Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άντρας μου είναι απο το Μουζάκι Καρδίτσας!!!

Αλήθεια? Εμένα η καταγωγή μου είναι από ένα χωριό, το Αρτεσιανό, είναι το πρώτο χωριό προς Τρίκαλα. Άντε, βγήκαμε και πατριώτες!

Για να δείς τις συλλογές, πατάς πάνω στο λινκ που έχω στο blog "My memories suite"

Όσο για το λογισμικό, ας το κερδίσετε και αχρείαστο να'ναι....τι πειράζει?????? Δε χάνετε και τίποτα! χεχε

Μωρέ ας το κερδίσω και αποκλείεται να είναι αχρείαστο, μου τρέχουν τα σάλια! Αν θέλουν τα κορίτσια να μου το χαρίσουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα, χαχαχαχα!

EkcAp3.png

Ευχαριστώ Βικυ! Κι ετσι ερχόμαστε στη δευτερη ερώτηση μου: ποια ταινία διπλής όψης συστήνετε?

Εγώ δεν παίρνω από τα οn line, αλλά από χαρτοπωλείο ή σούπερ μάρκετ.

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια, να ρωτήσω κατι: με ποια κολλα κολλατε τα χαρτια πανω στο χαρτόνι για τα μινι αλμπουμ? Χρησιμοποιούσα μια υγρή κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=4007 απο το αθηναϊκο αλλά μου κατσαρωνε τα χαρτια. Μετά εβαζα την ταινια που μεν κολλαει αλλά όχι τελεια και ειναι και ακριβή και ασυμφορη εαν τη χρησιμοποεις για μεγαλες επιφανειες. Τις προαλλες πηρα αυτήν την κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5702 και χθες το βραδυ που δοκιμασα λίγο βγηκε καλό αποτελεσμα και φανηκε να κολλησαν - δεν την ξανατσεκαρα όμως σημερα το πρωί. Εσεις ποιο προϊόν χρησιμοποιείτε?

Κι εγώ τη 2η έχω, αλλά τη χρησιμοποιώ όταν είναι να κολλήσω σε χοντρό χαρτόνι, (1 ή 2 χιλ.). Γιατί όταν κολλάω χαρτί σε cardstock, το πρώτο κατσαρώνει, ειδικά αν μου ξεφύγει και βάλω λίγη παραπάνω κόλλα, έχει υγρασία το χαρτί..

EkcAp3.png

Λοιπόν να σας πω και εγώ μια ιδέα??? Από το χρωματοπωλείο της γειτονιας μια ταινια διπλής όψεως απο εκεινα που κολλάνε τα χαλιά στο πατωμα. Η ιδεα μου ήρθε όταν περυσι τρόμαξα να την ξεκολλησω απο τα πλακακια. Δεν ειναι ιδιαιτερα παχια αλλά δεν ξεκολλάει με τιποτα!!!! Την κοβω σε κομματακια και τη βάζω σε φακελάκια, τσεπούλες κλπ

Ja5zp3.png

D42op3.png

Μια οποιαδηποτε δηλαδή. Μαλιστα, μια χαρα, να τη βρουμε και φτηνή!

Πένυ, ξαναχαζευα τα βραβεια που ειχες δώσει και ειδα το μπλογκ της Καλλιας. Ειναι ξαδερφη του αντρα μου και εχουμε μερικα πραγματακια της σπιτι μας! :D Μικρός που ειναι ο κοσμος ε?

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Μια οποιαδηποτε δηλαδή. Μαλιστα, μια χαρα, να τη βρουμε και φτηνή!

Πένυ, ξαναχαζευα τα βραβεια που ειχες δώσει και ειδα το μπλογκ της Καλλιας. Ειναι ξαδερφη του αντρα μου και εχουμε μερικα πραγματακια της σπιτι μας! :D Μικρός που ειναι ο κοσμος ε?

Αντε!!!!!Οντως βουνό με βουνο δεν σμιγει χαχα

Το πόσο μικρός είναι ο κοσμος το κατάλαβα και προχτες που συνάντησα τη Σαντυ στα Marks & Spencer !!!

Ja5zp3.png

D42op3.png

Το πόσο μικρός είναι ο κοσμος το κατάλαβα και προχτες που συνάντησα τη Σαντυ στα Marks & Spencer !!!

:D :D :D

Διαφημίσεις

Αποφασισα τελικά να μην ερθω στο crop και αιτια δεν ειναι τα χρήματα...

Φοβάμαι όμως να βρεθω σε κλειστό χωρο με πολύ κοσμο, μηπως καποια απο μας ειναι αρρωστη ή μηπως μυρίζουν οι κόλλες... :-(

Αποφασισα τελικά να μην ερθω στο crop και αιτια δεν ειναι τα χρήματα...

Φοβάμαι όμως να βρεθω σε κλειστό χωρο με πολύ κοσμο, μηπως καποια απο μας ειναι αρρωστη ή μηπως μυρίζουν οι κόλλες... :-(

Πολύ κρίμα...εγώ παλιότερα είχα πάει με την κοιλιά τούρλα αλλά...εσύ ξέρεις!;)

Δε θελω να το ρισκαρω, εδώ θεατρο ή σινεμα δεν παω με την κορη μου, τη στελνω με τον αντρα μονο - ειναι εποχή ιώσεων τώρα. Φανταζεσαι να ειναι καμια αρρωστουλα ή καμια μαμα με αρρωστο παιδακι? Κρίμα ειναι για το εμβρυάκι μου...

Θα ξανακανονιστεί crop όμως μετα που θα εχω γεννήσει οπότε θα σας ερθω! :D

Αυτό πραγματικά προχθές ήταν πολύ αστείο! Ακούω να με φωνάζουν και βλέπω την Πένυ και σκέφτομαι ''μπα, αποκλείεται να είναι η Πένυ'', αλλά ήταν! Και να φανταστείτε ότι λόγω απόστασης δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, μόνο από φωτογραφίες! Φοβερό ε?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...