Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Χριστινα, δεν ξερω να σου πω, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε distress μελανι. Μηπως αυτά δεν κανουν για μελανωμα σφραγίδας αλλά μονο για παλαιωση?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτήσω και εγώ κατι. Παρηγγειλα μια σφραγίδα απο τη σφραγιδομανια για το γαμο που θα φτιαξω το βιβλιο ευχων και όταν την πατάω στο μελάνι και μετά στο χαρτί αφήνει και γύρω μουντζούρες από το σχέδιο γιατί???? Τι δεν κανω καλά????

Επίσης οι σφραγίδες αυτές θεωρούνται διαφανεις? Τι βάση θέλουν για να κολλήσουν? Παντως σε ποτήρι κολλάει τη δοκίμασα χαχαχα

Ja5zp3.png

D42op3.png

Λοιπόν,σήμερα είχα έμπνευση και δημιούργησα.Πήγα να χρησιμοποιήσω distress ink σε καφέ χρώμα σε μια σφραγίδα,ολοκαίνουριο και δεν άφηνε με τίποτα χρώμα.Μόνο που δεν την έβαλα κάτω,να πηδάω πάνω της μήπως και πάρει λίγο μελάνι.....:evil:

Όταν όμως το χρησιμοποίησα μετά μόνο του,για να κάνω περίγραμμα σε ένα χαρτί,μια χαρά έβγαινε.

Όποια ξέρει κανένα κόλπο για τις σφραγίδες,ας μου το γράψει,γιατί τα πήρα πολύ άγρια.

Αν πετύχει αυριο παιρνω σκονες .Εχω και επαγγελματικό πιστολακι χρυσες δουλειες θα κανω

Ja5zp3.png

D42op3.png

Λοιπόν,σήμερα είχα έμπνευση και δημιούργησα.Πήγα να χρησιμοποιήσω distress ink σε καφέ χρώμα σε μια σφραγίδα,ολοκαίνουριο και δεν άφηνε με τίποτα χρώμα.Μόνο που δεν την έβαλα κάτω,να πηδάω πάνω της μήπως και πάρει λίγο μελάνι.....:evil:

Όταν όμως το χρησιμοποίησα μετά μόνο του,για να κάνω περίγραμμα σε ένα χαρτί,μια χαρά έβγαινε.

Όποια ξέρει κανένα κόλπο για τις σφραγίδες,ας μου το γράψει,γιατί τα πήρα πολύ άγρια.

Xριστίνα δεν ξέρω να σου πω, έχω κάμποσα distress μελάνια. Και μελανώνω για παλαίωση αλλά και σφραγίζω, ως τώρα δεν είχα πρόβλημα!

EkcAp3.png

Να ρωτήσω και εγώ κατι. Παρηγγειλα μια σφραγίδα απο τη σφραγιδομανια για το γαμο που θα φτιαξω το βιβλιο ευχων και όταν την πατάω στο μελάνι και μετά στο χαρτί αφήνει και γύρω μουντζούρες από το σχέδιο γιατί???? Τι δεν κανω καλά????

Επίσης οι σφραγίδες αυτές θεωρούνται διαφανεις? Τι βάση θέλουν για να κολλήσουν? Παντως σε ποτήρι κολλάει τη δοκίμασα χαχαχα

Πένυ μου διάφανη σφραγίδα πήρες? Χωρίς βάση σφράγισες? Δεν πατάει καλά χωρίς βάση. Χρειάζεσαι ακρυλική βάση και ιδανικά διαφορετικό μέγεθος για κάθε σφραγίδα, γιατί αλλιώς δεν ασκείται σωστή πίεση. Θεωρητικά παίρνεις μια μεγάλη βάση που χωράει όλες τις σφραγίδες, αλλά το έχω δοκιμάσει σε μικρές σφραγίδες και δεν πολυβολεύει. Πήρα ένα σετ που έχει μεγάλη βάση, μεσαίες και μικρές. Πάρε μια μεγάλη και αν σε βολέψει, την κρατάς. Αλλιώς παίρνεις και μικρότερες.

