Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Κι εγω δεν ψώνισα τιποτε απο το Purple... Θελω απο το Imaginarium και φυλαω τα λεφτα μου. Ηρθαν και τα Dusty Attic που ειχα παραγγείλει κι επαθα πλακα! Οποτε θελω chipboard embellishments! Tons of them! :D

Σοφια, ανελπιστο πραγματι! Κι απορούσαμε πώς θα βρισκόμαστε! :lol:

Kαλέ μήπως βγήκατε και συγγενείς?

Σαντυ, ειναι πολύ ωραία η σύνθεσή σου! Καλή επιτυχία σου ευχομαι!

Πραγματι, αν φωτογραφιζεις νυχτα, οι φωτο δε βγαίνουν καθολου καλές, αλλά κι εγώ μονο ΣΚ ειμαι το πρωί το σπιτι. Στο adore αναγκαστηκα να φωτογραφισω νυχτα και βγήκε χαλια. Ενώ στην πρόκληση του OUAS βγηκε καλύτερη η φωτο.

Μια απο τα ίδια! Μεγαθήρια πραγματι, κανουν τις δικές μου συνθέσεις να φαίνονται σα να μουτζουρώνει παιδάκι νηπιαγωγείου! :lol: :lol: :lol:

αχχαχαχαχχ! Και τις δικές μου! Χαρτοκοπτική!

Ενώ όταν τις δείχνω π.χ. στη μαμά μου παίρνω συγχαρητήρια, δεν έχει δει άλλα (απείρως καλύτερα) να συγκρίνει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Σαντυ, ξαγρυπνουσες? :-)

Εχθες, αφου τελειωσα την πρόκληση του OUAS και τακτοποιησα τον παγκο εργασιας μου, ειπα να κανω ενα διαλειμμα απο τα LOs και ξεκινησα το μινι αλμπουμ για τα γενεθλια της κορης μου (τον Μαρτιο ειναι, μη γελατε που το κανω απο τωρα, ο μπεμπης θα με εχει βγαλει νοκ αουτ τοτε)... Αντιγραφω τελειως το μινι της Ζωής :oops:, αλλά τελικά και τα αλμπουμ ειναι πολύ ωραία δουλεια! Φτου, κι εχω ενα σωρό δουλειες στο σπιτι σήμερα και δε θα προλαβω να κανω κι άλλες σελίδες του αλμπουμ...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα κορίτσια,

Σάντυ και Βάλια, είδα τις συνθέσεις σας αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω. Μάλλον το βράδυ. Μου άρεσαν πολύ. Μπράβο σας!

Έγω το σαββατοκύριακο παιδευόμουνα να κάνω την πρώτη μου σύνθεση!!! Θα είναι χριστουγεννιάτικη. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη για πρώτη προσπάθεια. Τελικά τα κιτ βοηθούν πολύ στο να συνδιαστούν τα χαρτιά μεταξύ τους. Έφτιαξα κι ένα λουλούδι από κορδέλα και πολύ μου άρεσε. Μένει μόνο να γράψω δυο λόγια (είναι πάντα απαραίτητο αυτό; ) και να τη φωτοφραγίσω για να σας την δείξω. Είναι καλύτερα να τη φωτογραφίσω με το φως της ημέρας; Που τη βάζετε τη σύνθεσή σας για να τη φωτογραφίσετε;

Πήρα φόρα πρωί- πρωί αλλά είμαι χαρούμενη. Βάλια, ποιο είναι το μινι της Ζωής που αναφέρεσαι; Θα ήθελα να δοκιμάσω κι απ' αυτό.

Ευχαριστουμε Λευκή!

Ειναι καλύτερη να φωτογραφίζεις στο φως του ηλιου, εγώ βγαινω πρωί στο μπαλκονι, αλλά δεν ειμαι ικανοποιημενη απο το αποτελεσμα των φωτο μου ετσι κι αλλιώς...

Τα κιτ βολευουν για συνδυασμους πραγματι. Το journaling ειναι απαραίτητο, γιατί υποτιθεται ότι γραφεις το κειμενο για να θυμασαι την ιστορια πισω απ τη φωτογραφία, αλλά αν θες δε γραφεις... Ανυπομονουμε να τη δουμε!

