Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Σάντυ ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μακάρι να ήταν αυτό μόνο το πρόβλημά μου. Πραγματικά όμως δεν αφήνω τον εαυτό μου να έχει άλλα προβλήματα. Ζορίζομαι, στεναχωριέμαι αλλά δεν το βάζω κάτω. Την υγειά μας να έχουμε κι όλα τα άλλα γίνονται.

Κι επειδή έχει δίκιο η Βάλια, το βαρύναμε το κλίμα, σας διαβεβαιώ ότι ήδη νιώθω πολύ καλύτερα κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς και τα γλυκά σας λόγια. Δε θέλω λοιπόν να ανέβω ψυχολογικά εγώ και να πέσετε εσείς. Το αφήνουμε λοιπόν το θέμα και πάμε γι' άλλα. Φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σάντυ ευχαριστώ για την απάντηση. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μακάρι να ήταν αυτό μόνο το πρόβλημά μου. Πραγματικά όμως δεν αφήνω τον εαυτό μου να έχει άλλα προβλήματα. Ζορίζομαι, στεναχωριέμαι αλλά δεν το βάζω κάτω. Την υγειά μας να έχουμε κι όλα τα άλλα γίνονται.

Κι επειδή έχει δίκιο η Βάλια, το βαρύναμε το κλίμα, σας διαβεβαιώ ότι ήδη νιώθω πολύ καλύτερα κι αυτό οφείλεται αποκλειστικά σε εσάς και τα γλυκά σας λόγια. Δε θέλω λοιπόν να ανέβω ψυχολογικά εγώ και να πέσετε εσείς. Το αφήνουμε λοιπόν το θέμα και πάμε γι' άλλα. Φιλιά σε όλες!

Δεν πέφτει καμία σταθερά! Όλες έχουμε τα σκαμπανεβάσματά μας! Δεν είναι κακό να εκφραζόμαστε πότε πότε!

Πάω να συνεχίσω το adore!

EkcAp3.png

Καλημέρα ,

Βάλια η σύνθεση σου μου άρεσε πολύ !!!!Ηταν μέχρι εκεί που έπρεπε απλή και ρομαντική !!!Καλή επιτυχία!!

Βικυ ευχαριστούμε για τις πληροφορίες και να σου ευχηθω και εγω να φτάσεις εκεί που θες !

Σάντυ εχεις απόλυτο δίκιο ευτυχως που έχουμε βρει αυτή την ασχολία και ξεχνάμε λίγο τα προβλήματα μας !

Να ρωτήσω αυτή η ταινία που είναι σαν κόλα σιλοτειπ και πέρνουν μικρά κομματακια και κολλανε ποια είναι , υπάρχει στο βιντεο στο 5,30 περιπου...

Τα rub ons βρήκα στο youtube αλλά μου φάνηκαν δύσχρηστα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Να ρωτήσω αυτή η ταινία που είναι σαν κόλα σιλοτειπ και πέρνουν μικρά κομματακια και κολλανε ποια είναι , υπάρχει στο βιντεο στο 5,30 περιπου...

Τα rub ons βρήκα στο youtube αλλά μου φάνηκαν δύσχρηστα .

Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ για τα σχολια σας! Μου δίνετε κουραγιο, γιατί ομολογώ ότι βλεπω τη δουλεια μου και μου φαινεται υποδεεστερη πολλών...

Σοφία, δεν ειδα καμια κολλα στο 5:30...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα!

Σας ευχαριστώ για τα σχολια σας! Μου δίνετε κουραγιο, γιατί ομολογώ ότι βλεπω τη δουλεια μου και μου φαινεται υποδεεστερη πολλών...

Σορι 4,45!!

Εγω είδα και τα άλλα και μια χαρά είναι το δικό σου !!!!Θελω και εγω να το κάνω το adore γιατι δεν πρόλβα το άλλο που ήθελα . Σου άφησα και σχόλιο !!Μου άρεσε πολύ η περιγραφή σου !!Ηταν τέλεια , επίσης φοβερό αυτό με τις κορδελίτσες που έβαλες !!!!!!Μπραβο λιτη και όμορφη !

OiaRp2.png

Καλημέρα!

Γιατί το λές αυτό? Είναι πολύ ωραία η σύνθεσή σου! Αφησα και σχόλιο!!;)

Κορίτσια...τα rub on ειναι ακριβως όπως αυτά που είχαμε μικρές, θυμάστε κατι στρουμφάκια που τα τρίβαμε με ένα πλαστικό σαν μαχαιρακι πάνω σε εικόνες του στρουμφοχωριού??? Εγώ έπαιζα συχνά μ'αυτά!!!

Σορι 4,45!!

