Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίτα αν ρίξεις μια ματιά στο blog μου , είτε στης Balias όλοι δηλαδή έχουμε στα blog poy παρακολουθούμε διάφορα .Εγώ αυτα που παρακολουθω είναι το bird is the word , http://onceuponasketchblog.blogspot.com/,http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/2011/11/adore-new-challenge-word-november-6.html, το get creative εχει πολλά ....
Σωστά, ειναι και το get creative που ειναι και ελληνικό μαλιστα! :Dhttp://craftycroppersgr.blogspot.com/

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Εγώ που είχα ρωτήσει κάνει γυρω στα 60 στολισμένο . Εγώ τότε που δεν ήξερα ,μου φαινόταν ακριβο και πήρα μόνη μου έτοιμο που πήγε παραπάνω τελικά γιατι αγόρασα εξτρα αυτοκολλητα να το στολίσω .... . Αν υπολογίσεις και τι σου στοιχίζει για να αγορασεις όλα τα υλικα κατω από 40-50 ευρω δεν βγαινει να το πουλήσεις ....Δεν ξέρω πόσοι αγοράζουν όμως ...Αυτό θα μας το πει η Βικυ και η Ζωη .

OiaRp2.png

Εγώ που είχα ρωτήσει κάνει γυρω στα 60 στολισμένο . Εγώ τότε που δεν ήξερα ,μου φαινόταν ακριβο και πήρα μόνη μου έτοιμο που πήγε παραπάνω τελικά γιατι αγόρασα εξτρα αυτοκολλητα να το στολίσω .... . Αν υπολογίσεις και τι σου στοιχίζει για να αγορασεις όλα τα υλικα κατω από 40-50 ευρω δεν βγαινει να το πουλήσεις ....Δεν ξέρω πόσοι αγοράζουν όμως ...Αυτό θα μας το πει η Βικυ και η Ζωη .
Ίσως κι εμενα να μου φαινοταν ακριβό παλιά, αλλά τώρα πια που ξερω ποσο στοιχιζουν τα υλικά, λογική τιμή μου φαινεται... Εγώ δεν εχω φτιαξει κανενα αξιοπρεπες αλμπουμ και ουτε σκεφτομαι να το κανω επαγγελματικά, ας καλύψω τα παιδιά μου πρώτα! :D Μολις βγω σε αδεια θα ξεκινησω τα δυο αλμπουμ να δω τι πουλια θα πιασω. Αλλά ανεκαθεν ειχα την απορια...

μα και εγω όταν το είχα ακούσει μου είχαν φανεί πολλά ....τελικά όμως τωρα ξέρω . Και εγω αν μπορούσα θα ήθελα να φτιάχνω για να κερδίζω κάτι έξτρα αλλά πλέον όλοι μπορούν να το κάνουν και έτσι το θεωρώ άτοπο για μενα . Η απόρία μου είναι όσοι είναι guest dezigners τι όφελος έχουν και πως ακριβώς γίνονται ...ρε Βίκυ απορω πόσα χρήματα έχεις ρίξει μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο που είσαι !!

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Ίσως κι εμενα να μου φαινοταν ακριβό παλιά, αλλά τώρα πια που ξερω ποσο στοιχιζουν τα υλικά, λογική τιμή μου φαινεται... Εγώ δεν εχω φτιαξει κανενα αξιοπρεπες αλμπουμ και ουτε σκεφτομαι να το κανω επαγγελματικά, ας καλύψω τα παιδιά μου πρώτα! :D Μολις βγω σε αδεια θα ξεκινησω τα δυο αλμπουμ να δω τι πουλια θα πιασω. Αλλά ανεκαθεν ειχα την απορια...

και εγω ακόμα έχω τα άλμπουμ και τα κοιτάω ...θελω τα 1α γενεθλια και 1ες διακοπες και ακόμα να φτιάξω ενα αλμπουμ βάπτισης να το δωσω στην νονά μας ...μάλλον θα χρειαστώ υλικά για όλα αυτά αλλά αν πάρω έχω δει αυτό που σας είχα πει και όταν εχω λεφτά θα το πάρω http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=491

