Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Και ξαναρωτάω! Όταν γράφετε στο δικό σας μπλογκ και θέλετε να σχολιάσετε, τι προφίλ βάζετε??????:confused:

Έκανα τη ρύθμιση που μου είπε η Βάλια τις προάλλες και έβαλα προφίλ όνομα και open i-d , αλλά βγαίνει μόνο το όνομά μου και όχι η φωτογραφία μου! Το ίδιο και όταν πάω να σχολιάσω σε άλλο μπλογκ. Εσείς τι προφίλ βάζετε και βγαίνει και η φωτό σας όταν σχολιάζετε???

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βγαίνει στα μέλη, αλλά δε βγαίνει στα σχόλια..

Τώρα πήγα να κάνω σχόλιο στο μπλογκ της Βίκυς, αλλά πάλι δε με αφήνει να κάνω, ούτε με λογαριασμό google, oύτε με url, στα κομμάτια πια, έχω εκνευριστεί. Και στα μέλη όταν πάω να συνδεθώ, μου βγάζει παρακολούθηση, άλλα αντ' άλλων..

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια πως είστε?Και εμένα ο άντρας μου είναι από Καλλίθηρο Καρδίτσας.

Αχ και εγώ θέλω πολύ να πάω στο crop αλλά τα εισητήρια δεν μου κάνουν την χάρη να πέσουν , το πιο φθηνό είναι 188 ευρώ μέχρι στιγμής.

Κορίτσια θα ήθελα να σας πώ ότι επειδή λίγο πολύ οι περισσότερες τώρα ξεκινάμε και το χόμπυ που διαλέξαμε είναι ακριβούτσικο , αν κάποια κορίτσια δεν έχουν big shot εγώ έχω όλη την καλή διάθεση από τις μήτρες που έχω (μην φανταστείτε δεν έχω και πολλές ακόμη , περίπου 10) να τις κόψω σχέδια και να τα στήλω ή και σφραγίδες ακόμη να σφραγίσω.Γιατί ξέρω πόσο σπαστικό είναι να θέλεις να δημιουργήσεις και να μην έχεις πολλά υλικά.Και εμένα με βοήθησαν αρκετές κοπέλες στέλνοντάς μου διάφορα όταν δεν είχα σχεδόν τίποτα , έτσι τώρα και εγώ με την σειρά μου όπου μπορώ να βοηθήσω θα χαρώ πολύ.

Κορίτσια και εγώ κόλλα από το jumbo παίρνω για τα βιβλία ευχών μια UHU κίτρινη (αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένη) , διπλής όψης παίρνω από την Λένα του Tim Holtz και είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενη.

Βίκυ μπορείς να μου πείς εσύ ποιές παίρνεις από το jumbo?

Να περνάτε καλά !Φιλάκια

Καλημέρα κορίτσια και από εμένα. Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας στο blog μου και συγχωρέστε με αν δεν σας έχω ανταποδώσει αλλά από το γραφείο είναι αδύνατον να σχολιάσω ή να γίνω αναγνώστης του blog σας. Το απόγευμα μετά στο σπίτι, οι υποχρεώσεις με τρέχουν και δεν προλαβαίνω. Ελπίζω τώρα το τριήμερο να προλάβω να κάνω κάτι.

ΝΕΝΗ Π ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Η αλήθεια είναι ότι από υλικά και εργαλεία βρίσκομαι σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν έχω σχεδόν τίποτα!!! Έναν paper trimmer και λίγα χαρτιά και διακοσμητικά αγόρασα και μ'αυτά τα λιγοστά πορεύομαι. Για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής διαβάζω για κάποια εργαλεία που θεωρούνται απαραίτητα κι εγώ δεν ξέρω ούτε τι ακριβώς μπορούν να κάνουν!!! Ντρέπομαι που το λέω αλλά γνωρίζω ελάχιστα και δε ξέρω και πως μπορώ να τα μάθω. Το crop ακούγεται ωραίο αλλά είναι απαγορευτικό για εμένα που μένω Θεσσαλονίκη. Ότι πληροφορίες δώσετε για εργαλεία και τεχνικές θα μου ήταν πολύ χρήσιμες. Ευχαριστώ και πάλι για την όμορφη παρέα.

Γειά σας κορίτσια πως είστε?Και εμένα ο άντρας μου είναι από Καλλίθηρο Καρδίτσας.

Αχ και εγώ θέλω πολύ να πάω στο crop αλλά τα εισητήρια δεν μου κάνουν την χάρη να πέσουν , το πιο φθηνό είναι 188 ευρώ μέχρι στιγμής.

Κορίτσια θα ήθελα να σας πώ ότι επειδή λίγο πολύ οι περισσότερες τώρα ξεκινάμε και το χόμπυ που διαλέξαμε είναι ακριβούτσικο , αν κάποια κορίτσια δεν έχουν big shot εγώ έχω όλη την καλή διάθεση από τις μήτρες που έχω (μην φανταστείτε δεν έχω και πολλές ακόμη , περίπου 10) να τις κόψω σχέδια και να τα στήλω ή και σφραγίδες ακόμη να σφραγίσω.Γιατί ξέρω πόσο σπαστικό είναι να θέλεις να δημιουργήσεις και να μην έχεις πολλά υλικά.Και εμένα με βοήθησαν αρκετές κοπέλες στέλνοντάς μου διάφορα όταν δεν είχα σχεδόν τίποτα , έτσι τώρα και εγώ με την σειρά μου όπου μπορώ να βοηθήσω θα χαρώ πολύ.

