Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Ευχαριστώ κορίτσια για τη συμπαράσταση και την εμψύχωση.

Δεν πρέπει να το βάλω κάτω. Εξάλλου ασχολούμαι πάντα με τις χειροτεχνίες γιατί είναι κάτι που με ευχαριστεί. Ίσως τώρα που άρχισα να τις εκθέτω να με έπιασε μια ανασφάλεια. Θα αναθεωρήσω λοιπόν και θα το δω χαλαρά το θέμα. Φιλιά πολλά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευκή, ήθελα ακομη να σου πω ότι στην αρχή δεν ξερεις και τι να ψωνίσεις. Εγώ πήρα πολλά πραγματα στην αρχή που τα θεωρουσα απαραίτητα ή ευκαιρίες και τώρα τα κοιταζω και δεν ξερω τι να τα κανω! Αφού ψαχνω να τα κανω κατι ό,τι να ναι, να φυγουν απο τη μεση, μου πιανουν τοπο κι εκνευρίζομαι που χαλασα και λεφτά για να τα αγορασω! Οποτε αγοραζε με συνεση, να μην την πατησεις όπως εγώ! :)

Αυτό ξανα πες το !!!!Ευτυχως εγω ακόμα δεν έχω μετανιωσει για κάτι :wink:

Αυτό το big shot το θελω πολύ ρε μαμωτο ....:rolleyes:

OiaRp2.png

Αυτό το big shot το θελω πολύ ρε μαμωτο ....:rolleyes:

να το παρεις, ακομα κι αν κανεις 4 μηνες να αγορασεις μητρες! (σαν εμενα καλή ώρα χιχιχι) μιλάμε για μεγαλη εφευρεση! Ο Αη Βασίλης στις γιορτές ίσως??? :lol:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

να το παρεις, ακομα κι αν κανεις 4 μηνες να αγορασεις μητρες! (σαν εμενα καλή ώρα χιχιχι) μιλάμε για μεγαλη εφευρεση! Ο Αη Βασίλης στις γιορτές ίσως??? :lol:

Ναι θα δω μάλλον προς Πασχα αν το πάρω γιατι μας εχουν φαει οι φοροι ( βλεπε ΔΕΗ εισφορα :confused::confused::confused::confused::confused::confused:)

Αλλά από σας εχω καταλάβει ότι αξιζει και ετσι θα κάνω υπομονη .

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14098.htm

και κουτακια για κουλουρακια ή κανενα δωρο ??

OiaRp2.png

Ναι θα δω μάλλον προς Πασχα αν το πάρω γιατι μας εχουν φαει οι φοροι ( βλεπε ΔΕΗ εισφορα :confused::confused::confused::confused::confused::confused:)

Αλλά από σας εχω καταλάβει ότι αξιζει και ετσι θα κάνω υπομονη .

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14098.htm

και κουτακια για κουλουρακια ή κανενα δωρο ??

Αχ! Άσε μη μιλάς για την εισφορά της ΔΕΗ γιατί κι εμάς μας ήρθε και δυστηχώς μένουμε σε ακριβή περιοχή και το ποσό είναι δυσβάσταχτο!

Κι εγώ τα είδα τα κουτάκια και μου άρεσαν πολύ.

Διαφημίσεις

Πένυ !!!!!!Συγχαρητηρια για την καρτούλα !!!!Κερδισε στο get creative !!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο Πενυ!!!

Σας ευχαρισστώ πολύ κορίτσια!!!! Πριν απο λίγο το είδα και εγώ και είμαι πολύ χαρούμενη!!!Τωρα απέκτησα και αλλο κολλημα με τις καρτες χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μπράβο στη Πενυ και στην Αλέκα!!!Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες!

Λοιπόν...όπως ξέρετε, το Σ/Κ και γενικά απο το σπιτι, δε μπαινω στο νετ και για αυτό χάνομαι!

Για αυτό που είπε η Λευκή...δηλαδή βρε κορίτσια, τι στο καλό θα μπορούσε να συμβεί αν δει κάποιος το μωρό μου στο internet? Ε δε το βαζω και γυμνο...ξέρω κι εγώ....? Δε μπορω να φανταστω που ειναι το κακό...? Αυτή η έκθεση που λένε...σε τι το εκθέτω δηλαδή?...πάντως μπορεις άνετα να θολώνεις το προσωπάκι μεσω photoshop!!!

