Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλές δημιουργίες!!!

Τι καλό πήρες ?και πόσο σου στοιχισαν όλα ?

Με 170,00 ευρώ συνολικά έχω πάρει άπειρες σφραγιδες, punches και stazon διάφορα χρώματα!!!Ta stazon μου βγήκαν 4,40€ το ένα.Μεγάλη διαφορά...

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλές δημιουργίες!!!

Τι καλό πήρες ?και πόσο σου στοιχισαν όλα ?

Ευχαριστώ πολύ!! Μιλάμε για πάρα πολλά πράγματα!! Που αν τα έβαζα στο καλάθι ελληνικού site ουτε 400,00 δεν με έσωναν!!!

n3oUp2.png

Ευχαριστώ πολύ!! Μιλάμε για πάρα πολλά πράγματα!! Που αν τα έβαζα στο καλάθι ελληνικού site ουτε 400,00 δεν με έσωναν!!!

Με συστημένη αλληλογραφία σου ήρθαν ?Πες μας το site να χαζέψουμε ..

OiaRp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Αυτή την εβδομάδα μου ήρθαν παραγγελίες από το εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θέλω να φτιάξω χειροποίητες κάρτες και μικροδωράκια για τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα μου πρόσωπα και για το μπεμπάκι μου!!

Λοιπόν περιττό να σας πω ότι οι τιμές σχεδόν μισές από τα ελληνικά καταστήματα!! Ιδίως οι στάμπες!! Έχω πάρει ένα σωρό!! Τι να πω...τέλεια!!

Καλημέρα!!Φιλιά

Με γεια! Από ποιο site ψώνισες?

EkcAp3.png

Με 170,00 ευρώ συνολικά έχω πάρει άπειρες σφραγιδες, punches και stazon διάφορα χρώματα!!!Ta stazon μου βγήκαν 4,40? το ένα.Μεγάλη διαφορά...

Και δε πλήρωσες τελωνείο??? Μόνο τα 3 ευρώ? Τα μεταφορικά πόσο ήταν...καλέ πες τα όλα μαζεμένα...χιχιχι

Διαφημίσεις

Κορίτσια από διάφορους πωλητές από ebay ψώνισα.Από 3-4 εάν θυμάμαι καλά! Το τι ποικιλία παίζει δεν λέγεται... Και από Αμερική και από Λονδίνο. Οι σφραγίδες από Αμερική ήρθαν. Τις πήρα σήμερα από το ταχυδρομείο και δεν πλήρωσα τίποτα. Έχει φοβερές τιμες εάν ψάξεις καλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Σφραγίδες που τις έχουν εδώ 15,00 τς πήρα 6,70(ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ). Πήρα αρκετές για να κερδίσω στα μεταφορικά.

Τώρα εχω σταμπάρει κάποιους για το easy stich με όλες τις κεφαλές. Ψάχνω τον φθηνότερο. Το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο στα εδώ μαγαζιά ωστε να συγκρίνω τις τιμές!! Παντως θα βγει σαφώς πιο οικονομικά!!

n3oUp2.png

Καλημέρα!Ξεκίνησα δουλειά κ μέχρι να προσαρμοστώ στο νέο πρόγραμμα έχω κάποιες απώλειες αλλά σας παρακολουθώ (βασικά χαζεύω κ ζηλεύω αυτά που κάνετε). Όντως είναι πολύ ακριβό σαν χόμπυ έχει τόοοοοοοσα πολλά πράγματα να πάρεις (αλλά λεφτά γιοκ).Πως κ δεν έχετε κανονίσει συνάντηση μεταξύ σας να κάνετε ανταλλαγές π.χ. σφραγίδες για λίγο καιρό κ μετά επιστροφή?

Να σας πω εγώ τα δικά μου (με την πρόσκληση του μικρού).Έκανα΄μία πρόχειρη να δω πως βγαίνει κ δεν έχω χώρο για να βάλω την σφραγίδα κ να την κάνω embossing :o. ΄Πάντως κ να μη μου βγει στην πρόσκληση του μικρού θα το κάνω στα προσκλητήρια του γάμου.Να σας κάνω μία ερώτηση άμα ξέρετε.Βρήκα την σφραγίδα με την χιονονιφάδα στο sfragidomania κ λέω να πάω την πάρω.Ξέρετε αν έχει κ άλλα πράγματα στο μαγαζί ή είναι αυτά που δείχνει μόνο στο σάιτ?Ευχαριστώ.:D

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ξεκίνησα δουλειά κ μέχρι να προσαρμοστώ στο νέο πρόγραμμα έχω κάποιες απώλειες αλλά σας παρακολουθώ (βασικά χαζεύω κ ζηλεύω αυτά που κάνετε). Όντως είναι πολύ ακριβό σαν χόμπυ έχει τόοοοοοοσα πολλά πράγματα να πάρεις (αλλά λεφτά γιοκ).Πως κ δεν έχετε κανονίσει συνάντηση μεταξύ σας να κάνετε ανταλλαγές π.χ. σφραγίδες για λίγο καιρό κ μετά επιστροφή?

