Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστώ πολυ! νομιζω καταλαβα τι εννοεις, δινει πιο στιβαρό, πιο μεστό χρώμα απο ότι το distress μελανι και ως εκ τουτου υποθετω ότι θα ειναι πιο δύσχρηστο. καλα λεω?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

ευχαριστώ πολυ! νομιζω καταλαβα τι εννοεις, δινει πιο στιβαρό, πιο μεστό χρώμα απο ότι το distress μελανι και ως εκ τουτου υποθετω ότι θα ειναι πιο δύσχρηστο. καλα λεω?

Δεν ειναι δύσχρηστο! Απλά είναι πιο μεστό το χρώμα όπως είπες! Καλά το κατάλαβες!!!

Την βρηκα...σε αυτο το μινι αλμπουμ εχω περασει γυρω-γυρω ασπρο!

http://www.scrapbook.com/galleries/305555/view/3422305/-1/1.html

Πωπω Βικυ τι τέλειο μινι !!!!! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!! Τρελαίνομαι για το σχήμα του!!!

Οσο για το crop όντως από τις φωτό που είδα φαίνεται ότι το κλίμα που επικρατούσε ήταν υπεροχο!!

Μπράβο και στη μανουλα που δεν το έβαλε κάτω πηρε την προικα και το μωρό της και ήρθε. Οσο είχα μωρό τον Κωσταντή τα εκανα και εγώ αυτά τωρα όμως δεν μπορώ να κάνω τόσο μεγάλο ταξίδι και τόσες ώρες δυστηχως....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Οκ, τελευταια ερώτηση (για σημερα, ε? μην παρεξηγηθώ!) :-) : για τις cling σφραγίδες ξερω ότι απαιτείται ενα προϊόν που το βαζεις αναμεσα στο ακρυλικο block και τη σφραγίδα. Το εψαξα στη Λενα στις cling αλλά δεν το βρηκα. Μήπως μπορείς να μου βαλεις λινκ για να το παρω?

Διαφημίσεις

Οκ, τελευταια ερώτηση (για σημερα, ε? μην παρεξηγηθώ!) :-) : για τις cling σφραγίδες ξερω ότι απαιτείται ενα προϊόν που το βαζεις αναμεσα στο ακρυλικο block και τη σφραγίδα. Το εψαξα στη Λενα στις cling αλλά δεν το βρηκα. Μήπως μπορείς να μου βαλεις λινκ για να το παρω?

Οχι, δε χρειάζεσαι! Εκτος και αν αναγραφει η σφραγίδα οτι ειναι unmounted!!! Εχει η Λένα unmounted?

Οχι, δε χρειάζεσαι! Εκτος και αν αναγραφει η σφραγίδα οτι ειναι unmounted!!! Εχει η Λένα unmounted?

αυτην ειχα παρει http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1594 αλλά δεν κολλαει πανω στο ακρυλικό...

αυτην ειχα παρει http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=1594 αλλά δεν κολλαει πανω στο ακρυλικό...

μου κανει εντυπωση.......anyway...αυτό ειναι:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=366

Γειά σας κορίτσια!!! Επειδή ρωτάτε, θα σας στεναχωρήσω και θα σας πω οτι χασατε που δεν ηρθατε!!! Δεν υπηρχε περιπτωση να συναντηθουμε ολες οι τρελες και να μη περασουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Μας έδειξε η Ζεφφυ τεχνικές για χειροποίητα λουλούδια !το ενα το εβαλα στη συνθεση "I Adore you" για το Bird is the word! και μετα η Ειρήνη εδειξε στις υπολοιπες κοπέλες (εγω το ειχα κανει ηδη) πως να ακολουθησουν το sketch του Once upon a sketch! Αν πάτε στο blog θα δειτε ηδη μερικες Ελληνικες συμμετοχές! Βάλλια ανυπομονω να ανεβασεις και τη δική σου!!!

Φάγαμε, ειπιαμε, γελασαμε,μιλησαμε, δημιουργησαμε, μάθαμε....Ελπίζω να τα καταφερετε στο επόμενο!!!

Tυχερές!! Πόσο σας ζηλεύω! Εγώ δεν μπορούσα λόγω απόστασης να έρθω δυστυχώς! Εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα, δεν προτείνεις (αν είναι εφικτό) να γίνει το επόμενο crop κάπου στο κέντρο? Όχι για μένα βέβαια, αλλά σίγουρα αν η πρόσβαση είναι πιο εύκολη, θα υπάρχουν πιο πολλές συμμετοχές!