Τα μινι της Ζωής τα βλεπεις εδω http://www.youtube.com/user/MyZoed?blend=21&ob=5

Δε μπορώ να δω youtube από το γραφείο. Ίσως το βράδυ αν και με περιμένουν πολλά σήμερα. Η Δευτέρα είναι δύσκολη μέρα.

Πρωινή ώρα δεν προλαβαίνω να φωτογραφίσω καθημερινές. Ή θα τη φωτογραφίσω βράδυ ή το Σάββατο. Τη βάζεις κάπου τη σύνθεση για να τη φωτογραφίσεις; Εννοώ, πρέπει να υπάρχει κάτι για φόντο;

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Σαντυ, ξαγρυπνουσες? :-)

Nαι, είχα αϋπνίες!

Εχθες, αφου τελειωσα την πρόκληση του OUAS και τακτοποιησα τον παγκο εργασιας μου, ειπα να κανω ενα διαλειμμα απο τα LOs και ξεκινησα το μινι αλμπουμ για τα γενεθλια της κορης μου (τον Μαρτιο ειναι, μη γελατε που το κανω απο τωρα, ο μπεμπης θα με εχει βγαλει νοκ αουτ τοτε)...

Καλά έκανες, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Αντιγραφω τελειως το μινι της Ζωής :oops:, αλλά τελικά και τα αλμπουμ ειναι πολύ ωραία δουλεια! Φτου, κι εχω ενα σωρό δουλειες στο σπιτι σήμερα και δε θα προλαβω να κανω κι άλλες σελίδες του αλμπουμ...

Όντως είναι πολύ ωραία δουλειά! Για μένα πάντως είναι πιο δύσκολη!

Καλημέρα κορίτσια,

Σάντυ και Βάλια, είδα τις συνθέσεις σας αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω. Μάλλον το βράδυ. Μου άρεσαν πολύ. Μπράβο σας!

Eυχαριστούμε!

Έγω το σαββατοκύριακο παιδευόμουνα να κάνω την πρώτη μου σύνθεση!!! Θα είναι χριστουγεννιάτικη. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη για πρώτη προσπάθεια. Τελικά τα κιτ βοηθούν πολύ στο να συνδιαστούν τα χαρτιά μεταξύ τους. Έφτιαξα κι ένα λουλούδι από κορδέλα και πολύ μου άρεσε. Μένει μόνο να γράψω δυο λόγια (είναι πάντα απαραίτητο αυτό; ) και να τη φωτοφραγίσω για να σας την δείξω. Είναι καλύτερα να τη φωτογραφίσω με το φως της ημέρας; Που τη βάζετε τη σύνθεσή σας για να τη φωτογραφίσετε;

Πήρα φόρα πρωί- πρωί αλλά είμαι χαρούμενη. Βάλια, ποιο είναι το μινι της Ζωής που αναφέρεσαι; Θα ήθελα να δοκιμάσω κι απ' αυτό.

Οπωδήποτε μέρα να φωτογραφίζεις, για να είναι καθαρά τα χρώματα. Να προσέχεις να μην πέφτουνε πάνω σκιές από τον ήλιο ή από άλλα αντικείμενα. Το βράδυ και φλας να βάλεις, δεν είναι καλές οι λήψεις, οι φωτογραφίες γυαλίζουν, τα χαρτιά αλλοιώνονται. Τη δική μου την έβγαλα βράδυ και φαίνεται χάλια..

EkcAp3.png

Όντως είναι πολύ ωραία δουλειά! Για μένα πάντως είναι πιο δύσκολη!

Καθε δουλεια εχει τη δυσκολία της... Όταν το δοκιμασεις θα δεις...

καλημερα , προσθεσα λίγο στο journaling του adore , οταν τα ανεβαζω δυστυχως δεν εχω χρονο και τα κάνω όλα πολύ γρήγορα . Βγηκε και ενα νεο το trust και μου αρέσει , ελπίζω να βρω χρονο και έμπνευση !Εγω το μινι το ευχαριστηθηκα παρα πολύ. βεβαια απεχω πολύ από τις τεχνικες της Ζωής και αν κα΄ποιος δεν μου εξηγησει δύσκολα θα την ακολουθησω ....ta tags της είναι φοβερα και γενικά είναι πολύ προσεγμένη η δουλεια της !