Τώρα...για να γίνεις σχεδιάστρια....

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες...μπορείς να είσαι σχεδιαστρια σε challenge blog (blog προκλήσεων) οπου φτιάχνεις κάτι με την πρόκληση που υπάρχει ή το sketch (σχεδιο) για να δώσεις έμπνευση στους συμμετέχοντες! Δεν κερδίζεις τίποτα πέρα απο αναγνώριση-φήμη, εμπειρία,κίνηση στο blog σου και αν είσαι τυχερή (όπως εγώ) μπορεί κάποια εταιρια να σπονσοραρει τους σχεδιαστές και να σου στείλει τσαμπα πραγματα(πχ τα imaginarium Designs που εστειλαν για το Once upon a sketch). Για να σε επιλέξει ο ιδιοκτήτης του blog θα πρέπει να κάνεις αιτηση με αυτά που ζητάει (συνηθως καθε 6 μηνες γινεται DT call) πάρτε μια γευση εδώ:

http://sketchabilities.blogspot.com/2011/11/design-team-call.html

Η άλλη κατηγορία ειναι τα μαγαζιά! Είτε και αυτά κάνουν DT call και κάνεις αίτηση, ή απλά σε διαλέγουν επιδή τους αρέσει η δουλειά σου (όπως με διαλεξε η Λένα). Μου στελνει ενα κιτ το μηνα για να φτιάξω 2-3 projects και να προωθώ τα κιτ και τα προιόντα της. Ευτυχώς το αξίζει και θα το έκανα ετσι κι αλλιώς!!! Εχει υπεροχα κιτ και πολυ καλες τιμες!

Αλλη κατηγορία είναι τα κιτ clubs στα οποία πάλι μπαίνεις με αίτηση! Με διάλεξε το My Creative Scrapbook για να γινω guest designer..ατό σημαίνει οτι θα μου στείλει για ένα μηνα (η και περισσότερους, δε ξερω ακομα) 2 κιτ για να τα προωθήσω!

Και τέλος, το πιο δύσκολο απ'όλα είναι να μπεις σε εταιρια οπου σου στελνουν κούτες με ολόκληρες σειρες μέσα!!!! (χαρτια, διακοσμητικά..τα παντα!) Αυτός είναι και ο επόμενος στόχος μου! Το απόλυτο σκραμπουκικό επιτευγμα!!!χεχε περιμένω να κάνουν ανακοίνωση οτι ζητανε designers για να κανω αίτηση! Το οτι πολλά εργα μου εχουν εκδοθει σε περιοδικά, βοηθάει πολύ!!!

Όπως καταλάβατε, σκοπός μου πλέον είναι να κάνω το χόμπι μου τσάμπα!!! Αρκετα ξόδεψα!!! χεχε

Όσον αφορά τα ευχολόγια (και οχι άλμπουμ) τα χρεώνω απο 40 ως 80 ? αναλογα τι θα μου ζητήσουν! Τα άλμπουμ με φωτογραφίες τα χρεώνω με τη σελίδα!..αλλα βασικά ο καθενας κανει οτι θελει και χρεωνει οσο θελει!!! Το χειροποίητο και ο χρόνος που σου τρωει απο την οικογένειά σου, είναι ανεκτίμητος!!!!!!!!!! Και αν αναρωτιέστε πως μαζεψα την προίκα μου η απαντηση ειναι απο τα ευχολόγια!

Μπράβο στη Πενυ και στην Αλέκα!!!Σας εύχομαι πάντα επιτυχίες!

Λοιπόν...όπως ξέρετε, το Σ/Κ και γενικά απο το σπιτι, δε μπαινω στο νετ και για αυτό χάνομαι!

Για αυτό που είπε η Λευκή...δηλαδή βρε κορίτσια, τι στο καλό θα μπορούσε να συμβεί αν δει κάποιος το μωρό μου στο internet? Ε δε το βαζω και γυμνο...ξέρω κι εγώ....? Δε μπορω να φανταστω που ειναι το κακό...? Αυτή η έκθεση που λένε...σε τι το εκθέτω δηλαδή?...πάντως μπορεις άνετα να θολώνεις το προσωπάκι μεσω photoshop!!!

