Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

poy meneis ??? εγω εχω τετοιον κόφτη να σου εκοβα αν μου εφερνες τι χαρτια θες .

Αχ σευχαριστω για την προσφορά σου.Μενω Πειραιά.Θελω να κοψω περιπου 170 κυκλους για την κουρτινα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι το Αrt center, Καποδιστρίου 36, είναι 5 λεπτά περπάτημα από την Ομόνοια. Βγαίνεις από την πλευρά του Ηοndos Center και παίρνεις ευθεία την Πατησίων. Θα βρεις την Καποδιστρίου κάθετη και θα στρίψεις δεξιά, το κατάστημα είναι ατο αριστερό σου χέρι.. Ελπίζω μόνο να είναι καλός ο διαβήτης-κόπτης κύκλων, μην τρέχεις τζάμπα.. Τον έχουν στο ισόγειο.

Δεν ξερω να κανω πολλαπλή παράθεση...

Σευχαριστω για την οδηγία.

Θα κανω ενα ντου αν και μου πεφτει πολύ μακριά και αβολα να παω αλλά απο περιεργια θα παω καμια φορά.Σευχαριστω πολύ.

Δεν ξερω να κανω πολλαπλή παράθεση...

Σευχαριστω για την οδηγία.

Θα κανω ενα ντου αν και μου πεφτει πολύ μακριά και αβολα να παω αλλά απο περιεργια θα παω καμια φορά.Σευχαριστω πολύ.

Επειδή έχω αυτόν το διαβήτη (οχι τoυ art center) να έχεις υπόψην σου ότι αφήνει μια τρυπούλα στη μεση όπως όλοι οι διαβήτες κα ο δικος μου τουλάχιστον δεν είναι τόσο σταθερός και δεν κοβει και πολυ καλα... Εγώ θα έλεγα καλύτερα ενα τετοιο http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=97

με τις καρτες του και να είσαι σίγουρη πως δεν θα το χρησιμοποιησεις μονο μια φορά!! Θα σου βγει πολλές φορές μπροστα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγώ μάλλον δεν το υπολογισα καλά μάλλον είναι γύρω στους τρεις και μισό. Εγώ μένω νέο ηράκλειο αλλά 170 θα σου βγει το χέρι ..και πως ξέρεις ότι θα βγει και καλό. Στο μπλογκ μου δες τήν πρώτη ανάρτηση. Στο λουλούδι είναι πάνω το χαρτί που σου λέω . Και πως θα τα κολλήσεις

OiaRp2.png

Καλημερα!! Κορίτσια θελω τα φώτα σας!!

Ο Αγιος Βασίλης θέλει να μου φέρει ενα μηχανημα κοπής. Ετσι ψάχνουμε ολο το Σ/Κ να βρουμε ποιο είνα το καταλληλο? Απο βίντεο είδαμε το pazzles inspiration "λεει" οτι κανει παπαδες. Τους κανει όμως?????? Απο μια κοπέλα (Βικυ ξερεις εσύ η Εφη) που το έχει δεν μου είπε και τα καλύτερα.Βεβαια μου είπε οτι δεν έχει ψαξει τις ρυθμισεις του . Σε αυτό εγώ έχω τον αντρα μου που είναι πολύ σχολαστικος.Ψαχνω λοιπόν να βρω οσο περισσότερες αποψεις μπορώ. Θετικά αρνητικά οτιδήποτε! Και αν δεν δεν είναι αυτό καλο ποιο είναι??? Στα χαρακτηριστικά του λεει οτι κοβει απο ύφασμα ,chipboard (που με ενδιαφέρει ) αλουμινιο, μεχρι και ζαχαρόπαστα !!!Από την άλλη τα λεφτά έιναι παρα πολλα και δεν θελω να το παρω με κλειστά τα ματια.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Πόσο κάνει αυτό ?? Διαβασες τι μητρες παιρνει αυτό

??Θα ψαξω και εγω στο ιντερνετ να δω κάπου θα υπάρχει κάποιο σαιτ να συγκρίνει ..?

Ειναι αυτό

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=4214

και ειναι αρκετά ακριβο γιαυτό δεν με παιρνει να κανω πατατα!

Δεν παιρνει μητρες συνδεεται στον υπολογιστη.

Σε ευχαριστώ πολύ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πένυ, Η Εφη οπως ειπες δεν ειναι πολυ ευχαριστημένη...και τα ανταλακτικά του ειναι επισης πολυ ακριβα! Ρωτα την Ελενα Θειακου ποιο μηχανημα εχει! Νομιζω ειναι ευχαριστημενη!

Πένυ, Η Εφη οπως ειπες δεν ειναι πολυ ευχαριστημένη...και τα ανταλακτικά του ειναι επισης πολυ ακριβα! Ρωτα την Ελενα Θειακου ποιο μηχανημα εχει! Νομιζω ειναι ευχαριστημενη!

Σε ευχαριστώ Βικυ !! Εχεις κανα mail της ?

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλη την παρέα!

Το σαββατοκύριακο για ακόμη μια φορά ήταν πολύ φορτωμένο με υποχρεώσεις και δεν βρήκα το χρόνο να μπω να τα πούμε.

Επιτέλους κατάφερα το Σάββατο το πρωϊ να ανεβάσω την πρώτη μου σύνθεση κι ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια. Σίγουρα χρειάζομαι βελτίωση, εξάλλου ήταν η πρώτη μου προσπάθεια. Γι' αυτό το λόγο θα ήθελα οποιαδήποτε υπόδειξη από μέρους σας η οποία θα με βοηθήσει να βελτιωθώ. Δε θα παρεξηγηθώ καθόλου, απεναντείας θα τη δεχτώ με μεγάλη χαρά γιατί θέλω να μαθαίνω συνέχεια καινούρια πράγματα. Τώρα για το εάν μπορώ να τα υλοποιήσω, είναι άλλη κουβέντα. Για παράδειγμα, ενώ είχα αρκετά διακοσμητικά αυτοκόλλητα που θα μπορούσα να προσθέσω στη σύνθεσή μου, φοβήθηκα ότι θα την παραφορτώσω και δεν τα έβαλα. Ποια είναι γνώμη σας;

Πεννακι ευχαριστω.Κοβει οση διαμετρο θελω;Πολλες διαφορετικες;

Κοιτα εδώ ειναι οιο κυκλοι που κοβει αλλά έχει πολλα σχεδια.

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=935

Εγώ παντως θα δοκιμαζα και αυτά που βγάζουν τα σχέδια οι μηχανικοι και οχι απαραίτητα της fiskars. Θυμαμαι ο πατερας μου ειχε κατι τετοια με κυκλους και πολλα σχεδια. Δεν ξερω όμως αν κανουν μην σε παρω στον λαιμο μου.Λογικα θα βρεις σε πλαισιο

Ja5zp3.png

D42op3.png

Πεννακι ευχαριστω.Κοβει οση διαμετρο θελω;Πολλες διαφορετικες;

Εγω που έχω αυτο το κοφτη, δεν ειμαι ευχαριστημένη! Για τη δουλειά που το θες δυστυχώς το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις τον κοφτη με τα 15 ευρω...Πιστεψε με, θα κανεις τη δουλεια σου χωρις κουραση και θα σου μεινει για παντα...και αν δε το θες, το πουλάς!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...