Να σας πω εγώ τα δικά μου (με την πρόσκληση του μικρού).Έκανα΄μία πρόχειρη να δω πως βγαίνει κ δεν έχω χώρο για να βάλω την σφραγίδα κ να την κάνω embossing :o. ΄Πάντως κ να μη μου βγει στην πρόσκληση του μικρού θα το κάνω στα προσκλητήρια του γάμου.Να σας κάνω μία ερώτηση άμα ξέρετε.Βρήκα την σφραγίδα με την χιονονιφάδα στο sfragidomania κ λέω να πάω την πάρω.Ξέρετε αν έχει κ άλλα πράγματα στο μαγαζί ή είναι αυτά που δείχνει μόνο στο σάιτ?Ευχαριστώ.:D

Eγώ γλυκειά μου δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω πάει ποτέ στη σφραγιδομάνια.

Τι εννοείς δε χωράει? Χωράει μόνο το κείμενο? Είναι μεγάλη η σφραγίδα?

EkcAp3.png

Eγώ γλυκειά μου δεν ξέρω να σου πω, δεν έχω πάει ποτέ στη σφραγιδομάνια.

Τι εννοείς δε χωράει? Χωράει μόνο το κείμενο? Είναι μεγάλη η σφραγίδα?

H σφραγίδα που θα πάρω είναι μικρή.Αλλά είχα σκοπό να την βάλω στο μπροστινό μέρος της κάρτας ενώ τώρα μου έδωσες ιδέα!Τα είπα λίγο μπερδεμένα...έχω φτιάξει την πρόσκληση σε στυλ κάρτας,στο μπορστινό μέρος έχω βάλει το ξωτικούλι και τον αριθμό 1 κ κορδελίτσα κ κάτι βλακειούλες κ στη μέσα μεριά έχω εκτυπώσει σε ρυζόχαρτο το κειμενάκι κ το έχω "ράψει".Αλλά μου έδωσες ιδέα κ στο κειμενάκι έχει χώρο για να βάλω την σφραγίδα.Μία ερώτηση (το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει) στο ρυζόχαρτο γίνεται embossing?Ή να μη το επιχειρήσω καν?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Μία ερώτηση (το ξέρω ότι σας έχω ζαλίσει) στο ρυζόχαρτο γίνεται embossing?Ή να μη το επιχειρήσω καν?
Δεν ξερω να σου πω, αλλά αν εχεις τα υλικά, γιατί να μην το επιχειρήσεις?

Ακουγεται πολύ όμορφη η καρτα σου, μπράβο! :D

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Μόλις την ολοκληρώσω θα ανεβάσω φωτό για να μου πείτε γνώμες,το οποίο ευελπιστώ να γίνει την επόμενη βδομάδα μιας κ το σ/κ θα κάνουμε τη γιορτή του μικρού κ έχω λίγο τρέξιμο.Αλλά σας παρακολουθώ για να μαθαίνω πραγματάκια :P

feQKp2.png

4okhp3.png

Κορίτσια από διάφορους πωλητές από ebay ψώνισα.Από 3-4 εάν θυμάμαι καλά! Το τι ποικιλία παίζει δεν λέγεται... Και από Αμερική και από Λονδίνο. Οι σφραγίδες από Αμερική ήρθαν. Τις πήρα σήμερα από το ταχυδρομείο και δεν πλήρωσα τίποτα. Έχει φοβερές τιμες εάν ψάξεις καλά πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Σφραγίδες που τις έχουν εδώ 15,00 τς πήρα 6,70(ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ). Πήρα αρκετές για να κερδίσω στα μεταφορικά.

Τώρα εχω σταμπάρει κάποιους για το easy stich με όλες τις κεφαλές. Ψάχνω τον φθηνότερο. Το εργαλείο δεν είναι διαθέσιμο στα εδώ μαγαζιά ωστε να συγκρίνω τις τιμές!! Παντως θα βγει σαφώς πιο οικονομικά!!

AAA...Ετσι πές...άρα μοιράστηκε το ποσό...σας το λέω γιατί αν ειναι μεγαλη η κούτα απο Αμερική και περιεχει πραγματα αξίας πάνω απο 100-200 ευρω, εκτελωνιζεται...αλλιώς, απλά πληρωνεις τελη τελωνειου 3 ευρω! Οπότε πλήρωσες 3-4 φορες μεταφορικα σε διαφορετικούς sellers...Ποιο ειναι το easy stitch? μηπως εννοείς το sew easy??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...