Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 6

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Οντως τα διαμκοσμητικά αξίζουν πιο πολύ !! χαρτια παιρνεις και μεμονωμένα ...

Ωραία ! εφερες και χαρτονακια για εσενα ??

Εχω βαλει στο καλάθι μου καποια διακοσμητικά στην Λενα αλλά σήμερα έχω ενα κάρο πληρωμές ...την καταθεση αν επιλεξω eurobank μπορώ να την κανω σε 2-3 μερες ??

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ενα τετοιο http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1884 αλλα σε καφε χρωμα εννοω. ή καλύτερα stazon http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1968, που μπορεις να σφραγίζεις και σε γυαλί ή σε άλλες επιφανειες. το stazon όμως θελει δικο του καθαριστικο σφραγίδας, δεν του κανει το απλό.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Οντως τα διαμκοσμητικά αξίζουν πιο πολύ !! χαρτια παιρνεις και μεμονωμένα ...

Ωραία ! εφερες και χαρτονακια για εσενα ??

Εχω βαλει στο καλάθι μου καποια διακοσμητικά στην Λενα αλλά σήμερα έχω ενα κάρο πληρωμές ...την καταθεση αν επιλεξω eurobank μπορώ να την κανω σε 2-3 μερες ??

Τα δικα μου θα στα φερω όταν σου τα κοψω όλα, δεν τα βιαζομαι...

Για την καταθεση δεν ξερω να σου πω με σιγουρια...

Τα καθαριστικά δεν τα εχω βρει ...επίσης δεν εχω βρει μια σφραγίδα να μου αρεσει , θα ήθελα μια tilda .

οι τιλντα ειναι σουπερ αλλά δεν εχει η Λενα νομιζω, στο αθηναικο θα βρεις.

καθαριστικο http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=200

το stazon σε καφε http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=80

Ουυυυυυ.... Πολύ πραγμα απο διακοσμητικά και λιγοτερα απο χαρτια - όπως μου αρεσει δηλαδή! Τα διαμαντακια του ηταν το μονο που δε μου αρεσε πολυ, γιατι ηταν χρωματιστα, θα τα προτιμουσα ουδετερα. Οταν λαβεις το Νο2, πες μου τι χρώμα ηταν τα δικα σου.

Για τα διαμαντάκια, η Λένα μου είπε ότι το Νο2 έχει χρωματιστά κα ιτο Νο1 είχε μόνο ροζ. Δε ξέρω τι πραγματικά ισχύει και ούτε έχει σημασία.

Για πες τι διακοσμητικά έχει; Τα χαρτιά πόσα είναι; Εγώ δεν έχω πολλά χαρτιά και με ενδιαφέρουν όλα.

Διαφημίσεις

Α τότε το Νο2 κιτ πηρα. Κρίμα, γιατι προτιμουσα το μονοχρωμα... Δε θυμαμαι να σου πω ποσα απο το καθενα...

Οκ! Δε χρειάζεται να μετρήσεις. Στο περίπου αν θυμάσαι. Τα διακοσμητικά τι είδους είναι; Λουλούδια, αυτοκόλλητα, τι;

Συγνώμη που ρωτάω. Το περιμένω με αγωνία. Φυσικά πρέπει πρώτα να εμφανίσω καμιά φωτογραφία. Αχ! Δεν προλαβαίνω το τελευταίο διάστημα τίποτα να κάνω! Τρέχω όλη μέρα σαν την τρελή! Κι όπως λέω τελευταία : "Τρέχω μόνη μου και βγαίνω δεύτερη!!!".

Οκ! Δε χρειάζεται να μετρήσεις. Στο περίπου αν θυμάσαι. Τα διακοσμητικά τι είδους είναι; Λουλούδια, αυτοκόλλητα, τι;

Συγνώμη που ρωτάω. Το περιμένω με αγωνία. Φυσικά πρέπει πρώτα να εμφανίσω καμιά φωτογραφία. Αχ! Δεν προλαβαίνω το τελευταίο διάστημα τίποτα να κάνω! Τρέχω όλη μέρα σαν την τρελή! Κι όπως λέω τελευταία : "Τρέχω μόνη μου και βγαίνω δεύτερη!!!".

:lol: :lol: :lol:

Τα χαρτια ειναι 4-5, τα διακοσμητικά ειναι 3 πακετα με πολλά embellishments το καθενα... καρτες, διαφανειες, χαρτονενια διακοσμητικά και μερικά λουλουδια...

Κουραγιο, σε νιωθω!

Για τα διαμαντάκια, η Λένα μου είπε ότι το Νο2 έχει χρωματιστά κα ιτο Νο1 είχε μόνο ροζ. Δε ξέρω τι πραγματικά ισχύει και ούτε έχει σημασία.

Για πες τι διακοσμητικά έχει; Τα χαρτιά πόσα είναι; Εγώ δεν έχω πολλά χαρτιά και με ενδιαφέρουν όλα.

Καλημέρα! Λευκή, δε χρειάζεται να ρωτάς! Αφού τα γραφει εδώ αναλυτικά!

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1994

Καλές δημιουργίες!!!!

Σήμερα θα προσπαθησω να βαλω την παραγγελία στο seriously scrapbooking...Θελει πολυ δουλεια τελικα...

Διαφημίσεις

Πολύ μεγάλη αγωνία κορίτσια!

Να φανταστήτε ότι παρήγγειλα μόνο αυτό το κιτ για να μην το χάσω! Δεν είχα άλλα χρήματα διαθέσιμα!!!

Ελπίζω μέχρι τις γιορτές κάτι να γίνει για να μπορέσω να πάρω και κανένα εργαλείο και κόπτη.

Θυμήστε μου λίγο τι είναι τα embellishments και πως χρησιμοποιούνται.

Το έχω δει Βίκυ αλλά όταν δεν έχεις εμπειρία από κιτ, μια απλή εικόνα δεν είναι αρκετή για να καταλάβω κάποια πράγματα. Περιμένω να δω και το μινι που έχεις φτιάξει!

Πολύ μεγάλη αγωνία κορίτσια!

Να φανταστήτε ότι παρήγγειλα μόνο αυτό το κιτ για να μην το χάσω! Δεν είχα άλλα χρήματα διαθέσιμα!!!

Ελπίζω μέχρι τις γιορτές κάτι να γίνει για να μπορέσω να πάρω και κανένα εργαλείο και κόπτη.

Θυμήστε μου λίγο τι είναι τα embellishments και πως χρησιμοποιούνται.

Το έχω δει Βίκυ αλλά όταν δεν έχεις εμπειρία από κιτ, μια απλή εικόνα δεν είναι αρκετή για να καταλάβω κάποια πράγματα. Περιμένω να δω και το μινι που έχεις φτιάξει!

Τα embellishments ειναι διακοσμητικά , μπορει λουλουδια μπορεί αυτοκολλητα , μπορει δαντελες οτιδήποτελεγεται ετσι νομίζω !

OiaRp2.png

Κι εγω περιμενω να δω το μινι της Βικυς απο αυτό το κιτ! Πραγματι θα βγαζει πολυ ωραιο μινι, κι εγω μινι σκεφτηκα εχθες που το ξεφυλλιζα. Παντως θα μου βγαλει και αγοριστικες συνθεσεις το κιτ για το μπεμπη, δεν το περιμενα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...