Σαντυ, επειδή ειμαι δουλεια και δε βλεπω μπλογκς, σου βαζω το κεντρικο λινκ http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/ Αν δεν ειναι οι δυο πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους, θα ειναι λιιιγο πιο πισω. Σορρυ, αν δε το βρεις, πες μου να στο στειλω το βραδυ απο το σπιτι.

Ευχαριστώ, θα ψάξω!

Βίκυ, εγώ ζηλευω όπως ξερεις, και αν διαβασες παραπανω περιστοιχιζομαι και απο τη γρίπη! :mad: Νομιζω τσαμπα εχασα το Crop... Χαιρομαι παντως που περαστε όμορφα. Στο επομενο, θα βαλω τον ταλιμπαν στο sling και θα ερθω. Αμ πως, να μαθαινει κι αυτός! :lol: Ηδη η κορη μου εφτιαξε το πρώτο μινι αλμπουμ για τη δασκαλα της!!! :D :D :D Θα σας το βαλω στο μπλογκ μου να το δειτε!

Μπράβο, για να δούμε, ήταν καλή μαθήτρια?

Αλήθεια??? Η επόμενη γενια scrapbookers γεννιεται!!!

Επίσης να σου πώ οτι η Ιωάννα Ματσίκα, είχε φέρει τον γιο της που είναι νεογέννητο, με το καροτσάκι και όλη τη προίκα και μαλιστα το θήλαζε!!! και ειχε φερει ΚΑΙ την κορούλα της μαζί όπως και η Ελενα Θειακού και η Ειρήνη τον γιο της και ούτε που ακούστηκαν! Κάθονταν ολα μαζί και ζωγραφιζαν!!!

Τυχερές μαμάδες! Εγώ αν ερχόμουν με το γιο μου, θα μας διώχνατε κακήν κακώς!!:lol::lol::lol:

Την βρηκα...σε αυτο το μινι αλμπουμ εχω περασει γυρω-γυρω ασπρο!

http://www.scrapbook.com/galleries/305555/view/3422305/-1/1.html

Τι ωραίο!!!!!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Βικυ τωρα που το λες, την ιδια κοτσανα ειχα κανει και με την τιλντα...

Αμεσως μολις παω σπιτι θα το δω... Καλά, ετσι και το εχω ξανακανει, θα σκαψω λαγουμι να κρυφτώ λεμε!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Βικυ τωρα που το λες, την ιδια κοτσανα ειχα κανει και με την τιλντα...

Αμεσως μολις παω σπιτι θα το δω... Καλά, ετσι και το εχω ξανακανει, θα σκαψω λαγουμι να κρυφτώ λεμε!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

xaxaxaxaxaxa....ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ οτι δεν εχεις βγαλει το αυτοκόλητο!!!!!!...Η Λένα μονο τις "ελαστικές" εχει unmounted και παρεχει λινκ για την αγορα του pad! LOL....δε πειράζει κοριτσακι μου...κι εγώ εκανα κοτσανες μεχρι να τα μαθω!!!χιχιχι

Την καλησπέρα μου κορίτσια.

Απ' το πρωί σας παρακολουθώ στα κλεφτά απ' το γραφείο αλλά δεν συμμετέχω για ευνόητους λόγους...πλήρης άγνοια. Συνεχίστε όμως έτσι γιατί όλο και κάτι καινούριο θα μάθω.

Τελικά ούτε εχθές το βράδυ κατάφερα να ανοίξω τα πράγματα που παρέλαβα. Μόνο τον κόπτη μπορντούρας δοκίμασα σε ένα απλό χαρτί. Τελειώσαμε αργά σχετικά τα μαθήματα με την κόρη μου και σήμερα μας περιμένει δύσκολο απόγευμα γιατί αύριο έχει τεστ στο φροντιστήριο αγγλικών. Από νωρίς στα βάσανα! Άσε, που άμα τ' ανοίξω θα θέλει να ασχοληθεί κι αυτή. Νομίζω ότι δε θα είναι δύσκολο γι' αυτήν να δοκιμάσει να σφραγίσει. Λέτε να τα καταφέρει καλύτερα από εμένα; Μ' αρέσει πάντως που της αρέσουν όλα αυτά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...