Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Και το heat gun μια χαρά την διώχνει την σκόνη,ειδικά όταν χρησιμοποιείς το ειδικό στυλό και όχι το μελάνι.Χρειάστηκε να βάλω σκόνη 2-3 φορές για να κάτσει πάνω.
Δε μου εχει τυχει ποτε...

Τις βάσεις τις πλένω κάθε φορά μαζί με τις σφραγίδες, για να τις αποθηκεύω καθαρές.

Πολύ σωστά!
Tελειωσα και το mini album με θεμα τα Χριστουγεννα. Λιτο και μικρο γιατι δεν προλαβαινα να κανω πολλα πραγματα....

http://zoe-scrapbookingdays.blogspot.com/

Ζωή μου, εγώ το ειδα και μου αρεσε παρα πολύ όπως όλα όσα φτιάχνεις! Εισαι πηγή εμπνευσης, θα στο ξαναπω. Δεν μπορεσα να αφήσω σχολιο στο blog σου αλλά στο λεω κι απο εδώ!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πώς είστε?

Αυτό με την φρυγανιέρα το έχω ακούσει και εγώ αλλά δεν το έχω δοκιμάσει , όσο για το πιστολάκι μαλλιών από ότι με έχουν πεί κορίτσια δεν έχει το ίδιο απότεσμα με το heat gun γιατί δεν βγάζει τόση ένταση στο θερμό αέρα (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ ).

christina 112 τα μελάνια μας όλα πρέπει να τα αποθηκεύουμε ανάποδα έτσι ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην σφράγισή μας.

peny και εγώ την ακρυλική βάση χρησιμοποιώ στις σφραγίδες τις σφραγιδομάνιας.

Κορίτσια ξέρετε κανένα καλό και οικονομικό μαγαζί Αμερική να παραγγείλω κάποια πράγματα που θέλω τώρα που έρχεται ο θείος μου.Μην με ρωτήσετε τι θέλω δεν ξέρω ότι να είναι :P .......

Ζωη τι τελειο αλμπουμ!!!! Το χάζευα το μεσημερι. Τα χαρτια της papermania όλα τα λεφτα!! τοσο γλυκουλια. Καλα για τα τσεπάκια ,φακελάκια τι να πω ...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!

Αλήθεια τα χαρτια που τα βρήκες? Από εξω τα έφερες ? Δεν τα εχει παρει το ματι μου εδώ νομίζω...

Σε ευχαριστω πολυ. Εαν ειχα χρονο θα εβαζα περισσοτερα πραγματα. Το εβλεπα μισοτελειωμενο και ηθελα να το τελειωσω. Σημερα δεν δουλευω και ευελπιστω να φτιαξω κατι... (οταν τελειωσω απο τις δουλειες του σπιτιου).

Τα χαρτια τα πηρα απο το paco art center. Eχει και φυσικο καταστημα στον Περισσο. (http://pacoartcenter.gr/store/home.php) . Σας ειχα πει παλιοτερα οτι πηρα ενα μεγαλο κιτ με σφραγιδες, χαρτια , αυτοκολλητα, κορδελες κτλ.

Nενη κοιτα στο Michaels http://www.michaels.com/

και στο ΑC Moore http://www.acmoore.com/

Vallia μου σε ευχαριστω πολυ και εσενα. Γενικα εχω πολυ καιρο να παρακολουθησω τι γινεται και μενω συνεχεια στα ιδια και στα ιδια. Χαιρομαι που γινομαι πηγη εμπνευσης για καποιους οπως φυσικα καποιοι γινονται πηγη εμπνευσης και για εμενα.

Koριτσια εμενα με την προκληση μου εβγαινε να φτιαξω κατι θετικο οποτε θα ημουν εκτος θεματος!!! :-))

Σωστή!

Tελειωσα και το mini album με θεμα τα Χριστουγεννα. Λιτο και μικρο γιατι δεν προλαβαινα να κανω πολλα πραγματα....

http://zoe-scrapbookingdays.blogspot.com/

Τέλειο το mini! Παιδικό, αλλά με δόση ρομαντισμού! Πολύ μου άρεσε! Σου έκανα και σχόλιο στο blog (όλως παραδόξως τελευταία καταφέρνω να κάνω σχόλια!).

EkcAp3.png

christina 112 τα μελάνια μας όλα πρέπει να τα αποθηκεύουμε ανάποδα έτσι ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην σφράγισή μας.

Ανάποδα τα αποθηκεύω...το θυμόμουν που το είχε πει παλιά η Πένυ.Και ενώ μελανώνει μια χαρά το χαρτί,με την σφραγίδα είχα πρόβλημα.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ. Εαν ειχα χρονο θα εβαζα περισσοτερα πραγματα. Το εβλεπα μισοτελειωμενο και ηθελα να το τελειωσω. Σημερα δεν δουλευω και ευελπιστω να φτιαξω κατι... (οταν τελειωσω απο τις δουλειες του σπιτιου).

Τα χαρτια τα πηρα απο το paco art center. Eχει και φυσικο καταστημα στον Περισσο. (http://pacoartcenter.gr/store/home.php) . Σας ειχα πει παλιοτερα οτι πηρα ενα μεγαλο κιτ με σφραγιδες, χαρτια , αυτοκολλητα, κορδελες κτλ.