OiaRp2.png

Κορίτσια, συγνώμη λίγο που θα φύγω απ' το θέμα αλλά χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας για κάτι που με απασχολεί. Πριν όμως θα ήθελα να σας ζητήσω να μη με παρεξηγήσετε. Ειλικρινά δεν κρίνω καμία απλά θέλω να μάθω λίγο τη γνώμη σας. Θαυμάζω τις υπέροχες συνθέσεις σας και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κι εγώ. Αναρωτιέμαι όμως αν είναι σωστή η έκθεση φωτογραφιών των παιδιών μου στο διαδίκτυο. Αυτό το γεγονός με φρενάρει και αποφεύγω να ασχοληθώ. Πείτε μου λοιπόν, και αναφέρομαι στις μαμάδες, είχατε εσείς παρόμοιους ενδοιασμούς στο να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες των παιδιών σας στις συνθέσεις σας; Θα μου πείτε βέβαια ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω δικές μου φωτογραφίες. Δεν έχω όμως φωτογραφίες δικές μου μόνη. Σε όλες είμαι μαζί με τα κορίτσια μου. Κι εξάλλου δε νομίζω ότι ο εαυτός μου θα μπορούσε να με εμπνεύσει. Ζητώ ειλικρινά την άποψή σας για να με πείσετε να το τολμήσω.

Και κάτι άλλο που μου προέκυψε το σαββατοκύριακο. Νιώθω ότι έχω πάρα πολύ λίγα υλικά και αυτό με φρενάρει στο να κάνω οτιδήποτε. Νιώθω ότι οι κάρτες που φτιάχνω είναι πολύ φτωχές και επειδή δεν έχω περισσότερα υλικά δε θέλω να φτιάξω άλλες. Φοβάμαι πως όσα πράγματα και να αγοράσω, πάντα θα νιώθω ότι έχω λίγα και αυτό με αποθαρρύνει λιγάκι. Ξέρω ότι δεν είστε υποχρεωμένες να μου λύσετε τα "ψυχολογικά" μου αλλά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου ανεβάζατε λίγο τη διάθεση. Γιατί πραγματικά νιώθω ότι η άσχημη ψυχολογία μου με επηρρεάζει αρνητικά.

Συγνώμη για τη μεγάλη ανάρτηση και ελπίζω να μην επηρρεάζω καμιά σας αρνητικά. Εσείς συνεχίστε με την ίδια θετική ενέργεια κι εγώ θα παραμείνω στην παρέα σας ελπίζοντας να πάρω κάτι από την αύρα σας.

Εγώ προσωπικά δεν έχω καν ανεβάσει μια φωτο στο facebook που εχω μονο φίλους αλλα με αυτό που φτιάχνουμε δημιουργούμε αναμνήσεις και πραγματικά δεν ξέρω τι κακό μπορεί να μου κάνει κάποιος ...και εγω το είχα αυτό , αν θες κρυβεις την φωτό και φαίνεται η υπόλοιπη δουλειά που εχεις κάνει . Οσο για τα υλικά ποτε δεν θα είναι αρκετα και αυτό θα το προσδιορίσεις εσυ, και εγω στεναχωριέμαι γιατι δεν έχω να πάρω άλλα πράγματα απλά κάνω με αυτα που εχω και με αυτό εκτονώνομαι και χαίρομαι .....

OiaRp2.png

Εγώ προσωπικά δεν έχω καν ανεβάσει μια φωτο στο facebook που εχω μονο φίλους αλλα με αυτό που φτιάχνουμε δημιουργούμε αναμνήσεις και πραγματικά δεν ξέρω τι κακό μπορεί να μου κάνει κάποιος ...και εγω το είχα αυτό , αν θες κρυβεις την φωτό και φαίνεται η υπόλοιπη δουλειά που εχεις κάνει . Οσο για τα υλικά ποτε δεν θα είναι αρκετα και αυτό θα το προσδιορίσεις εσυ, και εγω στεναχωριέμαι γιατι δεν έχω να πάρω άλλα πράγματα απλά κάνω με αυτα που εχω και με αυτό εκτονώνομαι και χαίρομαι .....

Σ' ευχαριστώ πολύ που μου απάντησες. Κάτι τέτοιο θα ήθελα να ακούσω. Όχι ότι δεν τα έχω σκεφτεί όλα αυτά αλλά είναι αλλιώς όταν σου τα λένε οι άλλοι. Να'σαι καλά.

Είδα τη σύνθεση που ανέβασες αλλά δε μπορώ να τη σχολιάσω από το γραφείο. Μου άρεσαν τα χρώματα και τα διακοσμητικά που χρησιμοποίησες αλλά πολύ περισσότερο ο λόγος που το έκανες. Τις καλύτερες ευχές μου στη μητέρα σου.

