Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά ! Απ’οτι θυμάμαι είχα διαβάσει κατά καιρούς καλά λόγια για τον Τσιρι***η εδώ. Online διαβάζω τα χειρότερα (όχι πως πιστεύω τόσο τις κριτικές σε τέτοιες περιπτώσεις απλά θέλω να σιγουρευτώ πριν κλείσω ραντεβού μαζί του)

Μην χάσεις τον χρόνο σου Κ τα λεφτά σου να δεις όλους τους γιατρούς που έχουν ακουστεί κατά καιρούς . Νομίζω ότι ήδη έχεις κλείσει ραντεβού με αρκετούς από αυτούς . Δεν νομίζω ότι θα σου προσφέρουν κάτι τρομερο σε αυτά που ήδη έχεις ακούσει Κ ξέρεις. Το θέμα είναι να δοκιμάσετε διάφορες μεθόδους μήπως κάνετε καμία βλαστοκυστη παραπάνω Κ ίσως αυτό έχει να κάνει πιο πολύ με το έμβρυολογικό Κ όχι με τον γιατρό γιατί από ότι φαίνετε ωάρια παράγεις στους φυσικούς. Πιο πολύ εστίασε να κάνεις εξετάσεις που δεν έχεις κάνει Κ να βελτιώσεις πράγματα στην καθημερινότητά σου που ίσως βοηθήσουν .

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σοφια, οι πεταλουδες ειναι με κοπτη? Αν ναι, μου τον δανειζεις να κοψω μερικες να μου βρίσκονται?

Για το woman, χρησιμοποιησες χαρτια και embellishments απο κιτ? Αν ναι, απο ποιο?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δειτε να ξεροσταλιασετε τι χανουμε που δεν ειμαστε Αμερική... μπουχουχου...

http://gabriellepollacco.blogspot.com/2011/11/heads-up-super-duper-black-friday-deal.html

κλαψ!

Κι εγώ θα ψησω το σοι για δωροεπιταγες απο τα μαγαζια (πρεπει να ρωτησω αν γινεται κιολας)

Πολύ ωραία ιδέα! Μήπως να το κάνω κι εγώ? Αν ρωτήσεις, πες μου! Αλλά λογικά θα γίνεται!

EkcAp3.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Θέλω τη βοήθειά σας. Τελικά διαπίστωσα ότι με φλας η σύνθεσή μου φαίνεται χάλια. Όχι ότι είναι τέλεια αλλά φαίνεται μέσα το φως από το φλας. Άρα πρέπει να τη φωτογραφίσω πρωινή ώρα αλλά εμείς πλέον στη Θεσσαλονίκη έχουμε συννεφιά και πάλι δε νομίζω ότι θα αναδειχθεί σωστά. Τέλος πάντων, πείτε μου λίγο πως πρέπει να τη στήσω για να βγάλω καλή φωτογραφία; Όρθια κάπου σ'έναν τοίχο ή πάνω σε μια επιφάνεια; Τι χρώμα να έχω από πίσω της ως φόντο;

Βάλια, τα χαρτόνια για το μίνι από που τα παίρνεις; Τι πάχος πρέπει να έχουν; Συγνώμη αν το ξαναρώτησα.

καλημερα , λιγο βιαστικα εφτιαξα το woman LO ..Βαλια εχω και τριτο χρωμα...θα σου τα φερω την Δευτερα !!!

Δηλαδή αν δεν ήταν βιαστικό, τι παραπάνω θα έκανες; Σου έγραψα στα σχόλια ότι μου άρεσε πολύ και πραγματικά διακρίνω μεγάλη βελτίωση στις συνθέσεις σου. Τελικά όλα είναι θέμα εμπειρίας και τριβής. Μπράβο, συνέχισε έτσι ... βιαστικά!!!

Καλημέρα σας!!!

Παρήγγειλα κάτι από το site που μου προτείνατε και περιμένω να έρθει. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι για το δωμάτιο της μικρούλας μου που είμαι σε φάση διακόσμησης, γιατί έτσι και αλλιώς την έχουμε ήδη βαφτίσει, οπότε προσκλητήρια + βιβλίο ευχών δεν παίζει. Αν δω ότι μπορώ να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές θα δοκιμάσω να φτιάξω κάτι για φίλες μου που θα γεννήσουν σε λίγο, ώστε να έχω και περιθώριο χρονικό.

Αν βγει κάτι της προκοπής θα το φωτογραφήσω να μου πείτε τη γνώμη σας εσείς που είστε και έμπειρες!!!

Θα έχω ίσως για εσάς χαζές απορίες ...αλλά είπαμε δεν έχω ιδέα!!! Οπότε ρωτάω...τι είναι το cropadile και το distress που βλέπω να γράφετε τόσο συχνά?

