Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειναι 5 ποντοι αλλα επειδη οκοφτης ειναι πολύ σκληρος χρειαζεται να πιασει καλα το χαρτι γυρω γυρω .

οκ, θα σου φερω ότι κομματια εχω σε αυτες τις διαστασεις και λιγο πιο μεγαλα να πιασεις με ανεση. martha stewart ειναι ο κοπτης? νομιζω τον ειδα στη Λενα.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Αν με πιασετε απο τη μυτη σκαω! Μπαινω στη Λενα στις 09:00, βλεπω εναν τελειο κοπτη http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2078 με δυο κομματια σε στοκ. οκ λεω, θα τον κλεισω απο τωρα να μην τον χασω. πλακωνει δουλεια, και ξαναμπαινω τωρα 10:50. κι εχει εξαντληθει λεμε! Θα σκάσω!!!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Βάλια μη στεναχωριέσαι. Το' χω πάθει κι εγώ. Κάθε εμπόδιο για καλό. Εγώ το πιστεύω πολύ αυτό.

Ο κόπτης πάντως είναι φοβερός! Μπορεί να το ξαναφέρει. Πάρτην τηλέφωνο πάντως μήπως κάποιος το' βαλε στο καλάθι του αλλά μπορεί να το ακυρώσει στο τέλος. Αν συμβεί αυτό θα στο κρατήσει.

Αν με πιασετε απο τη μυτη σκαω! Μπαινω στη Λενα στις 09:00, βλεπω εναν τελειο κοπτη http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2078 με δυο κομματια σε στοκ. οκ λεω, θα τον κλεισω απο τωρα να μην τον χασω. πλακωνει δουλεια, και ξαναμπαινω τωρα 10:50. κι εχει εξαντληθει λεμε! Θα σκάσω!!!!!

χαχαχαχαχα......sorry που γελάω αλλα γινεται σκοτωμός καθε φορα! Καλύτερα να τα παίρνεις την ωρα που τα βλέπεις!!!

Μη τη κατηγορείτε παντως που φέρνει λίγα...αυτό σημαίνει πως ο προμηθευτής δεν είχε άλλα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Βάλια μη στεναχωριέσαι. Το' χω πάθει κι εγώ. Κάθε εμπόδιο για καλό. Εγώ το πιστεύω πολύ αυτό.

Ο κόπτης πάντως είναι φοβερός! Μπορεί να το ξαναφέρει. Πάρτην τηλέφωνο πάντως μήπως κάποιος το' βαλε στο καλάθι του αλλά μπορεί να το ακυρώσει στο τέλος. Αν συμβεί αυτό θα στο κρατήσει.

το ξερω ότι γινεται αυτο αλλά δε νομιζω να ακυρωθει ο κοπτης, ειναι σουπερ κομματι... σε ευχαριστώ παντως... :-( σνιφ...

Βίκυ,

για πες μου για το Beautiful Dreamer κιτ. Το χαλβαδιάζω αυτές τις μέρες το Νο2 και σκέφτομαι να το πάρω (αν προλάβω). Τι περιέχει μέσα; Οι διαφορές από το πρώτο είναι σημαντικές; Είναι εκρκετά κοροτσίστικο, έτσι δεν είναι;

χαχαχαχαχα......sorry που γελάω αλλα γινεται σκοτωμός καθε φορα! Καλύτερα να τα παίρνεις την ωρα που τα βλέπεις!!!

Μη τη κατηγορείτε παντως που φέρνει λίγα...αυτό σημαίνει πως ο προμηθευτής δεν είχε άλλα!

