Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω την αληθεια μου, ουτε εμενα μου αρεσει η πρόκληση...

Συμφωνώ με το σκεπτικο σου Σαντυ αλλά δε θα ήθελα να συμμετασχω.

Swanocean, πώς θα κανεις embossing? Έχεις το big shot ή εννοείς τη θερμή αποτύπωση?

Επειδή δε ξέρω πως λέγεται θα σας το περιγράψω για να καταλάβετε.Έχω δει που κολλάνε την στάμπα κ αμέσως ρίχνουν πούδρα κ μετά με ένα μηχάνημα σαν πιστολάκι το "φυσάνε",embossing heat gun το γράφουν δεν ξέρω μετάφραση στα ελληνικά.Στην πρόσκληση του μικρού θέλω να το κάνω με την χιονονιφάδα.Τώρα για τα προσκλητήρια δεν έχω βρει κάποια συγκεκριμένη στάμπα αλλά που θα μου πάει...ευτυχώς θα γίνει καλοκαίρι μεριά (αν δε μας χαλάσουν τα σχέδια μ'αυτά που γίνονται) κ δεν θα έχω πολλά άτομα οπότε έχω χρόνο γι'αυτό.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Επειδή δε ξέρω πως λέγεται θα σας το περιγράψω για να καταλάβετε.Έχω δει που κολλάνε την στάμπα κ αμέσως ρίχνουν πούδρα κ μετά με ένα μηχάνημα σαν πιστολάκι το "φυσάνε",embossing heat gun το γράφουν δεν ξέρω μετάφραση στα ελληνικά.Στην πρόσκληση του μικρού θέλω να το κάνω με την χιονονιφάδα.Τώρα για τα προσκλητήρια δεν έχω βρει κάποια συγκεκριμένη στάμπα αλλά που θα μου πάει...ευτυχώς θα γίνει καλοκαίρι μεριά (αν δε μας χαλάσουν τα σχέδια μ'αυτά που γίνονται) κ δεν θα έχω πολλά άτομα οπότε έχω χρόνο γι'αυτό.

Nαι, τη θερμή αποτύπωση λες! Μέχρι το καλοκαίρι έχεις πολύ χρόνο!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

θερμή αναγλυφη αποτύπωση λεγεται, μια χαρα το λες! και θα ειναι πολύ εντυπωσιακό το αποτελεσμα, μονο που όπως ειπε η glitter θα σου φαει χρόνο σχετικά. τι στησιμο εχεις κατα νου, τι χρώματα? αν δεν κανω λαθος ειπες και για χιονονιφαδα και για ξωτικο, ετσι?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Τα χρώματα θα είναι πράσινο κ κόκκινο μιας κ είναι λίγο πολύ χριστουγεννιάτικο θέμα.Όταν λες στήσιμο τι εννοείς (πως φαίνεται η άσχετη).Καταρχάς το embossing heat gun δεν το έχω πάρει ακόμη κ λέω να το παραγγείλω τώρα από ebay μιας κ είπατε ότι είναι εύκολο στη χρήση (εκεί το βρήκα κ το πιο φτηνό γτ δύσκολοι καιροί ξέρετε).Για το πάρτυ που είναι παραμονή Χριστουγέννων θα φτιάξω καμιά 10αριά προσκλήσεις.Επειδή είναι τα 1 του γενέθλια θέλω να είναι όμορφα μέχρι κ την τελευταία λεπτομέρεια :)

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τα χρώματα θα είναι πράσινο κ κόκκινο μιας κ είναι λίγο πολύ χριστουγεννιάτικο θέμα.Όταν λες στήσιμο τι εννοείς (πως φαίνεται η άσχετη).Καταρχάς το embossing heat gun δεν το έχω πάρει ακόμη κ λέω να το παραγγείλω τώρα από ebay μιας κ είπατε ότι είναι εύκολο στη χρήση (εκεί το βρήκα κ το πιο φτηνό γτ δύσκολοι καιροί ξέρετε).Για το πάρτυ που είναι παραμονή Χριστουγέννων θα φτιάξω καμιά 10αριά προσκλήσεις.Επειδή είναι τα 1 του γενέθλια θέλω να είναι όμορφα μέχρι κ την τελευταία λεπτομέρεια :)

Αν δεν έχεις παραγγείλει ακόμη το heat gun, αλλά έχεις σκόνες, κάνε μια δοκιμή με το κλασικό πιστολάκι μαλλιών! Λένε πως δεν κάνει την ίδια δουλειά και δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ίσως το λένε για να αγοράζουμε το εργαλείο. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! (Έχει τον ίδιο ήχο με το πιστολάκι, αλλά το heat gun είναι πιο καυτό.)

Πολύ ωραίο θα είναι το χριστουγεννιάτικο στυλ, μπορείς να βάλεις και γκλίτερ για λάμψη (τρελαίνομαι για γκλίτερ, το δείχνει και το nick name μου!).

