Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Marvas και εμενα καποια μου φαίνονται κινεζικα ακομα. Δεν μπορω να συνδυασω σχεδια και χρωματα ακομα. Απο χαρτια δοκιμασε αρχικα ενα κιτ που συνδυαζονται όλα μεταξυ τους και εχει και τα αναλογα αυτοκολλητα.

Και εγώ πειριμενω ένα τώρα να ξεκινήσω!!

Τωρα για εργαλεία θέλει ψαξιμο το θέμα . Ενα cropadile ισως για τρύπες στα βιβλια. Κανενα κοφτη για σχέδια

Ja5zp3.png

D42op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Πένυ κόβει.Έχεις δίκαιο ότι δεν θα είναι σε κάποιο χαρτί που θα το κόβαμε αν είχαμε το συγκεκριμένο die αλλά από το τίποτα πιστεύω ότι είναι καλύτερο.Εγώ έχω περίπου 10 dies εχω το κλουβί ρολόι tags την κούκλα ραπτικής και κάποια ακόμη που δεν τα θυμάμαι τώρα και περιμένω και μια παραγγελία από Αμερική έχω 2-3 και εκεί αλλά δεν θυμάμαι ποιά.

Το έχεις κανει το κουμαντο σου!!χαχαχα

Εγώ ακομα δεν έχω καν το bigshot αλλα ευελπιστώ πως ο Αγιος Βασίλης μου θα μου το φέρει τα Χριστουγεννα.

Βρε κορίτσια ξερει καμια σας περισσοτερα και για το silhouette?? Με τρώει και αυτό....

Ja5zp3.png

D42op3.png

Ναι Πένυ κάτι έχω χα χα χα κάνει μέχρι τώρα καλά ήταν από εδώ και πέρα που χειμωνιάζει και θα ήμαστε πιο σφιχτά δεν ξέρω τι θα κάνω.Και εγώ θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά μηχανήματα και πιο πολύ για το pazzles inspiration.Θέλω να πάρω κάποιο αλλά δεν ξέρω ποιό χα χα χα.Ευχομαι να σου το φέρει ο Αγ.Βασίλης να είσαι καλό κορίτσι!!!!

Βρε κορίτσια ξερει καμια σας περισσοτερα και για το silhouette?? Με τρώει και αυτό....

κανει παπαδες αλλά θες 300 ευρα. μονο για επαγγελαμτιες πιστευω. εσυ όμως που πουλας ότι φτιαχνεις ίσως αν το θες καποια στιγμή.

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Ναι Πένυ κάτι έχω χα χα χα κάνει μέχρι τώρα καλά ήταν από εδώ και πέρα που χειμωνιάζει και θα ήμαστε πιο σφιχτά δεν ξέρω τι θα κάνω.Και εγώ θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για τα ηλεκτρονικά μηχανήματα και πιο πολύ για το pazzles inspiration.Θέλω να πάρω κάποιο αλλά δεν ξέρω ποιό χα χα χα.Ευχομαι να σου το φέρει ο Αγ.Βασίλης να είσαι καλό κορίτσι!!!!

Καλά για το pazzles δεν το συζητάμε, είναι όνειρο θερινής νυκτός!

EkcAp3.png

Γειά σας κορίτσια πως είστε?Και εμένα ο άντρας μου είναι από Καλλίθηρο Καρδίτσας

Λοιπόν τελικά είμαι πατριώτισα με τους συζύγους των μισών μελών εδώ! Γεια σου πατρίδα! Θα πάμε σήμερα Καρδίτσα για 3ήμερο, φεύγουμε το απόγευμα.

EkcAp3.png

glitter να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.Να περάσετε καλά στο τριήμερο σας.Χα χα όντως πολύ Καρδίτσα.

Εγώ πάλι σκέφτομαι να πάρω κάποιο από όλα κατά το καλοκαιράκι αν όλα πάνε καλά.

Διαφημίσεις

glitter να ζήσετε να είστε πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι.Να περάσετε καλά στο τριήμερο σας.Χα χα όντως πολύ Καρδίτσα.

Σε ευχαριστώ!

Εγώ πάλι σκέφτομαι να πάρω κάποιο από όλα κατά το καλοκαιράκι αν όλα πάνε καλά.

Πρώτα ο Θεός! Άσε είναι και δύσκολη εποχή για ανοίγματα..

