Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

εδώ έχει μια διαφάνεια με σχέδια που την σφραγίζει , τι είναι ??

Βάλια υπέροχη η κάρτα !!!! Μου άρεσε παρα πολύ η μαργαρίτα !!!Πολύ καλή επιλογη , αν τελικά πάρω ποτε το big shot θα ψαξω σίγουρα για αυτη την μαργαρίτα !!!!

Τι χαρτί χρειάζεται ???

Σοφία, δεν μπορώ να ακουσω το βιντεο, αλλά μου εμοιασε με vellum. Εκτος κι αν ειναι απλή διαφανεια... Σορρυ, πρεπει να ακουσω κιολας, ίσως το βραδυ... Μπορεί εντωμεταξύ να το δει και η Βικυ και να μας πει.

Για το λουλουδι, ότι χαρτι θες βαζεις. Απο κανσον μεχρι κανονικο χαρτι scrap.

Σε ευχαριστώ πολύ!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα και σε σενα! Σε ευχαριστώ πολύ! Τα εμπριμε χαρτια ειναι της Κ & Company http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=796 και στην καρτα και στο λουλουδι. Μονο το κιτρινο στο κεντρο του λουλουδιου και το οβαλ με την ευχη ειναι απλό κανσον.

Τελικά ήταν πιο απλό απ' ότι νόμιζα. Πολύ ωραία χαρτιά πάντως.

Αλήθεια, πόσα υλικά έχετε; Εγώ έχω κάνει δύο παραγγελίες μέχρι τώρα και ακόμη τα υλικά μου μου φαίνονται λιγοστά. Πόσες πρέπει να κάνω; Σίγουρα θα γράψω γράμμα στο Άη Βασίλη γιατί δε με βλέπω καλά. Εξάλλου, ήμουν καλό κορίτσι όλη τη χρονιά!!!

Λευκή ούτε εγώ έχω πολλα γιατι είναι ακριβά και είναι δύσκολες εποχές ....Το θέμα είναι να παίρνεις κάθε φορά χρησιμα πραγματα , έναν καλό κοφτη σχεδιο , έναν κόφτη μπορντούρας , paper trimmer...., κοπίδι ...και μετά ακολουθούν άλλα πχ σφραγίδες . Εγω δεν εχω καμμια σφραγίδα και η επόμενη αγορά μου θα βασιστεί σε αυτό .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κατάλαβα λοιπόν ότι άνοιξα μεγάλη πληγή! Θα πρέπει να αγοράζω συνέχεια και πραγματικά οι καιροί είναι δύσκολοι, ειδικά όταν έχεις και δύο παιδιά σε σχολική ηλικία.

Στην πρώτη μου παραγγελία πήρα έναν paper trimmer, μερικά μεμονωμένα χαρτιά και λίγα διακοσμητικά. Στη δεύτερη παραγγελία πήρα έναν κόπτη μπορντούρας, κόλλα, ένα σετ σφραγίδες, 2-3 μελάνια και ένα πακέτο χαρτιών, όλα χριστουγεννιάτικα. Απλά βλέπω κάποια πράγματα που μου αρέσουν και δε μπορώ να τα κάνω. Χρειάζομαι κι άλλα, κι άλλα και τελειωμό δεν έχω...Αυτοκόλλητα προμηθεύομαι προς το παρόν από το Jumbo σε κάθε επίσκεψη μου εκεί αν και τώρα τελευταία έχω καιρό να πάω.

Κορδέλες είχα αγοράσει λίγα μέτρα το καλοκαίρι για να χρησιμποιήσω σε κάτι σαγιονάρες που διακόσμησα και σε κάτι κολιεδάκια παιδικά. Έχω και χαντρούλες αλλά δε ξέρω που μπορώ να τις χρησιμοποιήσω. Και πέρσι από το Lidl είχα πάρει κάποια πακέτα χαρτιών, ψαλίδια με σχέδια και διάφορες πετρούλες. Πάλι όμως λίγα μου φαίνονται!

Οπως είπε και η Βαλια πάντα λίγα θα ειναι , μετα θα θες-θελουμε κάτι σε big shot...μετά θα θες μήτρες κτλ ....Απλά και εγώ πειθαρχώ τις ανάγκες γιατι δεν μποω λόγω χομπυ να στερησω πραγματα 1ον από την μικρή και 2ον από το σπίτι.....Απλα είναι όλα πολύ όμορφα για αυτό να παιρνεις αυτά που σου αρεσουν πολύ και θα τα χρησιμοποιεις συνεχεια. Χαζευα χτες την http://gerryscrafts.blogspot.com/search/label/Enjoy%20Scrapping%20Prima%20Marketing%20Pixie%20Glen

kai μου άρεσε πόσο εξηγούσε την δουλειά της και τα βήματα που κανει ..Φοβερη !

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, η Λενα θα βγαλει καινουρια προϊόντα τις επομενες μερες. Παραφυλάξτε να τα προλάβουμε! :D

Που το έμαθες; Θα φέρει καινούρια ή από αυτά που έχουν εξαντληθεί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...