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!!

Παρήγγειλα κάτι από το site που μου προτείνατε και περιμένω να έρθει. Σκέφτηκα να προσπαθήσω να φτιάξω κάτι για το δωμάτιο της μικρούλας μου που είμαι σε φάση διακόσμησης, γιατί έτσι και αλλιώς την έχουμε ήδη βαφτίσει, οπότε προσκλητήρια + βιβλίο ευχών δεν παίζει. Αν δω ότι μπορώ να φτιάξω κάτι αξιοπρεπές θα δοκιμάσω να φτιάξω κάτι για φίλες μου που θα γεννήσουν σε λίγο, ώστε να έχω και περιθώριο χρονικό.

Αν βγει κάτι της προκοπής θα το φωτογραφήσω να μου πείτε τη γνώμη σας εσείς που είστε και έμπειρες!!!

Θα έχω ίσως για εσάς χαζές απορίες ...αλλά είπαμε δεν έχω ιδέα!!! Οπότε ρωτάω...τι είναι το cropadile και το distress που βλέπω να γράφετε τόσο συχνά?

Καλημέρα Βιβή,

Το cropadile είναι ένα εργαλείο που ανοίγει τρύπες και τοποθετεί πιρτσίνια. Αυτά ξέρω εγώ, οι άλλες θα σου πουν περισσότερα. Ούτε εγώ το έχω ακόμη αλλά τώρα είδα ότι είναι διαθέσιμο στη Λένα και μάλλον θα είναι η επόμενή μου αγορά. Τι λέτε κορίτσια, να το πάρω ή να προτιμήσω κάτι άλλο πρώτα;

Για το distress δεν έχω ιδέα κι εγώ!!!

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Θέλω τη βοήθειά σας. Τελικά διαπίστωσα ότι με φλας η σύνθεσή μου φαίνεται χάλια. Όχι ότι είναι τέλεια αλλά φαίνεται μέσα το φως από το φλας. Άρα πρέπει να τη φωτογραφίσω πρωινή ώρα αλλά εμείς πλέον στη Θεσσαλονίκη έχουμε συννεφιά και πάλι δε νομίζω ότι θα αναδειχθεί σωστά. Τέλος πάντων, πείτε μου λίγο πως πρέπει να τη στήσω για να βγάλω καλή φωτογραφία; Όρθια κάπου σ'έναν τοίχο ή πάνω σε μια επιφάνεια; Τι χρώμα να έχω από πίσω της ως φόντο;

Βάλια, τα χαρτόνια για το μίνι από που τα παίρνεις; Τι πάχος πρέπει να έχουν; Συγνώμη αν το ξαναρώτησα.

Καλημέρα Λευκή! Για τις φωτο δεν ξερω να σου πω, και οι δικες μου χαλια βγαινουν...

Τα χαρτονια πανω στα οποια κολλαω τα χαρτια εχουν παχος 2 χιλιοστά αλλά και με 1,5 χιλιοστό κανεις τη δουλεια σου.

Για το cropadile σου απαντησε η Λευκή. Το distress ειναι μια τεχνική παλαιωσης χαρτιου. Δες εδώ http://www.timholtz.com/vid_distressink.htm αλλά και στο youtube εχει παρα πολλά βιντεο για distressing. Δινει παλαιωμενο ύφος σε χαρτια ή δινει όγκο όταν περνας το μελάνι στο περιγραμμα.
Βάλια,

Η Λένα έφερε ένα μπλε κιτ κι έχει και πουλιά

http://www.enjoyscrapping.com/index.php?act=viewProd&productId=2065

Για δες μήπως σου αρέσει για το μπέμπη σου!

Σε ευχαριστώ! Ειναι ωραίο κι αυτό!
Καλημέρα Βιβή,

Το cropadile είναι ένα εργαλείο που ανοίγει τρύπες και τοποθετεί πιρτσίνια. Αυτά ξέρω εγώ, οι άλλες θα σου πουν περισσότερα. Ούτε εγώ το έχω ακόμη αλλά τώρα είδα ότι είναι διαθέσιμο στη Λένα και μάλλον θα είναι η επόμενή μου αγορά. Τι λέτε κορίτσια, να το πάρω ή να προτιμήσω κάτι άλλο πρώτα;

Εξαρταται απο το τι θες να φτιαχνεις. Εαν θες να κανεις μινι κι ευχολογια το θες για τις τρυπες. Αν ενδιαφερεσαι αποκλειστικά για συνθεσεις, καλύτερα να προτιμήσεις κατι αλλο. Εξαρταται αποκλειστικα΄απο τον προσανατολισμό σου.

Βάλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Όπως έχω ξαναπεί, θέλω να ασχοληθώ με λίγο απ' όλα. Πιστεύω ότι θα βαρεθώ αν κάνω μόνο κάρτες ή μόνο συνθέσεις. Και τα μίνι με ενδιαφέρουν. Αν πάρω τελικά το cropadile, τι άλλο χρειάζομαι; Φαντάζομαι πιρτσίνια και κρίκους. Τι μου προτείνετε για αρχή; Τι διάμετρο να έχουν οι κρίκοι;

Το θέμα με τη φωτογράφηση, εξακολουθεί να με απασχολεί. Πάντως οι δικές σου συνθέσεις φαίνονται ωραία. Που τις τοποθετείς και τις φωτογραφίζεις; Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά θέλω να μάθω όλα τα μυστικά της επιτυχίας σου!

Βάλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Όπως έχω ξαναπεί, θέλω να ασχοληθώ με λίγο απ' όλα. Πιστεύω ότι θα βαρεθώ αν κάνω μόνο κάρτες ή μόνο συνθέσεις. Και τα μίνι με ενδιαφέρουν. Αν πάρω τελικά το cropadile, τι άλλο χρειάζομαι; Φαντάζομαι πιρτσίνια και κρίκους. Τι μου προτείνετε για αρχή; Τι διάμετρο να έχουν οι κρίκοι;

Το θέμα με τη φωτογράφηση, εξακολουθεί να με απασχολεί. Πάντως οι δικές σου συνθέσεις φαίνονται ωραία. Που τις τοποθετείς και τις φωτογραφίζεις; Συγνώμη αν γίνομαι αδιάκριτη αλλά θέλω να μάθω όλα τα μυστικά της επιτυχίας σου!

Χαχαχαχαχαχα!!! Ποιας επιτυχίας μου βρε Λευκή??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπον, τη διαμετρο των κρίκων θα την καθορισει το παχος της δημιουργίας σου. Για πριτσινια δεν ξερω, δεν εχω αγορασει ακομα, αλλά υποθετω ότι υπαρχουν 2 μεγεθη, όσα ειναι και τα μεγεθη των τρυπων που ανοιγει το cropadile. Τώρα πως μπαινουν, παλι youtube θα σε παραπέμψω γιατί ακομα δεν το εχω κανει!

Για τις φωτο τις βαζω οριζοντια ειτε πανω στο τραπεζι της τραπεζαριας είτε πανω στο τραπεζι του μπαλκονιου.

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχαχα!!! Ποιας επιτυχίας μου βρε Λευκή??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπον, τη διαμετρο των κρίκων θα την καθορισει το παχος της δημιουργίας σου. Για πριτσινια δεν ξερω, δεν εχω αγορασει ακομα, αλλά υποθετω ότι υπαρχουν 2 μεγεθη, όσα ειναι και τα μεγεθη των τρυπων που ανοιγει το cropadile. Τώρα πως μπαινουν, παλι youtube θα σε παραπέμψω γιατί ακομα δεν το εχω κανει!

Για τις φωτο τις βαζω οριζοντια ειτε πανω στο τραπεζι της τραπεζαριας είτε πανω στο τραπεζι του μπαλκονιου.

Χαίρομαι που γέλασες!!! Αυτό ήθελα να πετύχω αλλά καμιά φορά ο γραπτός λόγος δε μπορεί να μεταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουμε. Για μένα είναι επιτυχία οτιδήποτε φτιάχνει κανείς με τα χεράκια του και πίστεψέ με φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα!

Για τη φωτογράφηση με βοήθησες αρκετά. Θα το δοκιμάσω. Μάλλον προς Σάββατο το κόβω.

Τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνη μου ή θα ρωτήσω τη Λένα.

Προχθές έφτιαξα κάτι άλλο με τη μικρή μου κόρη, τη Μηλίτσα από την Ντενεκεδούπολη! Κι έγινε υπέροχη!!! Τα παιδάκια ξετρελάθηκαν. Πήγαν με το νηπιαγωγείο στο θέατρο και μετά ήθελαν να φτιάξουν όλους τους ήρωες και τα κορίτσια όπως είναι φυσικό ήθελαν τη Μηλίτσα. Η μικρή μου το χάρηκε πολύ και πήγε περήφανη στο σχολείο λέγοντας ότι η μαμά της είναι "καλλιτέχνης". Μάλιστα, μια μέρα θα πάρω άδεια να πάω στο σχολείο για να φτιάξω χριστουγεννιάτικες κάρτες με τα παιδιά. Μου το είχε ζητήσει η δασκάλα από την αρχή της χρονιάς. Το σαββατοκύριακο λοιπόν πρέπει να φτιάξω κάποια δείγματα, φυσικά στα πλαίσια των δυνατοτήτων των παιδιών. Το περιμένω με χαρά. Πρέπει να τα καταφέρω για να κάνω περήφανη την κόρη μου. Τα παιδιά είναι και οι πιο δύσκολοι κριτές αλλά σίγουρα ξέρουν να εκτιμούν!!!

