Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελεια! Ευχαριστουμε Βίκυ!

Δε σας ειπα: παρηγγειλα και τη μητρα με τα πουλακια, τελος του μηνα που θα πανε Αγγλία θα μου τη φερουν! :-)

aax πολύ ωραία πραγματάκια έχεις πάρει ...αυτό δεν μπορούσες να το αγοράσεις από Αγγλία και να έρθει ταχυδρομικά ?

OiaRp2.png

aax πολύ ωραία πραγματάκια έχεις πάρει ...αυτό δεν μπορούσες να το αγοράσεις από Αγγλία και να έρθει ταχυδρομικά ?

πιο ακριβά μεταφορικα δυστυχώς...

αληθεια, ρώτησε καμια μεταφορικα για το imaginarium designs? Με τη Βίκυ δεν ειμαστε και πολύ μακριά, Σοφία η μαμα σου μενει κοντα μου, μηπως παραγγείλουμε όλες μαζί και μοιραστουμε τα μεταφορικά.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

πιο ακριβά μεταφορικα δυστυχώς...

αληθεια, ρώτησε καμια μεταφορικα για το imaginarium designs? Με τη Βίκυ δεν ειμαστε και πολύ μακριά, Σοφία η μαμα σου μενει κοντα μου, μηπως παραγγείλουμε όλες μαζί και μοιραστουμε τα μεταφορικά.

ναι αυτό ήθελα να σας το πω και εγω!!!!

Επίσης αν το κάνουμε θα ήθελα να μου δωσεις μερικά κλουβάκια και πουλάκια:tongue:

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Γράφει ότι θα έχει προϊόντα σε προσφορά το σαββατοκύριακο!

Και αν αφήσεις σχόλιο μέχρι τα μεσάνυχτα, μπορεί να κερδίσεις δωράκι!

Εγώ δε μπορώ από το γραφείο να αφήσω σχόλιο. Ελπίζω να το θυμηθώ το απόγευμα.

πουλακια όσα θες! αλλά ντεν εκω κλουβακια καρντια μου! :-)

Λευκή, δε βλεπω μπλογκ απο τη δουλεια, μπορείς να μου πεις τι γραφει η Λενα?

ναι ναι έψαχνα τοση ώρα γιατι δεν θυμόμουν τι ειχες πάρει και τωρα το βρήκα !!!! Δεν έχει κλουβάκι δεν πειράζει ;)

Το είδα και εγω άφησα και σχόλιο τι δωρο μας ζήτησαν τα παιδάκια μας ....

OiaRp2.png

εγω πηρα αυτό http://www.sizzix.com/product/657080/sizzix-sizzlits-die-set-4pk-bird-set-2 αλλά τωρα θελω κι αυτό http://www.sizzix.com/product/655903/sizzix-originals-die-bird-baby! Θα με χωρισει ο αντρας μου!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

εγω πηρα αυτό http://www.sizzix.com/product/657080/sizzix-sizzlits-die-set-4pk-bird-set-2 αλλά τωρα θελω κι αυτό http://www.sizzix.com/product/655903/sizzix-originals-die-bird-baby! Θα με χωρισει ο αντρας μου!!!

Na sου πώ κάτι είναι πολύ ωραίο και εγω μάλιστα το τύπωσα και θα προσπαθήσω να το βάλω πάνω έτσι τυπωμένο γιατί σε έγχρωμο εκτυπωτή το συγκεκριμένο τυπώνεται ομορφα Αν το καλύψω και με λόγο glitter na μην φαίνεται καλα :rolleyes: !Σίγουρα δεν έιναι σαν το κανονικό ....

Πάντως όσοι εχετε big shot μπορείτε να αγοραζετε επίσης ομαδικά ....

OiaRp2.png

Επίσης αυτό που οφείλω να παραδεχτώ είναι ότι είναι πολύ ακρβό χόμπυ αλλά εμενα με κάνει και ξεχνάω λίγο τα προβλήματα και όπως έχω γραψει στο μπλογκ μου γίνομαι παιδί ,κάτι είναι και αυτό ....

OiaRp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!! Αυτή την εβδομάδα μου ήρθαν παραγγελίες από το εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θέλω να φτιάξω χειροποίητες κάρτες και μικροδωράκια για τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα μου πρόσωπα και για το μπεμπάκι μου!!

Λοιπόν περιττό να σας πω ότι οι τιμές σχεδόν μισές από τα ελληνικά καταστήματα!! Ιδίως οι στάμπες!! Έχω πάρει ένα σωρό!! Τι να πω...τέλεια!!

Καλημέρα!!Φιλιά

n3oUp2.png

Επίσης αυτό που οφείλω να παραδεχτώ είναι ότι είναι πολύ ακρβό χόμπυ αλλά εμενα με κάνει και ξεχνάω λίγο τα προβλήματα και όπως έχω γραψει στο μπλογκ μου γίνομαι παιδί ,κάτι είναι και αυτό ....

Αυτό ξαναπέστο...κι εγω μια απ'τα ιδια! χιχιχι

Κορίτσια καλημέρα!!! Αυτή την εβδομάδα μου ήρθαν παραγγελίες από το εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θέλω να φτιάξω χειροποίητες κάρτες και μικροδωράκια για τα Χριστούγεννα στα αγαπημένα μου πρόσωπα και για το μπεμπάκι μου!!

Λοιπόν περιττό να σας πω ότι οι τιμές σχεδόν μισές από τα ελληνικά καταστήματα!! Ιδίως οι στάμπες!! Έχω πάρει ένα σωρό!! Τι να πω...τέλεια!!

Καλημέρα!!Φιλιά

Καλές δημιουργίες!!!

Τι καλό πήρες ?και πόσο σου στοιχισαν όλα ?

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...