Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Για αυτό με αυτες τις συζητήσεις διορθωνουμε τα λάθη μας !!! Την επόμενη βδομάδα λόγω άδειας θα προσπαθήσω να είμαι πιο δημιουργική αλλά δεν θα σας ζαλίζω λόγω ενασχόλησης με την μικρη !!!!!!!:tongue:

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

friends-prima-marketing.htmlfriends-prima-marketing.htmlhttp://gerryscrafts.blogspot.com/2011/11/friends-prima-marketing.html

Αυτό πως το κοβει βρε παιδιά γυρω?Eκτός αν είναι έτοιμο διακοσμητικό ...

Βαλια στο έστειλα με μαιλ!!

Eπίσης το distressing με ποιό εργαλείο γίνεται ???Μιλάω μόνο για το κόψιμο γυρω-γύρω όχι για τα μελάνια κτλ

OiaRp2.png

friends-prima-marketing.htmlfriends-prima-marketing.htmlhttp://gerryscrafts.blogspot.com/2011/11/friends-prima-marketing.html

Αυτό πως το κοβει βρε παιδιά γυρω?Eκτός αν είναι έτοιμο διακοσμητικό ...

Βαλια στο έστειλα με μαιλ!!

Eπίσης το distressing με ποιό εργαλείο γίνεται ???Μιλάω μόνο για το κόψιμο γυρω-γύρω όχι για τα μελάνια κτλ

Σοφια, φανταζομαι με πολύ υπομονή! Εγώ δεινοπαθησα για να κοψω τα τριανταφυλλακια στο adore... Δεν ξερω εαν χρησιμοποιεί μονο ψαλίδι ή και τον δακτυλοκοπτη της fiskars, φανταζομαι ειναι θεμα προσωπικής βολής.

Όσον αφορά το distress, εγώ σκιζω το χαρτι και μετά το ξυνω με ψαλίδι η κοβω λίγο με το χερι, θελει να χαλασεις μερικά χαρια για πειραμα... :D Υπαρχει εργαλειο αλλά μου ειχε φανει ακριβό για μενα σε αυτή τη φαση... http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1643

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σοφια, φανταζομαι με πολύ υπομονή! Εγώ δεινοπαθησα για να κοψω τα τριανταφυλλακια στο adore... Δεν ξερω εαν χρησιμοποιεί μονο ψαλίδι ή και τον δακτυλοκοπτη της fiskars, φανταζομαι ειναι θεμα προσωπικής βολής.

Όσον αφορά το distress, εγώ σκιζω το χαρτι και μετά το ξυνω με ψαλίδι η κοβω λίγο με το χερι, θελει να χαλασεις μερικά χαρια για πειραμα... :D Υπαρχει εργαλειο αλλά μου ειχε φανει ακριβό για μενα σε αυτή τη φαση... http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1643

Kala τωρα που το είπες το πρόσεξα !!!

Εσυ εκοψες όλα τα λουλούδια που βρίσκονται κάτω αριστερά από την φωτό ??

Τωρα που το είπες τα κοίταξα καλύτερα !!!

Αυτό το είδα και εγω αλλά είναι ακριβό και εγω προσωπικά πόσες φορες θα το κάνω !

Τα άλλα λουλουδάκια που εχεις βαλει είναι ετοιμα στην κορδέλα ?

OiaRp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Εχθές ήταν δύσκολη μέρα και στο γραφείο αλλά και στο σπίτι γι' αυτό χάθηκα. Διάβασα όμως όλα όσα γράψατε. Συγχαρητήρια για τις νέες σας δημιουργίες. Θα προσπαθήσω να σχολιάσω το απόγευμα από το σπίτι.

Λοιπόν, ψήθηκα κι εγώ να φτιάξω σύνθεση. Ψάχνω να βρω κατάλληλες φωτογραφίες για να τις τυπώσω. Βγάζω πολλές φωτογραφίες αλλά δεν προλαβαίνω να τις εκτυπώνω όλες λόγω χρημάτων. Καταραμένη ψηφιακή!

Για βοήθηστε με λιγάκι. Υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Πως να ξεκινήσω;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.

Εχθές ήταν δύσκολη μέρα και στο γραφείο αλλά και στο σπίτι γι' αυτό χάθηκα. Διάβασα όμως όλα όσα γράψατε. Συγχαρητήρια για τις νέες σας δημιουργίες. Θα προσπαθήσω να σχολιάσω το απόγευμα από το σπίτι.

Λοιπόν, ψήθηκα κι εγώ να φτιάξω σύνθεση. Ψάχνω να βρω κατάλληλες φωτογραφίες για να τις τυπώσω. Βγάζω πολλές φωτογραφίες αλλά δεν προλαβαίνω να τις εκτυπώνω όλες λόγω χρημάτων. Καταραμένη ψηφιακή!

Για βοήθηστε με λιγάκι. Υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσω; Πως να ξεκινήσω;

εγω τυπωσα 60 φωτο με 10 ευρω ...δεν είναι τοσο ακριβες !!

Εγώ σίγουρα δεν είμαι η πλέον κατάλληλη να σου πω για σύνθεση !!Αλλά αυτό που ξέρω έιναι ότι πρεπει να εχεις κάποια χαρτιά που αρχικά θα σε διευκολύνουν στις συνθέσεις ( αυτό εγω τωρα θα το κάνω .....)να είναι ίσω πιο διακοσμημενα από μονα τους . Μετά εσύ πρεπει να μελετησεις στο ιντερνετ πως γινεται ...εκτός αν έχουν οι κοπέλες να σου πουν τίποτα περισσότερο.

OiaRp2.png

Kala τωρα που το είπες το πρόσεξα !!!

