Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, μιλάω προσωπικά με mail με μια απο τις σχεδιάστιές τους! Μου είπαν να παραγγείλω οτι θέλω/θελουμε απο το seriously scrapbooking, να βάλω διευθυνση της εταιρίας και στα σχόλια τη δική μου και θα κανονίσουν να μας έρθουν!!! Αν μοιραστούμε τα μεταφορικά, θα είναι μια χαρα! Εχουν τελεια sayings για τιτλους και φοβερα swirls και frames!!! Θέλετε να ρίξετε μια ματιά και να μου στείλετε τα λινκς με αυτά που θέλετε, να παραγγείλω για όλες μας???Οταν μου πουν τα μεταφορικά, σας λεω...

Κορίτσια, μιλάω προσωπικά με mail με μια απο τις σχεδιάστιές τους! Μου είπαν να παραγγείλω οτι θέλω/θελουμε απο το seriously scrapbooking, να βάλω διευθυνση της εταιρίας και στα σχόλια τη δική μου και θα κανονίσουν να μας έρθουν!!! Αν μοιραστούμε τα μεταφορικά, θα είναι μια χαρα! Εχουν τελεια sayings για τιτλους και φοβερα swirls και frames!!! Θέλετε να ρίξετε μια ματιά και να μου στείλετε τα λινκς με αυτά που θέλετε, να παραγγείλω για όλες μας???Οταν μου πουν τα μεταφορικά, σας λεω...

Βικυ βάλε το λινκ να μπω να δω και εγώ τι έχουν!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Βικυ, εγω ειμαι μεσα αν συμφερουν τα μεταφορικά αλλά δεν εχω μια τώρα, να αλλάξει ο μηνας να πληρωθούμε πρώτα... :oops:

αν θες βαλε μας λινκ να χαζεψουμε.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Θέλω κι εγώ να δω!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Ειναι πολύ ωραίο !!!!πραγματικά , εκοψες και εσύ το φύλλο στα λουλούδια ?

Το άλλο site δεν ανοίγει ....η γραμματοσειρα από που είναι ??οκ !!!!ανοιξε !!!!!!Εγ θελω σίγουρα!!!Μεχρι πότε να σου πούμε ??

OiaRp2.png

Συγγνωμη για την καθυστέρηση! Τωρα το ειδα!

http://www.seriouslyscrapbooking.net.au/brands?brand=1020

Στειλτε ενα μαιλ με τα λινκ που θελετε εδω: [email protected]

Θα το μελετησω ενδελεχώς και θα σου στείλω! Ευχαριστούμε πολύ!
Ωωω, ευχαριστώ που με σκεφτηκες! :D

Πολύ ωραίο το LO και δυνατά τα χρώματα!!! Το λουλουδι κατω αριστερά ειναι του χαρτιου? Yummy yummy!!!!

Δε σας ειπα τι επαθα χθες και στεναχωρηθηκα... Για το LO με το λόγο που ξεκινησαμε το scrap, ειχα διαλεξει ενα χαρτι και μια φωτο αλλά δεν πρόλαβα να το δουλεψω. μπαινω εχθες στο OUAS και βλεπω την καινουρια προκληση και αμεσως μου ερχεται φλασια: το χαρτί που δεν πρόλαβα να δουλεψω (ενα candy pink πουα) με κατι φωτος της κορης μου που φοραει τα τακουνια μου και βαζει πουδρα με το πινελο μου! Και ενθουσιαζομαι ελπιζοντας ότι θα προλαβω την πρόκληση! Και μετά σκρόλαρα πιο κατω στις προτασεις της σχεδιαστικής ομαδας και βλεπω ενα ροζ πουα χαρτι με πιτσιρικι που φοραει γοβες... :-( Και με επιασε μια απελπισια... Δε θα ειναι σα να της κλέβω την εμπνευση ή τη δουλεια???? Πολύ στεναχωρήθηκα, αλήθεια σας λεω...

Δε σας ειπα τι επαθα χθες και στεναχωρηθηκα... Για το LO με το λόγο που ξεκινησαμε το scrap, ειχα διαλεξει ενα χαρτι και μια φωτο αλλά δεν πρόλαβα να το δουλεψω. μπαινω εχθες στο OUAS και βλεπω την καινουρια προκληση και αμεσως μου ερχεται φλασια: το χαρτί που δεν πρόλαβα να δουλεψω (ενα candy pink πουα) με κατι φωτος της κορης μου που φοραει τα τακουνια μου και βαζει πουδρα με το πινελο μου! Και ενθουσιαζομαι ελπιζοντας ότι θα προλαβω την πρόκληση! Και μετά σκρόλαρα πιο κατω στις προτασεις της σχεδιαστικής ομαδας και βλεπω ενα ροζ πουα χαρτι με πιτσιρικι που φοραει γοβες... :-( Και με επιασε μια απελπισια... Δε θα ειναι σα να της κλέβω την εμπνευση ή τη δουλεια???? Πολύ στεναχωρήθηκα, αλήθεια σας λεω...

Ποιο θέμα εχει η νέα ???

Κοίτα εγω είχα διαβασει κάπου ότι μια πλευρα του σκραπ είναι να αντιγραψουμε πιστα ή όχι κατι που μας άρεσε !!

Νομίζω ότι πρεπει να το κανεις !!Η σχεδιστική ομαδα δεν εχει σχεση να μην την αντιγραψεις ή ακολουθησεις !

OiaRp2.png

Ποιο θέμα εχει η νέα ???

Κοίτα εγω είχα διαβασει κάπου ότι μια πλευρα του σκραπ είναι να αντιγραψουμε πιστα ή όχι κατι που μας άρεσε !!

Νομίζω ότι πρεπει να το κανεις !!Η σχεδιστική ομαδα δεν εχει σχεση να μην την αντιγραψεις ή ακολουθησεις !

αυτό ειναι το θεμα:

Journalling criteria: This time the journalling criteria focuses on YOU as a woman OR ANY female in your life. What is the best thing about being a woman? Motherhood? Shopping? Make Up? Girls nights? Gossip? Your journalling can be as long as you wish and in any language, but you must journal at least 2 sentences on the best part of being a woman.

Μαλλον θα αλλαξω φωτο για να γραψω αντίστοιχα αλλο κειμενο... Μου φαινεται ασχημο να κανω το ίδιο... Μα ταυτιστηκαμε και στο χαρτι και στο θεμα, ποια η πιθανότητα??? Ουφ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...