Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Την καλησπέρα μου κορίτσια.

Απ' το πρωί σας παρακολουθώ στα κλεφτά απ' το γραφείο αλλά δεν συμμετέχω για ευνόητους λόγους...πλήρης άγνοια. Συνεχίστε όμως έτσι γιατί όλο και κάτι καινούριο θα μάθω.

Τελικά ούτε εχθές το βράδυ κατάφερα να ανοίξω τα πράγματα που παρέλαβα. Μόνο τον κόπτη μπορντούρας δοκίμασα σε ένα απλό χαρτί. Τελειώσαμε αργά σχετικά τα μαθήματα με την κόρη μου και σήμερα μας περιμένει δύσκολο απόγευμα γιατί αύριο έχει τεστ στο φροντιστήριο αγγλικών. Από νωρίς στα βάσανα! Άσε, που άμα τ' ανοίξω θα θέλει να ασχοληθεί κι αυτή. Νομίζω ότι δε θα είναι δύσκολο γι' αυτήν να δοκιμάσει να σφραγίσει. Λέτε να τα καταφέρει καλύτερα από εμένα; Μ' αρέσει πάντως που της αρέσουν όλα αυτά.

Μια χαρά! Θα έχεις και βοηθό! Πόσο είναι η κόρη σου?

Εμένα ο γιος μου προς το παρόν όλα μου τα χαλάει!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βάλια ευτυχως που τα ρωτάς εσυ για να ξέρω τι πρέπει να κάνω όταν αποκτήσω και εγω σφραγίδες..:tongue:
χαχαχαχα, για σας δουλευω βρε! :D
Την καλησπέρα μου κορίτσια.

Απ' το πρωί σας παρακολουθώ στα κλεφτά απ' το γραφείο αλλά δεν συμμετέχω για ευνόητους λόγους...πλήρης άγνοια. Συνεχίστε όμως έτσι γιατί όλο και κάτι καινούριο θα μάθω.

Τελικά ούτε εχθές το βράδυ κατάφερα να ανοίξω τα πράγματα που παρέλαβα. Μόνο τον κόπτη μπορντούρας δοκίμασα σε ένα απλό χαρτί. Τελειώσαμε αργά σχετικά τα μαθήματα με την κόρη μου και σήμερα μας περιμένει δύσκολο απόγευμα γιατί αύριο έχει τεστ στο φροντιστήριο αγγλικών. Από νωρίς στα βάσανα! Άσε, που άμα τ' ανοίξω θα θέλει να ασχοληθεί κι αυτή. Νομίζω ότι δε θα είναι δύσκολο γι' αυτήν να δοκιμάσει να σφραγίσει. Λέτε να τα καταφέρει καλύτερα από εμένα; Μ' αρέσει πάντως που της αρέσουν όλα αυτά.

Ποσο ειναι η κορη σου? Εμενα ειναι 8,5 ετών και της αρεσουν οι κατασκευες και μου αρεσει που καμια φορά ερχεται και μου λεει τη γνωμη της και μου ζηταει υλικά! Καμια φορά βεβαια μου αρεσει και η ησυχία! ;)

Ευκολα θα σφραγίσει η κορη σου, μην ανησυχεις, αφου ειναι μεγαλη για αγγλικά. Για τον κοπτη μπορντουρας δεν ξερω, η δικια μου δεν το πετυχαίνει επακριβώς ακομη... Τρελλαινομαι για κοπτες μπορντουρας! Ποιον πήρες?

Εγω πάντως έφτιαξα την υπογραφή μου να φαίνεται . Για μια σφραγίδα απλή ποιό είναι το πρωτο μελάνι που χρειαζόμαστε ?ΣΑς πήγα πίσω πάλι , απλά να ξέρω.
Για πρώτη επιλογή, μαυρο δαγκωτό!

εντιτ: αν εχεις σκοπο να τη χρωματισεις τη σφραγίδα σου, μαυρο δαγκωτό. απο εκει και περα, παιρνεις χρώματα αναλογα με τα προτζεκτ που δουλευεις. Για παραδειγμα εγώ ξεκίνησα με ασημί και ροζ φουξια όταν εφτιαξα τις προσκλήσεις για το παρτυ της μικρης. Μαυρο πηρα αργότερα. Εξαρταται και απο τη σφραγίδα που θα χρησιμοποιησεις.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Η μεγάλη μου κόρη είναι 8,5 χρονών και εμένα και πηγαίνει τρίτη δημοτικού. Υλικά μου ζητάει συνέχεια και που να δεις τι θα γίνει μόλις δει τα πράγματα της παραγγελίας μου. Όταν θέλω να της φτιάξω κάτι δεν το δέχεται και θέλει να το φτιάξει η ίδια. Απλά θέλει τη βοήθειά μου. Αν δεις στο blog μου τον καθρέπτη τον διακόσμησε μόνη της, όπως και τις μολυβοθήκες της. Την προηγούμενη εβδομάδα φτιάξαμε μαζί σελιδοδείκτες με περισσεύματα από χαρτιά για την δασκάλα της και τις συμμαθήριες της. Γίναμε πολύ ωραίοι αλλά δυστηχώς δεν πρόλαβα να τους φωτογραφίζω. Τους χάρισε αμέσως! Ξεκίνησε να φτιάχνει καρτούλες για κάθε εποχή του χρόνου, της λείπει η καλοκαιρινή κάρτα, με αντίστοιχες ευχές.