Τα διαφανα dots λες? http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7386 Κολλανε βαρια διακοσμητικά, πολύ ωραίο προϊόν!
Κορίτσια...τα rub on ειναι ακριβως όπως αυτά που είχαμε μικρές, θυμάστε κατι στρουμφάκια που τα τρίβαμε με ένα πλαστικό σαν μαχαιρακι πάνω σε εικόνες του στρουμφοχωριού??? Εγώ έπαιζα συχνά μ'αυτά!!!
Σςςςς, Βικυ, μην τα λες αυτά, καρφωνόμαστε!!!!

Εεεεε, εγώ δεν τα ξερω αυτά που λεει η Βίκυ, δεν τα πρόλαβα! :lol:

Και παλι σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Το ΣΚ θα ξαναδοκιμασω με το φως της μερας να βγαλω παλι τη συνθεση φωτογραφία, μήπως φανει καλύτερα...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Τα διαφανα dots λες? http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=7386 Κολλανε βαρια διακοσμητικά, πολύ ωραίο προϊόν!

Σςςςς, Βικυ, μην τα λες αυτά, καρφωνόμαστε!!!!

Εεεεε, εγώ δεν τα ξερω αυτά που λεει η Βίκυ, δεν τα πρόλαβα! :lol:

Και παλι σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια! Το ΣΚ θα ξαναδοκιμασω με το φως της μερας να βγαλω παλι τη συνθεση φωτογραφία, μήπως φανει καλύτερα...

Βάλια και εγω δεν εχω καλή μηχανή και δεν βγάζω καλές φωτό, ούτως ή άλλως θελουμε να πάρουμε μαι καλύτερη από το πλαισιο γιατι εχουμε και μια δωρο επιταγη . ....πάντως η δική σου λήψη είναι καλύτερη !!

Βικυ τι φωτο/μηχανή εχεις ??

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια!!!

Μπραβο στην Πενυ μας για την νικη της!!!

Λοιπον προσωπικα δεν το κυνηγαω καθολου το θεμα αν και μου ζητανε να "επεκταθω". Θελω αυτο που κανω να το νιωθω και να βαζω τα συναισθηματα μου χωρις αυτο να σημαινει οτι καθε κοριτσι δεν λειτουργει ετσι. Απλα εγω δεν μπορω να νιωθω πιεση για κατι. Το αλλο μου μεινονεκτημα (γιατι ναι και αυτο που σας περιεγραψα μειονεκτημα ειναι) ειναι οτι χρεωνω λιγα για αυτα που φτιαχνω ισα δηλαδη τα υλικα μου και αν και αυτο γιατι καταλαβαινω οτι ο αλλος που δεν ξερει θα του φανουν πολλα τα 70 80 ευρω. Θυμασαι Βικυ πως "γνωριστηκαμε"?

Δεν ξερω, δεν εχω καθολου το εμπορικο κομματι στο αιμα μου και παροτι ειμαι ανθρωπος που ρισκαρει, σε αυτο το θεμα δεν εχω καθολου αυτοπεποιθηση.

Τωρα ειδικα που δεν προλαβαινω να ασχοληθω, να δω νεα πραγματα, να δω νεα υλικα, η ψυχολογια εχει πεσει στα ταρταρα!!!

Το αλλο μας θεματακι με τις φωτο των παιδιων μας.

Κατα καιρους εχω εκτεθει υπερβολικα οχι μονο μεσα απο φωτογραφιες.

Αλλες φορες φοβαμαι αλλες οχι. Δεν φοβαμαι μην μου κλεψουν τις φωτο, αληθεια τι θα τις κανουν? Φοβαμαι μην πεσω σε γνωστο και δεν θελω.

Οσον αφορα ομως το scrapbooking ειλκρινα δνε εχω κανεναν ενδοιασμο να βαλω φωτος με τα παιδια μου.

http://www.craftsuperstore.co.uk/Gifts/_50_to__100_Gifts/Sizzix-SBSK01.html

ΕΣΕΙς που το εχετε πως σας φαινεται αυτό ??

Βγαινι γυρω στα 82 ..χρειαζομαι κάτι επιπλεόν?

Τελειο!!! Περα απο μητρες δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι κατι επιπλεον.

Εγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενη με το big shot και δεν το αλλαζω με τιποτα!!!

http://www.craftsuperstore.co.uk/Gifts/_50_to__100_Gifts/Sizzix-SBSK01.html

ΕΣΕΙς που το εχετε πως σας φαινεται αυτό ??

Βγαινι γυρω στα 82 ..χρειαζομαι κάτι επιπλεόν?

Η Λένα εχει το ίδιο γυρω στα 110 ευρω και 5 ευρω μεταφορικα και το εχεις σπιτι σε 1-2 μερες! Εχει ήδη παραγγείλει και έρχεται! Αν σου βγαινει ίδια τιμή (μαζι με τα μεταφορικά) θα σου προτεινα να στηριξεις τη Λένα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...