μα και εγω όταν το είχα ακούσει μου είχαν φανεί πολλά ....τελικά όμως τωρα ξέρω . Και εγω αν μπορούσα θα ήθελα να φτιάχνω για να κερδίζω κάτι έξτρα αλλά πλέον όλοι μπορούν να το κάνουν και έτσι το θεωρώ άτοπο για μενα . Η απόρία μου είναι όσοι είναι guest dezigners τι όφελος έχουν και πως ακριβώς γίνονται ...ρε Βίκυ απορω πόσα χρήματα έχεις ρίξει μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο που είσαι !!

Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά δεν ειναι και όλα όσα βλεπουμε όμορφα...

Εκτος απο τη φήμη, κερδίζουν και προϊόντα καθε φορά με τα οποία πειραματίζονται. Ή παιρνουν απευθειας τα νεα προϊοντα και δημιουργουν με αυτά για διαφημιση προς τον προμηθευτή.

και εγω ακόμα έχω τα άλμπουμ και τα κοιτάω ...θελω τα 1α γενεθλια και 1ες διακοπες και ακόμα να φτιάξω ενα αλμπουμ βάπτισης να το δωσω στην νονά μας ...μάλλον θα χρειαστώ υλικά για όλα αυτά αλλά αν πάρω έχω δει αυτό που σας είχα πει και όταν εχω λεφτά θα το πάρω http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=491
Με αυτό το κιτ παντως θα γινουν πολύ όμορφα τα αλμπουμ σου Σοφία! :D
Κορίτσια, συγνώμη λίγο που θα φύγω απ' το θέμα αλλά χρειάζομαι λίγο τη βοήθειά σας για κάτι που με απασχολεί. Πριν όμως θα ήθελα να σας ζητήσω να μη με παρεξηγήσετε. Ειλικρινά δεν κρίνω καμία απλά θέλω να μάθω λίγο τη γνώμη σας. Θαυμάζω τις υπέροχες συνθέσεις σας και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κι εγώ. Αναρωτιέμαι όμως αν είναι σωστή η έκθεση φωτογραφιών των παιδιών μου στο διαδίκτυο. Αυτό το γεγονός με φρενάρει και αποφεύγω να ασχοληθώ. Πείτε μου λοιπόν, και αναφέρομαι στις μαμάδες, είχατε εσείς παρόμοιους ενδοιασμούς στο να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες των παιδιών σας στις συνθέσεις σας; Θα μου πείτε βέβαια ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω δικές μου φωτογραφίες. Δεν έχω όμως φωτογραφίες δικές μου μόνη. Σε όλες είμαι μαζί με τα κορίτσια μου. Κι εξάλλου δε νομίζω ότι ο εαυτός μου θα μπορούσε να με εμπνεύσει. Ζητώ ειλικρινά την άποψή σας για να με πείσετε να το τολμήσω.

Και κάτι άλλο που μου προέκυψε το σαββατοκύριακο. Νιώθω ότι έχω πάρα πολύ λίγα υλικά και αυτό με φρενάρει στο να κάνω οτιδήποτε. Νιώθω ότι οι κάρτες που φτιάχνω είναι πολύ φτωχές και επειδή δεν έχω περισσότερα υλικά δε θέλω να φτιάξω άλλες. Φοβάμαι πως όσα πράγματα και να αγοράσω, πάντα θα νιώθω ότι έχω λίγα και αυτό με αποθαρρύνει λιγάκι. Ξέρω ότι δεν είστε υποχρεωμένες να μου λύσετε τα "ψυχολογικά" μου αλλά θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μου ανεβάζατε λίγο τη διάθεση. Γιατί πραγματικά νιώθω ότι η άσχημη ψυχολογία μου με επηρρεάζει αρνητικά.

Συγνώμη για τη μεγάλη ανάρτηση και ελπίζω να μην επηρρεάζω καμιά σας αρνητικά. Εσείς συνεχίστε με την ίδια θετική ενέργεια κι εγώ θα παραμείνω στην παρέα σας ελπίζοντας να πάρω κάτι από την αύρα σας.

Όσον αφορά τις φωτο, εσύ επιλεγεις ποσο θα εκθεσεις τα παιδιά σου, μπορείς όμως παντα να καλύπτεις τις φωτο, δε θα εισαι η μονη που το κανει άλλωστε!