βαλια εννοειται είδα το womanLo και σίγουρα αν το εκανα σιγουρα θα εβαζ την μικρή και θα εγραφα MOM ...an προλάβω θα το κάνω.......Τα λουλουδια τα ροζ είναι πριμα ??Καλα για τις μαργαρίτες δεν εχω λόγια !!!Τις ζηλέυω !!!με τηνκαλή εννοια !!Εισαι πολύ μετρημενη και αυτό έκανα και εγω , θα αποφυγω τα πολλα διακοσμητικα για αρχη .

OiaRp2.png

καλημερα , προσθεσα λίγο στο journaling του adore , οταν τα ανεβαζω δυστυχως δεν εχω χρονο και τα κάνω όλα πολύ γρήγορα . Βγηκε και ενα νεο το trust και μου αρέσει , ελπίζω να βρω χρονο και έμπνευση !Εγω το μινι το ευχαριστηθηκα παρα πολύ. βεβαια απεχω πολύ από τις τεχνικες της Ζωής και αν κα΄ποιος δεν μου εξηγησει δύσκολα θα την ακολουθησω ....ta tags της είναι φοβερα και γενικά είναι πολύ προσεγμένη η δουλεια της !

βαλια εννοειται είδα το womanLo και σίγουρα αν το εκανα σιγουρα θα εβαζ την μικρή και θα εγραφα MOM ...an προλάβω θα το κάνω.......Τα λουλουδια τα ροζ είναι πριμα ??Καλα για τις μαργαρίτες δεν εχω λόγια !!!Τις ζηλέυω !!!με τηνκαλή εννοια !!Εισαι πολύ μετρημενη και αυτό έκανα και εγω , θα αποφυγω τα πολλα διακοσμητικα για αρχη .

Σε ευχαριστώ Σοφία!

Το trust δεν το εχω δει ακομα, στο BITW βγήκε? Το απογευμα...

τα λουλουδια τα λευκα ειναι prima, και τα εχω κανει distress στις ακρες με ροζ, αλλα δε νομιζω ότι φαινεται και πολύ. Χανουν πολλά στις φωτο δυστυχώς... :-( Και το ετικετακι trust το εχω κανει distress κι αυτό, το εχω τσαλακώσει και εχω βαλει διαστατικο μονο απο τη μια πλευρά για να διατηρηθεί το τσαλακωμενο υφος, αλλά νομιζω πως ουτε κι αυτό φαινεται... Οι μαργαρίτες πραγματι ειναι σουπερ, χαλαλι τα λεφτα της μητρας! Οποτε θες, σου κοβω τα χαρτια και τις φτιαχνεις, ειναι πανευκολο Σοφία!

Η αλήθεια ειναι ότι φοβαμαι να γεμιζω τις συνθεσεις γιατι φοβαμαι μην τις κανω κιτς... Που θα παει, θα μαθω. Παντως το woman μου αρεσε πολύ ως τελικό αποτελεσμα, νομιζω ότι ειναι η καλύτερη μου συνθεση ως τωρα...

Τα tags της Ζωής ειναι κομμενα με μητρες του big shot, ρώτα τη Ζωή θα σου πει λεπτομερειες ή ίσως κι εγώ να μπορεσω να σου λυσω καποια απορια.

Καθε δουλεια εχει τη δυσκολία της... Όταν το δοκιμασεις θα δεις...

Έχω κάνει μόνο ένα mini album, την πήρα την κρυάδα! Μου πήρε πολύ χρόνο, αλλά όντως το ευχαριστήθηκα!

http://myglitterfairytale.blogspot.com/2011/10/ini-album-all-about-me.html

Και κάνω και κανονικά άλμπουμ, πολύ πιο απλά μέσα βέβαια, στολίζω περισσότερο το εξώφυλλο.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πω πω κανένας εδώ. Είδα ωραίες κάρτες στην Ζωή . Χριστουγεννιάτικες. Θα προσπαθήσω να φτιάξω και εγώ αλλα δεν έχω κοφτες σε τέτοιο θέμα. Μάλλον θα πάρω κανένα αυτοκόλλητο από τζάμπο. Βαλια θα σου φέρω χαρτόνια αν μπορείς να μου κόψεις λίγες μαργαρίτες. Πές μου μόνο τι χαρτόνια να φέρω. Σε ευχαριστώ πολύ .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...