Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Εξετάζω όλα τα ενδεχόμενα για να μην απογοητευτώ κ να είμαι προετοιμασμένη. Με ΑΜΗ 0,4 μετρημένη πριν από ένα χρόνο πολύ πιθανό να μας πουν για δότρια κάποιοι γιατροί. Το θέμα είναι τωρα να δούμε γιατί δε προχωράνε σε καλής ποιότητας βλαστοκύστες. 
      Επισης, μετά από αποτυχημένη ετ, γνωρίζει καμμία κοπέλα αν υπάρχει πιθανότητα να γίνεται ωορρηξία κανονικά σε αυτό τον κύκλο μετά απο τόσα φάρμακα; Τόσους μήνες δε προσπαθούσαμε φυσικά με κάποιο σκοπό, γιατί έδινα όλα τα ωάρια μου σε ωοληψιες. Είναι καιρός που αφηνω κύκλο χωρίς ωοληψια. 

Κορίτσι μου καλησπέρα, είναι ανάλογα τον οργανισμό, άλλες κάνουν κανονικά άλλες όχι..  εσύ εννοείτε προσπάθησε δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από μένα! Από χτες παλεύω με το ταχυδρομείο, έκανα αμάν να πάρω τα πράγματα από τη Λένα! Δεν είχε έρθει και ειδοποιητήριο, ενώ στη σελίδα track & trace των ΕΛΤΑ έγραφαν πως είχε έρθει από τη Δευτέρα! Πήγα χθες, η κοπέλα που έψαξε ήταν ευγενέστατη, ναι μεν δεν το βρήκε, αλλά έψαξε πολύ. Πάω πάλι σήμερα, πάλι δεν το έβρισκαν. Αλλά δεν ψάξανε και πολύ! Και περίμενα 2 ώρες (ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ), γιατί είχε τεράστια ουρά. Ζήτησα την υπεύθυνη, η οποία μετά από πολλή προσπάθεια το βρήκε! Ο κρυμμένος θησαυρός! Κι έτσι ευτυχώς δε χρειάστηκε να πάω και 3η φορά!

Το πακέτο μου είχε μέσα και τα δωράκια μου από την πρόκληση του mini album, υπέροχα! Ένα τέλειο, βελούδινο και πολύ κομψό mini album και μια υπέροχη βελούδινη γραμματοσειρά!

Είχα παραγγείλει το beautiful dreamer kit, πολύ ωραίο! Αλλά κοριτσίστικο κι εγώ έχω γιο, χαχαχαχχαχα! Πάλι με τη μάπα μου θα φτιάξω συνθέσεις! Ευτυχώς έχει και κάτι σιέλ και μπεζ μέσα, πάλι καλά! Και εκρού γραμματοσειρά που χρειαζόμουν! Και ωραίες διαφάνειες, αλλά δεν ξέρω πώς να τις χρησιμοποιήσω! Γενικά είναι ωραίο kit!

EkcAp3.png

Πω πω ταλαιπωρία Σαντυ! Όμως αξιζε τον κοπο ε? Χαίρομαι! Εγώ θα το παρω το κιτ στα χερια μου την αλλη εβδομαδα, περιμενω να τελειωσει το ανεβασμα η Λενα και μετα να κλεισω την παραγγελία μου.

Θα παραφυλαμε τα αγοριστικα κιτ εσυ κι εγώ! Εγω ευτυχώς εχω και την κορη μου βεβαια που ειναι αγαπημενο θεμα γιατι τη φατσα μου δε θελω να τη βλεπω... :D

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλησπέρα κορίτσια!Πως είστε?Σας έχασα ήμουν Κατερίνη στους δικούς μου για λίγες μέρες είχα αρκετό καιρό να τους δώ και μιας και ήρθε και ο θείος μου από Αμερική ήταν μια καλή ευκαιρία να ανέβω.Καλά κορίτσια το τι μου έφερε ο θείος μου δεν λέγεται τρελάθηκα , μια στοίβα πράγματα και μόνο 50$.Έκανα και μια βαρβάτη παραγγελία από την Λένα και είμαι οκ τώρα.

Βάλια μίλησα σήμερα με την Λένα και δεν θα ανεβάσει άλλα πράγματα άμεσα.Όσο για το punch με τις πεταλούδες τον πήρα ήταν ο τελευταίος και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Αν χρειάζεσαι πάντως πεταλουδίτσες μπορώ να σου κόψω.

Πω πω Σάντυ τι τράβηξες με το ταχυδρομείο , σημασία έχει ότι τα πήρες στα χέρια σου και βουρ στην δημιουργία ;).

Πω πω ταλαιπωρία Σαντυ! Όμως αξιζε τον κοπο ε? Χαίρομαι! Εγώ θα το παρω το κιτ στα χερια μου την αλλη εβδομαδα, περιμενω να τελειωσει το ανεβασμα η Λενα και μετα να κλεισω την παραγγελία μου.

Θα παραφυλαμε τα αγοριστικα κιτ εσυ κι εγώ! Εγω ευτυχώς εχω και την κορη μου βεβαια που ειναι αγαπημενο θεμα γιατι τη φατσα μου δε θελω να τη βλεπω... :D

χαχαχχα! Ναι θα παραφυλάμε! Πρέπει να κάνω ένα κορίτσι άμεσα!

