Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Η Λένα εχει το ίδιο γυρω στα 110 ευρω και 5 ευρω μεταφορικα και το εχεις σπιτι σε 1-2 μερες! Εχει ήδη παραγγείλει και έρχεται! Αν σου βγαινει ίδια τιμή (μαζι με τα μεταφορικά) θα σου προτεινα να στηριξεις τη Λένα!

βασικα βγαινει 73 λίρες , δηλαδη 85 ευρω περίπου , αυτό που δίνει η Λένα τι εχει μεσα ?

Αυτό δειχνει ότι εχει τα παρακάτω

και Sizzix Big Shot Machine - Pair of Standard Cutting Mats - 1 Multipurpose Platform - Sizzix Embosslits Die - Phrase, It's Spring - Sizzix Textured Impressions Embossing Folders 'Thank You Set #1' - Core'dinations Colorcore Cardstock A4 Pack (10 sheets/10 colours) -Scrapbook Adhesives 6 x 12" adhesive sheets (5pk

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα βγαινει 73 λίρες , δηλαδη 85 ευρω περίπου , αυτό που δίνει η Λένα τι εχει μεσα ?

Αυτό δειχνει ότι εχει τα παρακάτω

και Sizzix Big Shot Machine - Pair of Standard Cutting Mats - 1 Multipurpose Platform - Sizzix Embosslits Die - Phrase, It's Spring - Sizzix Textured Impressions Embossing Folders 'Thank You Set #1' - Core'dinations Colorcore Cardstock A4 Pack (10 sheets/10 colours) -Scrapbook Adhesives 6 x 12" adhesive sheets (5pk

Αυτό είναι:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1765

Αλλά απο Αγγλία σου βγαίνει 87 Ευρώ(με τα μεταφορικα) οπότε συμφέρει..εκτος και αν , επειδή είναι 5 κιλά, σου πουν για παραπάνω...

Αυτό είναι:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1765

Αλλά απο Αγγλία σου βγαίνει 87 Ευρώ(με τα μεταφορικα) οπότε συμφέρει..εκτος και αν , επειδή είναι 5 κιλά, σου πουν για παραπάνω...

Οκ εγω δεν το επείγομαι οπότε θα δω τωρα τι θα κάνω απλά το ψάχνω , με την Αγγλία μπορεί και να μπλέξω ...βασικά μου άρεσαν αυτά τα embossing pads που έχει , όταν εχω λεφτα θα στείλω ενα εμαιλ στην Λενα και θα την ρωτησω πότε το παίρνει .

OiaRp2.png

Σοφία, θα σου πρότεινα πρώτα να μιλήσεις με Αγγλία να ξεκαθαρίσεις το θεμα των μεταφορικών. Γιατί αν ειναι να σου βγει μια η αλλη, δεν αξίζει να την εχεις στο νου την προσφορα. Ασε που αν βγαλει big shot η Λενα και ειναι σε προσφορα, θα εξαφανιστεί αμεσως...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

To δικο μου το ειχα παρει απο Αγγλια και τοτε θυμαμαι με ειχε συμφερει και απο αποψη μεταφορικων σε σχεση με την Ελλαδα. Βεβαια τοτε στην Ελλαδα το big shot ηταν φωτια και λαβρα.

Σαντυ, όσον αφορα το masking που ρώτησες: δεν εχω κανει ποτε, μονο απο θεωρία και βιντεο του youtube θα σου πω.

2 τρόπους εχω δει. α) ψεκαζεις πανω στο σχεδιο και μετά κολλας το σχεδιο πανω στο χαρτί/ χαρτόνι, οποτε μεταφερεται το μελανι απο το σχεδιο της μασκας.

β) ακριβώς το αντίστροφο. τοποθετεις τη μασκα πανω στο χαρτι/ χαρτόνι και ψεκαζεις επανω της, οποτε δημιουργείται το αρνητικό σχέδιο, δηλαδή ο χώρος κατω απο τη μασκα μενει κενος και βαφεται το γυρω γυρω. Δεν ξερω εαν εγινα κατανοητή... Η Σοφία ειχε ποσταρει ενα πολύ καλό tutorial για masking πριν μερικες μερες. Η Λενα ειχε μια φοβερή μασκα αλλά δεν την πρόλαβα... :-(http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1947

Απλά μου έκαναν εντύπωση αυτα που ειχε μεσα για αυτό ρωτησα εσας που ξέρετε γιατι το σταρτερ κιτ εδω εχει κατι καρδιες μεσα και δν μου αρεσουν ....αν αυτα που ειδα ειναι χαζομάρες καλό είναι να μην μπλέξω ,

OiaRp2.png

Λοιπον προσωπικα δεν το κυνηγαω καθολου το θεμα αν και μου ζητανε να "επεκταθω". Θελω αυτο που κανω να το νιωθω και να βαζω τα συναισθηματα μου χωρις αυτο να σημαινει οτι καθε κοριτσι δεν λειτουργει ετσι. Απλα εγω δεν μπορω να νιωθω πιεση για κατι. Το αλλο μου μεινονεκτημα (γιατι ναι και αυτο που σας περιεγραψα μειονεκτημα ειναι) ειναι οτι χρεωνω λιγα για αυτα που φτιαχνω ισα δηλαδη τα υλικα μου και αν και αυτο γιατι καταλαβαινω οτι ο αλλος που δεν ξερει θα του φανουν πολλα τα 70 80 ευρω. Θυμασαι Βικυ πως "γνωριστηκαμε"?