EkcAp3.png

Aχ κι εμένα με τρώει καιρό τώρα το σιλουέτ, το έχω βάλει στόχο να το πάρω μέσα στα επόμενα 2 χρόνια! Γιατί για πιο σύντομα δεν το βλέπω!
Αισιοδοξη σε βρίσκω! :tongue:
Καλά για το pazzles δεν το συζητάμε, είναι όνειρο θερινής νυκτός!
Αυτό το pazzles τι κανει? Σαν το silhouette ειναι?
Σήμερα έχουμε και επέτειο, κλείνουμε 4 χρόνια γάμου!
Να ζήσετε παντα ευτυχισμένοι!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Σαντυ, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Εμείς δε θα πάμε Κααρδίτσα αυτη τη φορα...Θα πάμε τον Δεκέμβρη για ενα γαμο!Επίσης, κανω σχόλια με google

Βάλια μου η αλήθεια ειναι οτι πρεπει να αποφεύγουμε τους κλειστούς χόρους...

Νένη είσαι πολύ γεναιόδωρη!

Marvas για ότι σου φαίνεται κινεζικο, θα πηγαινεις ντουγρου στο youtube!! Κι εγω ετσι τα εμαθα ολα! Δεν υπήρχαν τοτε κροπ και σεμινάρια!!

Σας πληροφορώ οτι μια κοπέλα που ξέρω, εχει το puzzles αλλα θελει να αγορασει το bigshot pro!!! δεν εμεινε ευχαριστημένη! Και να ξερετε οτι ολα αυτα τα ηλεκτρονικα (πχ silhouette), δε κοβουν χοντρα υλικα!

και τέλος.....συμπερασμα.....η Καρδίτσα βγάζει ωραίους αντρες....χαχαχαχαχαχα

Αισιοδοξη σε βρίσκω! :tongue:

χαχαχχαχαχαχαχ! Μετά τα 2 μάλλον θα πάρω παράταση άλλα 3!

Αυτό το pazzles τι κανει? Σαν το silhouette ειναι?

Να ζήσετε παντα ευτυχισμένοι!!!

Ευχαριστούμε!

Σαντυ, να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!

Ευχαριστούμε!

Εμείς δε θα πάμε Κααρδίτσα αυτη τη φορα...Θα πάμε τον Δεκέμβρη για ενα γαμο!

Εμείς θα ξαναπάμε τα Χριστούγεννα λογικά.

Επίσης, κανω σχόλια με google

Βάλια μου η αλήθεια ειναι οτι πρεπει να αποφεύγουμε τους κλειστούς χόρους...

Νένη είσαι πολύ γεναιόδωρη!

Marvas για ότι σου φαίνεται κινεζικο, θα πηγαινεις ντουγρου στο youtube!! Κι εγω ετσι τα εμαθα ολα! Δεν υπήρχαν τοτε κροπ και σεμινάρια!!

Σας πληροφορώ οτι μια κοπέλα που ξέρω, εχει το puzzles αλλα θελει να αγορασει το bigshot pro!!! δεν εμεινε ευχαριστημένη!

Πλάκα κάνεις!

Και να ξερετε οτι ολα αυτα τα ηλεκτρονικα (πχ silhouette), δε κοβουν χοντρα υλικα!

Ναι, το θυμάμαι, αυτό είναι ένα θέμα!

και τέλος.....συμπερασμα.....η Καρδίτσα βγάζει ωραίους αντρες....χαχαχαχαχαχα

Αυτό είναι γεγονός!

EkcAp3.png

Καλησπέρα κορίτσια .Παρόλο που το σκεφτόμουν για το crop (λογω κρίσης) αποφάσισα να πάω,θα πάει καμμία άλλη; Για το big shot να σας πω ότι εγώ το πήρα τον Αυγουστο απο Αγγλίαhttp://www.craftsuperstore.co.uk/ το starter kit & κόστησε μαζί με τα μεταφορικά 106 ευρώ.Είμαι πολύ ευχαριστημένη αν & έχω 3μήτρες όλες κι όλες,νομίζω οτι συμφέρει το κit απλώς δεν είχε τη πλατφόρμα τη κλασική αλλά την slim (ακόμα δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα τους) Ελπίζω στο crop να λύσω μερικές απορίες...χαρτιά παίρνω τα πακέτα γιατί έχουν διαφορα ταιριαστά σχέδια είναι οικονομικά το12*12 cm έχει 6 ευρώ είναι καλά για κάρτες και mini.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...