Ωστόσο και με τη βάση, πάλι θέλει προσοχή, γιατί καμιά φορά ακουμπά μελάνι πάνω στη βάση (δίπλα στο σχέδιο) και βγαίνει στο χαρτί και μουτζουρώνει. Εγώ σφραγίζω (πατάω το μελάνι πάνω στη σφραγίδα και όχι τη σφραγίδα πάνω στο μελάνι, κάπου το διάβασα αυτό), σκουπίζω τη βάση δίπλα από το σχέδιο για να μην έχει μελάνι και λερώσει και μετά πατάω στο χαρτί.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Πένυ μου διάφανη σφραγίδα πήρες? Χωρίς βάση σφράγισες? Δεν πατάει καλά χωρίς βάση. Χρειάζεσαι ακρυλική βάση και ιδανικά διαφορετικό μέγεθος για κάθε σφραγίδα, γιατί αλλιώς δεν ασκείται σωστή πίεση. Θεωρητικά παίρνεις μια μεγάλη βάση που χωράει όλες τις σφραγίδες, αλλά το έχω δοκιμάσει σε μικρές σφραγίδες και δεν πολυβολεύει. Πήρα ένα σετ που έχει μεγάλη βάση, μεσαίες και μικρές. Πάρε μια μεγάλη και αν σε βολέψει, την κρατάς. Αλλιώς παίρνεις και μικρότερες.

Ωστόσο και με τη βάση, πάλι θέλει προσοχή, γιατί καμιά φορά ακουμπά μελάνι πάνω στη βάση (δίπλα στο σχέδιο) και βγαίνει στο χαρτί και μουτζουρώνει. Εγώ σφραγίζω (πατάω το μελάνι πάνω στη σφραγίδα και όχι τη σφραγίδα πάνω στο μελάνι, κάπου το διάβασα αυτό), σκουπίζω τη βάση δίπλα από το σχέδιο για να μην έχει μελάνι και λερώσει και μετά πατάω στο χαρτί.

Οχι δεν είναι διαφανη αλλα πράσινη. Δεν ξέρω τι ειναι? rubber μηπως???Τι να πω...ειναι η πρώτη μου σφραγίδα. Θα την πάρω και αυτή τη βάση να δούμε τι θα γίνει ...Μετά από καθε σφραγισμα θέλει καθάρισμα ή μονο όταν αλλάζεις χρώμα την πλένεις?

Ja5zp3.png

D42op3.png

δεν ξερω βρε κοριτσια, το Heat gun βγαζει μονο ζεστη και όχι αερα με δυναμη όπως το πιστολακι. Ο τοσος αερας δε θα διωχνει και τη σκονη?

Και το heat gun μια χαρά την διώχνει την σκόνη,ειδικά όταν χρησιμοποιείς το ειδικό στυλό και όχι το μελάνι.Χρειάστηκε να βάλω σκόνη 2-3 φορές για να κάτσει πάνω.

Οχι δεν είναι διαφανη αλλα πράσινη. Δεν ξέρω τι ειναι? rubber μηπως???Τι να πω...ειναι η πρώτη μου σφραγίδα. Θα την πάρω και αυτή τη βάση να δούμε τι θα γίνει ...Μετά από καθε σφραγισμα θέλει καθάρισμα ή μονο όταν αλλάζεις χρώμα την πλένεις?

Aν κατάλαβα καλά,rubber είναι αυτή που λες,αλλά και πάλι θέλει βάση.

δεν ξερω βρε κοριτσια, το Heat gun βγαζει μονο ζεστη και όχι αερα με δυναμη όπως το πιστολακι. Ο τοσος αερας δε θα διωχνει και τη σκονη?

Στο βιντεάκι που είδα πως το κάνουν με το πιστολάκι μαλλιών το έβαζε κάτω από το χαρτί να φυσάει κ όχι από πάνω .Κορίτσια θα πάω να πάρω την σφραγίδα αυτη τη βδομάδα(γιατί είμαι κ άχρηστη περιμένω τελευταία στιγμή να τα κάνω) κ θα σας πω αποτελέσματα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ τις ruber δεν τις ξέρω!

Τις βάσεις τις πλένω κάθε φορά μαζί με τις σφραγίδες, για να τις αποθηκεύω καθαρές.

EkcAp3.png

Ειναι η ίδια βάση? Αυτή η διαφανη ή θελει άλλη?

Να σου πω,δεν έτυχε να την χρησιμοποιήσω ακόμα,αλλά λογικά αφού και αυτή κολλάει,την ίδια βάση θα χρησιμοποιήσεις.Δεν έχω δει να πουλάνε άλλου είδους βάση.

Tελειωσα και το mini album με θεμα τα Χριστουγεννα. Λιτο και μικρο γιατι δεν προλαβαινα να κανω πολλα πραγματα....

http://zoe-scrapbookingdays.blogspot.com/

Ζωη τι τελειο αλμπουμ!!!! Το χάζευα το μεσημερι. Τα χαρτια της papermania όλα τα λεφτα!! τοσο γλυκουλια. Καλα για τα τσεπάκια ,φακελάκια τι να πω ...ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!

Αλήθεια τα χαρτια που τα βρήκες? Από εξω τα έφερες ? Δεν τα εχει παρει το ματι μου εδώ νομίζω...

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...