Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι ναι !! κερδισε ένα ωραί αλπμουμ της ζεφυς και γραμματοσειρες !

Εγω πήρα μια χριστουγεννιατικη σρφαγίδα στην επόμενη αγορα όπως και όλες οι συμμετοχες .

Συγχαρητήρια Σάντυ! Καλέ...δεν είναι της Ζέφφυς το άλμπου....του enjoy Scrapping ειναι τα δώρα!!!! Και όλες οσες πήρατε μερος κερδίσατε μια σφραγίδα χριστουγεννιάτικη με την επόμενη παραγγελία σας!!!

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=presentation&id=79

προκληση scrapbooking .

Αυτή η επιφάνεια κοπής ποια ειναι ??

Δεν ειναι επιφάνεια κοπής! Είναι ενα σύστημα χάραξης της Martha Stewart! Η Λένα μου είπε θα ψαξει στους προμηθευτες της μηπως το βρει!

Πένυ σου άφησα σχόλιο!! Τελεια ιδεα! Μπράβο! Μπορεις να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε λίμα θες! Οχι μονο χαρτινη! Θα κοβεις με το κοπιδι τα χοντρα που περισεύουν και τα υπόλοιπα με τη λιμα!

Διαφημίσεις

Δεν ειναι επιφάνεια κοπής! Είναι ενα σύστημα χάραξης της Martha Stewart! Η Λένα μου είπε θα ψαξει στους προμηθευτες της μηπως το βρει!

αυτό λετε?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6410

Δεν ειδα ακομα το βιντεο της Ζεφφυς, αλλά αυτό που εγραψες Βικυ αυτό μου θυμισε.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Συγχαρητήρια Σάντυ! Καλέ...δεν είναι της Ζέφφυς το άλμπου....του enjoy Scrapping ειναι τα δώρα!!!! Και όλες οσες πήρατε μερος κερδίσατε μια σφραγίδα χριστουγεννιάτικη με την επόμενη παραγγελία σας!!!

Το γνωρίζω ότι τα δωρα είναι του enjoy απλά νόμιζα επιεδή διαβασα παρακάτω το όνομα αυτό ότι είχε σχεδιάσει το αλπμουμ ;)

OiaRp2.png

αυτό λετε?

http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=6410

Δεν ειδα ακομα το βιντεο της Ζεφφυς, αλλά αυτό που εγραψες Βικυ αυτό μου θυμισε.

Ναι αυτό είναι !

Και εχει βιντεο στο youtube που φτιαχνεις λουλουδια ροζέτες με αυτό πολύ όμορφα

OiaRp2.png

Πένυ σου άφησα σχόλιο!! Τελεια ιδεα! Μπράβο! Μπορεις να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε λίμα θες! Οχι μονο χαρτινη! Θα κοβεις με το κοπιδι τα χοντρα που περισεύουν και τα υπόλοιπα με τη λιμα!

Σε ευχαριστώ Βικάκι .Θα το κανω και αυτό με τη λιμα και αν δεν πετύχει έχει φουντάρισμα από το μπαλκόνι!! Του το χω ταξει!!

Εγώ εχω ένα κοφτη που του αλλαζεις κεφαλές μία από αυτές απλά κάνει τσάκιση δεν το κοβει. Κατι τετοιο εννοείς?

Λοιπόν χτες δοκιμασα κατι και δουλεψε. Τα γραμματα στην κορνίζα είναι βαμένα με μανο. Βγαινει ακριβώς σαν τα νύχια γυαλιστερό!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Σοφια, τη χαλβαδιαζα την επιφανεια πικμανσεων αλλά ως γνωστόν τα λεφτα δεν επαρκουν... ο κοφτης που πηρες κανει πικμανσεις. Το εχεις δοκιμασει?

Διαφημίσεις

Σοφια, τη χαλβαδιαζα την επιφανεια πικμανσεων αλλά ως γνωστόν τα λεφτα δεν επαρκουν... ο κοφτης που πηρες κανει πικμανσεις. Το εχεις δοκιμασει?

oxi βασικά θέλει ένα επιπλέον ανταλλακτικό /... αλλα καλά που το είπες για να μην κάνουμε άσκοπες αγορες !:tongue:

OiaRp2.png

oxi βασικά θέλει ένα επιπλέον ανταλλακτικό /... αλλα καλά που το είπες για να μην κάνουμε άσκοπες αγορες !:tongue:
φαντάζομαι ότι ο κοφτης δεν θα κανει τη δουλεια με την ιδια ανεση που την κανει ενα εργαλειο εξειδικευμενο, αλλά γλυτώνεις καποια λεφτά όπως ειπες. Εγώ εχω εναν μετριο κοφτη που ειχε απο παλια ο αντρας μου αλλά ψηνομαι τρελά να παρω τον δικό σου κοφτη, επειδή ακριβώς κανει και πικμανσεις.

φαντάζομαι ότι ο κοφτης δεν θα κανει τη δουλεια με την ιδια ανεση που την κανει ενα εργαλειο εξειδικευμενο, αλλά γλυτώνεις καποια λεφτά όπως ειπες. Εγώ εχω εναν μετριο κοφτη που ειχε απο παλια ο αντρας μου αλλά ψηνομαι τρελά να παρω τον δικό σου κοφτη, επειδή ακριβώς κανει και πικμανσεις.

Ναι και εγω ακόμα που τον πήρα μια φορα τον χρησιμοποιησα, δεν έχω προλάβει .Καλός φαίνεται πάντως .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...