Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Mπορεις παντως να στειλεις email στα κοριτσια στο scrapbooking να τις ρωτήσεις τι χρησιμοποιησαν, ειναι ευγενεστατες!

Εκοψα περιμετρικά τη σφραγίδα, δεν εχουν μητρα κοπής οι τιλντα.

Δεν εχω νεα απο τη Ζωή, νομιζω ότι δεν ειδα και τιποτε καινουριο στο μπλογκ της. Ειδες κατι εσύ?

Εχω βαλει το μπλογκ της στο δικό μου και δεν μου εχει βγαλει κάτι ...

Σωστά όταν θέλω να αγορασω θα ρωτησω ...ειχε μια ωραία κάρτα θα την βαλω..http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=ideaDetails&idea=127

ο φράχτης είναι πολύ όμορφος ...

Υπάρχουν άπειρα πραγματα ....που ε'ιναι πολύ όμορφα .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν θέλετε πάντως κάτι οικονομικό, θεωρώ πως και οι ξυλομπογιές με λίγο προσοχή, υπομονή και επιμονη (χαχα) έχουν επιθυμητό αποτέλεσμα! Εγω όλες τις σφραγίδες ετσι τις βάφω...δεν εχω ουτε εναν κοπικ....

Σε αυτο το ευχολόγιο, οι τιλντες και οι πριγκιπισες Disney ειναι βαμενες με ξυλομπογιες!!

Α, επισης, το ξερετε οτι βάφονται τελεια με distress inks και ενα πινελάκι???

Αν θέλετε πάντως κάτι οικονομικό, θεωρώ πως και οι ξυλομπογιές με λίγο προσοχή, υπομονή και επιμονη (χαχα) έχουν επιθυμητό αποτέλεσμα! Εγω όλες τις σφραγίδες ετσι τις βάφω...δεν εχω ουτε εναν κοπικ....

Σε αυτο το ευχολόγιο, οι τιλντες και οι πριγκιπισες Disney ειναι βαμενες με ξυλομπογιες!!

Καλα, δε συγκρίνεται, όσο και να επιμεινεις. ;) Παντως και οι ξυλομπογιες δινουν αξιοπρεπές αποτελεσμα.
Το ειχα δει σε ενα βιντεο της Hero Arts αυτό!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Ωχχχχ...ξεχασα το λινκ...χαχαχα

http://vartig12.blogspot.com/2010/09/blog-post_22.html

Καλα, δε συγκρίνεται, όσο και να επιμεινεις. ;) Παντως και οι ξυλομπογιες δινουν αξιοπρεπές αποτελεσμα.

Το ειχα δει σε ενα βιντεο της Hero Arts αυτό!

Εννοείται πως ΔΕΝ συγκρίνονται,(δεν επιμενω καλέεεε) για οικονομικούς λογους καθαρα το λεω...;)

Διαφημίσεις

Koριτσακια μου ειμαι στο τρεξιμο. Σχεδον 10 με 12 ωρες στο μαγαζι και οταν πηγαινω σπιτι προσπαθω να τελειωσω ενα απλο mini για τα Χριστουγεννα και μετα πεφτω τεζα στο κρεβατι. Πολυ κουραση ρε κοριτσια. Ολη μερα στο ποδι!!!!! Και τωρα απο το μαγαζι σας γραφω και μολις παω σπιτι θα δω τα link που εχετε βαλει.

ως γνωστόν θα το δω το βράδυ! :wink:

Βίκυ, σε απλό σφραγισμα τι διαφορά εχουν τα distress μελανια απο τα απλά? Δεν εχω ουτε ενα και δεν ξερω πως δειχνουν.

Καλα, δε συγκρίνεται, όσο και να επιμεινεις. ;)

Εννοείται πως ΔΕΝ συγκρίνονται,(δεν επιμενω καλέεεε) για οικονομικούς λογους καθαρα το λεω...;)

χαχαχχαχ! Βίκυ μη με παρεξηγήσεις, αλλά πολύ γέλασα! Η Βάλια εννοούσε όσο και να επιμείνεις με την ξυλομπογιά, να πατήσεις έντονα ή κάτι τέτοιο! Όχι πως επιμένεις να χρησιμοποιούμε τις ξυλομπογιές! Αλλά το καταλάβαμε ότι είσαι η ιδιοκτήτρια της faber castel, έτσι? (Πλάκα σου κάνω!) Είδατε ο γραπτός λόγος και η ελληνική γλώσσα μπερδέματα που δημιουργεί?