Όσον αφορά τον κόπτη μπορντούρας πήρα αυτόν : http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=386. Ήθελα βέβαια κάποιον άλλο, αλλά αυτός ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος. Ωραίο σχέδιο είναι κι αυτό πάντως. Όταν δεν έχεις τίποτα και το ένα είναι σημαντικό.

Για το μελάνι για τις σφραγίδες, η Βίκυ μου πρότεινε να πάρω το σκούρο καφέ αντί για το μαύρο για πιο γλυκό αποτέλεσμα http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=80. Δεν το δοκίμασα ακόμη όμως.

Όπως λέει και η Λευκή, εγώ ψηφίζω σκούρο καφέ δαγκωτό για πιο γλυκό αποτελεσμα...δεν εχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ μαυρο! χεχεχε

Βαλια, ειμαι της αντιπολιτευσης..χαχαχαχαχαχαχχαχχα

Διαφημίσεις

Ααααα, επισης ξεχασα να σας πω οτι τα Imaginarium Designs μπορειτε να τα παρετε απο εδώ!

http://www.seriouslyscrapbooking.net.au/brands?brand=1020

Στελνει παντού αλλα πρεπει να στειλετε μειλ για να σας πουν τα μεταφορικά!

Όπως λέει και η Λευκή, εγώ ψηφίζω σκούρο καφέ δαγκωτό για πιο γλυκό αποτελεσμα...δεν εχω χρησιμοποιήσει ΠΟΤΕ μαυρο! χεχεχε

Βαλια, ειμαι της αντιπολιτευσης..χαχαχαχαχαχαχχαχχα

δεν εχεις αδικο ότι το καφε ειναι πιο γλυκο. δεν το ειχα σκεφτεί, πολύ καλή ιδεα! :D

αμ γιαυτό ειναι η αντιπολιτευση! για να βγαινουν τα καλύτερα απο τη συνθεση απόψεων, όχι σαν τους πολιτικους μας που η μονη εννοια τους ειναι ποιος θα γινει χαλιφης στη θεση του χαλίφη! :?

Ααααα, επισης ξεχασα να σας πω οτι τα Imaginarium Designs μπορειτε να τα παρετε απο εδώ!

Εγώ παρηγγειλα απο Αγγλία τελικά γιατι θα πανε στα γραφεια του Λονδίνου τελος του μηνα (σημερα παραδοθηκαν τα προϊοντα μου εντωμεταξύ και ποιος κανει υπομονή, ακομα 8 εχει ο μηνας...) Αλλά με ενδιαφερει να ξερω απο όποια κοπελα ρωτησει.

Βικυ, ευχαριστουμε πολύ!

αυστρία είναι ή αυστραλία ????Και με νόμισμα δολάρια ...δεν μπορώ να καταλάβω ..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω ξερω αλλά αν δεν παιξουμε δε θα μαθουμε! απλά θα μας κοστίσει λίγο παραπανω! χιχιχιχι!

Εγώ θα παραγγειλω απο τη Λενα 2 μιστ που εβαλα στο ματι και σκεφτομαι να παρω απο σφραγιδομανια κανενα φτηνο διακοσμητικο για να μη χαλασω τα ακριβά που παρήγγειλα...

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Βάλια μου είδα την κάρτα σου και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ γλυκιά. Το λουλούδι είναι τέλειο! Άξιζε τον κόπο η αναμονή. Θα προσπαθήσω το απόγευμα να σου γράψω σχόλιο γιατί από το γραφείο δεν μπορώ. Το χαρτί στο φόντο είναι σφραγισμένο;

εδώ έχει μια διαφάνεια με σχέδια που την σφραγίζει , τι είναι ??

Βάλια υπέροχη η κάρτα !!!! Μου άρεσε παρα πολύ η μαργαρίτα !!!Πολύ καλή επιλογη , αν τελικά πάρω ποτε το big shot θα ψαξω σίγουρα για αυτη την μαργαρίτα !!!!

Τι χαρτί χρειάζεται ???

OiaRp2.png

Καλημέρα σε όλη την παρέα.

Βάλια μου είδα την κάρτα σου και μου άρεσε πολύ. Είναι πολύ γλυκιά. Το λουλούδι είναι τέλειο! Άξιζε τον κόπο η αναμονή. Θα προσπαθήσω το απόγευμα να σου γράψω σχόλιο γιατί από το γραφείο δεν μπορώ. Το χαρτί στο φόντο είναι σφραγισμένο;

Καλημερα και σε σενα! Σε ευχαριστώ πολύ! Τα εμπριμε χαρτια ειναι της Κ & Company http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=796 και στην καρτα και στο λουλουδι. Μονο το κιτρινο στο κεντρο του λουλουδιου και το οβαλ με την ευχη ειναι απλό κανσον.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...