Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

AAA...Ετσι πές...άρα μοιράστηκε το ποσό...σας το λέω γιατί αν ειναι μεγαλη η κούτα απο Αμερική και περιεχει πραγματα αξίας πάνω απο 100-200 ευρω, εκτελωνιζεται...αλλιώς, απλά πληρωνεις τελη τελωνειου 3 ευρω! Οπότε πλήρωσες 3-4 φορες μεταφορικα σε διαφορετικούς sellers...Ποιο ειναι το easy stitch? μηπως εννοείς το sew easy??

Ναι Βίκυ το sew easy εννοώ!! Ναι έτσι όπως κατάλαβες έγινε!! Οι σφραγίδες ήταν από USA και δεν ξέρω αλλά δεν πλήρωσα τίποτα στα ΕΛΤΑ. Φιλάκια

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οκ, νομιζω ότι δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει τοσο κορυφαιο προϊον όσο τα distress του tim holtz! μιλαμε εδώ και ώρα μελανωνω ό,τι βρω και εχουν καταπληκτικο αποτελεσμα! εχω ξετρελαθει!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Καλημέρα Βάλια.

Είδα αυτό που έφτιαξες για τις φωτογραφίες του μπέμπη σου και μου άρεσε πολύ. Είναι σκέτα χαρτιά scrapbooking ή τα κόλλησες σε χοντρό χαρτόνι;

Μελάνια distress δεν έχω ακόμη, αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις!

Κοριτσια χθες παρελαβα αυτο το κιτ http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1814 και ειναι τελειο!!!! Ξεκινησα ηδη να φτιαχνω ενα mini!!!!

Βικυ και το ΚΙΤ που λες φαινεται υπεροχο!!! Περιμενουμε την δημιουργια σου!!!

Κοριτσια χθες παρελαβα αυτο το κιτ http://enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1814 και ειναι τελειο!!!! Ξεκινησα ηδη να φτιαχνω ενα mini!!!!

Βικυ και το ΚΙΤ που λες φαινεται υπεροχο!!! Περιμενουμε την δημιουργια σου!!!

Nαι, αυτό το kit το έχω κι εγώ, είναι φανταστικό! (Tώρα ψήνομαι να πάρω αυτό που λέει η Βίκυ!)

Μήπως ξέρεις πώς χρησιμοποιούνται τα rubbons που έχει μέσα? Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει! (Σίγουρα ξέρεις!) Προσπάθησα να βάλω ένα, αλλά μου χάλασε!

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε το mini!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Nαι, αυτό το kit το έχω κι εγώ, είναι φανταστικό! (Tώρα ψήνομαι να πάρω αυτό που λέει η Βίκυ!)

Μήπως ξέρεις πώς χρησιμοποιούνται τα rubbons που έχει μέσα? Δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει! (Σίγουρα ξέρεις!) Προσπάθησα να βάλω ένα, αλλά μου χάλασε!

Exoυν αυτοκολλητο απο πισω.

Καλημέρα Βάλια.

Είδα αυτό που έφτιαξες για τις φωτογραφίες του μπέμπη σου και μου άρεσε πολύ. Είναι σκέτα χαρτιά scrapbooking ή τα κόλλησες σε χοντρό χαρτόνι;

Ειναι χαρτια scrapbooking που τα κολλησα πανω σε χοντρο χαρτόνι. Πολύ ευκολο!

Κατι rubbons που ειχα αγορασει απο Αμερική ειχαν μεσα και το ειδικο "κοκκαλο" με τα οποία τα πιεζεις πανω στο χαρτί και μεταφερεται απο το ρυζοχαρτο στο χαρτι που θες.

Και ναι Ζωή, ανυπομονούμε να το δούμε! :D

Μολις τελειωσα το adore! Το wish δε με βλεπω να το προλαβαινω...

Εγώ έβαλα το wish ,σίγουρα μπορούσα να το κάνω πιο όμορφο αλλά δεν είχα τιποτα άλλο να προσθε΄σω και νομίζω δεν με βοήθησε πολύ και η βάση που έκανα γιατί με δέσμευσε στα χρώματα . Βεβαια δεν θα χρησιμοποιόυσα ροζ που θέλω αν προλάβω τον λόγο που ξεκινησαμε το σκραπ.

