Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Μου το ειπε η ίδια, ειχα βαλει παραγγελία που θα ήταν ετοιμη να φυγει σημερα και με πηρε τηλ μηπως θα θελω να συμπληρώσω κατι απο τα καινουρια. το παθαινω πολύ συχνά, όποτε βαζω παραγγελία έρχονται καινούρια πράγματα! :-)

Μου ειπε ότι θα εχει αρκετά καινούρια embossing folders και σε καλή τιμη μαλιστα. Δεν γνωρίζω να σου πω εαν θα φερει προϊόντα που εχουν εξαντληθει. Εαν ειναι κατι που το θες οπωσδηποτε, στειλε της εμαιλ μηπως μπορεί να στο παραγγείλει ή μήπως ξερει πότε θα το παραλαβει.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τώρα ξεκαθάρισε το τοπίο!

Αυτό κάνει τρύπες και μετά πρέπει να ράψουμε με βελόνα και κλωστή; Κάνουν και οι κοινές κλωστές κεντήματος; (Ναι, έχω ασχοληθεί και με αυτό!!!)

Τώρα ξεκαθάρισε το τοπίο!

Αυτό κάνει τρύπες και μετά πρέπει να ράψουμε με βελόνα και κλωστή; Κάνουν και οι κοινές κλωστές κεντήματος; (Ναι, έχω ασχοληθεί και με αυτό!!!)

Noμίζω πως κάνουν όλες οι κλωστές.

EkcAp3.png

Μου το ειπε η ίδια, ειχα βαλει παραγγελία που θα ήταν ετοιμη να φυγει σημερα και με πηρε τηλ μηπως θα θελω να συμπληρώσω κατι απο τα καινουρια. το παθαινω πολύ συχνά, όποτε βαζω παραγγελία έρχονται καινούρια πράγματα! :-)

Μου ειπε ότι θα εχει αρκετά καινούρια embossing folders και σε καλή τιμη μαλιστα. Δεν γνωρίζω να σου πω εαν θα φερει προϊόντα που εχουν εξαντληθει. Εαν ειναι κατι που το θες οπωσδηποτε, στειλε της εμαιλ μηπως μπορεί να στο παραγγείλει ή μήπως ξερει πότε θα το παραλαβει.

Άσε καλύτερα, γιατί μόλις παρέλαβα και δεν έχω άλλα χρήματα για να διαθέσω προς το παρόν. Άσε που αυτά που θέλω για να τα αγοράσω χρειάζομαι μια περουσία και δυστηχώς δεν την έχω. Αλλά είπαμε, σιγά-σιγά.

Τώρα φυσικά θα πρέπει να σε ρωτήσω τι είναι τα embossing folders, τι κάνουν και πως χρησιμοποιούνται. Μάλλον χρειάζεται το big shot ή έχω καταλάβει λάθος;

Τις είδα τις προκλήσεις wish και adore και μου άρεσαν! Αλλά δύσκολο να προλάβω (και να βγάλω και αποτέλεσμα της προκοπής), δεν έχω καν ξεκινήσει τη σύνθεση για την πρόκληση του scrapbooking ακόμα..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Καλό αυτό γιατί έχω αρκετές! Αλλά πρώτα πρέπει να πάρω το εργαλείο. Το έχω βάλει στη λίστα μου και ίσως το συμπεριλάβω σε επόμενη παραγγελία μου. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άσε καλύτερα, γιατί μόλις παρέλαβα και δεν έχω άλλα χρήματα για να διαθέσω προς το παρόν. Άσε που αυτά που θέλω για να τα αγοράσω χρειάζομαι μια περουσία και δυστηχώς δεν την έχω. Αλλά είπαμε, σιγά-σιγά.

Τώρα φυσικά θα πρέπει να σε ρωτήσω τι είναι τα embossing folders, τι κάνουν και πως χρησιμοποιούνται. Μάλλον χρειάζεται το big shot ή έχω καταλάβει λάθος;

Ναι είναι φάκελοι που κάνουν ανάγλυφο το χαρτί που μπαίνει μέσα, χρειάζεται το big shot (ή το cuttlebag), έχουν πολύ ωραίο αποτέλεσμα!

EkcAp3.png

Σωστά εχεις καταλαβει. Τα embossing folders κανουν αναγλυφη αποτύπωση πανω σε χαρτι. Κι εγώ τώρα παρηγγειλα τα πρώτα μου...
Δεν ειμαι σιγουρη για αυτο, νομιζω ότι ειναι λιγο χοντρουλες οι τρυπες και αν χρησιμποιησεις κοινή κλωστή, ίσως να πρεπει να τη διπλοπερασεις. Χωρίς να ειμαι σίγουρη...

Πολύ μου αρεσε η βαπτιση! Να σου ζήσει! :D

Καλό αυτό γιατί έχω αρκετές! Αλλά πρώτα πρέπει να πάρω το εργαλείο. Το έχω βάλει στη λίστα μου και ίσως το συμπεριλάβω σε επόμενη παραγγελία μου. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Άσε κι εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοπάρω στην επόμενη παραγγελία! Προς το παρόν παίρνω μήτρες γαι το big shot!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Τις είδα τις προκλήσεις wish και adore και μου άρεσαν! Αλλά δύσκολο να προλάβω (και να βγάλω και αποτέλεσμα της προκοπής), δεν έχω καν ξεκινήσει τη σύνθεση για την πρόκληση του scrapbooking ακόμα..

το wish θελει αλλες 11 μερες για να κλεισει και το adore νομιζω 21.

Σωστά εχεις καταλαβει. Τα embossing folders κανουν αναγλυφη αποτύπωση πανω σε χαρτι. Κι εγώ τώρα παρηγγειλα τα πρώτα μου...

Δεν ειμαι σιγουρη για αυτο, νομιζω ότι ειναι λιγο χοντρουλες οι τρυπες και αν χρησιμποιησεις κοινή κλωστή, ίσως να πρεπει να τη διπλοπερασεις. Χωρίς να ειμαι σίγουρη...

Ωχ λες να της λέω βλακείες της κοπέλας? Λευκή καλύτερα ρώτα τη Βίκυ ή στείλε mail στη Λένα!

Πολύ μου αρεσε η βαπτιση! Να σου ζήσει! :D

Eυχαριστώ!

EkcAp3.png

το wish θελει αλλες 11 μερες για να κλεισει και το adore νομιζω 21.

Aρκετές μέρες! Ειδικά για το adore! Mήπως να πάω να ξεσκονίσω τα χαρτιά μου? Αν μου ταιριάζει κανένα χαρτί και δε χρειάζομαι άμεση παραγγελία, έχει καλώς! Θα δω... Έχω να κατεβάσω και κουρτίνες, να κρεμάσω άλλες, τώρα βρήκαν κι αυτές.

EkcAp3.png

Δεν ειμαι σιγουρη κι εγώ Σαντυ! Ίσως οι κλωστες για κεντημα να κανουν και να μην κανουν οι κλωστες για ραψιμο. Μια δοκιμή θα μας πείσει! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...