Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Δεν υπάρχουν σημάδια τόσο νωρίς.. υπομονή  και θα έρθει!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Τότε συμφέρει....Δυστυχώς το Λενάκι είναι αναγκασμένο να βάζει στη τιμή που πουλάει ΚΑΙ τα μεταφορικά απο Αγγλια...για αυτο βγαινει πιο ακριβό...ενω αυτοι τα παιρνουν απο την sizzix Αγγλίας!

Σαντυ θα της πω να το ξαναφερει!(αν το ξαναβρει)

Αν τελικά το πάρω θα προτιμησω την Λενα για μητρες .( και για κιτ )

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πονηρή! Εσύ τον βούτηξες αυτόν τον τέλειο φράχτη εεεεε? Ελπίζω να τον ξαναφέρει!

Ναι Βικυ, εσύ που εχεις τα μεσα :D, πες της να τον ξαναφερει! Μανι μανι 2 κομματια φυγανε, τα δώσαμε! :lol:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ δε θα το μετανιωσεις! Ειναι τελειο κιτ! Εφτιαξα ηδη ενα layout kai ena mini album!!! Θα δειτε το layout αυριο! Τη μια μασκα παντως την πηρα εγω! χαχαχα ή την ψεκαζεις με μιστ η την ταμποναρεις με σφουγγαρακι και distress inks!!

Βικυ, τη νοικιαζεις τη μασκα??? :lol:

Ανυπομονούμε να δουμε τη σύνθεση!

Λοιπον κοριτσια, χρειαζομαι τη βοηθεια σας: προ καιρού ειχα αγορασει αυτο το φανταστικο χαρτι http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7041 και εχω βρει και τη φώτο που θα του βαλω. Με μπερδευει όμως πολυ το πλαισιο στα αριστερα... Τι να κανω εκει μεσα? Να το αγνοησω τελειως και να το μισοκρυψω με τη φωτο? Ειναι μεγαλο για το journaling... Υπαρχει άλλος τρόπος να το εκμεταλλευτώ? καθε ιδεα ευπρόσδεκτη! Ευχαριστώ εκ των προτερων!

Καλέ..κάτσε να τη χρησιμοποιήσω και μετά την δανείζω!;)δεν την εχω ανοίξει ακομα!χιχι

Λοιπον, θα παρεις το κοπίδι και θα κοψεις περιμετρικά το μερος του λουλουδιου που ειναι μεσα στη κορνιζα! Στη πτηχη/τσεπη που θα δημιουργηθεί, θα χωσεις την γωνία της φωτο σου....εβγαλες νόημα???

Διαφημίσεις

Λοιπον, θα παρεις το κοπίδι και θα κοψεις περιμετρικά το μερος του λουλουδιου που ειναι μεσα στη κορνιζα! Στη πτηχη/τσεπη που θα δημιουργηθεί, θα χωσεις την γωνία της φωτο σου....εβγαλες νόημα???

Σε ευχαριστώ για την απαντηση Βίκυ! Και βεβαια εβγαλα νόημα, το ειχα δει και σε μια συνθεση της Gabi αυτο το κολπο, και μαλιστα απο την ιδια σειρά της websters (νομίζω ήταν μια συνθεση με ενα φαρο ή τα εχω μπλεξει τελειως). Οποτε λες να τη βαλω εκει τη φωτο και να κρυψω το κατω μερος του πλαισιου. Θα μπορουσα να βαλω τον τιτλο στον εναπομείναντα χώρο ή να τον κρύψω και τελειως με λουλουδια... Χμμμ...

Πολύ ωραίο χαρτί !!

Επειδή έχω παρει και εγω ένα πολύ ωραίο και είναι σε πολυ διαφορετικά χρωματα αλλά επίσης στολισμένο και θέλω να το βάλω για το adore ,συνηθως αυτά που εχουν από μόνα τους στόλισμα λογικά πρεπει να τα κρατησω με λίγα διακοσμητικα ετσι δεν είναι ??

OiaRp2.png

Πολύ ωραίο χαρτί !!

Επειδή έχω παρει και εγω ένα πολύ ωραίο και είναι σε πολυ διαφορετικά χρωματα αλλά επίσης στολισμένο και θέλω να το βάλω για το adore ,συνηθως αυτά που εχουν από μόνα τους στόλισμα λογικά πρεπει να τα κρατησω με λίγα διακοσμητικα ετσι δεν είναι ??

οχι απαραιτητα. εχω δει συνθεσεις λιτες που βασιζονται σε απλό χαρτι και συνθεσεις με εντονα μοτιβα που εχουν και πολλά embellishments πανω. Εξαρταται απο το προσωπικο στυλ του καθε scrapper... Κοινώς, ό,τι σου αρεσει κανεις! :D

οχι απαραιτητα. εχω δει συνθεσεις λιτες που βασιζονται σε απλό χαρτι και συνθεσεις με εντονα μοτιβα που εχουν και πολλά embellishments πανω. Εξαρταται απο το προσωπικο στυλ του καθε scrapper... Κοινώς, ό,τι σου αρεσει κανεις! :D

για την πρώτη περιπτωση δες το μπλογκ της Μελενιας http://melenia313.blogspot.com/ και για τη δευτερη δες της Gerry http://gerryscrafts.blogspot.com/

Και οι δυο ειναι πολύ ταλαντουχες. Προσωπική μου αποψη όμως, ενώ μου αρεσουν οι συνθεσεις της Gerry σαν συνολο, θεωρώ ότι ειναι τοσο φορτωμενες που χανω τη φωτογραφία στο τελος... Ενώ στη Gabi βρίσκω τη σωστή ισορροπια...

