Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σοφία, χα, ταυτόχρονα μπήκαμε! :-)

Η Ζωή κανει φανταστικά πραγματα ομολογουμενως!

Εξαρταται τι χρώμα θες να ειναι οι μαργαρίτες. Θες κανσον ή πολύχρωμα? Χρειαζεται ενα χρώμα για το κεντρο του λουλουδιου, ενα χρώμα για τα μικρά πεταλα κι ενα τρίτο χρώμα βασικο για τα μεγαλα πεταλα. Εξαρταται καθε φορά απο τα χρώματα που εχεις στη συνθεση σου.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Είμαι η Βιβή και θα ήθελα τις συμβουλές σας. Παρακολουθώ εδώ και καιρό το θέμα και θα ήθελα να δοκιμάσω να κάνω και εγώ κάτι αλλά όπως θα έχετε ήδη καταλάβει δεν έχω ιδέα...απλά βλέπω τα αριστουργήματά σας και είπα να προσπαθήσω. Το θέμα μου όμως είναι το εξής...από που ξεκινάει κανείς???Τι αγοράζω, ώστε να δω αν πράγματι μπορώ να φτιάξω κάτι αξιόλογο, δεδομένου ότι δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο και που να ψάξω για να διαβάσω για τεχνικές κλπ?

Φυσικά και δεν ελπίζω να κάνω κάτι σαν τις δικές σας δημιουργίες αλλά τουλάχιστον να δω αν το έχω...

Οκ θα σου φέρω ροζ και σκούρο ροζ και πράσινο για τα φύλλα . ΒΙΒΉ για αρχή πάρε μερικά χαρτία χρωματιστά και ένα δύο κοφτες και μετά αν σου αρέσει το συνεχίζεις. Βασικά έχω μπει από κινητό και δεν μπορω να γράψω πολλά . Σίγουρα θα σου απαντήσει και η Βαλια αύριο.επίσης θα μπορούσες να φτιάξεις προσκλητήριο για τήν βάπτιση της μικρής σου.

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου Βιβή! Για αρχή πάρε λίγα βασικά πράγματα. Εξαρτάται βέβαια και τι ποσό θέλεις να διαθέσεις. Μη γεμίσεις πράγματα από την αρχή, αν είναι να πάνε χαμένα.

Πάρε ψαλίδι, χάρακα, κοπίδι, χαρτιά-χαρτόνια, αυτοκόλλητα, έναν-δύο κόπτες. Μην πετάς από το σπίτι κορδέλες και κορδόνια από δώρα, είναι πολύ χρήσιμα!

Αργότερα μπορείς να πάρεις το cropadile, αν θέλεις να ανοίγεις τρύπες, σφραγίδες, μελάνια, διακοσμητικά κλπ. Θα δεις πόσο θέλεις να ασχοληθείς, να έρχεσαι εδώ για απορίες. Η Βίκυ είναι εξπέρ!

Μπορείς να φτιάξεις επίσης το βιβλίο των ευχών. Για αρχή και για εξάσκηση, κάνε ευχετήριες κάρτες!

Για υλικά δες εδώ, έχει καλές τιμές.

http://www.enjoyscrapping.com/

EkcAp3.png

Γεια σου Βιβή! Σωστά τα ειπε η pepi, ξεκινας με χαρτια και κοπτες... Ειναι τοσα πολλά τα εργαλεια που χανομαστε σε αυτά καμια φορά αλλά το ταλεντο φαινεται ακομα και με τα λίγα.

Σοφία, θελω και τρίτο χρώμα για το κεντρο του λουλουδιου. Θες μπεζ ή κίτρινο? Κίτρινο εχω, αν θες μπεζ για πιο διακριτικο, θα πρεπει να μου φερεις... Γενικά, θελω και τρίτο χρώμα.

Αν θες, σου κανω και distress στα φυλλα για να δειχνουν όγκο.

Καλημερούδια!

Που κρυφτήκατε όλες;

Κρίμα να μην μένω Αθήνα Βάλια, να μου κόψεις κι εμένα. Ζηλεύω, με την καλή έννοια πάντα!!!

Βιβή μην αγχώνεσαι. Κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Ξεκίνα με κάποια βασικά που αναφέρουν παραπάνω τα κορίτσια και βλέπεις στην πορεία. Είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα πελαγώσεις. Κι εγώ σε αρχικό στάδιο είμαι ακόμη κι έτσι προς το παρόν χαζεύω και προσπαθώ να μάθω.

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κορίτσια???

Λοιπόν...εχω τη λιστα του Άη Βασίλη (χαχα) απο Σαντυ, Βαλια και Σοφία! Ενδιαφέρεται καμια άλλη κοπέλα για διακοσμητικά απο Imaginarium Designs ή να προχωρήσω στην παραγγελία???

Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.seriouslyscrapbooking.net.au/brands?brand=1020

Αναμένω!!!

