Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα τα πριτσινια της Λενας και οι κρικοι ειναι νομιζω για την μεγαλη τρυπα του cropadile! Η μικρη ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ μικρη!!! Την χρησιμοποιώ μονο σε κανα tag...

ααααααα.... ευχαριστώ!

Αν καταλαβα καλά, δεν θέλει κανένας άλλος Imaginarium designs....

Ζωή?

Πένυ?

Αυριο θα στείλω την παραγγελία για να μαθω μεταφορικά!

ανυπομονούμε! :D

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Λευκή, τωρα ημουν στο blog σου! Υπέροχα πράγματα έχεις φτιάξει!!! Να ξέρεις οτι το cropadile, τρυπάει και μεταλικά κουβαδακια, λεπτο ξύλο, δερμα, τσοχα, CD, μπορεις δηλαδη να κανεις πολλές κατασκευες και οχι μονο αλμπουμ! Μεχρι και να ανοίγεις τρυπες στη ζώνη σου! πχ στις μολυβοθήκες θα μπορούσες να ανοιξεις τρυπες περιμετρικά στο στομιο και να δεσεις φιογκακια και χαντρούλες!!! Οσο για τους κοπτες μοτιβων, χρησιμεύουν κυρίως για συνθεσεις και καρτες! Γενικα τα εργαλεια ειναι μια καλη επενδυση γιατι τα εχεις για παντα!!!

Θα βαζετε τη σύνθεσή σας στο πάτωμα (σε λευκο φόντο κατα προτιμιση) στο ΜΠΑΛΚΟΝΙ κι ας εχει συννεφιά...αρκει να υπάρχει φυσικό φως το οποίο να μην πεφτει απευθειας επανω γιατι κανει σκιες!Στεκεστε απο πάνω και τραβατε τη φωτο! Μετα θα πατατε δεξι κλικ στην εικόνα (αφου εχει περαστει στο pc) ανοιγμα με "picture manager" και αυτόματη διόρθωση! Δε θα το πιστεύετε!

Επανέρχομαι στο cropadile: μπορώ να τρυπήσω και τις δερμάτινες σαγιονάρες; Είχα φτιάξει με χάντρες για μένα και τα κορίτσια το καλοκαίρι και δυσκολεύτηκα λίγο στο τρύπημα.

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι στο cropadile: μπορώ να τρυπήσω και τις δερμάτινες σαγιονάρες; Είχα φτιάξει με χάντρες για μένα και τα κορίτσια το καλοκαίρι και δυσκολεύτηκα λίγο στο τρύπημα.

Σαν βούτηρο!!!;)

Σοφια, οι πεταλουδες ειναι με κοπτη? Αν ναι, μου τον δανειζεις να κοψω μερικες να μου βρίσκονται?

Για το woman, χρησιμοποιησες χαρτια και embellishments απο κιτ? Αν ναι, απο ποιο?

Πες μου απο ποιο χρωμα θες και θα σου φερω , ειναι κοφτης ...Το woman to ekana με prima xarti hide and seek λέγεται , κακως δεν το ανεφερα .οχι δεν ειναι κιτ είναι σκόρπια διακοσμητικα!

OiaRp2.png

Δηλαδή αν δεν ήταν βιαστικό, τι παραπάνω θα έκανες; Σου έγραψα στα σχόλια ότι μου άρεσε πολύ και πραγματικά διακρίνω μεγάλη βελτίωση στις συνθέσεις σου. Τελικά όλα είναι θέμα εμπειρίας και τριβής. Μπράβο, συνέχισε έτσι ... βιαστικά!!!

ευχαριστω πολύ , το εκανα στον πρωινο υπνο της μικρης και για αυτο ειπα ότι βιαστηκα , οπως και το trust σημερα .

σας ευχαριστω για τα σχόλια σας ! τετοια προτσινια ειχα βαλει και εγω στο μινι αλπουμ που εφτιαξα το φορεμα και εβαλα και τωρα με ενα τελειο κρικάκι ροζ!

OiaRp2.png

Πες μου απο ποιο χρωμα θες και θα σου φερω , ειναι κοφτης ...Το woman to ekana με prima xarti hide and seek λέγεται , κακως δεν το ανεφερα .οχι δεν ειναι κιτ είναι σκόρπια διακοσμητικα!

Μπράβο και παλι που τα ταιριαξες τόσο ωραία!

