Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

αυτό λετε?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6410

Δεν ειδα ακομα το βιντεο της Ζεφφυς, αλλά αυτό που εγραψες Βικυ αυτό μου θυμισε.

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι κάνει αυτό (και αν αξίζει τα 20 ευρώ)! Ποια θα μου πει? Tι παραπάνω έχει αυτό από ένα paper trimmer (που επίσης δεν έχω πάρει ακόμα, η ανεπρόκοπη!)?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν χτες δοκιμασα κατι και δουλεψε. Τα γραμματα στην κορνίζα είναι βαμένα με μανο. Βγαινει ακριβώς σαν τα νύχια γυαλιστερό!!

Τέλεια ιδέα! Ειδικά για τα μανό που έχουμε βαρεθεί!

EkcAp3.png

εγω εδω το είδα ...το βιντεο της Ζεφυς δεν τρο εχω δει για να καταλάβω αν χρειαζεται κάπου αλλου .

γενικα χρειαζεται όπου θες να κανεις τσακιση, να διπλώσεις χαρτί ή χαρτόνι. ή ακομα όπου θες να κανεις σαν emboss ενα τετραγωνο/ ορθογώνιο, απλά βαζεις το χαρτί στη μεση και πιεζεις με το κοκκαλο. για τη δευτερη περιπτωση δες εδω

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

γενικα χρειαζεται όπου θες να κανεις τσακιση, να διπλώσεις χαρτί ή χαρτόνι. ή ακομα όπου θες να κανεις σαν emboss ενα τετραγωνο/ ορθογώνιο, απλά βαζεις το χαρτί στη μεση και πιεζεις με το κοκκαλο. για τη δευτερη περιπτωση δες εδω

Καλά φοβερό βίντεο ....πολύ όμορφη κάρτα. Αυτό το διαφανες που πέρασε από πάνω τις ξυλομπογιες τι είναι και κανει πιο ζωντανα τα χρωματα ??Το άλλο είναι σαν στυλο κόλα ?

OiaRp2.png

Καλά φοβερό βίντεο ....πολύ όμορφη κάρτα. Αυτό το διαφανες που πέρασε από πάνω τις ξυλομπογιες τι είναι και κανει πιο ζωντανα τα χρωματα ??Το άλλο είναι σαν στυλο κόλα ?

αν εχω καταλαβει καλά, αυτό που περασε απο πανω λεγεται gamsol και ειναι για να ανακατευει τα χρώματα και να κανουν αρμονικά blend-in μεταξύ τους, να σβηνει δηλαδή το ενα μεσα στο άλλο χωρίς να φαινονται οι γραμμες. υπαρχει στο αθηναικό ενα μολυβι αναμειξης αλλά δεν εχω ιδεα αν ειναι το ιδιο υλικό.

το στυλό κολλα δεν καταλαβα ποιο εννοεις? αυτο που κανει τα γκλιτερ?

εντιτ: α καταλαβα, μαλλον κολλα για να κολλαει το γκλιτερ.

Βικυ, εαν η Λενα εχει αντιστοιχα προϊοντα, πες μας ποια ειναι, εμενα με ενδιαφερουν.

Ηρθε και η παραγγελία μο απο τη Λενα σήμερα και ειμαι πολύ χαρουμενη!!! :-)

αν εχω καταλαβει καλά, αυτό που περασε απο πανω λεγεται gamsol και ειναι για να ανακατευει τα χρώματα και να κανουν αρμονικά blend-in μεταξύ τους, να σβηνει δηλαδή το ενα μεσα στο άλλο χωρίς να φαινονται οι γραμμες. υπαρχει στο αθηναικό ενα μολυβι αναμειξης αλλά δεν εχω ιδεα αν ειναι το ιδιο υλικό.

το στυλό κολλα δεν καταλαβα ποιο εννοεις? αυτο που κανει τα γκλιτερ?

εντιτ: α καταλαβα, μαλλον κολλα για να κολλαει το γκλιτερ.

Βικυ, εαν η Λενα εχει αντιστοιχα προϊοντα, πες μας ποια ειναι, εμενα με ενδιαφερουν.

Ηρθε και η παραγγελία μο απο τη Λενα σήμερα και ειμαι πολύ χαρουμενη!!! :-)

Πηρες αγορίστικα ??

OiaRp2.png

Εγώ πάλι μόλις έκανα την παραγγελία μου στη Λένα και άρα θα είμαι στην αναμονή.