Τώρα...για να γίνεις σχεδιάστρια....

Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες...μπορείς να είσαι σχεδιαστρια σε challenge blog (blog προκλήσεων) οπου φτιάχνεις κάτι με την πρόκληση που υπάρχει ή το sketch (σχεδιο) για να δώσεις έμπνευση στους συμμετέχοντες! Δεν κερδίζεις τίποτα πέρα απο αναγνώριση-φήμη, εμπειρία,κίνηση στο blog σου και αν είσαι τυχερή (όπως εγώ) μπορεί κάποια εταιρια να σπονσοραρει τους σχεδιαστές και να σου στείλει τσαμπα πραγματα(πχ τα imaginarium Designs που εστειλαν για το Once upon a sketch). Για να σε επιλέξει ο ιδιοκτήτης του blog θα πρέπει να κάνεις αιτηση με αυτά που ζητάει (συνηθως καθε 6 μηνες γινεται DT call) πάρτε μια γευση εδώ:

http://sketchabilities.blogspot.com/2011/11/design-team-call.html

Η άλλη κατηγορία ειναι τα μαγαζιά! Είτε και αυτά κάνουν DT call και κάνεις αίτηση, ή απλά σε διαλέγουν επιδή τους αρέσει η δουλειά σου (όπως με διαλεξε η Λένα). Μου στελνει ενα κιτ το μηνα για να φτιάξω 2-3 projects και να προωθώ τα κιτ και τα προιόντα της. Ευτυχώς το αξίζει και θα το έκανα ετσι κι αλλιώς!!! Εχει υπεροχα κιτ και πολυ καλες τιμες!

Αλλη κατηγορία είναι τα κιτ clubs στα οποία πάλι μπαίνεις με αίτηση! Με διάλεξε το My Creative Scrapbook για να γινω guest designer..ατό σημαίνει οτι θα μου στείλει για ένα μηνα (η και περισσότερους, δε ξερω ακομα) 2 κιτ για να τα προωθήσω!

Και τέλος, το πιο δύσκολο απ'όλα είναι να μπεις σε εταιρια οπου σου στελνουν κούτες με ολόκληρες σειρες μέσα!!!! (χαρτια, διακοσμητικά..τα παντα!) Αυτός είναι και ο επόμενος στόχος μου! Το απόλυτο σκραμπουκικό επιτευγμα!!!χεχε περιμένω να κάνουν ανακοίνωση οτι ζητανε designers για να κανω αίτηση! Το οτι πολλά εργα μου εχουν εκδοθει σε περιοδικά, βοηθάει πολύ!!!

Όπως καταλάβατε, σκοπός μου πλέον είναι να κάνω το χόμπι μου τσάμπα!!! Αρκετα ξόδεψα!!! χεχε

Όσον αφορά τα ευχολόγια (και οχι άλμπουμ) τα χρεώνω απο 40 ως 80 ? αναλογα τι θα μου ζητήσουν! Τα άλμπουμ με φωτογραφίες τα χρεώνω με τη σελίδα!..αλλα βασικά ο καθενας κανει οτι θελει και χρεωνει οσο θελει!!! Το χειροποίητο και ο χρόνος που σου τρωει απο την οικογένειά σου, είναι ανεκτίμητος!!!!!!!!!! Και αν αναρωτιέστε πως μαζεψα την προίκα μου η απαντηση ειναι απο τα ευχολόγια!

Ευχαριστώ για την ξεκάθαρη απάντηση. Τελικά κάτι τέτοιο ήθελα να ακούσω.

Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά σου και την μέχρι τώρα πορεία σου. Εύχομαι να πετύχεις και τον επόμενο στόχο σου αν και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις. Φαίνεται ξεκάθαρα πόσο φτιαγμένη είσαι γι' αυτό. Σίγουρα μετράνε και τα υλικά που έχεις αλλά το ταλέντο είναι το σημαντικότερο. Συνέχισε έτσι!

Διαφημίσεις

Exoυν αυτοκολλητο απο πισω.

