Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Το big shot το πήρατε καινούργιο και αν ναι από Ελλάδα ??? Βασικά είναι πολύ ακριβες και οι μήτρες και συμφέρει το starter kit ή το απλό ?Το κιτ εχει σημαντικά πραγματα μεσα ??Τα ρωτάω τωρα πριν μου έρθει ο ωραίος λογαριασμός της Δεη ...μετα θα ξεχάσω και το όνομα μου .Τελοσπάντων καλά να είμαστε .

OiaRp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφία, εγώ το πηρα απο Ελλαδα καποια στιγμή που η Λενα το ειχε βγαλει προσφορα το καλοκαιρι. Ζοριστηκα αλλά αξιζε πολύ η προσφορα και το πήρα. Φαντασου ότι μητρες αγορασα 3-4 μηνες μετά... Το καημενουλι μαζευε σκονη όλο το καλοκαιρι! Αμερική το βρίσκεις και με 50 δολαρια, αλλά με τα μεταφορικά βγαινει μια η άλλη... Δεν αξιζει. Για μεταχειρισμενο δυσκολα να το βρεις απο Ελλαδα, εκτος κι αν πετυχεις καμια απο τις πολύ καλές, που θελει να δώσει το απλό για να παρει το pro... Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ γιατί καποια να το πουλήσει...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Nαι, το pixie glen είχα πάρει και είχε 35 ευρώπουλα δυστυχώς... Την επόμενη φορά θα πάρω κάποιο πιο οικονομικό!
Δεν εχει και πιο οικονομικά όμως. Αν θες να εχει και λουλουδια και στικερ και γραμματοσειρα σε αυτά τα λεφτά θα πας. Αλλιώς τα πιο φτηνα ειναι μονο μερικα χαρτια... Δεν τα παιρνω και σκετα, για να μη μου ερθουν μαζί και όσα δε μου αρεσουν?

Το καλό ειναι αυτό που λεει η Βίκυ, ότι συνδυαζονται ευκολα μεταξύ τους. Εν τελει, θα ελεγες ότι το μετανιωσες που το πήρες το κιτ?

Απο το Western Romance κιτ της Websters που αγορασα εγώ βλεπω μερικα χαρτια και μου σηκώνεται η πετσα... Ειδικά αυτό με τις καουμποικες μποτες, σαΐτα να το κανω να το πεταξω απο το μπαλκόνι, δε θα το λυπηθώ! :lol: Κι ας έχω ενα σωρό φώτο απο εκδρομη στο Ranch που θα μπορουσα μια χαρά να τα συνδυάσω! Παντως εχει και ωραία πραγματα, οποτε δε μετανιώνω που το πηρα.

Εγώ που δεν ηξερα στην αρχή και ψωνιζα ότι να 'ναι, μου εχουν ξεμεινει κατι χαρτια που δεν εχω ιδεα πώς να χρησιμοποιήσω και δε μου αρεσουν και καθόλου!!! :-(

Διαφημίσεις

Σοφία, εγώ το πηρα απο Ελλαδα καποια στιγμή που η Λενα το ειχε βγαλει προσφορα το καλοκαιρι. Ζοριστηκα αλλά αξιζε πολύ η προσφορα και το πήρα. Φαντασου ότι μητρες αγορασα 3-4 μηνες μετά... Το καημενουλι μαζευε σκονη όλο το καλοκαιρι! Αμερική το βρίσκεις και με 50 δολαρια, αλλά με τα μεταφορικά βγαινει μια η άλλη... Δεν αξιζει. Για μεταχειρισμενο δυσκολα να το βρεις απο Ελλαδα, εκτος κι αν πετυχεις καμια απο τις πολύ καλές, που θελει να δώσει το απλό για να παρει το pro... Αλλιώς δεν μπορώ να φανταστώ γιατί καποια να το πουλήσει...

Συμφωνώ! Είναι όλες τόσο ικανοποιημένες απο το big σηοτ που μονο για το pro θα το αποχωρίζονταν!!!

Και Σοφία, ακόμα και απο Αγγλία, με τα μεταφορικά θα σου έρθει το ίδιο! Καλύτερα απο Λένα! Τώρα αν πρόκειται να πιάσει σκόνη επιδη θα αργησεις να πάρεις μήτρες, πάρε τουλάχιστον το starter kit που εχει μεσα οτι χρειάζεσαι για να ξεκινησεις!!!

Ότι και να λέτε, εγώ είμαι η μεγαλύτερη φαν των κιτς!!!!! χεχεχεχε

Πιο πολλά λεφτά θα χαλάσετε αν παίρνετε λιγα-λιγα που ίσως δεν παρα παίρνοντας ενα κιτ των 35! Είναι πολύ καλή τιμή! Βάλτε τα κατω να δειτε ποσο βγαινουν ξεχωριστά!;)

Αυτό το παιδικό είναι ονειρεμένο και έχει άααααααπειρα διακοσμητικούλια, για μινι άλμπουμ ειδικά είναι τελειοοοοοοο!!!!!!!!!!!!

Βικυ θα συμφωνησω με όλα .Οντως εγω προσωπικα΄δεν μετανιωσα που πήρα κιτ και παλι κιτ όταν έχω θα πάρω ξανα. Αν πάνε όλα καλά θα το δω τα χριστούγεννα για big shot .