Να σου φερω χαρτονια τη Δευτερα? Κανσον χρωματιστά θα σου φερω. Τι διασταση ειναι η πεταλουδα? (ρωταω για να σου φερω περισσευματα, μη χαλαω τα ετοιμα φυλλα)

ευχαριστω πολύ , το εκανα στον πρωινο υπνο της μικρης και για αυτο ειπα ότι βιαστηκα , οπως και το trust σημερα .
μπραβο Σοφια, πώς προλαβαινεις βρε θηριο? Εγώ την παλευω μερες την καθε συνθεση... :-( Το ανεβασες το trust? (ξερεις, θα το δω απο το σπιτι :lol:)

Διαφημίσεις

Ειναι πολύ μικρη δεν χρειαζομαι μεγαλα χαρτονια. εχω αυτα τα πολυχρωμα του λιντλ αλλα φερε μου αν θες κατι αλλο ! το ανεβασα το trust . θα σου φερω την Δευτερα!!εγω ειμαι α1,14!!!!

Θα σου φερω και ενα ωραιο χριστουγεννιατικο χαρτι να φτιαξεις κατι για την μικρη σου !θα λειψεις ενα χρονο ??

OiaRp2.png

Ειναι πολύ μικρη δεν χρειαζομαι μεγαλα χαρτονια. εχω αυτα τα πολυχρωμα του λιντλ αλλα φερε μου αν θες κατι αλλο ! το ανεβασα το trust . θα σου φερω την Δευτερα!!εγω ειμαι α1,14!!!!

Θα σου φερω και ενα ωραιο χριστουγεννιατικο χαρτι να φτιαξεις κατι για την μικρη σου !θα λειψεις ενα χρονο ??

Θα το δω απο το σπιτι, αλλα ειμαι σίγουρη ότι θα ειναι πολύ ωραίο!

αν δε σου κανει κοπο, πες μου τις τελικες διαστασεις της πεταλουδας κομμενης για να βρω τι κομματακια θα σου φερω (δεν πεταω τιποτε όπως καταλαβες, τι scrapping κανουμε αλλιώς? ;))

Θα λείψω 6 μηνες, φευγω 14/12 και γυρναω 18/6.

Σε ευχαριστώ για το χαρτι!

Και μέσα σε αυτούς τους απίστευτους διαλόγους έρχεται πάλι η άσχετη να ρωτήσει...βρε κορίτσια τι εννοείτε όταν λέτε ότι χρησιμοποιήσατε χαρτί πρίμα???

Λοιπόν εγώ αγόρασα το Littlle girl collection kit από το enjoyscrapping για αρχή και σκέφτομαι να φτιάξω μια σύνθεση για το δωμάτιο της μικρής μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε, τι άλλο μπορεί να χρειαστώ? To kit περιλαμβάνει χαρτιά και αυτοκόλλητες γραμματοσειρές και σχήματα.

Και μέσα σε αυτούς τους απίστευτους διαλόγους έρχεται πάλι η άσχετη να ρωτήσει...βρε κορίτσια τι εννοείτε όταν λέτε ότι χρησιμοποιήσατε χαρτί πρίμα???

Λοιπόν εγώ αγόρασα το Littlle girl collection kit από το enjoyscrapping για αρχή και σκέφτομαι να φτιάξω μια σύνθεση για το δωμάτιο της μικρής μου. Μπορείτε να με βοηθήσετε, τι άλλο μπορεί να χρειαστώ? To kit περιλαμβάνει χαρτιά και αυτοκόλλητες γραμματοσειρές και σχήματα.

και εγω με ενα κιτ αρχισα αλλα στην διαρκεια πηρα και άλλα μεμονωμενα χαρτια και λιγα διακοσμητικα λουλουδια, tags.Prima λέγεται μια μάρκα χαρτιου που εχει διαφορα σχεδια ,αλλά και διακοσμητικά .http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopList&brand=21 εδω θα δεις τι εχει η prima

Θα το δω απο το σπιτι, αλλα ειμαι σίγουρη ότι θα ειναι πολύ ωραίο!

αν δε σου κανει κοπο, πες μου τις τελικες διαστασεις της πεταλουδας κομμενης για να βρω τι κομματακια θα σου φερω (δεν πεταω τιποτε όπως καταλαβες, τι scrapping κανουμε αλλιώς? ;))

Θα λείψω 6 μηνες, φευγω 14/12 και γυρναω 18/6.

Σε ευχαριστώ για το χαρτι!

ειναι 5 ποντοι αλλα επειδη οκοφτης ειναι πολύ σκληρος χρειαζεται να πιασει καλα το χαρτι γυρω γυρω .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...