Ναι, το έβγαλα το αυτοκόλλητο!

Κατι rubbons που ειχα αγορασει απο Αμερική ειχαν μεσα και το ειδικο "κοκκαλο" με τα οποία τα πιεζεις πανω στο χαρτί και μεταφερεται απο το ρυζοχαρτο στο χαρτι που θες.

Έχω και κάτι rubbons (ήταν μέσα στα δώρα της πρόκλησης που είχα κερδίσει από το scrapbooking.gr) και είχαν μέσα ξυλάκι! Πάλι όμως το χάλασα! Δε με βλέπω να αγοράζω ποτέ rubbons!

Κορίτσια, συγνώμη λίγο που θα φύγω απ' το θέμα αλλά χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας για κάτι που με απασχολεί. Πριν όμως θα ήθελα να σας ζητήσω να μη με παρεξηγήσετε. Ειλικρινά δεν κρίνω καμία απλά θέλω να μάθω λίγο τη γνώμη σας. Θαυμάζω τις υπέροχες συνθέσεις σας και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κι εγώ. Αναρωτιέμαι όμως αν είναι σωστή η έκθεση φωτογραφιών των παιδιών μου στο διαδίκτυο. Αυτό το γεγονός με φρενάρει και αποφεύγω να ασχοληθώ. Πείτε μου λοιπόν, και αναφέρομαι στις μαμάδες, είχατε εσείς παρόμοιους ενδοιασμούς στο να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες των παιδιών σας στις συνθέσεις σας; Θα μου πείτε βέβαια ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω δικές μου φωτογραφίες. Δεν έχω όμως φωτογραφίες δικές μου μόνη. Σε όλες είμαι μαζί με τα κορίτσια μου. Κι εξάλλου δε νομίζω ότι ο εαυτός μου θα μπορούσε να με εμπνεύσει. Ζητώ ειλικρινά την άποψή σας για να με πείσετε να το τολμήσω.

Και κάτι άλλο που μου προέκυψε το σαββατοκύριακο. Νιώθω ότι έχω πάρα πολύ λίγα υλικά και αυτό με φρενάρει στο να κάνω οτιδήποτε. Νιώθω ότι οι κάρτες που φτιάχνω είναι πολύ φτωχές και επειδή δεν έχω περισσότερα υλικά δε θέλω να φτιάξω άλλες. Φοβάμαι πως όσα πράγματα και να αγοράσω, πάντα θα νιώθω ότι έχω λίγα και αυτό με αποθαρρύνει λιγάκι. Ξέρω ότι δεν είστε υποχρεωμένες να μου λύσετε τα "ψυχολογικά" μου αλλά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου ανεβάζατε λίγο τη διάθεση. Γιατί πραγματικά νιώθω ότι η άσχημη ψυχολογία μου με επηρρεάζει αρνητικά.

Συγνώμη για τη μεγάλη ανάρτηση και ελπίζω να μην επηρρεάζω καμιά σας αρνητικά. Εσείς συνεχίστε με την ίδια θετική ενέργεια κι εγώ θα παραμείνω στην παρέα σας ελπίζοντας να πάρω κάτι από την αύρα σας.

Kι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό με τις φωτό! Ως τώρα δεν έχω βάλει φωτό του παιδιού ούτε καν στο facebook. Παλιότερα δεν είχα ούτε δικές μου, αλλά το ξεπέρασα! Τώρα έχω ξεκινήσει τη σύνθεση για το adore με φωτογραφία του παιδιού, ίσως τη βάλω καλυμμένη, δεν ξέρω.. Aλλά κι έτσι να τη βάλω, τι μπορεί να συμβεί? Ευτυχώς έχω πολλές δικές μου φωτογραφίες (έχω τρέλα με τη φωτογραφία, ειδικά από τα ταξίδια).