όσον αφορά τα προϊόντα, μη σκας κι όλες ετσι νιωθαμε όταν ξεκινησαμε. κι εγώ καταλαβαινα το 1/5 απο όσα διαβαζα και κοιταω τωρα τι εφτιαχνα τοτε και κρυφογελαω... ;) με τον καιρό ερχεται η βελτιωση, μην περιμενεις να δεις θαυματα. όσο το εξασκεις, εξασκείσαι! και τα πραγματα τα παιρνουμε σιγά σιγά, ξερεις ποσα χρόνια τα μαζευουν οι πιο παλιές? :D

Οσο για τα υλικά ποτε δεν θα είναι αρκετα και αυτό θα το προσδιορίσεις εσυ, και εγω στεναχωριέμαι γιατι δεν έχω να πάρω άλλα πράγματα απλά κάνω με αυτα που εχω και με αυτό εκτονώνομαι και χαίρομαι .....
Συμφωνώ! :D

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με αυτό που λες, αλλά δεν ειναι και όλα όσα βλεπουμε όμορφα...

Εκτος απο τη φήμη, κερδίζουν και προϊόντα καθε φορά με τα οποία πειραματίζονται. Ή παιρνουν απευθειας τα νεα προϊοντα και δημιουργουν με αυτά για διαφημιση προς τον προμηθευτή.

Με αυτό το κιτ παντως θα γινουν πολύ όμορφα τα αλμπουμ σου Σοφία! :D

όσον αφορά τα προϊόντα, μη σκας κι όλες ετσι νιωθαμε όταν ξεκινησαμε. κι εγώ καταλαβαινα το 1/5 απο όσα διαβαζα και κοιταω τωρα τι εφτιαχνα τοτε και κρυφογελαω... ;) με τον καιρό ερχεται η βελτιωση, μην περιμενεις να δεις θαυματα. όσο το εξασκεις, εξασκείσαι! και τα πραγματα τα παιρνουμε σιγά σιγά, ξερεις ποσα χρόνια τα μαζευουν οι πιο παλιές? :D

Συμφωνώ! :D

Και εγω νομίζω είναι λίγο φτωχες οι 2 συνθεσεις που έχω κάνει αλλά πιστεύω ότι εκτός από το να γελάω θα χαίρομαι που θα βλέπω να βελτιωνομαι !! Με την 1η σύνθεση της μικρής διακοσμησα την βιβλιοθηκη στο δωματιο της και είναι πολύ πιο όμορφο από το να έβλεπα βιβλια:tongue::tongue::tongue:

OiaRp2.png

http://www.sizzix.co.uk/catalog#facets=special~multipacks&%3Femc=lm&m=213088&l=2&v=833982&page=3

εχει κάτι προσφορες , δεν ξερω αν στελνει απευθειας Ελλαδα ...

Α!! Θα βγαλω φωτο!!

http://www.lidl.gr/cps/rde/xchg/lidl_gr/hs.xsl/index_14123.htm

επίσης το λιντλ εβαλε χριστουγεννιατικα ...τα αυτοκολλητα μια χαρα είναι !

OiaRp2.png

http://www.sizzix.co.uk/catalog#facets=special~multipacks&%3Femc=lm&m=213088&l=2&v=833982&page=3

εχει κάτι προσφορες , δεν ξερω αν στελνει απευθειας Ελλαδα ...

Α!! Θα βγαλω φωτο!!

αν στελνουν Ελλάδα, θα εχουν πανακριβα μεταφορικά! εδώ Αγγλία εστειλαν τα πουλιά μου και πληρωσα πολλά αναλογικά με αλλα sites! :mad:

Λευκή, ήθελα ακομη να σου πω ότι στην αρχή δεν ξερεις και τι να ψωνίσεις. Εγώ πήρα πολλά πραγματα στην αρχή που τα θεωρουσα απαραίτητα ή ευκαιρίες και τώρα τα κοιταζω και δεν ξερω τι να τα κανω! Αφού ψαχνω να τα κανω κατι ό,τι να ναι, να φυγουν απο τη μεση, μου πιανουν τοπο κι εκνευρίζομαι που χαλασα και λεφτά για να τα αγορασω! Οποτε αγοραζε με συνεση, να μην την πατησεις όπως εγώ! :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...