Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Και το Adore είναι τέλειο!!!Πως τα στοιχίζεις ?? Τα κολλάς προσωρινά ...?Αυτό δεν το έχω κάνει τα σκέφτομαι στην πορεία να σου πω ...
Ουτε για το adore χρησιμοποιησα το sketch τους. Απλά τα εχω ακουμπησει το ενα πανω στο αλλο και μονο τα διαστατικά αυτοκολλητα εχω κολλησει σε όσα διακοσμητικά θελω να εχουν όγκο, για να εχω καλύτερη αποψη για το τελικό αποτελεσμα. Σημερα αν προλαβω θα μπει μπρος η επιχείρηση "κολλα" (οποτε θα γινουν κι αλλες αλλαγές της τελευταιας στιγμής φαντάζομαι) :D

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα μπορουσες να βαλεις μια ρομαντική φωτο της μικρής σου με γλυκο αφηρημενο βλεμμα και να γραψεις "waiting for santa"

Καλή ιδέα !!!!!Αυτό θα γράψω ..

όσον αφορά το διακοσμητικό, μπορείς να το "πειραξεις" κιολας, να κανεις και emboss πανω του με διαφανη σκονη για λαμψη ή να κολλήσεις stickles.

Αυτό πως το κάνω τι βάζουμε πάνω πριν βάλουμε το glitter ? H εννοείς κάτι άλλο..?

OiaRp2.png

Ουτε για το adore χρησιμοποιησα το sketch τους. Απλά τα εχω ακουμπησει το ενα πανω στο αλλο και μονο τα διαστατικά αυτοκολλητα εχω κολλησει σε όσα διακοσμητικά θελω να εχουν όγκο, για να εχω καλύτερη αποψη για το τελικό αποτελεσμα. Σημερα αν προλαβω θα μπει μπρος η επιχείρηση "κολλα" (οποτε θα γινουν κι αλλες αλλαγές της τελευταιας στιγμής φαντάζομαι) :D

τα αυτοκόλλητα ατά είναι κα΄πως έτσι http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=8058 ??

Eχω της UHU αλλά δεν κολλάνε ..κάνω κάτι λάθος ?Δεν το εχω δοκιμασει αλλά θα είναι ωραίο το αποτελεσμα !

OiaRp2.png

Αυτό πως το κάνω τι βάζουμε πάνω πριν βάλουμε το glitter ? H εννοείς κάτι άλλο..?
Emboss με τη διαφανη σκονη γίνεται ακριβώς όπως το κανονικό, απλά αντί για χρώμα, η αποτυπωση γινεται διαφανη και γυαλιστερή. Δοκιμασε το σε ενα κομματι χαρτι πρώτα. Δινει ενα κομψό και διακριτικο αποτελεσμα. Εκανα σε ενα κομματι cardstock αλλά φοβαμαι ότι δε θα δειξει στη φώτο... :( Απο κοντά στο φως όμως φαινεται...
τα αυτοκόλλητα ατά είναι κα΄πως έτσι http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=8058 ??

Eχω της UHU αλλά δεν κολλάνε ..κάνω κάτι λάθος ?Δεν το εχω δοκιμασει αλλά θα είναι ωραίο το αποτελεσμα !

Αυτά ειναι, αλλη μαρκα εχω παρει εγω αλλά απο το αθηναϊκο παλι. Γιατι αραγε δε σου κολλανε??? :confused: Και τι εννοεις? Δε συγκρατουν βαρος, κολλανε μετρια ή δεν κολλανε καθολου?

Emboss με τη διαφανη σκονη γίνεται ακριβώς όπως το κανονικό, απλά αντί για χρώμα, η αποτυπωση γινεται διαφανη και γυαλιστερή. Δοκιμασε το σε ενα κομματι χαρτι πρώτα. Δινει ενα κομψό και διακριτικο αποτελεσμα. Εκανα σε ενα κομματι cardstock αλλά φοβαμαι ότι δε θα δειξει στη φώτο... :( Απο κοντά στο φως όμως φαινεται...