Ωστόσο κι εγώ δε βλέπω να παίρνω κόπικ σύντομα, είναι ακριβοί μωρέ και τι χρώμα να πρωτοπάρω, μια χαρά κι οι μπογίτσες μου! (Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!)

Koριτσακια μου ειμαι στο τρεξιμο. Σχεδον 10 με 12 ωρες στο μαγαζι και οταν πηγαινω σπιτι προσπαθω να τελειωσω ενα απλο mini για τα Χριστουγεννα και μετα πεφτω τεζα στο κρεβατι. Πολυ κουραση ρε κοριτσια. Ολη μερα στο ποδι!!!!! Και τωρα απο το μαγαζι σας γραφω και μολις παω σπιτι θα δω τα link που εχετε βαλει.

Kαλώς την! Μας έλειψες!

EkcAp3.png

ως γνωστόν θα το δω το βράδυ! :wink:

Βίκυ, σε απλό σφραγισμα τι διαφορά εχουν τα distress μελανια απο τα απλά? Δεν εχω ουτε ενα και δεν ξερω πως δειχνουν.

Ta distress δεν αφήνουν καθαρό αποτύπωμα! Και αργούν να στεγνώσουν. Αν ριξεις νερό, ματώνουν..(bleeding) δε ξερω πως λεγεται στα Ελληνικα..χχιχιχι έχουν γενικά φθαρμενο και παλαιωμένο ύφος!

Διαφημίσεις

χαχαχχαχ! Βίκυ μη με παρεξηγήσεις, αλλά πολύ γέλασα! Η Βάλια εννοούσε όσο και να επιμείνεις με την ξυλομπογιά, να πατήσεις έντονα ή κάτι τέτοιο! Όχι πως επιμένεις να χρησιμοποιούμε τις ξυλομπογιές! Αλλά το καταλάβαμε ότι είσαι η ιδιοκτήτρια της faber castel, έτσι? (Πλάκα σου κάνω!) Είδατε ο γραπτός λόγος και η ελληνική γλώσσα μπερδέματα που δημιουργεί?

Κι εσύ δικηγόρε του διαβόλου που ξέρεις τι εννούσε? Δεν είναι ξεκάθαρο! χαχαχαχαχαχαχ

Σιγα καλέ, δεν παρεξηγούμαι!!! Αυτό έλειπε!!!χαχαχαχαχ

Faber Castell ακούς???? Θέλω ποσοστάαααααααααα!!!!!!!!χαχαχαχ

Ζωίτσα κουραγιο...κι εγω στο τρεξιμο ειμαι...γυριζω στις 6:30 σπιτι...ειναι νυχτα!!!

Ωστόσο κι εγώ δε βλέπω να παίρνω κόπικ σύντομα, είναι ακριβοί μωρέ και τι χρώμα να πρωτοπάρω, μια χαρά κι οι μπογίτσες μου! (Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!)

Ευτυχώς η Πενυ με καταλαβε! :D Όντως ειναι ακριβοι οι κοπικ. Να φανταστείτε η Joanna μου ειχε γραψει 5 κωδικούς για το δερμα κι εγώ απο τσιγκουνια πηρα μονο 2! :tongue:
Ta distress δεν αφήνουν καθαρό αποτύπωμα! Και αργούν να στεγνώσουν. Αν ριξεις νερό, ματώνουν..(bleeding) δε ξερω πως λεγεται στα Ελληνικα..χχιχιχι έχουν γενικά φθαρμενο και παλαιωμένο ύφος!
Ευχαριστώ Βίκυ! Μου φαινεται πρεπει να παρω ενα για δοκιμή. Εχει νοημα η παστελ αποχρωση σε distress ή μονο τα καφε για τυπου παλαιωση αξιζουν κατα τη γνώμη σου?

