Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Βίκυ χίλια ευχαριστώ!!

Τώρα κάπως ξεδιαλύνεται το τοπίο! Paper trimmer έχω ήδη προμηθευτεί (ξεκίνησα από τα βασικά) καθώς και λίγα χαρτιά με μοτίβα. Μελετώ λοιπόν τις υπόλοιπες προτάσεις σου και βουρρρρρ για παραγγελία. Ίσως πάρω κάποιο κιτ με χαρτιά που να συμπεριλμβάνει και διακοσμητικά, τι λες;

ENNOEITAI!!!!! Εγώ ΜΟΝΟ με κιτ δουλεύω!!!! Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να έχεις λίγα απ'όλα και να ταιριάζουν ήδη μεταξύ τους!!! Γλιτωνεις χόνο και χρημα!!;)

Βάλια, δες εδώ:

http://www.mycreativescrapbook.com/gallery/index.php?app=gallery&module=images&section=viewimage&img=12052

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Na sou steilv me mail ??
αμέ! ευχαριστώ πολύ!

Πολύ όμορφο και πολύ ρομαντικό! Αλήθεια, πώς θα κανω ετσι ρομαντικές συνθέσεις με θεμα αγοράκι? Ρομαντικό και γαλαζιο (ή τουλαχιστον μη ροζ) γίνεται???

Φοβαμαι ότι εγώ δεν μπορώ να συμμετεχω αν το θεμα ειναι για ποιο λόγο ξεκινησαμε το scrap... Ο δικος μου λόγος ήταν δυσαρεστος... :-(

Δεν πειραζει, δε χαθηκαν οι προκλήσεις!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

αμέ! ευχαριστώ πολύ!

Πολύ όμορφο και πολύ ρομαντικό! Αλήθεια, πώς θα κανω ετσι ρομαντικές συνθέσεις με θεμα αγοράκι? Ρομαντικό και γαλαζιο (ή τουλαχιστον μη ροζ) γίνεται???

Φοβαμαι ότι εγώ δεν μπορώ να συμμετεχω αν το θεμα ειναι για ποιο λόγο ξεκινησαμε το scrap... Ο δικος μου λόγος ήταν δυσαρεστος... :-(

Δεν πειραζει, δε χαθηκαν οι προκλήσεις!

Υπάρχουν ωραιότατες ρομαντικές συνθεσεις με αγοράκια στο Dusty εχει πολλές !!

OiaRp2.png

Σοφία, πρεπει να στειλεις mail στη Λενα και να το ζητήσεις!!!!!!

Βάλια, ότι κι αν ήταν αυτό που σε ώθησε να βγαλεις απο μεσα σου δημιουργικότητα, θεωρεις οτι δεν ειναι αξιομνημόνευτο γεγονός? Τις συνθέσεις τις κάνουμε για να καταγράφουμε αναμνήσεις και δυνατα συναισθήματα για να τα βρούν τα παιδιά μας και να μας γνωρίσουν-θυμούνται μέσα απο αυτά! Εξαλλου ετσι γινόμαστε και πιο δυνατοί!! Φυσικά αν σε στεναχωρεί, τότε άστο! Οι εγκυούλες πρεπει να ειναι χαρουμενες!!! :)

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλές κοπέλες που εχουν αγορια και φτιάχνουν όλο λουλουδερες συνθεσεις!!!

Δες εδώ:

http://www.scrapbook.com/myplace/index.php?mod=galleries&u=522081&type=0&page=1

σωστα είναι η πιο αντιπροσωπευτική !

OiaRp2.png

Βάλια, ότι κι αν ήταν αυτό που σε ώθησε να βγαλεις απο μεσα σου δημιουργικότητα, θεωρεις οτι δεν ειναι αξιομνημόνευτο γεγονός? Τις συνθέσεις τις κάνουμε για να καταγράφουμε αναμνήσεις και δυνατα συναισθήματα για να τα βρούν τα παιδιά μας και να μας γνωρίσουν-θυμούνται μέσα απο αυτά! Εξαλλου ετσι γινόμαστε και πιο δυνατοί!! Φυσικά αν σε στεναχωρεί, τότε άστο! Οι εγκυούλες πρεπει να ειναι χαρουμενες!!! :)

Συμφωνω με όσα λες, αλλά θα ειναι λιγο καπως να χρησιμοποιησω φωτο του μωρου μου που εφυγε... Και δε θελω να το αντικαταστησω με αγγελακι ή κατι τετοιο... Τεσπα, happy thoughts τώρα! ;)
Υπάρχουν πολλές κοπέλες που εχουν αγορια και φτιάχνουν όλο λουλουδερες συνθεσεις!!!