Εσυ εκοψες όλα τα λουλούδια που βρίσκονται κάτω αριστερά από την φωτό ??

Τωρα που το είπες τα κοίταξα καλύτερα !!!

Αυτό το είδα και εγω αλλά είναι ακριβό και εγω προσωπικά πόσες φορες θα το κάνω !

Τα άλλα λουλουδάκια που εχεις βαλει είναι ετοιμα στην κορδέλα ?

Ω ναι, εγώ τα εκοψα... όχι με τρελή λεπτομερεια βεβαια, ειδικα τα μπουμπουκια απο τα τριανταφυλλα με δυσκολεψαν...

Το μηχανημα αν το παρεις, μαλλον θα το χρησιμοποιεις συνεχεια, ακομα κι αν δεν επιλέξεις vintage ή shabby chic στυλ. Σιγουρα αξιζει τα λεφτα του (ασε που μαζευει και τα τριμματα του χαρτιου - ανεκτίμητο :lol:) απλά ειναι πολλά λεφτά μαζί για αγορά...

Τα λουλουδακια πανω στην κορδελα ειναι ετοιμα, της prima.

εγω τυπωσα 60 φωτο με 10 ευρω ...δεν είναι τοσο ακριβες !!

Εγώ σίγουρα δεν είμαι η πλέον κατάλληλη να σου πω για σύνθεση !!Αλλά αυτό που ξέρω έιναι ότι πρεπει να εχεις κάποια χαρτιά που αρχικά θα σε διευκολύνουν στις συνθέσεις ( αυτό εγω τωρα θα το κάνω .....)να είναι ίσω πιο διακοσμημενα από μονα τους . Μετά εσύ πρεπει να μελετησεις στο ιντερνετ πως γινεται ...εκτός αν έχουν οι κοπέλες να σου πουν τίποτα περισσότερο.

Σωστά τα λες Σοφία. Λευκη, αγορασε ενα κιτ που να σου αρεσει. Η Λενα εχει ομορφα και οικονομικά.

Εμένα μου αρέσει αυτή η υφή αλλά όχι να χρωματίζεται και με μελάνια ...μου αρεσει συτό που βαζουν το ένα χαρτί πάνω από το άλλο και απλά είναι ξεφτυσμένο και φαινεται σαν ύφασμα ..αλλά σε πόσες συνθεσεις θα το βάλουμε ?

OiaRp2.png

Εμένα μου αρέσει αυτή η υφή αλλά όχι να χρωματίζεται και με μελάνια ...μου αρεσει συτό που βαζουν το ένα χαρτί πάνω από το άλλο και απλά είναι ξεφτυσμένο και φαινεται σαν ύφασμα ..αλλά σε πόσες συνθεσεις θα το βάλουμε ?

μερικες το βαζουν σε όλες τις συνθεσεις. αλλά δεν το κανεις και σε όλα τα χαρτια εαν θες, το κανεις σε καποια. το μηχανημα εχει 2 επιλογές, εντονο και πιο απλό αποτελεσμα, οποτε παιζεις και με αυτό.

Διαφημίσεις

Σοφία να πάρεις αυτό: Το εχω κι εγώ! είναι πολύ εύχρηστο!!! Βεβαια τωρα εχω το distrezz it all επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια!

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=515

Η Gerry χρησιμοποίησε ψαλίδι και κοπίδι για τα ενδιάμεσα! όσο για το στυλ, ούτε εγώ θεωρώ οτι εχω συγκεκριμένο...κάνω οτι με εμπνέει το χαρτί και η φώτο...

Σοφία να πάρεις αυτό: Το εχω κι εγώ! είναι πολύ εύχρηστο!!! Βεβαια τωρα εχω το distrezz it all επειδή το χρησιμοποιώ συνέχεια!

Η Gerry χρησιμοποίησε ψαλίδι και κοπίδι για τα ενδιάμεσα! όσο για το στυλ, ούτε εγώ θεωρώ οτι εχω συγκεκριμένο...κάνω οτι με εμπνέει το χαρτί και η φώτο...

Α! Μια χαρά είναι και αυτό ...θα κάνω μια παραγγελία προς τα Χριστούγεννα ελπίζω να βρω να αγορασω !!!!εχω κανει σημειωσεις

Αυτό με τα σχεδια είναι φοβερό !!!!Θα αρχίσω και εγω από αυτό που είπες στην Βαλια για το χαρτί της και μετα θα δουμε τα πιο δύσκολα ...αλλά είναι τοσο ωραίες αυτες οι δημιουργίες !!!

Πότε θα ανεβασεις το LO με το νεο ΚΙΤ ?

...είχαμε και ενα ευχαριστο ....τι ευχαριστο δηλαδή απλά την νεα μειωση του αφορογητου θα την δούμε από την εφορία :rolleyes::rolleyes: και όχι στην μισθοδοσια νοεμβρίου ...τι σας λέω τωρα ε???

OiaRp2.png

Βαλια βαλε μας ξανα το λινκ με το λουλούδι που πήρες γιατι δεν το βρίσκω !!

καλα΄τα κιτ όλο εξαντλόυνται , βεβαια το τελευταίο ήταν πολύ καλό !Αλλα παει !!

τη μητρα για τη μαργαρίτα που τυλίγεται λες? δεν υπαρχει πια Ελλάδα, παρα μονο το χρυσανθεμο. http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5057

Το κοιτουσαμε και τις προαλλες το ματζαφλαρακι αυτό, κανει διαφορα απο το ψαλίδι στην εμφανιση ή τσαμπα τα 6 ευρά? Γιατί τα ξεφτια παλι μαζεμα θελουν! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...