Χαίρομαι που γέλασες!!! Αυτό ήθελα να πετύχω αλλά καμιά φορά ο γραπτός λόγος δε μπορεί να μεταφέρει ακριβώς αυτό που θέλουμε. Για μένα είναι επιτυχία οτιδήποτε φτιάχνει κανείς με τα χεράκια του και πίστεψέ με φτιάχνεις πολύ ωραία πράγματα!

Για τη φωτογράφηση με βοήθησες αρκετά. Θα το δοκιμάσω. Μάλλον προς Σάββατο το κόβω.

Τα υπόλοιπα θα τα βρω μόνη μου ή θα ρωτήσω τη Λένα.

Προχθές έφτιαξα κάτι άλλο με τη μικρή μου κόρη, τη Μηλίτσα από την Ντενεκεδούπολη! Κι έγινε υπέροχη!!! Τα παιδάκια ξετρελάθηκαν. Πήγαν με το νηπιαγωγείο στο θέατρο και μετά ήθελαν να φτιάξουν όλους τους ήρωες και τα κορίτσια όπως είναι φυσικό ήθελαν τη Μηλίτσα. Η μικρή μου το χάρηκε πολύ και πήγε περήφανη στο σχολείο λέγοντας ότι η μαμά της είναι "καλλιτέχνης". Μάλιστα, μια μέρα θα πάρω άδεια να πάω στο σχολείο για να φτιάξω χριστουγεννιάτικες κάρτες με τα παιδιά. Μου το είχε ζητήσει η δασκάλα από την αρχή της χρονιάς. Το σαββατοκύριακο λοιπόν πρέπει να φτιάξω κάποια δείγματα, φυσικά στα πλαίσια των δυνατοτήτων των παιδιών. Το περιμένω με χαρά. Πρέπει να τα καταφέρω για να κάνω περήφανη την κόρη μου. Τα παιδιά είναι και οι πιο δύσκολοι κριτές αλλά σίγουρα ξέρουν να εκτιμούν!!!

Δεν ξερεις ποσο πολύ μου αρεσει η Ντενεκεδουπολη! Τα παιδικά μου χρόνια ήταν γεματα με αυτή! Να μας βαλεις φωτο να δουμε, προσωπικά ανυπομονώ! Θα περασεις σουπερ με τα παιδια!

Ευτυχώς που πρόλαβα και φωτογράφισα τη Μηλίτσα πριν την πάει η μικρή στο σχολείο! Ευελπιστώ να την ανεβάσω σήμερα για να τη δείτε.

Πάντως έχει πλάκα, φτιάχνω κάτι και μετά παίρνω τη μηχανή να το φωτογραφίσω. Έμαθαν και τα κορίτσια και μόλις φτιάξουν κάτι τρέχουν να πάρουν τη μηχανή για να βγάλουν φωτογραφίες.

Εξακολουθώ να σκέφτομαι τι να κάνω με το cropadile. Μήπως να πάρω κανένα κόπτη μοτίβου που δεν έχω κανέναν και να το αφήσω για αργότερα; Αναρωτιέμαι...Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω... Καλέ μου Άη Βασίλη, ελπίζω να μη ξεχάσεις φέτος!!!

Λευκή σκέψου με τι θα ασχοληθείς αρχικά!

Εγώ το πήρα από την αρχή το cropadile, γιατί θα έκανα άλμπουμ. Πήρα αυτό που είναι μέσα σε θήκη με πριτσίνια, συμφέρει περισσότερο. Του είχα άχτι γιατί όταν έκανα το βιβλίο των ευχών για τη βάφτιση, δεν είχα κανένα εργαλείο, τις τρύπες μου τις έκανε η μία νονά με ένα εργαλείο για τρύπες σε σκληρό χαρτόνι που είχαν στο γραφείο! Τις δε τρύπες στο προσκλητήριο (για να περάσω το κορδόνι) τις έκανα με απλό περφορατέρ, αυτά που κάνουν δύο τρύπες μαζί, γι' αυτό και έκανα αμάν να υπολογίσω πού θα πέσει η κάθε τρύπα!

Αλλά αν κάνεις τον πρώτο καιρό συνθέσεις ή κάρτες, πάρε καλύτερα έναν κόπτη, μια σφραγίδα...

Μην αγχώνεσαι, σιγά σιγά θα μαζέψεις τα εργαλεία σου! Μη νομίζεις κι εμάς ακόμα μας λείπουν πολλά!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...