Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Scrapbooking lovers!

admin

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α! Ωραια!Μου χετε βάλει φωτιες εδώ μέσα!!

Εγραψα ήδη το γράμμα μου στον Αγιο Βασίλη να το χει υπόψιν του χαχαχαχα

Πένυ μου, κάνουν ολων των εταιριών!

Σαντυ, τα βραβεία δε στα στελνει κανεις! Πηγαίνεις στο blog αυτού που στο χαρίζει, σώνεις τη φωτο του βραβειου στον Η/Υ σου και το αναρτάς στο blog σου!

Πένυ μου, κάνουν ολων των εταιριών!

Σαντυ, τα βραβεία δε στα στελνει κανεις! Πηγαίνεις στο blog αυτού που στο χαρίζει, σώνεις τη φωτο του βραβειου στον Η/Υ σου και το αναρτάς στο blog σου!

Α έτσι γίνεται? Μα είπαμε, είμαι άσχετη!

Κορίτσια μόλις ανάρτησα στο blog μου το χριστουγεννιάτικο μίνι που σας έλεγα. Ρίξτε μια ματιά να μου πείτε τη γνώμη σας!!!!!

Φιλιά.

Πάω να δω!

EkcAp3.png

Νατάσα είναι τέλειο, πολύ γιορτινό, με έβαλες για τα καλά στο χριστουγενιάτικο κλίμα!

Να σε ρωτήσω, το άλμπουμ είναι από τη sfragidomania? Τα χαρτιά που κόλλησες, στα έκοψαν εκεί ή τα έκοψες μόνη? Κόβονται τόσο καλά οι καμπύλες με απλό κοπίδι?

EkcAp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις ανάρτησα στο blog μου το χριστουγεννιάτικο μίνι που σας έλεγα. Ρίξτε μια ματιά να μου πείτε τη γνώμη σας!!!!!

Φιλιά.

Μια χαρά το έκανες ...Μπράβο σου !!!

Μακάρι να έρθουν γρήγορα και να φέρουν υγεία , αγάπη και δουλειά σε όλους μας .

Βίκυ μαλλον έκανα λάθος με το αλμπουμ που είπα ότι εφτιαξες αλλά δεν με διορθωσες ..

Φιλιά σε όλους

OiaRp2.png

Νατάσα είναι τέλειο, πολύ γιορτινό, με έβαλες για τα καλά στο χριστουγενιάτικο κλίμα!

Να σε ρωτήσω, το άλμπουμ είναι από τη sfragidomania? Τα χαρτιά που κόλλησες, στα έκοψαν εκεί ή τα έκοψες μόνη? Κόβονται τόσο καλά οι καμπύλες με απλό κοπίδι?

Σωστή ερωτηση !!!Θα την έκανα και εγω...:tongue:

OiaRp2.png

Mπραβο τωρα καταλαβα..με αυτό έκανες το μινι αλπμουμ για την πρόκληση της Λένας ..Πολύ ωραίο ....!!!!!!!!!!!!

AAAA.....καλά, τώρα το είδα...χιχι....με αυτό έφτιαξα 2 σημειωματάρια για το Cherry Nest! Όταν τα ανεβάσουν θα σας τα δείξω!

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ!!!!!! Χαίρομαι πολύ που σας αρέσει!!!!!!

Σάντυ και Peppi ναι το άλμπουμ το είχα παραγγείλει από τη σφραγιδομάνια. Τα χαρτιά μόνη μου τα έκοψα με ένα απλό ψαλίδι χειροτεχνίας. Τις καμπύλες προσπαθώ να τις κόβω όσο καλύτερα μπορώ..... Δεν έχω πολλά εργαλεία ακόμα και με ότι έχω προσπαθώ για το καλύτερο.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Πολύ ωραίο για παιδικες δημιουργίες ..

http://www.enjoyscrapping.gr/index.php?act=viewProd&productId=491

παρα πολύ ωραίο αλλα ακριβο. εχει βεβαια πολλά πραγματα μεσα αλλά σαν ποσό μαζεμένο ειναι μεγαλο...

pdNQp3.pngjWt5p3.pngsOJAp3.png

27/5/2010: Αντίο αγγελούδι μου...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...