Αυτά ειναι, αλλη μαρκα εχω παρει εγω αλλά απο το αθηναϊκο παλι. Γιατι αραγε δε σου κολλανε??? :confused: Και τι εννοεις? Δε συγκρατουν βαρος, κολλανε μετρια ή δεν κολλανε καθολου?

Μαλλον δεν κολούσαν , τα πήρα δεν θυμάμαι για ποιον λόγο, μαλλον νόμιζα ότι μπορω να κολλήσω φωτο πάνω στο χαρτί αλλά δεν πέτυχε και το έκανα με κόλα τελικα..

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο εμενα!!

Δεν είναι καθόλου καλες οι κόλλες της UHU !!! Εχω παρει μια στικ και δεν κολλάει καν. Πολύ πιθανο να είναι μαπα και τα αυτοκολλητα.

Βρε κορίτσια σήμερα μου ηρθε αυτό

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/global-express-delivery-account-sidedeal/1481346?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_312&a=1656

Τι καταλαβαίνετε εσεις??? Πληρώνεις τη συνδρομη και μετά στις αγροές σου χρεώνεσαι με τα μεταφορικά σαν να στα εστελναν μεσα στην Αμερική και επιπλέον πληρώνεις μονο το τελωνείο???

Πολύ καλό μου φαίνεται αν είναι ετσι.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Καλημερα και απο εμενα!!

Δεν είναι καθόλου καλες οι κόλλες της UHU !!! Εχω παρει μια στικ και δεν κολλάει καν. Πολύ πιθανο να είναι μαπα και τα αυτοκολλητα.

http://www.groupon.gr/deals/special-deal/global-express-delivery-account-sidedeal/1481346?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_312&a=1656

Τι καταλαβαίνετε εσεις??? Πληρώνεις τη συνδρομη και μετά στις αγροές σου χρεώνεσαι με τα μεταφορικά σαν να στα εστελναν μεσα στην Αμερική και επιπλέον πληρώνεις μονο το τελωνείο???

Μεταφορικα σιγουρα θα χρεωνεσαι και τελωνειο (μεταφορικα προς τη διευθυνση που αγορασες και μεταφορικα προς Ελλαδα).

Αυτο που καταλαβα ειναι ότι αγοραζεις τη διευθυνση, γιατι πολλα sites μονο σε αμερικανικες διευθυνσεις στελνουν προϊοντα. Ακομα κι αν εισαι διατεθειμενος να πληρώσεις τα μαλλια της κεφαλής σου σε μεταφορικά, δε στα στελνουν. Απο παλια που το ειχα ψαξει, στην ουσια μονο τη διευξυνση σου προσφερει. Αν εχει αλλαξει κατι, διορθώστε με γιατί με ενδιαφερει κι εμενα, να μην περιμενω ποτε θα παει συναδελφος του αντρα μου στα γραφεια της ΝΥ.

Μέσος όρος φόρου για 1kg: ?38.

Μέσος όρος φόρου για 3kg: ?60.

Μέσος όρος φόρου για 5kg: ?80

από ότι καταλαβα πληρωνεις επιπλέον και φορο τον παραπάνω , σίγουρα χρεώνεσαι τα μεταφορικά .

OiaRp2.png

Μέσος όρος φόρου για 1kg: ?38.

Μέσος όρος φόρου για 3kg: ?60.

Μέσος όρος φόρου για 5kg: ?80

από ότι καταλαβα πληρωνεις επιπλέον και φορο τον παραπάνω , σίγουρα χρεώνεσαι τα μεταφορικά .

Μεταφορικα σιγουρα θα χρεωνεσαι και τελωνειο (μεταφορικα προς τη διευθυνση που αγορασες και μεταφορικα προς Ελλαδα).

