Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

To kit αυτό το ειχα παρει απο τη Λενα αλλά δεν το εχει πια στο μαγαζί... Αν βρω το λινκ θα το βαλω.

Σιγουρα απο καθε κιτ καποια πραγματακια θα περισσέψουν. Το θεμα ειναι πόσα? :wink:

http://www.twopeasinabucket.com/shop/websters-pages/121551-western-romance-12x12-collection-kit/

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα αυτό που μου τυχαίνει στα πακέτα και εκνευρίζομαι είναι να μου αρέσουν και οι δύο πλευρές από ένα χαρτί και να μη μου αρέσει καμιά πλευρά από κάποιο άλλο!

EkcAp3.png

Εμένα αυτό που μου τυχαίνει στα πακέτα και εκνευρίζομαι είναι να μου αρέσουν και οι δύο πλευρές από ένα χαρτί και να μη μου αρέσει καμιά πλευρά από κάποιο άλλο!

Πολύ ενοχλητικό!!!! :evil: :evil: :evil:

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Το είδα κι εγώ το βιντάκι για το digital! Είναι τελείως διαφορετικό βέβαια!Είναι μεν επίπεδο, αλλά είναι τέλειο, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ψηφιακά άλμπουμ! ( Τυπωμένα βέβαια σε χοντρό χαρτί, όχι photo album.)

2 έχουμε, του γάμου και της βάφτισης και δε χορταίνω να τα χαζεύω! Μακάρι να είχα το photoshop! Nα φανταστείς κάτι απλά κολάζ φωτογραφιών με κανένα σχεδιάκι τυπώνω και χαίρομαι, πόσο μάλλον να μπορούσα να κάνω και κάτι ψιλοεπαγγελματικό! Υπάρχουν ονειρεμένα ψηφιακά άλμπουμ! Βέβαια πρέπει να ''το 'χει'' κι αυτός που το φτιάχνει, γιατί έχω δει και αρκετά κιτς από επαγγελματίες!

Να η ευκαιρία σου! Ασε ενα σχόλιο στο post μου και μπορει να κερδίσεις το προγραμμα που χαρίζω!!! Πιο εύκολο απο photoshop!!!

Να η ευκαιρία σου! Ασε ενα σχόλιο στο post μου και μπορει να κερδίσεις το προγραμμα που χαρίζω!!! Πιο εύκολο απο photoshop!!!

Ελπίζω να καταφέρω να αφήσω σχόλιο και να είμαι και τυχερή!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

δεν εχω δει το διντεο της Βικυς αλλά να ρωτήσω κατι: με τι κουραγιο θα κανετε και το χομπυ σας μπροστά απο μια οθόνη? Εγώ ειμαι 10 ώρες την ημερα στο γραφειο μπροστά απο μια οθόνη. Και σπιτι καμια φορα που ψαχνω ιδεες για το χομπυ μου, παλι στην οθονη ειμαι... Δεν την παλευω άλλο. Τρελλαινομαι που εχω να ασχολουμαι με πραγματακια με τα χερια μου και να κανω κατασκευές. Να κανω digital scrapbooking? Δε νομίζω! Όχι άλλη οθόνη, όχι άλλο κάρβουνο! :-)

δεν εχω δει το διντεο της Βικυς αλλά να ρωτήσω κατι: με τι κουραγιο θα κανετε και το χομπυ σας μπροστά απο μια οθόνη? Εγώ ειμαι 10 ώρες την ημερα στο γραφειο μπροστά απο μια οθόνη. Και σπιτι καμια φορα που ψαχνω ιδεες για το χομπυ μου, παλι στην οθονη ειμαι... Δεν την παλευω άλλο. Τρελλαινομαι που εχω να ασχολουμαι με πραγματακια με τα χερια μου και να κανω κατασκευές. Να κανω digital scrapbooking? Δε νομίζω! Όχι άλλη οθόνη, όχι άλλο κάρβουνο! :-)

Συμφωνω !!!!!!!

