσες λίγη ζωή γιατι εμενα μου κάνει λίγο μουντό !!( το εχω χρησιμοπιησει και εγω αλλά κάτι δεν μου παει !)

Να είσαι καλά! Κι εγώ δεν ήμουν σίγουρη για το αποτέλεσμα, ήθελα όμως να βγει φωτεινό και χαρούμενο!

Εμενα παλι μου αρεσαν τοοοοσο πολυ τα χαρτιά που δεν ηξερα ποια πλευρα απο τις δυο να χαλασω.....χαχαχα

αχχαχαχχαχχα!

Κορίτσια το μινι μαλλον απο βδομάδα θα ειναι ετοιμο...θα λειψω 6 μερες για ενα γαμο στο Μουζάκι!! Μην αναρωτηθείτε που χαθηκα!

Χαιρετισμούς στην Καρδίτσαααααααα!

ΣΟΦΙΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΣ!!!!!???????

Έτσι γίνεται στην Καρδίτσα με τους γάμους, γλεντάμε μια εβδομάδα!!

EkcAp3.png

Sori alla και εγω στην δουλεια είμαι δεν το ειχα δει , και στο λεω γιατι εβαλες quote to mhn mou

Αντε καλέ...εβαλα quote επειδη ρωτησες αν ειναι οκ! Μα δε φταις εσυ Σοφάκι μου! Εσυ απάντησες αμέσως! Εγώ έφυγα για κανενα 20λεπτο απο το γραφειο.....γκρρρ....

Ειδες ομως καμια φορα ο γραπτος λόγος πως αφηνει υπονοούμενα?

Λοιπόν...φτασαμε αισίως τα 170$ αυστραλίας!!! τωρα αναμενω να μου πουν μεταφορικα!!!

Αντε καλέ...εβαλα quote επειδη ρωτησες αν ειναι οκ! Μα δε φταις εσυ Σοφάκι μου! Εσυ απάντησες αμέσως! Εγώ έφυγα για κανενα 20λεπτο απο το γραφειο.....γκρρρ....

Ειδες ομως καμια φορα ο γραπτος λόγος πως αφηνει υπονοούμενα?

Λοιπόν...φτασαμε αισίως τα 170$ αυστραλίας!!! τωρα αναμενω να μου πουν μεταφορικα!!!

:Pοκ!!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...