Δες εδώ:

http://www.scrapbook.com/myplace/index.php?mod=galleries&u=522081&type=0&page=1

Σε ευχαριστώ πολύ! Χρειαζομαι εμπνευση για τα αγορακια!

Μα βρε Βικυ, τη Maiko μου εστειλες???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Εκτος που δε φτανω με τιποτε το επιπεδο της, θελω και μια περιουσία για καθε LO, με τοσα λουλουδια που βαζει εκεινη πανω!!!

Σε ευχαριστώ πολύ παντως!

Διαφημίσεις

Μα βρε Βικυ, τη Maiko μου εστειλες???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Εκτος που δε φτανω με τιποτε το επιπεδο της, θελω και μια περιουσία για καθε LO, με τοσα λουλουδια που βαζει εκεινη πανω!!!

Σε ευχαριστώ πολύ παντως!

χαχαχα....σωστά...αφου την ξέρεις...δε χρει'αζεται όμως να βαζεις κι εσυ τόσα λουλουδια!!! Παντως ταιριαζουν ωραιότατα σε αγοριστικο LO!!!

To φανταστηκα οτι ήταν για το αγγελούδι σου...ασχετα με την προκληση, εγω θα εφτιαχνα μια συνθεση για να το θυμάμαι σαν ενα σημαντικο κοματι της ζωης μου....ως μελος της οικογενειας....πολύ συγκινητικο...δε ξέρω λεπτομέριες αλλά λυπάμαι πάραααααα πολύ...

χαχαχα....σωστά...αφου την ξέρεις...δε χρει'αζεται όμως να βαζεις κι εσυ τόσα λουλουδια!!! Παντως ταιριαζουν ωραιότατα σε αγοριστικο LO!!!

To φανταστηκα οτι ήταν για το αγγελούδι σου...ασχετα με την προκληση, εγω θα εφτιαχνα μια συνθεση για να το θυμάμαι σαν ενα σημαντικο κοματι της ζωης μου....ως μελος της οικογενειας....πολύ συγκινητικο...δε ξέρω λεπτομέριες αλλά λυπάμαι πάραααααα πολύ...

Αν εχεις φωτο του λοιπόν πραγματικά έχεις μια ανάμνηση και είναι πραγματικά πολύ λυπηρό αλλά η ζωή είναι μπροστά και οι λύπες μένουν πίσω αλλά δεν ξεχνιούνται .και εγω δεν ξερω αν θα μπορούσα να το χειριστώ & να το μοιραστώ είναι πολύ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αναμνηση .

OiaRp2.png

happy thoughts κοριτσια, όλα αυτά ειναι πισω τωρα και δεν ξεχνιουνται ποτε, απλά τα κλειδώνουμε λίγο στην ακρη και συνεχιζουμε!

Βικυ, τα προϊόντα απο το imaginarium στα στελνουν Ελλαδα?

happy thoughts κοριτσια, όλα αυτά ειναι πισω τωρα και δεν ξεχνιουνται ποτε, απλά τα κλειδώνουμε λίγο στην ακρη και συνεχιζουμε!

Βικυ, τα προϊόντα απο το imaginarium στα στελνουν Ελλαδα?

Υπάρχει αυτό το μαγαζί που τα πουλάει στην Αυστραλία αλλά δε ξέρω αν στελνει Ελλάδα...δε χρειάστηκε να αγορασω και δε ξέρω...θα πρεπει να το ψαξω ομως γιατι μου τελειωνουν! χαχαχα

http://www.seriouslyscrapbooking.net.au/brands?brand=1020

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...