Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκανα μια σκέψη ...τα διακοσμητικά από το Imagin. μπορούμε να τα ζητήσουμε από την σφραγιδομάνια να μας τα φτιάξει μαζικά ??Να διαλεξουμε τι θέλουμε ...τωρα πως θα το διακοσμήσουμε ...τι υλικό χρησιμοποιει το Imaginarium Βικυ ?

OiaRp2.png

Εκανα μια σκέψη ...τα διακοσμητικά από το Imagin. μπορούμε να τα ζητήσουμε από την σφραγιδομάνια να μας τα φτιάξει μαζικά ??Να διαλεξουμε τι θέλουμε ...τωρα πως θα το διακοσμήσουμε ...τι υλικό χρησιμοποιει το Imaginarium Βικυ ?

χαρτόνι πρεπει να ειναι αλλά αν πας το ίδιο σχεδιο φανταζομαι θα θεωρηθει κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας...

μου δινεις και λινκ με το προιον γιατι δεν καταφερα να το βρω sissix είναι ?

της provocraft ειναι. http://cropstop.com/index.php?main_page=index&display_id=163&zenid=52f6d37e12800c3456dd004bc93ae145

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

χαρτόνι πρεπει να ειναι αλλά αν πας το ίδιο σχεδιο φανταζομαι θα θεωρηθει κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας...

Ισως η Βικυ ξερει ..μα εμεις θα παμε το σχεδιο για προσωπική χρηση ..δεν θα το πουλήσουμε ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Ισως η Βικυ ξερει ..μα εμεις θα παμε το σχεδιο για προσωπική χρηση ..δεν θα το πουλήσουμε ....
και παλι... δεν θα ειναι copyrighted τα σχεδια των εταιριών??? δεν ξερω κιολας αν θα το δεχτουν, ίσως με μια μικρή παραλλαγή στο σχεδιο να γίνεται... μια δοκιμή θα μας πεισει.

και παλι... δεν θα ειναι copyrighted τα σχεδια των εταιριών??? δεν ξερω κιολας αν θα το δεχτουν, ίσως με μια μικρή παραλλαγή στο σχεδιο να γίνεται... μια δοκιμή θα μας πεισει.

Δυστυχώς απαγορευεται! Ειναι πνευματική ιδιοκτησία! Το ματζαφλάρι ειναι πολυ πιο ευχρηστο απο το ψαλιδι!!! χιχιχι

Ok , εστειλα ενα εμαιλ να μου πουν για το κόστος αποστολής και αν θελετε τα μοιραζόμαστε!!

Πως τα διακοσμούμε αυτα ?? τα βάφουμε ??Πως ...

Αν πας μερικές σελίδες πισω, θα δεις που η Βικυ μου ειχε ποσταρει μερικα λινκς για βαψιμο χαρτονιου. Εμενα με ενδιαφερει όταν σου απαντήσουν για τα μεταφορικά, σε ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

Αν πας μερικές σελίδες πισω, θα δεις που η Βικυ μου ειχε ποσταρει μερικα λινκς για βαψιμο χαρτονιου. Εμενα με ενδιαφερει όταν σου απαντήσουν για τα μεταφορικά, σε ευχαριστώ πολύ!

Α!!

Τα εχω τυπωσει και θα τα μελετησω ...κοιτα πριν εβαλα αυτο που παραγγειλες απο Αμερικη και βγήκε 50ευρω...

15 ελεγε ότι εκανε και τα υπολοιπα ηταν μεταφορικα ....

OiaRp2.png

Σοφια, για τα Imaginarium απο Αυστραλία ενδιαφερομαι. Αν θες χαρτονια και σου κανει και Dusty Attic δες εδώ http://www.thecraftzboutique.com/catalog/chipboard-technique-tile-c-735.html, απο εδώ παρηγγειλα αλλά με μεταφορικα για Αγγλία και όχι για Ελλαδα.

Σοφια, για τα Imaginarium απο Αυστραλία ενδιαφερομαι. Αν θες χαρτονια και σου κανει και Dusty Attic δες εδώ http://www.thecraftzboutique.com/catalog/chipboard-technique-tile-c-735.html, απο εδώ παρηγγειλα αλλά με μεταφορικα για Αγγλία και όχι για Ελλαδα.

Ναι καταλαβα τι θες , το παραδειγμα στο εφερα για να σου πω ότι απο Αμερικη ειχαν 35 ευρω τα μεταφορικά για κατι μικρό ...δεν θα εχουν αλλα τοσα από Αυστραλία ? Αυτό εννοω !Βεβαια αν μοιραστουν οκ

OiaRp2.png

Σοφία δεν κατάλαβα, για ποια διακοσμητικά λες?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...