Επίσης Σαντυ και εγω εχω δει τα ψηφιακα αλμπουμ από άλλους και είναι τέλεια αλλά εμας μας ζητησε 600 για το καθε ένα ...:rolleyes:

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

Συμφωνω !!!!!!!

Επίσης Σαντυ και εγω εχω δει τα ψηφιακα αλμπουμ από άλλους και είναι τέλεια αλλά εμας μας ζητησε 600 για το καθε ένα ...:rolleyes:

Ναι τόσο και παραπάνω κάνουν δυστυχώς.. Είναι ακριβά τα άτιμα! Το άλμπουμ του γάμου μας ήταν και πολλές σελίδες και ήταν πολύ ακριβό, το κάναμε και εδώ στην Αθήνα που είναι πιο ακριβά. Της βάφτισης που το κάναμε στην Καρδίτσα και ήταν βέβαια και πιο μικρό, ήταν πιο οικονομικό.

EkcAp3.png

Σωστό κι αυτό!

EkcAp3.png

Ναι τόσο και παραπάνω κάνουν δυστυχώς.. Είναι ακριβά τα άτιμα! Το άλμπουμ του γάμου μας ήταν και πολλές σελίδες και ήταν πολύ ακριβό, το κάναμε και εδώ στην Αθήνα που είναι πιο ακριβά. Της βάφτισης που το κάναμε στην Καρδίτσα και ήταν βέβαια και πιο μικρό, ήταν πιο οικονομικό.

Ο άντρας μου είναι απο το Μουζάκι Καρδίτσας!!!

Για να δείς τις συλλογές, πατάς πάνω στο λινκ που έχω στο blog "My memories suite"

Όσο για το λογισμικό, ας το κερδίσετε και αχρείαστο να'ναι....τι πειράζει?????? Δε χάνετε και τίποτα! χεχε

Κοριτσια, να ρωτήσω κατι: με ποια κολλα κολλατε τα χαρτια πανω στο χαρτόνι για τα μινι αλμπουμ? Χρησιμοποιούσα μια υγρή κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=4007 απο το αθηναϊκο αλλά μου κατσαρωνε τα χαρτια. Μετά εβαζα την ταινια που μεν κολλαει αλλά όχι τελεια και ειναι και ακριβή και ασυμφορη εαν τη χρησιμοποεις για μεγαλες επιφανειες. Τις προαλλες πηρα αυτήν την κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5702 και χθες το βραδυ που δοκιμασα λίγο βγηκε καλό αποτελεσμα και φανηκε να κολλησαν - δεν την ξανατσεκαρα όμως σημερα το πρωί. Εσεις ποιο προϊόν χρησιμοποιείτε?

Κοριτσια, να ρωτήσω κατι: με ποια κολλα κολλατε τα χαρτια πανω στο χαρτόνι για τα μινι αλμπουμ? Χρησιμοποιούσα μια υγρή κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=4007 απο το αθηναϊκο αλλά μου κατσαρωνε τα χαρτια. Μετά εβαζα την ταινια που μεν κολλαει αλλά όχι τελεια και ειναι και ακριβή και ασυμφορη εαν τη χρησιμοποεις για μεγαλες επιφανειες. Τις προαλλες πηρα αυτήν την κολλα http://www.scrapbooking.gr/index.php?page=shopDetails&goody=5702 και χθες το βραδυ που δοκιμασα λίγο βγηκε καλό αποτελεσμα και φανηκε να κολλησαν - δεν την ξανατσεκαρα όμως σημερα το πρωί. Εσεις ποιο προϊόν χρησιμοποιείτε?

Μάλλον η 2η είναι καλύτερη για αυτή τη δουλεά...εγώ βαζω μια παρομοια απο το jumbo ή το ATG gun μου...Μπορείς να β'αλεις και ταινία διπλής όψης!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...