Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Μου το κάνανε την 18 η μερα του κυκλου μου!! Και εδειξε οτι ήταν πολυ καλή μέρα ( ετσι μου ειπαν).Το δικό μου πρωτοκολλό περιλαμβάνει ciclacur 6 /μέρα , utrogestan 6/μερα ( στομα και κολπος), salospir 100mg, αντιπηκτικη ενεση και για λίγες μερες ειχα πάρει κορτιζονη ( μικρη δοση) και vimbramycin αντιβιωση. Οι δοσεις ciclacur και utrogestan μπορει να φανουν υπερβολικες αλλα δυστυχως ο δικος μου οργανισμός δεν παραγει. Πριν και κατα την εμβρυομεταφορα μου πηραν αιμα για οιστραδιολη και προγεστερονη.

Χρόνια πολλά Νικολέτα μου και καλή επιτυχία!!!ήσουν ατυχη τις δύο προηγούμενες φορές αλλά τώρα είναι πολύ θετικά όσα λες...καινούργια δοτρια τέλειες βλαστοκυστες...έχεις πολλές ελπίδες...να είσαι αισιόδοξη κοριτσακι μου και θα ερθει το γιορτινό σου δώρο...στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημέρα! Βάλια, εννοείται οτι ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις την φωτο με τα τακούνια!!! Ισα-ισα που οι σχεδιαστές υπάρχουν για να δινουν ιδέες και ειναι πολύ φυσιολογικό να κάνεις κάτι παρόμοιο! Θα δεις που θα το κανουν πολλές!!!

Κορίτσια τα δολλαρια ειναι αυστραλεζικα! Δεν επείγει η παραγγελία! Οταν συγκεντρωθούν τα mail σας, τοτε θα προχωρήσω! Για μεταφορικά δε μπορω να σας πω αν δεν τους στειλω πρωτα την ποσοτητα που θέλουμε!

Αναμενω τα mail σας!

Σοφία, τις φράσεις τις χρησιμοποιείς μια φορα αλλά κάποια σχεδια μπορεις να τα εχεις ως μασκες για misting οπως ειπατε παραπανω!

Λευκή χρόνια πολλά! Να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα! Βάλια, εννοείται οτι ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιήσεις την φωτο με τα τακούνια!!! Ισα-ισα που οι σχεδιαστές υπάρχουν για να δινουν ιδέες και ειναι πολύ φυσιολογικό να κάνεις κάτι παρόμοιο! Θα δεις που θα το κανουν πολλές!!!

Κορίτσια τα δολλαρια ειναι αυστραλεζικα! Δεν επείγει η παραγγελία! Οταν συγκεντρωθούν τα mail σας, τοτε θα προχωρήσω! Για μεταφορικά δε μπορω να σας πω αν δεν τους στειλω πρωτα την ποσοτητα που θέλουμε!

Αναμενω τα mail σας!

Σοφία, τις φράσεις τις χρησιμοποιείς μια φορα αλλά κάποια σχεδια μπορεις να τα εχεις ως μασκες για misting οπως ειπατε παραπανω!

Λευκή χρόνια πολλά! Να σε χαίρονται και να τους χαίρεσαι!!!

Ωραία εγω θα σου στείλω σήμερα !!!

OiaRp2.png

Καλημερα Βίκυ! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να οριστικοποιησω ακομα ποσοτητα διοτι όπως ειπα το ταμειον ειναι μειον, αν δεν πληρωθουμε πρώτα...

Κοριτσια, σας πειραζει να σας καθυστερησω μερικες μερες ακομα, να σας πω απο Δευτερα δηλαδή?

Όσον αφορά τη σύνθεση, θα κρατήσω το πουα χαρτι αλλά θα αλλαξω φωτο και κειμενο. Και μαλλον θα κανω τον προσανατολισμό με οριζόντια γραμμη και όχι καθετη...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημερα Βίκυ! Δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να οριστικοποιησω ακομα ποσοτητα διοτι όπως ειπα το ταμειον ειναι μειον, αν δεν πληρωθουμε πρώτα...

Κοριτσια, σας πειραζει να σας καθυστερησω μερικες μερες ακομα, να σας πω απο Δευτερα δηλαδή?

Όσον αφορά τη σύνθεση, θα κρατήσω το πουα χαρτι αλλά θα αλλαξω φωτο και κειμενο. Και μαλλον θα κανω τον προσανατολισμό με οριζόντια γραμμη και όχι καθετη...