Καλημερα Λευκή! Απο που εισαι εσυ?

Εγω ξεκινησα το μινι κι εχω ενθουσιαστεί! :-)

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη.

Για πες τι υλικά πήρες για το μίνι. Είδα τα βίντεο της Ζωής και ενθουσιάστηκα αλλά μάλλον πρέπει να πάρω έτοιμο άλμπουμ από σφραγιδομάνια, έτσι δεν είναι; Το cropadile είναι απαραίτητο επίσης και δυστηχώς δεν το έχω προμηθευτεί ακόμη! Είπαμε είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Άντε να δούμε πως θα περισσέψω κανένα φράγκο... Έχω χαλβαδιάσει και το beauriful dreamer κιτ και δυστηχώς δε με βλέπω να το παίρνω. Μάλλον πρέπει να βάλω τα "μεγάλα μέσα" και να πείσω τον αντρούλη για ένα δωράκι. Πλησιάζουν και οι γιορτές και οι υποχρεώσεις μας είναι αρκετές αλλά χαλάλι.

δειτε να ξεροσταλιασετε τι χανουμε που δεν ειμαστε Αμερική... μπουχουχου...

http://gabriellepollacco.blogspot.com/2011/11/heads-up-super-duper-black-friday-deal.html

25 δολλαρια και τα δυο....κλαψ κλαψ, αυτα τα princess petals δεν χρησιμοποιησες και εσυ στο woman ? Ή κανω λάθος? Αυτα που ειπες οτι εβαψες ροζ..

OiaRp2.png

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη.

Για πες τι υλικά πήρες για το μίνι. Είδα τα βίντεο της Ζωής και ενθουσιάστηκα αλλά μάλλον πρέπει να πάρω έτοιμο άλμπουμ από σφραγιδομάνια, έτσι δεν είναι; Το cropadile είναι απαραίτητο επίσης και δυστηχώς δεν το έχω προμηθευτεί ακόμη! Είπαμε είμαι σε πολύ αρχικό στάδιο. Άντε να δούμε πως θα περισσέψω κανένα φράγκο... Έχω χαλβαδιάσει και το beauriful dreamer κιτ και δυστηχώς δε με βλέπω να το παίρνω. Μάλλον πρέπει να βάλω τα "μεγάλα μέσα" και να πείσω τον αντρούλη για ένα δωράκι. Πλησιάζουν και οι γιορτές και οι υποχρεώσεις μας είναι αρκετές αλλά χαλάλι.

Για το μινι εχω ενα κιτ χαρτιων 15x15 απο τη Λενα και χαρτονια κομμενα στο ιδιο μεγεθος, τετραγωνα.

δεν ξερω εαν μπορείς να κανεις τρυπες και με αλλο τρόπο, το cropadile βολευει, αλλά αν υπαρχει αλλος τρόπος καλύτερα να δωσεις λεφτά για κοφτες στην αρχή...

Κι εγώ θα ψησω το σοι για δωροεπιταγες απο τα μαγαζια (πρεπει να ρωτησω αν γινεται κιολας)

καλημερα , λιγο βιαστικα εφτιαξα το woman LO ..Βαλια εχω και τριτο χρωμα...θα σου τα φερω την Δευτερα !!!
Α2.15! :lol: Σοφία, ειναι φανταστικο, πολύ πολύ γλυκο!!! Μπράβο!!!
25 δολλαρια και τα δυο....κλαψ κλαψ, αυτα τα princess petals δεν χρησιμοποιησες και εσυ στο woman ? Ή κανω λάθος? Αυτα που ειπες οτι εβαψες ροζ..
25 δολλαρια το ενα πακετο αλλά και παλι τσαμπα ειναι... Σνιφ... Τα princess petals δεν ειδα ποια ειναι αλλά μαλλον δεν τα χρησιμοποιησα γιατι δεν τα ξερω! ;) Distress στις ακρες των πεταλων εκανα στα λευκα λουλουδια, τα ροζ λουλουδια αριστερα ειναι η κορδελα clementine νομιζω απο τη Λενα...
Τι κάνετε κορίτσια???

Λοιπόν...εχω τη λιστα του Άη Βασίλη (χαχα) απο Σαντυ, Βαλια και Σοφία! Ενδιαφέρεται καμια άλλη κοπέλα για διακοσμητικά απο Imaginarium Designs ή να προχωρήσω στην παραγγελία???

Ρίξτε μια ματιά εδώ:

http://www.seriouslyscrapbooking.net.au/brands?brand=1020

Αναμένω!!!

Βικυ ευχαριστουμε!

Απολαυσα την αναρτηση σου για τεχνοτροπιες σε χαρτονι! Μονο που εχω πολλές αποριες για τα υλικα, τι ειναι το Utee κτλ. Θα τις συγκεντρώσω με ησυχια και θα τις βαλω εδώ για να τις δουμε όλες τωρα που παραγγελνουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...