Eμένα μου αρέσει και το νέο kit vintage blue που έφερε, αλλά είχα ήδη κάνει την παραγγελία! Και τώρα έχει εξαντληθεί προς το παρόν!

Γιατί καλέ να μη βάλεις και τη φατσούλα σου που είναι και όμορφη????

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Πως είστε?Σας έχασα ήμουν Κατερίνη στους δικούς μου για λίγες μέρες είχα αρκετό καιρό να τους δώ και μιας και ήρθε και ο θείος μου από Αμερική ήταν μια καλή ευκαιρία να ανέβω.Καλά κορίτσια το τι μου έφερε ο θείος μου δεν λέγεται τρελάθηκα , μια στοίβα πράγματα και μόνο 50$.Έκανα και μια βαρβάτη παραγγελία από την Λένα και είμαι οκ τώρα.

Βάλια μίλησα σήμερα με την Λένα και δεν θα ανεβάσει άλλα πράγματα άμεσα.Όσο για το punch με τις πεταλούδες τον πήρα ήταν ο τελευταίος και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.Αν χρειάζεσαι πάντως πεταλουδίτσες μπορώ να σου κόψω.

Πω πω Σάντυ τι τράβηξες με το ταχυδρομείο , σημασία έχει ότι τα πήρες στα χέρια σου και βουρ στην δημιουργία ;).

Καλορίζικα τα πράγματα Νενη! Μην μου ξυνεις πληγες με τον κοφτη! :tongue: Σε ευχαριστώ πολύ που προθυμοποιησε να μου κοψεις, αλλα αν δεν ειμαστε διπλα, πιο πολύ θα μου κοστίσουν τα μεταφορικά πηγαινε ελα το χαρτι παρα όσο θα μου κοστιζε να τον παρω απο Αγγλία. Πραγμα το οποίο θα κανω με την πρώτη ευκαιρία.
χαχαχχα! Ναι θα παραφυλάμε! Πρέπει να κάνω ένα κορίτσι άμεσα!

Eμένα μου αρέσει και το νέο kit vintage blue που έφερε, αλλά είχα ήδη κάνει την παραγγελία! Και τώρα έχει εξαντληθεί προς το παρόν!

Γιατί καλέ να μη βάλεις και τη φατσούλα σου που είναι και όμορφη????

Κι εμενα μου αρεσε το κιτ αλλά δεν ξετρελαθηκα, μου αρεσε καλύτερα ενα πακετο που ειχα παρει απο τη Λενα προ καιρου, γιαυτό και δεν το πηρα τωρα. Για τη φατσουλα μου δε σχολιαζω... :tongue:

Καλησπέρα δημιουργικά μου κοριτσια.

Μπορώ να ρωτησω που μπορω να βρω απλό στρογγυλό κοπτη χαρτιου περιπου 5 εκατοστά;

Ψαχνω οικονομικο γιατι δεν ξερω αν θα τον ξαναχρησιμοποιήσω.

Καλησπέρα δημιουργικά μου κοριτσια.

Μπορώ να ρωτησω που μπορω να βρω απλό στρογγυλό κοπτη χαρτιου περιπου 5 εκατοστά;

Ψαχνω οικονομικο γιατι δεν ξερω αν θα τον ξαναχρησιμοποιήσω.

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1639

Αggeloudia οι κόπτες για scrapbooking είναιι ακριβοί δυστυχώς, γύρω στα 15 έχουν, μη σου πω και παραπάνω..

Λεπτό χαρτί θα κόψεις? Στο art center στην Καποδιστρίου στην Αθήνα έχουν κάτι σαν διαβήτη που κόβει κύκλους (οποιαδήποτε διάμετρο θ'ελεις). Δεν είχε πάνω από 8-10 ευρώ. Νομίζω 8 ευρώ είχε. Αν είσαι μακριά, λογικά θα έχουν κάτι τέτοιο σε οποιοδήποτε μαγαζί με είδη σχεδίου.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Noμιζω οτι ειναι καλύτερο αυτό που προτείνεις.

Θα ψαξω να το βρω.Ποια ειναι η Καποδιστριου;Ειναι συγκεκριμένο κατάστημα;

Θελω να κανω μαι γιρλάντα απο χαρτόνι απλό κατασκευής.

poy meneis ??? εγω εχω τετοιον κόφτη να σου εκοβα αν μου εφερνες τι χαρτια θες .

OiaRp2.png

οκ, θα σου φερω ότι κομματια εχω σε αυτες τις διαστασεις και λιγο πιο μεγαλα να πιασεις με ανεση. martha stewart ειναι ο κοπτης? νομιζω τον ειδα στη Λενα.

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5895

OiaRp2.png

Είναι το Αrt center, Καποδιστρίου 36, είναι 5 λεπτά περπάτημα από την Ομόνοια. Βγαίνεις από την πλευρά του Ηοndos Center και παίρνεις ευθεία την Πατησίων. Θα βρεις την Καποδιστρίου κάθετη και θα στρίψεις δεξιά, το κατάστημα είναι ατο αριστερό σου χέρι.. Ελπίζω μόνο να είναι καλός ο διαβήτης-κόπτης κύκλων, μην τρέχεις τζάμπα.. Τον έχουν στο ισόγειο.

EkcAp3.png

ευχαριστώ! ειναι πολύ όμορφο σχεδιο ομολογουμενως!

Η Λενα ειπε θα ξαναφερει τον κοφτη που δεν πρόλαβα! Φιουφ! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...