Nενη κοιτα στο Michaels http://www.michaels.com/

και στο ΑC Moore http://www.acmoore.com/

Vallia μου σε ευχαριστω πολυ και εσενα. Γενικα εχω πολυ καιρο να παρακολουθησω τι γινεται και μενω συνεχεια στα ιδια και στα ιδια. Χαιρομαι που γινομαι πηγη εμπνευσης για καποιους οπως φυσικα καποιοι γινονται πηγη εμπνευσης και για εμενα.

Kai εγώ ήθελα να αφήσω σχόλιο !!Αλλά δεν μπόρεσα δεν ξέρω γιατι!!!

Το καταστημα που μας έβαλες είναι πολύ κοντά μου δεν ήξερα ότι υπήρχε !

OiaRp2.png

Kai εγώ ήθελα να αφήσω σχόλιο !!Αλλά δεν μπόρεσα δεν ξέρω γιατι!!!

Το καταστημα που μας έβαλες είναι πολύ κοντά μου δεν ήξερα ότι υπήρχε !

Θες να πεις οτι ημασταν γειτονισσες και δεν τοειχαμε παρει χαμπαρι?

Θες να πεις οτι ημασταν γειτονισσες και δεν τοειχαμε παρει χαμπαρι?

Νεο ηράκλειο μενω .....κοντά δηλαδή , αυτο το κατάστημα είναι απέναντι απο τις γραμμες το εχω δει και παλιά κάτι είχα αγοράσει αλλά δεν ήξερα ότι εχει τετοια πραγματα !

OiaRp2.png

Νεο ηράκλειο μενω .....κοντά δηλαδή , αυτο το κατάστημα είναι απέναντι απο τις γραμμες το εχω δει και παλιά κάτι είχα αγοράσει αλλά δεν ήξερα ότι εχει τετοια πραγματα !

Exει εχει. Κατω στο ισογειο εχει αρκετα πραγματα. Να κοιτας και στις κουτες γιατι συνηθως εχει κοπτικα. Ρωτα και για τα πακετα. Καθε εποχη φερνει διαφορετικα και πραγματικα αξιζουν.. Πανω στον ημιοροφο εχει χαρτια.

Exει εχει. Κατω στο ισογειο εχει αρκετα πραγματα. Να κοιτας και στις κουτες γιατι συνηθως εχει κοπτικα. Ρωτα και για τα πακετα. Καθε εποχη φερνει διαφορετικα και πραγματικα αξιζουν.. Πανω στον ημιοροφο εχει χαρτια.

Έχει περισσότερα πράγματα από το art center στην Καποδιστρίου? Αν αξίζει, θα ξεκινήσω να πάω κάποια μέρα, εγώ είμαι μακριούτσικα δυστυχώς! Από τιμές τι λέει? Εννοώ, είναι περίπου τα ίδια ή πιο ακριβά από τα on line? (Όπως ξέρεις, το art center και το paper place είναι λίγο ακριβότερα.)

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Σαντυ, λογικά τα μαγαζια θα ειναι πιο ακριβα απο τα online καταστηματα, γιατί συνυπολογιζουν και τα εξοδα τους. Ενα καταστημα στη Νεα Σμύρνη μου ειπε ότι μπορεί να μου φερνει εκεινη ότι υλικά δω απο το αθηναικό, αλλά με την ίδια τιμή που θα μου ερχόταν αν τα αγοραζα online, δηλαδή με τα εξοδα αντικαταβολής και μεταφορας. Το θεμα ειναι αν τα μαγαζια αυτά εχουν πραγματα που δεν εχουν τα online καταστηματα.

Δεν μπηκε και η Βικυ να μας πει πως ήταν το crop του Σαββατου...

Σαντυ, λογικά τα μαγαζια θα ειναι πιο ακριβα απο τα online καταστηματα, γιατί συνυπολογιζουν και τα εξοδα τους. Ενα καταστημα στη Νεα Σμύρνη μου ειπε ότι μπορεί να μου φερνει εκεινη ότι υλικά δω απο το αθηναικό, αλλά με την ίδια τιμή που θα μου ερχόταν αν τα αγοραζα online, δηλαδή με τα εξοδα αντικαταβολής και μεταφορας. Το θεμα ειναι αν τα μαγαζια αυτά εχουν πραγματα που δεν εχουν τα online καταστηματα.

Δεν μπηκε και η Βικυ να μας πει πως ήταν το crop του Σαββατου...

Και ποιος ο λόγος να τα πάρεις απο τη Νεα Σμυρνη?

Ουτως ή αλλως παραγγελία θα τα κανεις και εσύ και εκεινη.

Στο pacoart εχω παει και απ ότι θυμαμαι εχει περισσότερη ποικιλία απο το artcenter.Εχει πααααρα πολλά σκουλικοτσίμπιδα και για άλλα χομπυ όχι μονο για scrap. Εγώ να φανταστείτε πήγα για scrap και έφυγα και με decoupage υλικα

Τα πέρασαν τέλεια!! Τις διαβασα στο fb!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι και εγω διάβασα στο blog της Βικυς ..Ισως όταν μεγαλώσει η μικρούλα μου ...προς το παρόν είναι αδύνατον !!

Ζωή ευχαριστώ για τις πληροφορίες !!

Βαλια Νεα Σμύρνη μενεις ?? Εκει μενει η μαμά μου !

OiaRp2.png

Ασε και δεν πηγα στο crop μη κολλησω τιποτε κι εχω ενα συναδελφο που ηρθε σημερα στο γραφειο αρρωστος και εχει και τα τρια του παιδια αρρωστα στο σπιτι! Γκρρρρ!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...