Βάλια ευχαριστώ για τις ευχές σου , ήθελα και εγω να αφησω σχόλιο αλλά από το σπίτι δεν τα κατάφερα .

Βίκυ το κιτ είναι πολύ όμορφο αλλά δύσκολοι οι καιροί, τουλάχιστον εμείς είμαστε πολύ δύσκολα πλέον .

OiaRp2.png

Ειναι χαρτια scrapbooking που τα κολλησα πανω σε χοντρο χαρτόνι. Πολύ ευκολο!

Μολις τελειωσα το adore! Το wish δε με βλεπω να το προλαβαινω...

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι πάχος έχει το χαρτόνι; Το βρίσκω σε βιβλιοπωλεία;

Περιμένουμε να δούμε τη νέα σύνθεσή σου.

Εγώ έβαλα το wish ,σίγουρα μπορούσα να το κάνω πιο όμορφο αλλά δεν είχα τιποτα άλλο να προσθε΄σω και νομίζω δεν με βοήθησε πολύ και η βάση που έκανα γιατί με δέσμευσε στα χρώματα . Βεβαια δεν θα χρησιμοποιόυσα ροζ που θέλω αν προλάβω τον λόγο που ξεκινησαμε το σκραπ.

Βάλια ευχαριστώ για τις ευχές σου , ήθελα και εγω να αφησω σχόλιο αλλά από το σπίτι δεν τα κατάφερα .

Βίκυ το κιτ είναι πολύ όμορφο αλλά δύσκολοι οι καιροί, τουλάχιστον εμείς είμαστε πολύ δύσκολα πλέον .

Ηθελα κι εγώ να φτιαξω για το λογο που ξεκινησαμε αλλά η πρόκληση λήγει αυριο και δεν την προλαβαινω! και το wish κλεινει σε 6 μερες... Μαλλον θα περιμενω καποια καινουρια προκληση... :-(
Ευχαριστώ για την απάντηση. Τι πάχος έχει το χαρτόνι; Το βρίσκω σε βιβλιοπωλεία;

Περιμένουμε να δούμε τη νέα σύνθεσή σου.

Χρησιμοποιησα 1,5 εκατοστό παχους χαρτονι. Το ειχα παρει απο το Διονυσοπουλο, αλλα φανταζομαι ότι βρισκεις παντου.

Αν προλαβει να τη φωτογραφίσει ο αντρας μου τη συνθεση, θα την ανεβασω σημερα...

Καλημέρα!!!

Διαφημίσεις

Ηθελα κι εγώ να φτιαξω για το λογο που ξεκινησαμε αλλά η πρόκληση λήγει αυριο και δεν την προλαβαινω! και το wish κλεινει σε 6 μερες... Μαλλον θα περιμενω καποια καινουρια προκληση... :-(

Χρησιμοποιησα 1,5 εκατοστό παχους χαρτονι. Το ειχα παρει απο το Διονυσοπουλο, αλλα φανταζομαι ότι βρισκεις παντου.

Αν προλαβει να τη φωτογραφίσει ο αντρας μου τη συνθεση, θα την ανεβασω σημερα...

Καλημέρα!!!

ΑΑΑΑ δεν ήξερα ότι λήγει ...το adore ????Λήγει 6 /12 (ubmissions close in 19d 21h 11m )???Που τα βλέπουμε έχω μπερδευτει ...τελικα δεν προλαβαίνω σίγουρα αυτό που ήθελα να κάνω θα κάνω τοτε το adore ..

Se 19 μέρες το adore τελικά ......

OiaRp2.png

Κοριτσακια επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι εκτος πραγματων, που βρισκω τις προκλησεις που λετε?

στο http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/ και στο http://onceuponasketchblog.blogspot.com/

Κοριτσακια επειδη τον τελευταιο καιρο ειμαι εκτος πραγματων, που βρισκω τις προκλησεις που λετε?

Κοίτα αν ρίξεις μια ματιά στο blog μου , είτε στης Balias όλοι δηλαδή έχουμε στα blog poy παρακολουθούμε διάφορα .Εγώ αυτα που παρακολουθω είναι το bird is the word , http://onceuponasketchblog.blogspot.com/,http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/2011/11/adore-new-challenge-word-november-6.html, το get creative εχει πολλά ....

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...