Σίγουρα θα είναι πολύ όμορφα όλα, μιας και θα είναι και ήδη στολισμένο το σπίτι!!

EkcAp3.png

Nαι, όντως είναι απαισιόδοξη, αλλά έχει ρεαλισμό, είναι η πραγματικότητα, μερικές φορές πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι.. Θέλουμε να τα ξεχάσουμε, αλλά δυστυχώς τα ζούμε..:( Δε θα είναι μια σύνθεση χαρούμενη, δε θα ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, είναι και επίκαιρη πρόκληση, γι' αυτό και μου άρεσε. Γούστα είναι αυτά!

Kai εγω την είχαζ βάλει παραπάνω και την θεωρω πολύ σημαντικη γιατι όλα αυτα που γίνονται μας επηρεαζουν άμεσα...θα ήθελα αν προλάβω να την κάνω

OiaRp2.png

Αν δεν έχεις παραγγείλει ακόμη το heat gun, αλλά έχεις σκόνες, κάνε μια δοκιμή με το κλασικό πιστολάκι μαλλιών! Λένε πως δεν κάνει την ίδια δουλειά και δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά ίσως το λένε για να αγοράζουμε το εργαλείο. Δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις! (Έχει τον ίδιο ήχο με το πιστολάκι, αλλά το heat gun είναι πιο καυτό.)

Πολύ ωραίο θα είναι το χριστουγεννιάτικο στυλ, μπορείς να βάλεις και γκλίτερ για λάμψη (τρελαίνομαι για γκλίτερ, το δείχνει και το nick name μου!).

Σίγουρα θα είναι πολύ όμορφα όλα, μιας και θα είναι και ήδη στολισμένο το σπίτι!!

Εννοείται θα βάλω κ glitter!Λοιπόν χτες κοιτούσα στο ίντερνετ κ βρήκα πως να κάνεις embossing με πιστολάκι μαλλιών.Επίσης διάβασα ότι γίνεται κ με φρυγανιέρα :eek::eek::eek::eek: αλλά δεν βρήκα κανένα βιντεάκι ή έστω φωτό.Θα δοκιμάσω με το πιστολάκι να δω πως βγαίνει,έτσι κ αλλιώς δε θέλω κ επαγγελματικό αποτέλεσμα.Ευχαριστώ πάρα πολύ!

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Kai εγω την είχαζ βάλει παραπάνω και την θεωρω πολύ σημαντικη γιατι όλα αυτα που γίνονται μας επηρεαζουν άμεσα...θα ήθελα αν προλάβω να την κάνω

Δεν την είδα κοπέλα μου ότι την είχες βάλει! Ναι, να πάρεις κι εσύ μέρος! Για να δούμε, θα βρεθεί καμιά άλλη?

Εννοείται θα βάλω κ glitter!Λοιπόν χτες κοιτούσα στο ίντερνετ κ βρήκα πως να κάνεις embossing με πιστολάκι μαλλιών.Επίσης διάβασα ότι γίνεται κ με φρυγανιέρα :eek::eek::eek::eek: αλλά δεν βρήκα κανένα βιντεάκι ή έστω φωτό.Θα δοκιμάσω με το πιστολάκι να δω πως βγαίνει,έτσι κ αλλιώς δε θέλω κ επαγγελματικό αποτέλεσμα.Ευχαριστώ πάρα πολύ!

Μωρέ κι εγώ αν το είχα σκεφτεί, θα δοκίμαζα πρώτα με το κανονικό πιστολάκι και ίσως γλίτωνα την αγορά του heat gun! (Και πέρα από το έξοδο, πιάνει κι αυτό το χώρο του!)

Για τη φρυγανιέρα το έχω διαβάσει, αλλά νομίζω πως είναι πιο δύσχρηστη!

EkcAp3.png

Πες μας αν κάνει τελικά το πιστολάκι μαλλιών....το υποψιαζόμουν,αλλά έκανα την βλακεία και πήρα το heat gun.Αν έχει το ίδιο αποτέλεσμα,θα τραβήξω τις κοτσίδες μου....:twisted:

Λοιπόν,σήμερα είχα έμπνευση και δημιούργησα.Πήγα να χρησιμοποιήσω distress ink σε καφέ χρώμα σε μια σφραγίδα,ολοκαίνουριο και δεν άφηνε με τίποτα χρώμα.Μόνο που δεν την έβαλα κάτω,να πηδάω πάνω της μήπως και πάρει λίγο μελάνι.....:evil:

Όταν όμως το χρησιμοποίησα μετά μόνο του,για να κάνω περίγραμμα σε ένα χαρτί,μια χαρά έβγαινε.

Όποια ξέρει κανένα κόλπο για τις σφραγίδες,ας μου το γράψει,γιατί τα πήρα πολύ άγρια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...