Κορίτσια και εγώ κόλλα από το jumbo παίρνω για τα βιβλία ευχών μια UHU κίτρινη (αλλά δεν μπορώ να πώ ότι είμαι ενθουσιασμένη) , διπλής όψης παίρνω από την Λένα του Tim Holtz και είμαι πάρα πολύ ευχαριστήμενη.

Βίκυ μπορείς να μου πείς εσύ ποιές παίρνεις από το jumbo?

Να περνάτε καλά !Φιλάκια

Νενη, να εισαι καλά για την προσφορά, σε ευχαριστούμε πολύ! Πού μενεις?

ΝΕΝΗ Π ευχαριστούμε για την προσφορά σου. Η αλήθεια είναι ότι από υλικά και εργαλεία βρίσκομαι σε πολύ αρχικό στάδιο και δεν έχω σχεδόν τίποτα!!! Έναν paper trimmer και λίγα χαρτιά και διακοσμητικά αγόρασα και μ'αυτά τα λιγοστά πορεύομαι. Για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής διαβάζω για κάποια εργαλεία που θεωρούνται απαραίτητα κι εγώ δεν ξέρω ούτε τι ακριβώς μπορούν να κάνουν!!! Ντρέπομαι που το λέω αλλά γνωρίζω ελάχιστα και δε ξέρω και πως μπορώ να τα μάθω. Το crop ακούγεται ωραίο αλλά είναι απαγορευτικό για εμένα που μένω Θεσσαλονίκη. Ότι πληροφορίες δώσετε για εργαλεία και τεχνικές θα μου ήταν πολύ χρήσιμες. Ευχαριστώ και πάλι για την όμορφη παρέα.

Να μην ντρεπεσαι, ετσι καπως ξεκινησαμε όλες, κι εγώ πριν μερικους μηνες δεν ειχα ιδεα, μη σου πω πως νομιζα ότι το big shot σφραγίζει αντί να κοβει! :lol: :lol: :lol: Ειναι δύσκολο όμως να σου εξηγησουμε όλα τα εργαλεια και τι κανει το καθενα. Θα σου πρότεινα να χαζευεις βιντεο στο youtube, να παρακαλουθεις blogs και να μας ρωτάς ότι θες! Για παραδειγμα αν δεις κατι που σου αρεσει, μπορείς να μας βαλεις το link να μας ρωτήσεις πώς φτιαχτηκε ή να ρωτήσεις κατι συγκεκριμένο για ενα εργαλειο. Προσανατολισου με βαση αυτά που θες να κανεις. Θες να κανεις καρτες? Μινι αλμπουμ? Συνθεσεις? Κι αυτό θα σε οδηγησει στην αγορά υλικών και ως γνωστόν όσο πειραματίζεσαι, τόσο μαθαινεις!

Προσωπικά ειχα την τυχη όταν αποφασισα να ασχοληθώ σοβαρα με το χομπυ, να πεσω πανω στη Μελένια που εκανε online μαθηματα scrapbooking και με βοήθησαν πολύ. Δες στο μπλογκ της μηπως τα επαναλαβει http://melenia313.blogspot.com/

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Μάλλον έτσι θα κάνω Βάλια, όπως μου προτείνεις. Κι επειδή θέλω να κάνω όοοοολα όσα βλέπω θα αρκεστώ με ένα βήμα την κάθε φορά για να είναι και πιο σταθερό. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Διαφημίσεις

Είμαι από κιν και δεν μπορώ να βοηθήσω με τα σχόλια. Σίγουρα χρησιμοποιείω firefox και ίσως βοηθάει και βάζω λογαριασμό google. Νένη σε ευχαριστούμε πολύ. Είχα σκέφτει και εγώ να το πω όσον αφορα κοπτες να ανταλλάσσουμε σχέδιο. Εγώ έχω πεταλούδα και λουλούδι. Αν κάποιος θέλει. Εσύ τι έχεις . Το θέμα είναι ότι δεν θα τα κόψουμε ίσως στα χαρτόνια που κάποιος αν είχε θα έβαζε αλλα δεν πειράζει. Οποίος θέλει κάτι από αυτά είμαι και εγώ πρόθυμη.

OiaRp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

marvas έχει δίκαιο η Βάλια ότι χρειάζεσαι να ρωτάς και οτι ξέρουμε απαντάμε ,αν και τα βιντεο στο yt είναι ότι καλύτερο.

Βάλια είμαι από Κατερίνη αλλά ήμαστε με μετάθεση Κώ και τα εισητήρια είναι φωτιά ,άστα να πάνε.

Ναι Πένυ κόβει.Έχεις δίκαιο ότι δεν θα είναι σε κάποιο χαρτί που θα το κόβαμε αν είχαμε το συγκεκριμένο die αλλά από το τίποτα πιστεύω ότι είναι καλύτερο.Εγώ έχω περίπου 10 dies εχω το κλουβί ρολόι tags την κούκλα ραπτικής και κάποια ακόμη που δεν τα θυμάμαι τώρα και περιμένω και μια παραγγελία από Αμερική έχω 2-3 και εκεί αλλά δεν θυμάμαι ποιά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...