γελας με τον πονο μου? καλα κυρια μου!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Βίκυ,

για πες μου για το Beautiful Dreamer κιτ. Το χαλβαδιάζω αυτές τις μέρες το Νο2 και σκέφτομαι να το πάρω (αν προλάβω). Τι περιέχει μέσα; Οι διαφορές από το πρώτο είναι σημαντικές; Είναι εκρκετά κοροτσίστικο, έτσι δεν είναι;

Είναι άκρως κοριτσίστικο και αρχές Δεκέμβρη θα δεις ενα υπέροχο μινι άλμπουμ που ετοιμάζω!!! Μονο η γραμματοσειρα αλλαζει χρωμα αλλά αυτό δε σε ενοχλεί καθόλου! Βάφεις τα γραμματα με ασπρη ακρυλική μπογια και απο πάνω τα κανεις οτι χρωμα θες!!!!Επίσης αλλάζουν τα bling και τα λουλουδάκια όμως τα χαρτιά και οι διαφανειες (που ειναι υπεροχες) ειναι τα ιδια! Θα σου αρεσει σιγουρα!!!!!!!!

γελας με τον πονο μου? καλα κυρια μου!!! :tongue: :tongue: :tongue:

Ναι κυρία μου! Γελάω γιατί θα έπρεπε να έχεις μάθει το μάθημά σου ως τώρα!!!!! χεχεχε

Αρα, τα θες και τα παθαίνεις!λολ.....πάντως θα της πω οτι αν το ξαναβρει σε ενδιαφερει!!!

μακια!!!

χοχοχο

Διαφημίσεις

Είναι άκρως κοριτσίστικο και αρχές Δεκέμβρη θα δεις ενα υπέροχο μινι άλμπουμ που ετοιμάζω!!! Μονο η γραμματοσειρα αλλαζει χρωμα αλλά αυτό δε σε ενοχλεί καθόλου! Βάφεις τα γραμματα με ασπρη ακρυλική μπογια και απο πάνω τα κανεις οτι χρωμα θες!!!!Επίσης αλλάζουν τα bling και τα λουλουδάκια όμως τα χαρτιά και οι διαφανειες (που ειναι υπεροχες) ειναι τα ιδια! Θα σου αρεσει σιγουρα!!!!!!!!

Οκ! Το' κλεισα!!! Η Λένα μου είπε ότι η γραμματοσειρά είναι στο εκρού χρώμα, οπότε φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται βάψιμο.

Για πες τώρα τι είναι οι διαφάνειες και πως χρησιμοποιούνται.

Οκ! Το' κλεισα!!! Η Λένα μου είπε ότι η γραμματοσειρά είναι στο εκρού χρώμα, οπότε φαντάζομαι ότι δε χρειάζεται βάψιμο.

Για πες τώρα τι είναι οι διαφάνειες και πως χρησιμοποιούνται.

Αν όμως χρειαστείς πχ ροζ γραμματα, μπορεις αφοβα να τα χρωματισεις! Αυτα τα γραμματα της Prima ειναι τελεια! Εγω τα εβαψα με glimmer glam & glimmer glaze! Το αποτελεσμα υπέροχο!

δες εδω

http://vartig12.blogspot.com/2011/11/beautiful-dreamer-enjoy-scrapping.html

σε ευχαριστώ, εστειλα εμαιλ στη Λενα ήδη... τι να κανω, δουλευω ταυτοχρονα, για να χρηματοδοτώ το χομπυ μου! :wink:[/quote

Μήπως καλύτερα να την πάρεις τηλέφωνο; Εγώ μια φορά που είχα στείλει e-mail είχε αργήσει να μου απαντήσει γιατί λαμβάνει καθημερινά πολλά e-mail και δεν προλαβαίνει να τα δει.

Αν όμως χρειαστείς πχ ροζ γραμματα, μπορεις αφοβα να τα χρωματισεις! Αυτα τα γραμματα της Prima ειναι τελεια! Εγω τα εβαψα με glimmer glam & glimmer glaze! Το αποτελεσμα υπέροχο!

δες εδω

http://vartig12.blogspot.com/2011/11/beautiful-dreamer-enjoy-scrapping.html

Ποια είναι η διαφορά τους;

Θα τα έχω στα υπόψιν σε επόμενη παραγγελία γιατί τώρα δυστηχώς μόνο το κιτ μπορώ να αγοράσω!!! Το ταμείον είναι μείον αυτό το μήνα. Ευελπιστώ μέχρι τις γιορτές να ορθοποδήσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...