Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Καλημερα!!!Μαλλον δεν θα το φουντάρω το μινι μου!!Εκανα αυτό με τη λιμα και δούλεψε!!! Να φανταστείτε ότι αύριο εχω τρπαεζι και εγώ καθομαι και λιμαρω χαχαχα

Πένυ, δεν πατας το σφουγγαράκι σε διαφορετικά χρώματα...μονο σε ενα καθε φορα,,οποτε πρεπει να παρεις και αυτο:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=378

)

Ετσι μου ακουγεται λογικό γιατί εγώ στα άλμπουμ μου αλλάζω ένα καρο μελάνια από σελίδα σε σελίδα!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Και γιατί δεν βάζεις γαντια μιας χρήσεως? Εγώ αυτά βάζω.

Και να ρωτήσω αυτό το εργαλειο πως το καθαρίζεις απο μελάνι σε μελάνι διαφορετικών αποχρώσεων?

Θέλει πλύσιμο καθε φορά?

swanocean υπάρχουν ειδικά προιοντα για ντεκουπαζ σε πορσελάνη που αντεχουν νομίζω ακομα και πλύσιμο στο πλυντηριο.Εσύ φανταζομαι θες στα χαρτινα. Και εγώ δεν θα το έκανα.Νομίζω είναι επικινδυνο. Ουτε σε χάρτινο ποτήρι θα το έκανα γιατί θα αποροφήσει το ίδιο την κολλα.

Τέλος εγκαταλείπω την ιδέα!Σε χάρτινα ήθελα να το κάνω αλλά κ εμένα δε μου πολυκάθεται.Κ στα ποτήρια για να μη μπλέκω με ντεκουπάζ θα το κάνω με κορδελίτσα κ αυτοκόλλητο.Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!Θα χρειαστώ κ τις γνώσεις σας για τα προσκλητήρια του πάρτυ που θέλω να φτιάξω.Θα επανέλθω!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Τέλος εγκαταλείπω την ιδέα!Σε χάρτινα ήθελα να το κάνω αλλά κ εμένα δε μου πολυκάθεται.Κ στα ποτήρια για να μη μπλέκω με ντεκουπάζ θα το κάνω με κορδελίτσα κ αυτοκόλλητο.Ευχαριστώ κοριτσάκια μου!Θα χρειαστώ κ τις γνώσεις σας για τα προσκλητήρια του πάρτυ που θέλω να φτιάξω.Θα επανέλθω!

Mια χαρά θα είναι με αυτοκόλλητα!

Τι προσκλήσεις έχεις σκεφτεί?

EkcAp3.png

Πολύ ωραία πρόκληση!!!

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=presentation&id=79

Εμένα πάλι γιατί δε μ'αρέσει καθόλου???? Πολύ απαισιόδοξη προκληση...γιατι να θελω να θυμαμαι ολα αυτα που περνά η χωρα??? Προσπαθω να τα ξεχασω!!!!!!

Διαφημίσεις

Mια χαρά θα είναι με αυτοκόλλητα!

Τι προσκλήσεις έχεις σκεφτεί?

Έχω σκεφτεί να φτιάξω μία καρτούλα κ πάνω να έχω τον αριθμό 1 μαζί με το ξωτικό μωρό κ κορδελίτσα.Το κείμενο θα το φτιάξω σε ρυζόχαρτο κ θα το "ράψω" στη πίσω μεριά της κάρτας.Α κ επίσης θέλω να βρω στάμπα με χιονονιφάδα κ να την κάνω embossing (αν το λέω σωστά).Το embossing πόσο εύκολο είναι για μία αρχάρια?Ρωτάω γιατί το θέλω κ για τα ρποσκλητήρια γάμου που θα φτιάξω μόνη μου.Το θέμα είναι να το πετύχω κιόλας στη σκέψη καλά είναι χαχαχαχαχαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Εμένα πάλι γιατί δε μ'αρέσει καθόλου???? Πολύ απαισιόδοξη προκληση...γιατι να θελω να θυμαμαι ολα αυτα που περνά η χωρα??? Προσπαθω να τα ξεχασω!!!!!!

Nαι, όντως είναι απαισιόδοξη, αλλά έχει ρεαλισμό, είναι η πραγματικότητα, μερικές φορές πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι.. Θέλουμε να τα ξεχάσουμε, αλλά δυστυχώς τα ζούμε..:( Δε θα είναι μια σύνθεση χαρούμενη, δε θα ξυπνά ευχάριστες αναμνήσεις. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό, είναι και επίκαιρη πρόκληση, γι' αυτό και μου άρεσε. Γούστα είναι αυτά!

EkcAp3.png

Έχω σκεφτεί να φτιάξω μία καρτούλα κ πάνω να έχω τον αριθμό 1 μαζί με το ξωτικό μωρό κ κορδελίτσα.Το κείμενο θα το φτιάξω σε ρυζόχαρτο κ θα το "ράψω" στη πίσω μεριά της κάρτας.

Mια χαρά θα γίνει!

Α κ επίσης θέλω να βρω στάμπα με χιονονιφάδα κ να την κάνω embossing (αν το λέω σωστά).Το embossing πόσο εύκολο είναι για μία αρχάρια?Ρωτάω γιατί το θέλω κ για τα ρποσκλητήρια γάμου που θα φτιάξω μόνη μου.Το θέμα είναι να το πετύχω κιόλας στη σκέψη καλά είναι χαχαχαχαχαχαχαχα

Δεν είναι καθόλου δύσκολο το embossing! Αλλά αν έχεις πολλές προσκλήσεις, θέλεις χρόνο! Πώς θα είναι τα προσκλητήρια του γάμου?

EkcAp3.png

Να πω την αληθεια μου, ουτε εμενα μου αρεσει η πρόκληση...

Συμφωνώ με το σκεπτικο σου Σαντυ αλλά δε θα ήθελα να συμμετασχω.

Swanocean, πώς θα κανεις embossing? Έχεις το big shot ή εννοείς τη θερμή αποτύπωση?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Να πω την αληθεια μου, ουτε εμενα μου αρεσει η πρόκληση...

Συμφωνώ με το σκεπτικο σου Σαντυ αλλά δε θα ήθελα να συμμετασχω.

Mάλλον μόνο σε μένα άρεσε η πρόκληση τελικά!! Γι' αυτό και θα συμμετέχω.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...