Δεν ξερω, δεν εχω καθολου το εμπορικο κομματι στο αιμα μου και παροτι ειμαι ανθρωπος που ρισκαρει, σε αυτο το θεμα δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση.

Τωρα ειδικα που δεν προλαβαινω να ασχοληθω, να δω νεα πραγματα, να δω νεα υλικα, η ψυχολογια εχει πεσει στα ταρταρα!!!

Εσύ? Δεν το πιστευω αυτό Ζωή! Τα αλμπουμ σου ειναι φοβερά! Στα αληθεια εγώ θα τα ξεπατικώσω σελίδα σελίδα για να φτιαξω το αλμπουμ γεννησης το μωρου, στο λεω απο τώρα, μην πεις μετά πως δεν το ηξερες! :lol:

Τωρα για την τιμή, τι να πεις... Ο καθενας χρεώνει όσο νιωθει...

Κορίτσια...τα rub on ειναι ακριβως όπως αυτά που είχαμε μικρές, θυμάστε κατι στρουμφάκια που τα τρίβαμε με ένα πλαστικό σαν μαχαιρακι πάνω σε εικόνες του στρουμφοχωριού??? Εγώ έπαιζα συχνά μ'αυτά!!!

Τα θυμάμαι! Τι ωραία!

Σαντυ, όσον αφορα το masking που ρώτησες: δεν εχω κανει ποτε, μονο απο θεωρία και βιντεο του youtube θα σου πω.

2 τρόπους εχω δει. α) ψεκαζεις πανω στο σχεδιο και μετά κολλας το σχεδιο πανω στο χαρτί/ χαρτόνι, οποτε μεταφερεται το μελανι απο το σχεδιο της μασκας.

β) ακριβώς το αντίστροφο. τοποθετεις τη μασκα πανω στο χαρτι/ χαρτόνι και ψεκαζεις επανω της, οποτε δημιουργείται το αρνητικό σχέδιο, δηλαδή ο χώρος κατω απο τη μασκα μενει κενος και βαφεται το γυρω γυρω. Δεν ξερω εαν εγινα κατανοητή... Η Σοφία ειχε ποσταρει ενα πολύ καλό tutorial για masking πριν μερικες μερες. Η Λενα ειχε μια φοβερή μασκα αλλά δεν την πρόλαβα... :-(http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1947

Σε ευχαριστώ! Κι εγώ την παραπάνω μάσκα είδα και μου άρεσε πολύ! Γι' αυτό και ρώτησα! Αλλά δυστυχώς έχει εξαντληθεί!

Παρήγγειλα χθες το kit beautiful dreamer από τη Λένα και το περιμένω με αγωνία!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ δε θα το μετανιωσεις! Ειναι τελειο κιτ! Εφτιαξα ηδη ενα layout kai ena mini album!!! Θα δειτε το layout αυριο! Τη μια μασκα παντως την πηρα εγω! χαχαχα ή την ψεκαζεις με μιστ η την ταμποναρεις με σφουγγαρακι και distress inks!!

Σαντυ δε θα το μετανιωσεις! Ειναι τελειο κιτ! Εφτιαξα ηδη ενα layout kai ena mini album!!! Θα δειτε το layout αυριο! Τη μια μασκα παντως την πηρα εγω! χαχαχα ή την ψεκαζεις με μιστ η την ταμποναρεις με σφουγγαρακι και distress inks!!

Πονηρή! Εσύ τον βούτηξες αυτόν τον τέλειο φράχτη εεεεε? Ελπίζω να τον ξαναφέρει!

EkcAp3.png

Οντως είναι όμορφο το κιτ !!

Μου επιβεβαιωσαν και μεταφορικά ...βγαίνει στα 87 ? ολα μαζι με συστημενη αλλ/φια .Δεν ξερω αλήθεια τι να κάνω .

Τότε συμφέρει....Δυστυχώς το Λενάκι είναι αναγκασμένο να βάζει στη τιμή που πουλάει ΚΑΙ τα μεταφορικά απο Αγγλια...για αυτο βγαινει πιο ακριβό...ενω αυτοι τα παιρνουν απο την sizzix Αγγλίας!

Σαντυ θα της πω να το ξαναφερει!(αν το ξαναβρει)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...