OiaRp2.png

Το big shot το πήρατε καινούργιο και αν ναι από Ελλάδα ??? Βασικά είναι πολύ ακριβες και οι μήτρες και συμφέρει το starter kit ή το απλό ?Το κιτ εχει σημαντικά πραγματα μεσα ??Τα ρωτάω τωρα πριν μου έρθει ο ωραίος λογαριασμός της Δεη ...μετα θα ξεχάσω και το όνομα μου .Τελοσπάντων καλά να είμαστε .

Κι εγώ από την προσφορά που είχε η Λένα το καλοκαίρι το πήρα, 79 ευρώ + τα μεταφορικά. Λογικά θα συμφέρει το kit, αλλά δεν πολυθυμάμαι τι έχει μέσα!

Δεν εχει και πιο οικονομικά όμως. Αν θες να εχει και λουλουδια και στικερ και γραμματοσειρα σε αυτά τα λεφτά θα πας.

Νομίζω πως είχα δει και κάποια με 20-25 ευρώ..

Αλλιώς τα πιο φτηνα ειναι μονο μερικα χαρτια... Δεν τα παιρνω και σκετα, για να μη μου ερθουν μαζί και όσα δε μου αρεσουν?

Το καλό ειναι αυτό που λεει η Βίκυ, ότι συνδυαζονται ευκολα μεταξύ τους. Εν τελει, θα ελεγες ότι το μετανιωσες που το πήρες το κιτ?

Όχι, δεν το μετάνιωσα, έχει ωραία πράγματα και έχει ακόμα πράγματα που θα χρησιμοποιήσω. Αλλά θα περισσέψουν και κάποια που μου αρέσουν λιγότερο..

Απο το Western Romance κιτ της Websters που αγορασα εγώ βλεπω μερικα χαρτια και μου σηκώνεται η πετσα... Ειδικά αυτό με τις καουμποικες μποτες, σαΐτα να το κανω να το πεταξω απο το μπαλκόνι, δε θα το λυπηθώ! :lol:

xaxaxax! Ποιο είναι αυτό το kit?

Κι εγώ έχω πάρει πακέτα χαρτιών και δε μου αρέσουν όλα τα χαρτιά. Πάντα κάτι μένει μωρέ!

Κι ας έχω ενα σωρό φώτο απο εκδρομη στο Ranch που θα μπορουσα μια χαρά να τα συνδυάσω! Παντως εχει και ωραία πραγματα, οποτε δε μετανιώνω που το πηρα.

Εγώ που δεν ηξερα στην αρχή και ψωνιζα ότι να 'ναι, μου εχουν ξεμεινει κατι χαρτια που δεν εχω ιδεα πώς να χρησιμοποιήσω και δε μου αρεσουν και καθόλου!!! :-(

Κι εγώ την έχω πατήσει έτσι!

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Βίκυ είδα στο blog σου για το digital lo αλλά νομίζω ότι δεν εχει την ίδια αξία ...εγω προτιμώ το κανονικό .

Κι εγώ προτιμώ το παραδοσιακό αλλά για κάποιον που δεν εχει χρονο και χρήμα, ειναι μια καλή ιδεα!

To kit αυτό το ειχα παρει απο τη Λενα αλλά δεν το εχει πια στο μαγαζί... Αν βρω το λινκ θα το βαλω.

Σιγουρα απο καθε κιτ καποια πραγματακια θα περισσέψουν. Το θεμα ειναι πόσα? :wink:

Βίκυ είδα στο blog σου για το digital lo αλλά νομίζω ότι δεν εχει την ίδια αξία ...εγω προτιμώ το κανονικό .

Το είδα κι εγώ το βιντάκι για το digital! Είναι τελείως διαφορετικό βέβαια!Είναι μεν επίπεδο, αλλά είναι τέλειο, μου αρέσουν πάρα πολύ τα ψηφιακά άλμπουμ! ( Τυπωμένα βέβαια σε χοντρό χαρτί, όχι photo album.)

2 έχουμε, του γάμου και της βάφτισης και δε χορταίνω να τα χαζεύω! Μακάρι να είχα το photoshop! Nα φανταστείς κάτι απλά κολάζ φωτογραφιών με κανένα σχεδιάκι τυπώνω και χαίρομαι, πόσο μάλλον να μπορούσα να κάνω και κάτι ψιλοεπαγγελματικό! Υπάρχουν ονειρεμένα ψηφιακά άλμπουμ! Βέβαια πρέπει να ''το 'χει'' κι αυτός που το φτιάχνει, γιατί έχω δει και αρκετά κιτς από επαγγελματίες!

EkcAp3.png

To kit αυτό το ειχα παρει απο τη Λενα αλλά δεν το εχει πια στο μαγαζί...

Το romantique ήταν? Ωραίο το θυμάμαι νομίζω.

Αν βρω το λινκ θα το βαλω.

Σιγουρα απο καθε κιτ καποια πραγματακια θα περισσέψουν. Το θεμα ειναι πόσα? :wink:

Έλα ντε? Αν περισσεύουν τα μισά, δε λέει!;)

EkcAp3.png

To kit αυτό το ειχα παρει απο τη Λενα αλλά δεν το εχει πια στο μαγαζί... Αν βρω το λινκ θα το βαλω.

αυτο ειναι το κιτ http://www.websterspages.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=1143&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1143&vmcchk=1&Itemid=1143&phpMyAdmin=29WTYlP8nLZABrUpNfpMNLnVvv9

εδώ ειναι τα χαρτιά του κιτ http://www.websterspages.com/index.php?option=com_content&view=article&id=243&Itemid=144

ε, ε, αυτό με τις μποτούλες δεν ειναι χαρμα! :mrgreen: τουλαχιστον σωνεται απο τα φουστανακια της αλλης πλευράς! :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...