Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι το είχα δει αυτό αλλά σίγουρα δεν προλαβαίνω ....εγώ πιστεύω να το κάνεις όπως ήθελες , υποτίθθεται ότι για αυτό σχεδια΄ζουν για να εμπνευστείς από αυτούς , ούτως ή άλλως νομίζω εσυ δεν εχεις αυτό το στιλ της σχεδιάστριας και θα έκανες κάτι διαφορετικό ...δεν ξέρω βέβαια έτσι το βλέπω .Αλήθεια πάω να δω και ισοτιμία δολαρίου αυστραλιας..και από οτιβλεπω ειναι παρομοιες 1,33 και 1,34!

OiaRp2.png

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=382

Bίκυ με αυτό έκοψες περιμετρικά ?

EDit ..Εχω μπερδευτεί ..τελικά ποιός κοφτης κόβει καλά περιμετρικά ??Γιατι και αυτός δειχνει αν κόβει τελεια ..

OiaRp2.png

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=382

Bίκυ με αυτό έκοψες περιμετρικά ?

EDit ..Εχω μπερδευτεί ..τελικά ποιός κοφτης κόβει καλά περιμετρικά ??Γιατι και αυτός δειχνει αν κόβει τελεια ..

το ίδιο προϊόν ειναι και στα δυο...

Εγώ δεν το βολευτηκα στην αρχή αλλά όσο πιο πολύ το δουλευεις, τοσο βελτιώνεσαι. Τώρα για τα γραμματα που δειχνει, ίσως ειναι δύσκολο σε αρχαριες, αλλά με εξασκηση νομίζω πετυχαίνεται...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Βάλια επίσης θέλω να σε ρωτήσω στα Imag οι φράσεις πχ happy birthday είναι για μια φορα ????Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανα ??? Στο στελνω με μειλ να δεις να μου πεις ,,

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Βάλια επίσης θέλω να σε ρωτήσω στα Imag οι φράσεις πχ happy birthday είναι για μια φορα ????Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανα ??? Στο στελνω με μειλ να δεις να μου πεις ,,
νομίζω πως το καθε χαρτονι, η καθε ευχή δηλαδή, ειναι για μια φορα. όμως ίσως να μπορείς να κρατήσεις ενα χαρτόνι για μασκα...

νομίζω πως το καθε χαρτονι, η καθε ευχή δηλαδή, ειναι για μια φορα. όμως ίσως να μπορείς να κρατήσεις ενα χαρτόνι για μασκα...

Ναι και εγώ έτσι το σκέφτηκα απλά δεν εχει κενα πολλά για αυτό μάλλον είναι δύσκολο για μασκα !! Τι θα πάρεις εσύ ???Εγω θελω φρασεις βασικά ...

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

και εγω τοσο τα υπολογισα περίπου τα δικά μου ...γυρω στα 30ευρω ...αν μας πει η βικυ τα μεταφορικά και ποσα μπορεί η καθεμια να παρει και να δούμε πως θα το οργανωσουμε .....

OiaRp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί έχω τα γενέθλιά μου! Και για να μην αναρωτιέστε, κλείνω τα 38. Δεν έκρυψα ποτέ τα χρόνια μου και πως θα μπορούσα άλλωστε! Έχω γεννηθεί ακριβώς την ημέρα και τη χρονιά του Πολυτεχνείου.

Βάλια για εξήγησέ μου τι είναι αυτά που παραθέτεις. Αν... είχες χρήματα.

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα είμαι χαρούμενη γιατί έχω τα γενέθλιά μου! Και για να μην αναρωτιέστε, κλείνω τα 38. Δεν έκρυψα ποτέ τα χρόνια μου και πως θα μπορούσα άλλωστε! Έχω γεννηθεί ακριβώς την ημέρα και τη χρονιά του Πολυτεχνείου.

Βάλια για εξήγησέ μου τι είναι αυτά που παραθέτεις. Αν... είχες χρήματα.

πολύχρονη !!Χαρούμενα γενεθλια και ευτυχισμένα !

Αν δεις 5-6 ποστ παραπανω θα δεις ότι μας εχει βαλει λινκ η Βικυ για imaginarium designs από Αυστραλια .

OiaRp2.png

Λευκή, χρόνια καλά! Να ζησεις να χαιρεσαι την οικογενεια σου!

Διακοσμητικά για συνθεσεις απο χαρτόνι ειναι αυτά που θα επαιρνα αν ειχα λεφτά... :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...