Για τα υλικά να μην αγχώνεσαι! Είναι αλήθεια ότι όσο περισσότερα έχουμε, τόσο πιο ωραία πράγματα θα φτιάχνουμε! Αλλά χρειάζεται καιρός για να τα αποκτήσουμε. Έχω πάρει το big shot και μερικές μήτρες, χρειάζομαι όμως κι άλλες, χρειάζομαι λουλούδια, χαρτιά και διακοσμητικά.. Σιγά σιγά, γρήγορα δε γίνεται, έχουμε σπίτι και οικογένεια για να διαθέσουμε κι άλλα χρήματα. Όταν είχα ξεκινήσει, δεν είχα απολύτως τίποτα και έφτιαχνα πολύ απλά πράγματα, τώρα έχω κάποια υλικά, μέχρι του χρόνου πιστεύω να έχω μαζέψει περισσότερα! Και ακόμα είναι πολλές τεχνικές που δεν τις καταλαβαίνω, έχω ακόμα πολλές άγνωστες λέξεις! Και τι έγινε? Έχουμε αρκετό άγχος για την καθημερινότητα και τη ζωή μας, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε και για το χόμπι μας! Κάνουμε ό,τι μπορούμε με αυτά που έχουμε προς το παρόν. Αργότερα βλέπουμε! Να έρχεσαι εδώ, στην παρέα, να ανεβάζουμε η μία την άλλη!

EkcAp3.png

Ναι, το έβγαλα το αυτοκόλλητο!

Έχω και κάτι rubbons (ήταν μέσα στα δώρα της πρόκλησης που είχα κερδίσει από το scrapbooking.gr) και είχαν μέσα ξυλάκι! Πάλι όμως το χάλασα! Δε με βλέπω να αγοράζω ποτέ rubbons!

ωωωχ ούτε τα ξέρω αυτα ...θα μελετησω στο youtube ...

.. Σιγά σιγά, γρήγορα δε γίνεται, έχουμε σπίτι και οικογένεια για να διαθέσουμε κι άλλα χρήματα. Όταν είχα ξεκινήσει, δεν είχα απολύτως τίποτα και έφτιαχνα πολύ απλά πράγματα, τώρα έχω κάποια υλικά, μέχρι του χρόνου πιστεύω να έχω μαζέψει περισσότερα! Και ακόμα είναι πολλές τεχνικές που δεν τις καταλαβαίνω, έχω ακόμα πολλές άγνωστες λέξεις! Και τι έγινε? Έχουμε αρκετό άγχος για την καθημερινότητα και τη ζωή μας, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε και για το χόμπι μας! Κάνουμε ό,τι μπορούμε με αυτά που έχουμε προς το παρόν. Αργότερα βλέπουμε! Να έρχεσαι εδώ, στην παρέα, να ανεβάζουμε η μία την άλλη!

Πολύ Σοφό εγώ έπρεπε να το πω αυτό λόγω ονόματος :lol::lol: αλήθεια είναι όλοι το περνάμε θελουμε να κάνουμε ωραία πράγματα και μας φαίνονται λίγα αυτα που έχουμε ...Αλλά όντως είναι κουτο εχεις ΤΟΣΟ δίκιο Σαντυ !!

OiaRp2.png

Έτσι είναι. Η Ελλάδα μας έχει διαλυθεί. Ο κόσμος πεινάει και δεν έχει να βάλει πετρέλαιο, η ανεργία αυξάνεται κι εμείς (κι εγώ μέσα) σκάμε που δεν έχουμε υλικά. Μακάρι να είναι αυτό το μόνο μας πρόβλημα!

EkcAp3.png

Κοριτσια, το βαρύναμε το κλίμα! Αφήστε το να παει, σιγά σιγά θα μαζέψουμε, δε χαλασε κι ο κοσμος. Εντωμεταξύ θα τα δειχνουμε η μια στην αλλη και θα ξελιγωνόμαστε! :tongue:

Βικυ, σου ευχομαι σύντομα η Prima να σου στελνει πιο πολύ πραμα κι απ' ότι στελνει στη Maiko!!!! :D :D :D

Αχου, ειμαι ακομα στη δουλεια απο το πρωί... Πρεπει να διασχισω όλη την Αττική εν μεσω βροχής, να διαβασω τη μικρή, να κανω ενα ψιλοσυμμαζεμα στο σπιτι και όλα αυτά με την κοιλούμπα μου! (αυριο μπαινω στον 7ο) Και μετά αναρωτιεμαι γιατί δεν προλαβαίνω όλα τα challenges!!! :lol:

Φιλάκια!!!!!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...