Σας ευχαριστώ όλες για τη βοήθειά σας και συγνώμη αν σας κούρασα. Τελικά κινήθηκα σε χριστουγεννιάτικα πλαίσια γιατί λατρεύω τα χριστούγεννα και όλο και κάτι θα θέλω να φτιάξω ή να στολίσω. Αυτό θα είναι και το δώρο που κάνω στον εαυτό μου για τα γενέθλιά μου (σε δύο εβδομάδες) κι έτσι θα μπορώ μετά να αγοράσω υλικά πιο ουδέτερα για δώρο χριστουγέννων!!! Είδατε πόσα δώρα κάνω στον εαυτό μου; Μήπως φέτος πρέπει να γράψω γράμμα στον Άη Βασίλη;

Βάλια τι αγόρασες; (αν δεν γίνομαι αδριάκριτη). Τελικά εχθές κατάφερα να αναρτήσω το βραβείο που μου χάρισες. Σ'ευχαριστώ για ακόμη μια φορά.

αμεσως μολις βγηκαν τα αποτελεσματα της αμνιο, πατησα το send να φυγει η παραγγελία! :-)

τώρα πηρα κατι συμπληρωματικά απο τη Λενα. Ακομα βεβαια δεν εχω κανει τιποτε, μονο μια συνθεση τελειωσα για το μπεμπη μιας φιλης κι εφτιαξα ενα jacobs ladder. Αλλα ουτε φωτο δεν εχω προλαβει να τα βγαλω για να τα ανεβασω στο μπλογκ!

Διαφημίσεις

Λευκη, κορδελες πηρα, διαμαντακια, διακοσμητικά γενικά.

με το καλό να ερθει η παραγγελία σου! καλές δημιουργίες!

και δε μας κουραζεις καθολου, χαρα μας όπου μπορουμε να βοηθαμε η μια την αλλη!

αμεσως μολις βγηκαν τα αποτελεσματα της αμνιο, πατησα το send να φυγει η παραγγελία! :-)

τώρα πηρα κατι συμπληρωματικά απο τη Λενα. Ακομα βεβαια δεν εχω κανει τιποτε, μονο μια συνθεση τελειωσα για το μπεμπη μιας φιλης κι εφτιαξα ενα jacobs ladder. Αλλα ουτε φωτο δεν εχω προλαβει να τα βγαλω για να τα ανεβασω στο μπλογκ!

Μπραβο αυτά είναι τα ωραία!!!!!!Περιμένουμε να τα βαλεις και αν η φίλη σου δεν θέλει να βαλεις την φωτο κρυψε την όπως η Βικυ !

OiaRp2.png

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=737

To χρησιμοποιω στις ξυλομπογιες!!!!;)

τελεια! θα το παραγγείλω την επομενη φορα! ευχαριστώ πολύ!

αυτό το vintage photo που μας ειπες εχθες πιο υλικό είναι?

Πολύ καλές οι οδηγίες για τα χαρτονια, ευχαριστώ πολύ! Δυσκολουτσικα, θελουν υλικά, αλλά σιγά σιγά θα εφοδιαστώ. Θα ξεκινήσω με mists μαλλον, κι ελπιζω να μην τα παπαριάσω! :tongue:

Μπραβο αυτά είναι τα ωραία!!!!!!Περιμένουμε να τα βαλεις και αν η φίλη σου δεν θέλει να βαλεις την φωτο κρυψε την όπως η Βικυ !

Της το εφτιαξα χωρίς φωτο για να βαλει εκεινη όποια θελει. Αλλα ετσι κι αλλιώς δε θα εβγαζα ξενο παιδί, θα το εκρυβα χωρίς καν να τη ρωτησω.

Κι εγώ ανυπομονώ να ξεκινησω, αλλά όλο δε μου μενει χρόνος! Μαλλον με την αδεια τοκετού με βλεπω να ξεκινώ... :-(

τελεια! θα το παραγγείλω την επομενη φορα! ευχαριστώ πολύ!

αυτό το vintage photo που μας ειπες εχθες πιο υλικό είναι?

Πολύ καλές οι οδηγίες για τα χαρτονια, ευχαριστώ πολύ! Δυσκολουτσικα, θελουν υλικά, αλλά σιγά σιγά θα εφοδιαστώ. Θα ξεκινήσω με mists μαλλον, κι ελπιζω να μην τα παπαριάσω! :tongue:

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=356

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...