Αυτο που καταλαβα ειναι ότι αγοραζεις τη διευθυνση, γιατι πολλα sites μονο σε αμερικανικες διευθυνσεις στελνουν προϊοντα. Ακομα κι αν εισαι διατεθειμενος να πληρώσεις τα μαλλια της κεφαλής σου σε μεταφορικά, δε στα στελνουν. Απο παλια που το ειχα ψαξει, στην ουσια μονο τη διευξυνση σου προσφερει. Αν εχει αλλαξει κατι, διορθώστε με γιατί με ενδιαφερει κι εμενα, να μην περιμενω ποτε θα παει συναδελφος του αντρα μου στα γραφεια της ΝΥ.

Φτου! φτου και παλι φτου! Και ελεγα σουπερ κριμα....σίγουρα τόσο απλό όσο το φανταστηκα δεν θα ήταν ... τεσπα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Αντε βρε παιδιά τι ετοιμάζετε αυτό τον καιρό ?

Εγώ δε φτιάχω τίποτα!!!

Εγω φτιάχνω κάτι για το wish ( δεν θυμάμαι σε ποιο site το ειδα ,,, και θέλω να κάνω και για τον λόγο που ξεκίνησα , επίσης θέλω να κάνω για το ελληνικό σκραπ και την σημερινη πραγματικότητα αλλά ακόμα δεν έχω κάνει τίποτα . Σαντυ σε αυτό που θα βαλεις και εσυ θα βαλεις φωτό σου στο σημείο που θα αναφερθείς στον εαυτό σου ?? Γιατι μου φαινεται ότι δεν χρειάζεται ..

Εdit sto Bird is the word ....WISH

Nai χαρτόνι είναι , όνρω έχεις δίκιο με μπέρδεψε επειδή γραφει embossing πάνω και λέω μήπως το χρησιμοποιώ αλλιώς . Οντως είναι διακοσμητικό και μάλλον θα το κρεμάσω τελικά όπως μου είπες !Ευχαριστώ !!

Χαχα να κάνω και μια άλλη ερωτηση ??Αν κάνω μια συνθεση για τα Χριστούγεννα ( τα οποία δεν ήρθαν ακόμα .....:rolleyes:)τι φωτό της μικρής να βάλω αφού δεν έχω κάποια Χριστουγεννιάτικη ..μια οποιαδήποτε ?Θα δείξει έτσι ?Γιατι αν περιμένω να στολίσω το σπίτι να βγαλω φωτό και να την εμφανίσω μάλλον θα είναι σύνθεση για Πάσχα....

Καλέ ναι, βάλε μια ουδέτερη φωτό, μη βάλεις αποκριάτικη ή στη θάλασσα!

Καλημέρα κοριτσια!

Εχθες σχεδόν τελειωσα μια συνθεση, τα εχω όλα ετοιμα στοιχισμενα, μονο να τα κολλησω πρεπει. Αλλά τελικά δε θα την κανω για το wish Σοφία, θα την κανω για το adore (στην πορεία η συνθεση απεκτησε προσωπικοτητα και την ειδα αλλιώς :-) ). Για το wish θα κανω αλλη συνθεση αν το προλαβω, απο τα περυσινα γενεθλια της κορης μου.

Μπορείς να βάλεις τα λινκ για το wish και το adore?

Καλημερα και απο εμενα!!

Δεν είναι καθόλου καλες οι κόλλες της UHU !!! Εχω παρει μια στικ και δεν κολλάει καν.

Η uhu στικ δεν κολλάει απoλύτως τίποτα, άντε να κολλήσει κανένα χαρτάκι κανένα παιδάκι στο νηπιαγωγείο. Ούτε φωτό σε άλμπουμ δεν κολλάει!

Πολύ πιθανο να είναι μαπα και τα αυτοκολλητα.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό δυστυχώς! Κρίμα!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!!! Επειδή ρωτάτε, θα σας στεναχωρήσω και θα σας πω οτι χασατε που δεν ηρθατε!!! Δεν υπηρχε περιπτωση να συναντηθουμε ολες οι τρελες και να μη περασουμε ΤΕΛΕΙΑ!!! Μας έδειξε η Ζεφφυ τεχνικές για χειροποίητα λουλούδια !το ενα το εβαλα στη συνθεση "I Adore you" για το Bird is the word! και μετα η Ειρήνη εδειξε στις υπολοιπες κοπέλες (εγω το ειχα κανει ηδη) πως να ακολουθησουν το sketch του Once upon a sketch! Αν πάτε στο blog θα δειτε ηδη μερικες Ελληνικες συμμετοχές! Βάλλια ανυπομονω να ανεβασεις και τη δική σου!!!