Ευτυχώς η Πενυ με καταλαβε! :D Όντως ειναι ακριβοι οι κοπικ. Να φανταστείτε η Joanna μου ειχε γραψει 5 κωδικούς για το δερμα κι εγώ απο τσιγκουνια πηρα μονο 2! :tongue:

Ευχαριστώ Βίκυ! Μου φαινεται πρεπει να παρω ενα για δοκιμή. Εχει νοημα η παστελ αποχρωση σε distress ή μονο τα καφε για τυπου παλαιωση αξιζουν κατα τη γνώμη σου?

Το αγαπημένο μου είναι το vintage photo με το οποίο μελανώνω τριγύρω τα πάντα και δείχνουν πολύ πιο ωραία! Με ενα σφουγγαρακι μακιγιαζ!

Hello!!

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ενα μινι αλμπουμ μποτα είναι τόσο πολύ δυσκολο να τα ντυσεις. Το εχω κανει μαπα!!Χαλασα ενα σωρό χαρτια και το αποτελεσμα ξεφτυσμενες ακρες. χαλια χαλια χαλια!! Και όλο θα παρει καμια αρια φωτό μονο. Σκεφτομαι πως θα μπορούσα να το μπλέξω σε κανονικο αλμπουμ 21*21 εχετε καμια ιδέα???

Δεν βλέπω παλι να φτιαχνω κατι για το παιδάκι μου ....σνιφ

Λοιπόν μελανι ασημενιο μην παρετε. Μονο ασημενιο δεν δειχνει! Ενα γκρι που πρεπει να το δεις υπο γωνία για να λαμψει λιιιιγο.

Μετά από όλες αυτές τις μερες που παλευω και εχω φτιαξει την πληρη αποτυχία σήμερα εφτιαξα μια κορνίζα γλυκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Το αγαπημένο μου είναι το vintage photo με το οποίο μελανώνω τριγύρω τα πάντα και δείχνουν πολύ πιο ωραία! Με ενα σφουγγαρακι μακιγιαζ!
αν μπορείς βαλε μας λινκ απο τη Λενα
Hello!!

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ενα μινι αλμπουμ μποτα είναι τόσο πολύ δυσκολο να τα ντυσεις. Το εχω κανει μαπα!!Χαλασα ενα σωρό χαρτια και το αποτελεσμα ξεφτυσμενες ακρες. χαλια χαλια χαλια!! Και όλο θα παρει καμια αρια φωτό μονο. Σκεφτομαι πως θα μπορούσα να το μπλέξω σε κανονικο αλμπουμ 21*21 εχετε καμια ιδέα???

Δεν βλέπω παλι να φτιαχνω κατι για το παιδάκι μου ....σνιφ

Λοιπόν μελανι ασημενιο μην παρετε. Μονο ασημενιο δεν δειχνει! Ενα γκρι που πρεπει να το δεις υπο γωνία για να λαμψει λιιιιγο.

Μετά από όλες αυτές τις μερες που παλευω και εχω φτιαξει την πληρη αποτυχία σήμερα εφτιαξα μια κορνίζα γλυκα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!

Δεν ειναι όλα τα ασημενια ίδια. Εγώ εχω ενα που δειχνει σα γκλίττερ, παρα πολύ φωτεινο, σε σημείο Φλωρινιώτη! :tongue: Αν θες, δες στο μπλογκ μου, στο ποστ για τα γενεθλια της κορης μου. Αν σε ενδιαφερει, να δω τι μαρκα εχω να σου τη γραψω.

Τωρα για τη μποτα, δοκιμασες να κοψεις πατρόν με βαση τη μποτα και να το κοψεις με ψαλίδι υποθετω. Δεν πετυχε? Τον δαχτυλοκοπτη της fiskars εσύ τον ειχες παρει? Αν το αλμπουμ το παρηγγειλες απο Σφραγιδομανια, μπορεις να τους δωσεις και τα χαρτια σου να στα κοψουν.

Και να ανεβασεις την κορνιζα να τη δούμε! :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...