Εγω δεν εχω θεμα !!! Ουτως ή αλλως πιστευω και η παραγγελια θα αργησει , δεν ξερω πόσο κανει απο Αυσταλία υποθετω ...και Βικυ να μας πεις πως βολευει να πληρωσουμε !!

OiaRp2.png

Εγω δεν εχω θεμα !!! Ουτως ή αλλως πιστευω και η παραγγελια θα αργησει , δεν ξερω πόσο κανει απο Αυσταλία υποθετω ...και Βικυ να μας πεις πως βολευει να πληρωσουμε !!

Βαλια, μην αγχωνεσαι...δε βιαζομαστε! Απο Αυστραλία όπως και Αμερική, κανουν 2 εβδομάδες να έρθουν! Κορίτσια το πιο εύκολο είναι να μου βάλετε τα λεφτα στην τράπεζα ή μεσω paypal! Aν εχετε paypal, δε χρειαζεται καν να βγειτε απο το σπιτι! Πατατε "send money" και θα βαλετε ενα mail που θα σας δωσω...Η τα βάζω ολα εγω και συναντιόμαστε κάπου να γινει η συναλαγη!;)

Το λουλουδι ειναι του χαρτιου και το εκοψα με τον τροπο που ειπα και στη Βαλια! Βασικά οτι κοπιδι και να παρετε, την δουλεια του την κανει!

Διαφημίσεις

Βικυ, ο αντρας μου εχει paypal αλλά αν μου δώσεις iban σου καταθετω και ό,τι ποσό θα μου αναλογεί για να μην περιμενεις με την παραλαβή. αλλά να παει 25 ο μηνας πρώτα...

Ας μας πει και η Σαντυ τι θελει... (όλο και κατι θα της γυαλίσει ;))

Και εγω εχω και τους 2 τροπους προτιμω με iban ομως γιατι με paypal δεν το εχω κανει ξανα και με εμβασμα την επομενη θα τα εχεις ή αν τυχουμε και ίδια τραπεζα θα τα εχεις και την ιδια μερα !

OiaRp2.png

Με εξυπηρετεί η Κυπρου! Οπότε μεχρι τις 25 εχετε χρόνο να χαζεψετε!!!!!!!!!χιχιχι

Οκ θα σου στειλω ενα excel με την παραγγελια μου και κανε μου reply ιβαν kai stoixeia logariasmou γιατι εχω euro +national

OiaRp2.png

θα τα μαζεψω κι εγώ και θα τα στειλω τη Δευτερα. καταθεση όμως θα κανω μετά τις 25/11. Εικαζω όμως ότι ίσα που θα μας εχουν πει για τα κοστη για τα μεταφορικά, οποτε δε θα σας καθυστερησω πολύ... :oops:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί έχω τα γενέθλιά μου! Και για να μην αναρωτιέστε, κλείνω τα 38. Δεν έκρυψα ποτέ τα χρόνια μου και πως θα μπορούσα άλλωστε! Έχω γεννηθεί ακριβώς την ημέρα και τη χρονιά του Πολυτεχνείου.

Βάλια για εξήγησέ μου τι είναι αυτά που παραθέτεις. Αν... είχες χρήματα.

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου, να έχεις υγεία, να σε χαίρονται όσοι σε αγαπάνε!

Εμένα δε με πειράζει καθόλου!

Και βέβαια να την κάνεις τη σύνθεση!! Μπορείς να βάλεις λινκ με την πρόκληση, γιατί φυσικά δεν τη βρίσκω?

Τι καλό διάλεξες?

Βικυ, ο αντρας μου εχει paypal αλλά αν μου δώσεις iban σου καταθετω και ό,τι ποσό θα μου αναλογεί για να μην περιμενεις με την παραλαβή. αλλά να παει 25 ο μηνας πρώτα...

Ας μας πει και η Σαντυ τι θελει... (όλο και κατι θα της γυαλίσει ;))

Όχι που δε θα μου γυάλιζε τίποτα!

Εγώ δεν έχω paypal, θα τα βάλω στην τράπεζα τα χρήματα.

EkcAp3.png

δες την προκληση στο

Sto once upon a sketch.....tωρα το γραφω και λάθος !!

Eγώ θέλω φράσεις κυρίως !

Παιδάκια πάω σπιτάκι ! Δεν θα σας πρήξω με τις απορίες μου γιατι εχω αδεια την επομενη βδομάδα !!!Φιλάκια!!θα μπαινω να διαβαζω να δω τι κανονισατε για την παραγγελια !!!!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...