Φάγαμε, ειπιαμε, γελασαμε,μιλησαμε, δημιουργησαμε, μάθαμε....Ελπίζω να τα καταφερετε στο επόμενο!!!

Σαντυ, επειδή ειμαι δουλεια και δε βλεπω μπλογκς, σου βαζω το κεντρικο λινκ http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/ Αν δεν ειναι οι δυο πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους, θα ειναι λιιιγο πιο πισω. Σορρυ, αν δε το βρεις, πες μου να στο στειλω το βραδυ απο το σπιτι.

Βίκυ, εγώ ζηλευω όπως ξερεις, και αν διαβασες παραπανω περιστοιχιζομαι και απο τη γρίπη! :mad: Νομιζω τσαμπα εχασα το Crop... Χαιρομαι παντως που περαστε όμορφα. Στο επομενο, θα βαλω τον ταλιμπαν στο sling και θα ερθω. Αμ πως, να μαθαινει κι αυτός! :lol: Ηδη η κορη μου εφτιαξε το πρώτο μινι αλμπουμ για τη δασκαλα της!!! :D:D:D Θα σας το βαλω στο μπλογκ μου να το δειτε!

Σαντυ, επειδή ειμαι δουλεια και δε βλεπω μπλογκς, σου βαζω το κεντρικο λινκ http://birdisthewordchallenge.blogspot.com/ Αν δεν ειναι οι δυο πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους, θα ειναι λιιιγο πιο πισω. Σορρυ, αν δε το βρεις, πες μου να στο στειλω το βραδυ απο το σπιτι.

Βίκυ, εγώ ζηλευω όπως ξερεις, και αν διαβασες παραπανω περιστοιχιζομαι και απο τη γρίπη! :mad: Νομιζω τσαμπα εχασα το Crop... Χαιρομαι παντως που περαστε όμορφα. Στο επομενο, θα βαλω τον ταλιμπαν στο sling και θα ερθω. Αμ πως, να μαθαινει κι αυτός! :lol: Ηδη η κορη μου εφτιαξε το πρώτο μινι αλμπουμ για τη δασκαλα της!!! :D:D:D Θα σας το βαλω στο μπλογκ μου να το δειτε!

Αλήθεια??? Η επόμενη γενια scrapbookers γεννιεται!!!

Επίσης να σου πώ οτι η Ιωάννα Ματσίκα, είχε φέρει τον γιο της που είναι νεογέννητο, με το καροτσάκι και όλη τη προίκα και μαλιστα το θήλαζε!!! και ειχε φερει ΚΑΙ την κορούλα της μαζί όπως και η Ελενα Θειακού και η Ειρήνη τον γιο της και ούτε που ακούστηκαν! Κάθονταν ολα μαζί και ζωγραφιζαν!!!

Βικυ, εχω μια ερώτηση (αλίμονο) :tongue:: αυτό το προϊόν http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=683 μπορώ να το χρησιμοποιησω για να κανω distress (αν δεν κανω λαθος εχει το dabber στο καπακι) όπως και με τα σφουγγαρακια? Βγαζει το ίδιο αποτελεσμα?

Βικυ, εχω μια ερώτηση (αλίμονο) :tongue:: αυτό το προϊόν http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=683 μπορώ να το χρησιμοποιησω για να κανω distress (αν δεν κανω λαθος εχει το dabber στο καπακι) όπως και με τα σφουγγαρακια? Βγαζει το ίδιο αποτελεσμα?

Αυτό ειναι ακρυλική μπογια και οχι μελανι...μπορείς να κάνεις distressing αλλα δεν εχει το ιδιο αποτελεσμα! Θα σου βαλλω μια εικονα που εχω κανει distressing με ασπρο dabber....μισο λεπτο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...