Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχω μία απορία αν μπορείτε να μου την λύσετε μιας κ είστε έμπειρες.Για τα γενέθλια του μικρού έχω επιλέξει θέμα ένα ξωτικό-μωρό κ φυσικά δεν έχω βρει κάτι σχετικό με πιατάκι-ποτηράκι κλπ κ έλεγα να κάνω με decoupage το ξωτικούλι στην άκρη στο πιατάκι κ στο ποτηράκι για να ταιριάζουν.Το θέμα μου είναι το εξής (φυσικά αν τα καταφέρω με το decoupage):Υπάρχει θέμα με την κόλλα που θα είναι το φαγητό πάνω?Γιατί όσο να'σαι θα πάει λίγο φαγητό κ ας το έχω άκρη,δεν θέλω να δηλητηριάσω κανέναν με καταλαβαίνετε?

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Κορίτσια έχω μία απορία αν μπορείτε να μου την λύσετε μιας κ είστε έμπειρες.Για τα γενέθλια του μικρού έχω επιλέξει θέμα ένα ξωτικό-μωρό κ φυσικά δεν έχω βρει κάτι σχετικό με πιατάκι-ποτηράκι κλπ κ έλεγα να κάνω με decoupage το ξωτικούλι στην άκρη στο πιατάκι κ στο ποτηράκι για να ταιριάζουν.Το θέμα μου είναι το εξής (φυσικά αν τα καταφέρω με το decoupage):Υπάρχει θέμα με την κόλλα που θα είναι το φαγητό πάνω?Γιατί όσο να'σαι θα πάει λίγο φαγητό κ ας το έχω άκρη,δεν θέλω να δηλητηριάσω κανέναν με καταλαβαίνετε?

Koριτσάκι εγώ θα σου πρότεινα καλύτερα να κάνεις ντεκουπάζ μόνο στο ποτηράκι! Και να φτιάξεις μπανεράκια με το ξωτικούλι για στολισμό!

EkcAp3.png

Αυτά θα τα φτιάξω ούτως ή άλλως αλλά έλεγα μήπως μπορούσα να το κάνω κ στο πιατάκι για να είναι ασορτί.Για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις :)

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Eιδική στο ντεκουπάζ δε με λες! ;)

Προσωπικά κάνω ντεκουπάζ μόνο σε διακοσμητικά, καμιά διακοσμητική πιατέλα, καδράκι κλπ, όχι σε αντικείμενα που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Μπορεί να μην πάθει κανένας τίποτα, αλλά πρόκειται και για παιδάκια, δεν ξέρεις καμιά φορά! Η αλήθεια είναι πως θα ήταν όμορφο να ήταν ασορτί, αλλά προσωπικά δε θα το έκανα. Ας πουν κι οι άλλες κοπέλες τη γνώμη τους. Η Χριστίνα βασικά να μας πει, που ξέρει το ντεκουπάζ από την καλή κι από την ανάποδη!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου γι'αυτό είπα να ρωτήσω.Ε κ στην τελική ποιος θα κάτσει να δει το πιατάκι τι διακοσμητικό έχει...απλά είπα μήπως το ταίριαζα με τα υπόλοιπα :)

feQKp2.png

4okhp3.png

Eγώ το σκέφτομαι να το πάρω το ink blending tool, γιατί με τα σφουγγαράκια του μακιγιάζ μουτζουρώνω τα δάχτυλά μου!:rolleyes:

Και γιατί δεν βάζεις γαντια μιας χρήσεως? Εγώ αυτά βάζω.

Και να ρωτήσω αυτό το εργαλειο πως το καθαρίζεις απο μελάνι σε μελάνι διαφορετικών αποχρώσεων?

Θέλει πλύσιμο καθε φορά?

swanocean υπάρχουν ειδικά προιοντα για ντεκουπαζ σε πορσελάνη που αντεχουν νομίζω ακομα και πλύσιμο στο πλυντηριο.Εσύ φανταζομαι θες στα χαρτινα. Και εγώ δεν θα το έκανα.Νομίζω είναι επικινδυνο. Ουτε σε χάρτινο ποτήρι θα το έκανα γιατί θα αποροφήσει το ίδιο την κολλα.

Ja5zp3.png

D42op3.png

Εγω δεν εχω ασχοληθεί ποτε με ντεκουπάζ οποτε δε λεω τιποτα...

Πένυ, δεν πατας το σφουγγαράκι σε διαφορετικά χρώματα...μονο σε ενα καθε φορα,,οποτε πρεπει να παρεις και αυτο:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=378

Σοφία, το κάνω σε όλες τις συνθέσεις μου! Δε κολλάω χαρτί πουθενα αν δεν το εχω περάσει με μελάνι γυρω-γυρω πρωτα!!! ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...