Διαφημίσεις

Kai η Μελένια δεν βάζει λίγα πραγματα πάνω ...εσένα σου αρέσει η gabriele ..εγώ ακόμα νιωθω ότι δεν εχω βρει το στυλ μου ...
Κοιτα, η Μελενια δε βαζει πολλα και περασε τωρα μια φαση που γεμιζε περισσότερο τα LO της, μαλλον επανερχεται τώρα αν διαβασα καλά στο μπλογκ της! :D

Εμενα μου αρεσουν πολύ τα vintage αλλά δε νομίζω ότι θα τα κανω ετσι τα δικα μου, γιατί όταν το φτιαχνω εγώ μου φαινεται πολύ φορτωμένο... Παντως κι εγώ ψαχνομαι όπως κι εσύ όσον αφορά το στυλ μου...

Εσύ εχεις καποιον αγαπημενο scrapper?

Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτες οι δύο που είπες , gerry & garbrielle και μου αρέσει και η Willea από το dusty attic ...γενικά νιωθω ότι δεν κάνω κατα αρχήν αυτο που έκανες εσυ ,πριν τα κολλησω να τα στοιχίσω ...και για αυτό θέλω να είναι πιο συγκροτημένα αυτά που θα κάνω , σαν το δικό σου ! Στο adore θα προσπαθήσω να βρω πιο πολύ τον εαυτό μου!!:wink:Αν δεν το πετυχω θα απογοητευτω !

OiaRp2.png

Εμένα μου αρέσουν πολύ αυτες οι δύο που είπες , gerry & garbrielle και μου αρέσει και η Willea από το dusty attic ...γενικά νιωθω ότι δεν κάνω κατα αρχήν αυτο που έκανες εσυ ,πριν τα κολλησω να τα στοιχίσω ...και για αυτό θέλω να είναι πιο συγκροτημένα αυτά που θα κάνω , σαν το δικό σου ! Στο adore θα προσπαθήσω να βρω πιο πολύ τον εαυτό μου!!:wink:Αν δεν το πετυχω θα απογοητευτω !
Την Willea δεν την ξερω, θα την ψαξω το βραδυ. Και η Μαικο ειναι πολυ καλή, αλλά μετά απο λίγο νιώθω ότι όλες οι συνθεσεις της ειναι ιδιες - θερμοκήπιο! :lol: (φανταστικό θερμοκήπιο βεβαια!!!)

Εσύ κολλας κατευθειαν πανω στο χαρτι δηλαδή? Εγώ πειραματίζομαι, κουναω, προσθετω υλικα και αφαιρώ συνεχεια, μερες την παλευω την καθε συνθεση - γι' αυτό και κανω τόσες λίγες συνθεσεις! :tongue: Βλεπω άλλες που ποσταρουν παντού και απορώ πως... Θεωρώ ότι πρεπει να φυσας τρελά για να μπορείς να κολλας με τη μια, να το εχεις ήδη το LO στο κεφαλι σου και να εισαι σιγουρη πώς να το κανεις. Εγώ απεχω ετη φωτος απο αυτή τη φαση...

Να μην απογοητευτεις καθολου εαν νομισεις ότι δε θα βρεις τον εαυτό σου στο adore! Καθε δημιουργία που κανουμε μας φερνει πιο κοντα σε αυτό που ειμαστε και σε αυτό που μπορουμε να κανουμε! Και για αυτό το λόγο, καθε μας δημιουργία ειναι καλύτερη απο την πρηγούμενη! :wink:

Την Willea δεν την ξερω, θα την ψαξω το βραδυ. Και η Μαικο ειναι πολυ καλή, αλλά μετά απο λίγο νιώθω ότι όλες οι συνθεσεις της ειναι ιδιες - θερμοκήπιο! :lol: (φανταστικό θερμοκήπιο βεβαια!!!)

Εσύ κολλας κατευθειαν πανω στο χαρτι δηλαδή? Εγώ πειραματίζομαι, κουναω, προσθετω υλικα και αφαιρώ συνεχεια, μερες την παλευω την καθε συνθεση - γι' αυτό και κανω τόσες λίγες συνθεσεις! :tongue: Βλεπω άλλες που ποσταρουν παντού και απορώ πως... Θεωρώ ότι πρεπει να φυσας τρελά για να μπορείς να κολλας με τη μια, να το εχεις ήδη το LO στο κεφαλι σου και να εισαι σιγουρη πώς να το κανεις. Εγώ απεχω ετη φωτος απο αυτή τη φαση...

Να μην απογοητευτεις καθολου εαν νομισεις ότι δε θα βρεις τον εαυτό σου στο adore! Καθε δημιουργία που κανουμε μας φερνει πιο κοντα σε αυτό που ειμαστε και σε αυτό που μπορουμε να κανουμε! Και για αυτό το λόγο, καθε μας δημιουργία ειναι καλύτερη απο την πρηγούμενη! :wink:

Ναι τα κολλάω κατευθειαν ......αυτή την φορά θα το κάνω όπως εσυ !!

Απλά λόγω έλλειψης χρόνου τα κάνω βιαστικά !!

OiaRp2.png

Oύτε εγώ τα κολλάω κατευθείαν! Τα κάνω πρώτα αρκετές βόλτες! Το κακό είναι ότι αρκετές φορές που έχω τελειώσει, την άλλη μέρα μου έρχεται νέα ιδέα, αλλά συνήθως δεν αλλάζει μετά η σύνθεση! Βέβαια έχω ξεκολλήσει και μερικά και τα σουλουπώνω από πάνω! χιχι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...